Jump to content

impreza_sti

Members
 • Δημοσιεύσεις

  6.005
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by impreza_sti

 1. Έχει μήπως κάποιος δοκιμάσει κάρτα μνήμης 256 mb στην συγκεκριμένη συσκευή αν την αναγνωρίζει η συσκευή; Στην επίσημη ιστοσελίδα αναφέρεται ότι υποστηρίζει μέχρι 256 mb.
 2. Πριν λίγες μέρες αγόρασα την συγκεκριμένη συσκευή κυρίως για την οθόνη. Απογοητεύτηκα πολύ την επόμενη μέρα στο θέμα του ήχου. Ναι μεν καταλάβαινα ποιότητα, ερχόμενος από το Note 5, αλλά από ένταση μαύρα χάλια. Ως πηγή ακρόασης είχα τα https://en-us.sennheiser.com/earbuds-cx-3-00. Ψάχνοντας τι επιλογές υπάρχουν για αγορά με «ταβάνι» τα 100 ευρωπαϊκά ως μία επιλογή σκεφτόμουν για τα https://en-us.sennheiser.com/ie40pro. Τα χαρακτηριστικά τους βέβαια δηλώνουν ότι στο θέμα μπάσων, metal είναι αυτό, δεν τα πάνε και πολύ καλά. Επειδή όμως είναι αγαπημένη εταιρεία και επειδή υπάρχει γνωστός μουσικός και τεχνικός ιδιοκτήτης σχετικού καταστήματος ζήτησα την συμβουλή του και δεν το μετάνιωσα. ( Άπαιχτα τα συγκεκριμένα σε θέμα ποιότητας κατασκευής και εφαρμογής στα αυτιά). Ο ήχος που έφτασε στα αυτιά μου στα πρώτα δευτερόλεπτα ακρόασης ακούγοντας Motorhead δεν περιγράφεται. Για να το πω απλά, όσοι κατέχουν το συγκεκριμένο «σπορ» καταλαβαίνουν, άκουσα για πρώτη φορά την συγκεκριμένη μπάντα όπως δεν την έχω ακούσει από κινητό με ακουστικά. Την δε επόμενη μέρα, έχοντας ένα άλμπουμ μιας μπάντας από την Θεσσαλονίκη σε ασυμπίεστο ήχο, με έκανε να μην μετανιώσω για την αγορά των ακουστικών. Και να βρω και τον σημαντικότερο λόγο για τον οποίο γουστάρω το Mi 9 Lite. Ακόμα και χωρίς αλλαγή region η ένταση του ήχου είναι ικανοποιητική. Κακά τα ψέματα. Εφόσον υπάρχει πιστοποίηση για τον ήχο η επιλογή καλών μέσων ακρόασης είναι μονόδρομος.
 3. Ευχαριστώ για την απάντηση και το ενδιαφέρον σου. :)
 4. Όχι ακριβώς αυτό. Εννοώ μπλοκάρισμα σε νούμερα που έχω επιλέξει έτσι ώστε να μην μπορεί να γίνει κλήση προς εμένα από αυτά. Αν λέμε το ίδιο μάλλον δεν κατάλαβα καλά την απάντηση σου.
 5. Να ρωτήσω κάτι. Είμαι στο τσακ να το παραγγείλω αύριο. Ο Google dialer υποστηρίζει φραγή αριθμών όπως ο dialer της Xiaomi;
 6. Το θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα δεν λένε να το φτιάξουν πάντως.
 7. Δεν έχει android όπως τα stratos verge κτλπ και με δεδομένο ότι έχει πολύ μικρή μνήμη λογικά έχει το ίδιο λειτουργικό όπως το bip. Για αυτό και η τιμή του λίγες μέρες μετά την παρουσίαση είναι κάτω. Επειδή λογικά για φέτος δεν τελείωσαν οι παρουσιάσεις ανάλογων συσκευών από την Huami για να δούμε αν θα υπάρξει «ανώτερη» συσκευή από το Verge 2. Γιατί όχι και διάδοχος του stratos.
 8. Μακριά και αγαπημένοι. Φίλος πήρε το 47 international. Δεν διαβάζει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ελληνικά καθόλου. Παντού στις ειδοποιήσεις στην θέση των ελληνικών γραμμάτων εμφανίζονται ερωτηματικά. Watch faces στο ρολόι μπαίνουν μέχρι τρία. Για να αλλαχτεί κάποιο μέσα από το app η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με το bip. Πατάς πάνω στο watch face και σιγά σιγά φορτώνει στο ρολόι. Δυστυχώς δεν είμαστε κοντά για να το δω. Πανέμορφο.
 9. Με την αναβάθμιση που μου ήρθε έγινε αυτό που λες.
 10. Μόλις μου εμφανίστηκε update σε pie. Ελλάδα έχω περιοχή. Σταθερή 1,6G.
 11. Ελλάδα το έχω. Ενώ την είχα κατεβάσει και υπήρχε η ενημέρωση για επανεκκίνηση τώρα χάθηκε.
 12. Μόλις εμφανίστηκε ενημέρωση. V.10.3.1.0. σταθερή 341 M.
 13. Το έχω και είμαι ικανοποιημένος και από την ένταση και από την ποιότητα.
 14. Όταν ακούω μουσική, έχω αγορασμένο το JetAudio Plus, με το που έρχεται κάποια ειδοποίηση κόβει τον ήχο για πολύ λίγο παρόλο που έχω τικαρισμένη την ανάλογη επιλογή. Στο Redmi note 4 δεν γινόταν διακοπές στον ήχο. Το ίδιο γίνεται και όταν βλέπω βίντεο στο YouTube. Γνωρίζει μήπως κάποιος αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου έχει ξεφύγει;
 15. Ναι πριν λίγο είδα συζητήσεις σε ξένα forum. Απλά, συνηθισμένος από το redmi note 4, μου έκανε εντύπωση που μόνο οριζόντια ενεργοποιείται το φίλτρο στην οθόνη και ανησύχησα μήπως είχε κάποιο θέμα η οθόνη.
 16. Έχω μια απορία. Πήρα το 5 πριν λίγες μέρες. Σήμερα το μεσημέρι ήμουν έξω κάτω από ήλιο και φορούσα γυαλιά ηλίου με πολωτικούς φακούς. Ενώ είχα το κινητό σε κάθετη θέση και έβλεπα την οθόνη το γύρισα οριζόντια και με τα γυαλιά δεν έβλεπα τίποτα. Με γυμνό μάτι δεν καταλάβαινα κάποια διαφορά. Ενεργοποιείται σε οριζόντια θέση πολωτικό φίλτρο στην οθόνη; :confused:
 17. Γνωρίζει κάποιος αν στο 5 το chip του bluetooth είναι το ίδιο με του WiFi όπως στο Redmi note 4; Ή αν έχει κάποιος εγκατεστημένο το amazfit app και έχει τα γνωστά θέματα με χαμηλή ταχύτητα με wifi αποσυνδέσεις κτλπ.
 18. Καινούργια αναβάθμιση εμφανίστηκε: 2.3.9.0
×
×
 • Create New...