Jump to content

impreza_sti

Members
 • Δημοσιεύσεις

  6.006
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About impreza_sti

 • Ημ. Γέννησης 08/10/1968

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

impreza_sti's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Αν καταφέρω να αλλάξω κάποια υποχρέωση για εκείνη την μέρα θα έρθω και εγώ. Κάποιες φάτσες από τα παλιά τις πεθύμησα.
 2. Έχει μήπως κάποιος δοκιμάσει κάρτα μνήμης 256 mb στην συγκεκριμένη συσκευή αν την αναγνωρίζει η συσκευή; Στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρεται ότι υποστηρίζει μέχρι 256 mb.
 3. Πριν λίγες μέρες αγόρασα την συγκεκριμένη συσκευή κυρίως για την οθόνη. Απογοητεύτηκα πολύ την επόμενη μέρα στο θέμα του ήχου. Ναι μεν καταλάβαινα ποιότητα, ερχόμενος από το Note 5, αλλά από ένταση μαύρα χάλια. Ως πηγή ακρόασης είχα τα https://en-us.sennheiser.com/earbuds-cx-3-00. Ψάχνοντας τι επιλογές υπάρχουν για αγορά με «ταβάνι» τα 100 ευρωπαϊκά ως μία επιλογή σκεφτόμουν για τα https://en-us.sennheiser.com/ie40pro. Τα χαρακτηριστικά τους βέβαια δηλώνουν ότι στο θέμα μπάσων, metal είναι αυτό, δεν τα πάνε και πολύ καλά. Επειδή όμως είναι αγαπημένη εταιρεία και επειδή υπάρχει γνωστός μουσικός και τεχνικός ιδιοκτήτης σχετικού καταστήματος ζήτησα την συμβουλή του και δεν το μετάνιωσα. ( Άπαιχτα τα συγκεκριμένα σε θέμα ποιότητας κατασκευής και εφαρμογής στα αυτιά). Ο ήχος που έφτασε στα αυτιά μου στα πρώτα δευτερόλεπτα ακρόασης ακούγοντας Motorhead δεν περιγράφεται. Για να το πω απλά, όσοι κατέχουν το συγκεκριμένο «σπορ» καταλαβαίνουν, άκουσα για πρώτη φορά την συγκεκριμένη μπάντα όπως δεν την έχω ακούσει από κινητό με ακουστικά. Την δε επόμενη μέρα, έχοντας ένα άλμπουμ μιας μπάντας από την Θεσσαλονίκη σε ασυμπίεστο ήχο, με έκανε να μην μετανιώσω για την αγορά των ακουστικών. Και να βρω και τον σημαντικότερο λόγο για τον οποίο γουστάρω το Mi 9 Lite. Ακόμα και χωρίς αλλαγή region η ένταση του ήχου είναι ικανοποιητική. Κακά τα ψέματα. Εφόσον υπάρχει πιστοποίηση για τον ήχο η επιλογή καλών μέσων ακρόασης είναι μονόδρομος.
 4. Ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον σου. :)
 5. Όχι ακριβώς αυτό. Εννοώ μπλοκάρισμα σε νούμερα που έχω επιλέξει έτσι ώστε να μην μπορεί να γίνει κλήση προς εμένα από αυτά. Αν λέμε το ίδιο μάλλον δεν κατάλαβα καλά την απάντηση σου.
 6. Να ρωτήσω κάτι. Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αύριο. Ο Google dialer υποστηρίζει φραγή αριθμών όπως ο dialer της Xiaomi;
 7. Το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα δεν λένε να το φτιάξουν πάντως.
 8. Δεν έχει android όπως τα stratos verge κτλπ και με δεδομένο ότι έχει πολύ μικρή μνήμη λογικά έχει το ίδιο λειτουργικό όπως το bip. Για αυτό και η τιμή του λίγες μέρες μετά την παρουσίαση είναι κάτω. Επειδή λογικά για φέτος δεν τελείωσαν οι παρουσιάσεις ανάλογων συσκευών από την Huami για να δούμε αν θα υπάρξει «ανώτερη» συσκευή από το Verge 2. Γιατί όχι και διάδοχος του stratos.
 9. Μακριά και αγαπημένοι. Φίλος πήρε το 47 international. Δεν διαβάζει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ελληνικά καθόλου. Παντού στις ειδοποιήσεις στην θέση των ελληνικών γραμμάτων εμφανίζονται ερωτηματικά. Watch faces στο ρολόι μπαίνουν μέχρι τρία. Για να αλλαχτεί κάποιο μέσα από το app η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με το bip. Πατάς πάνω στο watch face και σιγά σιγά φορτώνει στο ρολόι. Δυστυχώς δεν είμαστε κοντά για να το δω. Πανέμορφο.
 10. Με την αναβάθμιση που μου ήρθε έγινε αυτό που λες.
 11. Μόλις μου εμφανίστηκε update σε pie. Ελλάδα έχω περιοχή. Σταθερή 1,6G.
×
×
 • Create New...