Jump to content

stark

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.170
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

1 Follower

About stark

  • Ημ. Γέννησης 27/05/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

stark's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare

Recent Badges

24

Φήμη

  1. Αυτό εννοείς; https://us.community.samsung.com/t5/Galaxy-S24/How-do-I-hide-the-Ai-Navigation-bar-on-the-Homescreen/td-p/2814641
  2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται Google Smart TV Stick Chromecast with Google TV Full HD σε άριστη κατάσταση, στο κουτί του, με όλα τα παρελκόμενα. Το Google Chromecast υποστηρίζει ανάλυση Full HD (1920 x 1080) για ζωντανή, λεπτομερή εικόνα σε συμβατές οθόνες. Επίσης, ο βοηθός Google είναι ενσωματωμένος για να παρέχει απλή φωνητική αναζήτηση μαζί με το αντίστοιχο τηλεχειριστήριο. Το Chromecast λειτουργεί με σχεδόν οποιαδήποτε τηλεόραση που έχει θύρα HDMI, την ίδια στιγμή που αν συγχρονιστεί με τα ηχεία ή τις οθόνες Google Nest, θα σου προσφέρει τον υψηλότερης ποιότητας ήχο. Παράδοση χέρι με χέρι στην Αθήνα ή αποστολή παντού με Box Now κατόπιν συνεννόησης. Όχι παζάρια / όχι ανταλλαγές.

    32 €

    ΑΘΗΝΑ

  3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Πωλείται Google Nest Mini (2nd Gen) σε άριστη κατάσταση, στο κουτί του, με όλα τα παρελκόμενα. Smart speaker, ικανό να χειρίζεται συσκευές στο ίδιο δίκτυο μέσω WiFi και Bluetooth, με ενσωματωμένη την ψηφιακή βοηθό Google Assistant. Aπευθύνεται σε χρήστες που αναζητούν ένα έξυπνο ηχείο για το σπίτι τους που να μπορεί να ελέγχει τη μουσική, να απαντά σε ερωτήσεις, να διαχειρίζεται το ημερολόγιο, να παρέχει πληροφορίες για τον καιρό, τα νέα, τον αθλητισμό, την τεχνολογία και άλλα θέματα. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί με άλλες συσκευές έξυπνου σπιτιού, όπως έξυπνους λαμπτήρες ή έξυπνες πρίζες, ώστε να ελέγχει τις συσκευές αυτές μέσω φωνητικών εντολών. Το Google Nest Mini (2ης γενιάς) είναι επίσης κατάλληλο για χρήση από άτομα που επιθυμούν να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους στο σπίτι ή στο γραφείο τους, καθώς και για άτομα που θέλουν να έχουν πρόσβαση σε έναν προσωπικό βοηθό όλο το 24ωρο. Παράδοση χέρι με χέρι στην Αθήνα ή αποστολή με Box Now παντού κατόπιν συνεννόησης. Όχι παζάρια / όχι ανταλλαγές.

    28 €

    ΑΘΗΝΑ

  4. stark

    Realme 9 Pro+

    Με το update αυτό έχουμε και αλλαγή στην εμφάνιση της μπάρας της φωνής αλλά και της φωτεινότητας. Πλέον είναι κατακόρυφες και τοποθετημένες στο πάνω δεξιά μέρος. Δεν έχω τέτοιο θέμα. Δοκίμασε να κάνεις delete cache στο camera app. Αν δεν διορθωθεί μπορείς να δοκιμάσεις και delete data. Με αυτό θα χαθούν και οι οποίες ρυθμίσεις έχεις τώρα στην κάμερα.
  5. stark

    Realme 9 Pro+

    Μόλις μου ήρθε η stable / official Android 14 / realme UI 5.0 version
  6. Έκλεισα και ξανάνοιξα την εφαρμογή και φάνηκε. Σε ευχαριστώ για το tip. Και σε μένα ακόμα δεν τα έχει δώσει τα MB, αλλά οκ θυμάμαι κι άλλη φορά στο παρελθόν πέρασαν ώρες μέχρι να προστεθούν.
  7. Σε μένα για κάποιο λόγο δεν έχει φανεί.
  8. Έχει αναφέρει σε άλλο forum ότι μετά από 3 μέρες του κλείδωσε και το έστειλε πίσω.
  9. stark

    Realme 9 Pro+

    Σε λάθος topic είσαι. Δες εδώ: https://myphone.gr/forum/topic/202148/
  10. stark

    Realme 9 Pro+

    Beta είναι, ισχύει αυτό. Το ζω επικίνδυνα... Ελπίζω να μην το μετανιώσω. Πάντως μεταξύ μας, οι αλλαγές είναι αστείες. Τίποτα ουσιώδες σε σχέση με το Android 13 / UI 4.0. p.s. καλό το ότι πλέον μπορείς να βάλεις το flashlight στις 2 κάτω συντομεύσεις στην lock screen. Τραγικό που κάτι τόσο απλό δεν υπήρχε ως επιλογή στο παρελθόν. Καλή και η επιλογή για σταμάτημα στη φόρτιση στο 80%, αν και προτιμώ το smart charging (δεν σε αφήνει να έχεις enabled και τα δύο).
  11. stark

    Realme 9 Pro+

    Major Update -> Android 14 (μόλις ήρθε)
  12. stark

    Realme 9 Pro+

    Ενημερωτικά για όσους βρουν τα παρακάτω χρήσιμα: Κάλεσα στην Smart4All (service - 2160027021) για να ρωτήσω για το κόστος και τη συνολική διαδικασία για την αντικατάσταση της μπαταρίας στο Realme 9 Pro+ μου. Το κόστος ανέρχεται στα 37,20 €. Στέλνουμε τη συσκευή με courier (έξοδα δικά μας), στην ταχυδρομική διεύθυνση Απόλλωνος 6, ΤΚ 16777, Ελληνικό, με επωνυμία: Smart4All International. Συμπεριλαμβάνουμε φωτοτυπία της απόδειξης (τιμολόγιο) αγοράς, στο πίσω μέρος της οποίας γράφουμε τα στοιχεία μας (Ονοματεπώνυμο, Τηλέφωνο επικοινωνίας, Ταχυδρομική Δ/νση), μια σύντομη περιγραφή του προβλήματος, καθώς και το ότι αποδεχόμαστε το κόστος (37,20 €) για την αντικατάσταση της μπαταρίας. Προφανώς γράφουμε και το pin / μοτίβο του κινητού, ή απλά το ξεκλειδώνουμε. Το κινητό μας επιστρέφεται -με courier- με έξοδα της αντιπροσωπείας.
×
×
  • Create New...