Jump to content

tasosOxaros

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tasosOxaros

  • Ημ. Γέννησης 22/07/1998

tasosOxaros's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η μπαταρια μια χαρα είναι εξωτερικα.Ουτε ογκους ουτε τίποτα.Θα κανω αυτο που με ειπες και μετα βλέπουμε στην πορεία.Αμα ανοιξει ομως πως μπορουμε να καταλαβουμε τι παιζει?Μήπως κολαει επειδη φοραει την συγκεκριμενη καρτα sim?Και γιατι ομως τωρα αρχισε να το φτιαχνει αυτό?Πολλα ερωτήματα :P Θα δοκιμασω σήμερα ή αύριο και θα σε πω.
  2. Το ειχαμε αφήσει για 2 λεπτά στο ρεύμα με τους φορτιστές.Αλλα αμα είχε πρόβλημα ο φορτιστής θα αναβε με τον άλλον.Θα κανω αυτο που με ειπες και ισως εχουμε θετικά αποτελέσματα.Είχα βγάλει την μπαταρια και την ξαναεβαλα.Το ίδιο ομως και με την καρτα sim (εκτος απο την καρτα μνήμης).Αλλα λιγακι παραξενο δεν είναι να δουλευει ξαφνικα και να μην ''παιρνει μπρος'' μετά?
  3. Καλησπέρα σας.Με λένε Τάσο και ειμαι καινουργιος στο forum σας.Εχω ενα sony ericsson yendo αλλα στο συγκεκριμενο ποστ θα μιλησουμε για ενα νοκια ενος φιλου μου.Ο φιλος μου εχει ενα νοκια rm443 και εκει που πηγε να το φορτισει δεν ανοιγε το κινητο του με αποτελεσμα να ειναι μεχρι σημερα χωρις κινητο.Εγω λεω μηπως φταιει η μπαταρια.Επισης δοκιμασαμε με 2 φορτιστες μπας και ο ενας ειναι χαλασμενος αλλα παλι δεν γινοταν τίποτα.Θα ηθελα να μου πειτε καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει το να μην ανοιγει.Θα ηθελα να επισημανω οτι το κινητο ετσι εντελως στα ξαφνικα αρχισε να μην ανοιγει,ενω την προηγουμενη μερα απο αυτο το συμβαν λειτουργουσε κανονικά! Σας ευχαριστώ!
  4. Το ξέρω αλλα τουλαχχιστον να ειναι 2-3 να μιλαμε ρε σει εχω βρει μια συχνοτητα που εχει σελιδα ειναι http://www.makedonia-hellas.tk αυτους ακουω ολο και μου λειπει να μιλισω λιγο απο τοτε που εγινε η παρελαση εχω να μιλησω!!!!!!!!!!!1
  5. Παιδια παιζει καμια συχνοτητα για να μιλαμε εμεις απο το myphone.gr?αμα παιζει πεστε..σε VHF ομως!
×
×
  • Create New...