Jump to content

georgemv

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4.860
  • Εγγραφή

  • Days Won

    29

georgemv last won the day on Αύγουστος 26

georgemv had the most liked content!

2 Followers

About georgemv

  • Ημ. Γέννησης 02/03/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

georgemv's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

636

Φήμη

  1. Τα παρατράγουδα του ENDC και του DSS. Δεν υπάρχει σοβαρή θέληση για SA, μιας και η εμπειρία του χρήστη είναι ψιλό-ΟΚ χωρίς SA.
  2. Στην αρχική ανακοίνωση έλεγαν πρώτα για συμβόλαια. Όπως ανέφερα πιο πίσω δεν συνδέονται ακόμα ούτε τα συμβόλαια. Άρα τα CU πάνε πολύ πιο πίσω.
  3. Επίσημα από Vodafone παίζουν τα εξής: Samsung Galaxy S25 Samsung Galaxy S25+ Samsung Galaxy S25 Ultra Xiaomi 15 Xiaomi 15 Ultra Xiaomi 15T Xiaomi 15T Pro
  4. Μόνο στην Πάτρα προς το παρόν είναι ενεργό, και επιπλέον όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, πρέπει και η γραμμή σου να έχει προφίλ SA.
  5. georgemv

    5G NR

    Ναι, αν όχι 100%, ίσως ένα 50%-70% με οπτική επαφή πρέπει να πέσει σε FR2. Άλλο ένα ανεξήγητο του πως σκέφτονται. Τι στον κόρακα τους νοιάζει αν η συσκευή είναι στις τεσταρισμένες. Πως αφήνουν δηλαδή όλα τα κινέζικα ελεφόουν και συναφή στο LTE? Αν δεν παίζουν με SA, πρόβλημα του κατασκευαστή, ας το διορθώσει. Νομίζω το συγκεκριμένο είναι θέμα αρμοδιότητας της ΕΕΤΤ, διότι από νομοθεσίας υπάρχει ελευθερία επιλογής τερματικού εξοπλισμού.
  6. georgemv

    5G NR

    Το upload έχει θέματα, πρέπει να το δουν άμεσα, συμφωνώ. Όπως έγραψα και κάποια ποστ πίσω, προτιμούν Ν1 για SCell με προτεραιότητα. Βοηθάει πολύ στη σταθερότητα. Το κακό είναι ότι δεν έχουν άλλο bandwidth να δώσουν στην N1. Τα δίκτυα τα σκίζουμε γιατί στην Ελλάδα το σταθερό ίντερνετ είναι ακόμα ανέκδοτο. Όταν μπει οπτική παντού, θα γίνουμε όπως στην υπόλοιπη Ευρώπη. Παρόλα αυτά, πρέπει να μπουν νέα basebands και επιπλέον σταθμοί σε μερικές περιοχές. Μερικοί σταθμοί απλά βουλιάζουν στην κίνηση τώρα με το FWA. Το ότι οι συσκευές γυρίζουν σε SA είναι καλό, μεγαλύτερο spectrum efficiency, γιατί αντιλέγεις; To SA aggregation στα micro μπορεί να είναι θέμα παλαιότητας baseband, δεν βλέπω λόγο γιατί να έχει ξεχαστεί. Το ENM σπρώχνει το configuration παντού. Και τέλος για τη Ν7, νομίζω το βλέπεις λάθος. Όσο αυξάνει η κίνηση σε SA, τόσο πρέπει να δυναμώνει το SA. Εκεί είναι το μέλλον, εκεί πέφτουν τα λεφτά, από εκεί κονομάνε λόγω FWA. Αν υποφέρει λίγο παραπάνω το LTE/NSA, είναι κάτι που μπορούν να το διαχειριστούν με traffic management και με νέα πολιτική των συσκευών στα T-Shops. Δεν καταλαβαίνω γιατί ακόμα πουλάνε τα μαγαζιά τους συσκευές που δεν υποστηρίζουν SA.
  7. Πάλεψα στην Πάτρα με ένα συμβόλαιο Vodafone και υποστηριζόμενη SA συσκευή μπας και συνδεθεί σε NR. Τζίφος. Παίζει να το έχουν ενεργό μόνο για υπαλλήλους...
  8. georgemv

    5G NR

    SA με Priority Pass, πεζόδρομος Θήβας https://www.speedtest.net/my-result/a/11920760828
×
×
  • Create New...