Jump to content

DragonD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    266
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

DragonD's Achievements

  1. Εγω δεν πλέρωσα τίποτα για τα 2,50 που έβαλαν σαν "τέλη εκτελωνισμού" και δεν παρέλαβα το δεματάκι γιατί το θεωρώ κοροϊδία ενώ έχω πληρώσει VAT 0,37€ για αξία 1,55€ να δώσω νταβαντζιλίκι άλλα 2,50!! Αυτά για ένα μικρό πανελάκι που φορτίζει 1,2v μπαταρία. Είπα στα ΕΛΤΑ να το κολλήσουν στο κούτελο αυτού που έκανε τον εκτελωνισμό.!! Λέω για το γαμότο να το συνεχίσω.. αγορά από ebay μέσω PayPal.
  2. Και το ινδικό (DN2101) να είχες δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Φίλος έχει το ινδικό redmi note 10pro και είναι άψογο σε όλα. Έχει μάλιστα 64άρα κάμερα!!! Τώρα για το pac man επειδή δεν είναι για μένα το κινητό - είμαι αμετανόητος ΧΙΑΟΜΑΚΙΑΣ - το ψάχνω λίγο παραπάνω και βλέπουμε..σ' ευχαριστώ πάντως για τις πληροφορίες.
  3. Από οτι είδα στο kimovil έχουν μικροδιαφορες σε συχνότητες σε 4G - 5G και το ινδικό (DN2101) βγαίνει και σε πράσινο χρωμα. Ίδια ακριβώς είναι και αφου υπαρχει και στα δυο η οχτακοσαρα μπαντα (Β20) δουλεύουν μια χαρα στην Ελλάδα. Είδα σε προσφορά τη συλλεκτική έκδοση PAC-MAN στο γερμανικο ΑΜΑΖΟΝ στα 372 ευρώ ΤΕΛΙΚΗ. Αξίζει, το εχει κανενας απο εσας ?
  4. Δεν με κατάλαβες....δεν ειναι το θέμα αν ηταν το DN2103 or DN2101 ( και τα δυο δουλεύουν μια χαρα στην Ελλαδα), το προβλημα ειναι ότι μου εστειλαν ανοιγμενη συσκευασια. Θα μπορουσαν καλλιστα να πουν ότι σου δίνουμε open box γι' αυτο το δίνουμε σε χαμηλη τιμή. Φυσικα δεν θα έστεκε ο ισχυρισμος αυτος οταν το ιδιο κινητο την περασμενη βδομαδα εκανε 302 ευρώ στο Amazon. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!
  5. Όχι δεν ήταν το ινδικό, έγραφε 2103. Open box και κουκουλωμα ήταν το θέμα. Είχαν κόψει από τη μια πλευρά την original ταινία ασφαλείας - για την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν ήταν κομμένη ή όχι, μπορεί να είχαν καταφέρει να μη φαίνεται τίποτα! - και ακριβώς από πάνω και στις δύο πλευρές είχαν κολλήσει διαφανές αυτοκόλλητο παρόμοιου σχήματος. Φυσικά δεν το είδαν γι' αυτό μου το έστειλαν ήταν η αυτονόητη δικαιολογία. Τραγικές καταστάσεις... Τότε γιατί κι αυτοί μου επέστρεψαν τα χρήματα και δεν μου έστειλαν άλλο; Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. Εμείς μου είπαν στο γραφείο courier που πήγα δεν θα το βλέπαμε καν....ήδη το έχουν πουλήσει ξανά!!!
  6. Τι original και κουραφέξαλα έγραψα...έβαλα τα γυαλιά και έφυγε κι αυτό ασυνόδευτο!!! Προσέξτε παλικάρια όσοι πουλάνε πολύ φτηνά συνήθως η δουλειά βρωμάει...τα μάτια σας δεκατέσσερα. Ελέγχουμε με μικροσκόπιο. Είναι απίστευτοι πως ανοίγουν και ξανακλεινουν τις συσκευασίες. Τύφλα να'χει ο Χουντίνι!! Φτου κι από την αρχή στο ψάξιμο τώρα. Αν κανένας πετύχει καμμιά προσφορά από Amazon ρίξτε σύρμα.
  7. Μόλις παρέλαβα το ίδιο από JMC του best price. Έχει την ίδια ακριβώς ταινία ασφαλείας, οπότε είναι original. Εγγύηση λοιπόν το κατάστημα!!! Δεν το άνοιξα ακόμα για να τσεκάρω ένα τζαμάκι που έχω πάρει από το e-shop. Αν είναι εντάξει θα σε ενημερώσω! Σε ευχαριστώ και πάλι.
  8. Καλορίζικο φίλε έκανες την καλύτερη επιλογή. Να το χαρείς. Αν μπορείς, επειδή περιμένω από Ελλάδα ένα ίδιο στείλε μου σε p.m. φωτογραφία της ταινίας ασφαλείας που είχε το κουτί του. Θέλω να δω κάτι. Σε ευχαριστώ.
  9. Όλα τα ευρωπαϊκά (Ε.Ε.) Amazon παρέχουν δύο χρόνια εγγύηση..το Amazon.com 1 χρόνο.
  10. Πάρε το ιταλικό, το 12/256gb, αλλά πιστεύω ότι θα παραλάβεις μετά τον 15αυγουστο...όσο για την εγγύηση του Amazon καμία σχέση με Ελλάδα > κλάσεις ανώτερη!!
  11. Καλύτερο είναι το Nord 2 από το Realme, πιο ολοκληρωμένο, έκανες σωστή επιλογή. Δεν ξέρω πού το βρήκες σε αυτή τη τιμή - τα 332€ αν είναι με ΦΠΑ είναι τζάμπα - στείλε μου p.m. γιατί έχω πληροφορίες που ίσως σε ενδιαφέρουν....
  12. Ψόφιο το νήμα ρε παιδιά!! Κανένας δεν ασχολείται με το σάιτ γενικότερα μου φαίνεται.... Περιμένω το 12/256GB και θα σας γράψω εντυπώσεις. Το νέο 2Τ δεν αξίζει σε τέτοια τιμή που το κοστολόγησαν. Οι διαφορές με το Nord 2 είναι ασήμαντες.
  13. DragonD

    Poco F3

    Ευχαριστώ για την επιβεβαίωση...αυτό πιστεύω κι εγώ. Κάτι δεν κάνει σωστά ο φίλος. Έτσι κι αλλιώς σε λίγο καιρό όλα τα smartphones 5G θα είναι, εδώ έβγαλε η Snapdragon 5G επεξεργαστές της σειράς 400!!
  14. DragonD

    Poco F3

    Καλημέρα παιδια !! Θα σας κανω μια ερώτηση γενικής φύσεως μετα απο διαπιστωση(?) ενός φίλου που καθε τρεις και λίγο αγοραζει ταμπλετ και κινητα. Μου είπε να μην παρω κινητο 5G γιατι υπαρχει μεγαλο προβλημα με το WiFi δλδ. σε οσα poco - xiaomi κινητά εχει ( μεταξύ των οποιων και το F3 ) παρατήρησε ότι το WiFi σερνεται σε αντιθεση με τα παλια 4G . Δεν ειναι θεμα συχνοτητας του μοντεμ-ρουτερ λεει.... Εχει διαπιστωσει κανενας απο σας κατι τέτοιο, γιατι δεν τον πιστευω.
  15. Δεν την ξερω την απάντηση αλλά φαντάζομαι ότι θα φορτίζει πιο αργα ακόμη και με τον δυνατο φορτιστή των 25w. Πάντως αν θέλεις προστασία της μπαταρίας - σε περιπτώσεις που δεν βιάζεσαι - χωρίς να πειράξεις την γρηγορη φόρτιση μπορείς να χρησιμοποιείς ένα φορτιστή των 1 το πολύ 2A. Να ρωτήσω με την ευκαιρία, το κινητο εχει τριπλή ή διπλή υποδοχή για SIM - SD CARD ?
×
×
  • Create New...