Jump to content

cmvr

Members
 • Δημοσιεύσεις

  15.909
 • Εγγραφή

 • Days Won

  82
 • Αξιολογήσεις

  0%

cmvr last won the day on Μάϊος 21

cmvr had the most liked content!

About cmvr

 • Ημ. Γέννησης Μάϊος 5

Συσκευή

 • Συσκευή
  Galaxy Tab 5G

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Αθήνα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

40.039 profile views

cmvr's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

991

Φήμη

 1. cmvr

  NOVA 5G

  Αναβαθμίσουν πολλά σημεία ταυτόχρονα με την άλλη. Το πάνε τρένο. Ας έχουν παντού 50/5 σε ώρες αιχμής και όλα κομπλέ είναι.
 2. χωρίς σταθερή πόσο το δίνει όλα απεριόριστα; Κάποιοι το πήραν 22,5 αν θυμάμαι καλά και χωρίς σταθερό αλλά δεν ξέρω αν τρέχει ακόμα. Κάνε μια προσπάθεια στο τμήμα προσφορών έχουν γράψει τα παιδιά το τηλέφωνο σε προηγούμενα ποστ.
 3. Έχουμε δει φανατισμό σε κάποιο από τα τρία δίκτυα σε βαθμό παράνοιας οπότε περιμένω τα πάντα 😕 Όντως ξέρω κόσμο που τρέχει w98 😃😃😃😃🤣🤣🤣🤣🤣
 4. Καταρχήν η βονταφον το δίνει με σταθερή 12.5 τώρα και μέσα στην τιμή είναι και η δωρεάν extrasim, δώρο του ρουτερακι και απεριόριστα δεδομένα σε όλη την Ευρώπη και στην εξτρασιμ. Οπότε είναι 3x24 μήνες 72 ευρώ δώρο συν αλλά 40 ευρώ το ρουτερακι. Οπότε και στα 14.5 να πάει με την αύξηση Κλάιν Μάιν ον δε λάιν που λένε και οι φίλοι μου Θεσσαλονικείς 🤣 Άσε τα περί σήματος της κόσμοτε γιατί σε πολλές περιοχές ενρος Αθηνών αλλά ιδιαίτερα επαρχία με τις n1 άρχισε να έχει θέματα. Συν υπάρχουν μεγάλες τρύπες στην κόσμοτε ακόμα στην επαρχία που η band 20 της βικτους φαντάζει όνειρο 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 5. Η απλά είναι βαρεμενος 🫤
 6. cmvr

  NOVA 5G

  50/5 αν δίνει σαν ελάχιστο είναι κομπλέ για τα πάντα ακόμα και για τηλεργασια δίνονταν ίντερνετ από το κινητό Σε κάποια σημεία που αναφέρεις τρέχει η Βικτους αναβαθμίσεις για την άλλη οπότε είναι σχεδόν σίγουρο αν είναι πολύ προβληματικό σημείο θα αναβαθμίσει και η νοβα ταυτόχρονα.
 7. cmvr

  5G NR

  Γενικά έχει αρχίσει να τρώει πολύ μπούκωμα το 5g και μέσα στην Αθήνα και στην επαρχία. Το φαινόμενο που αναφέρεις το βλέπω συχνά. Ιδιαίτερα το upload ώρες αιχμής πέφτει και σε μονοψήφια συχνά.
 8. Νομίζω άρχισαν να δίνουν μέσω του site πάλι με τις ειδικές προσφορές ψάξε στην σελίδα τους που βάζεις το τηλέφωνο και σε καλούν για συνδιαστικά κινητή και σταθερή. Από την άλλη δεν χάνεις να ρωτήσεις σε κάποιο κατάστημα. Κάποιοι το βρήκαν στα 26 ευρώ και τους κάνουν one ακόμα και αν δεν έχουν σταθερό.
 9. Οι ίδιοι σταθμοί έχουν αναβαθμιστεί καλό αυτό. Απλά θέλουν κάποιο ακόμα οι βικτουσιανές 😀
 10. Άστα αυτά τώρα η βονταφοναρα σκίζει σε σχέση με την νόβα εκεί 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Να βλέπαμε και κανένα cellmapper. Βαλς nperf παίζει σε iphone
 11. Πάντως από ότι είδα όπως είχα προβλέψει ότι κάποια στιγμή κάποια εταιρία θα έδινε τριψήφιο αριθμό δεδομένων και απεριόριστη ομιλία ώστε να μην τα κάνει άμεσα ανταγωνιστικά με τα απεριόριστα σε δεδομένα συμβόλαια, έγινε πράξη 🤣🤣🤣🤣🤣 CU MeApOla 27 στα 27 €, 200 GB, Απεριόριστα λεπτά προς όλους, 300 SMS προς όλους, Ενεργοποίησε το ξανά πριν λήξει & ότι περισσεύει παρατείνεται Δηλαδή με το φόρο 29,7 €. Ένα 30αρι σύνολο. Για κάποιον που δεν θέλει δεσμεύσεις not bad. Τα 200gb υπερκαλύπτουν το 90% των χρηστών για τα πάντα.
 12. Στο nperf έχει αλλά μειονεκτήματα δεν φαίνονται οι σταθμοί κλπ. Συνδιαστικά όλες ανοιχτές και εύχομαι οι περίεργοι να σταματήσουν να κάνουν ζημιές για οποιοδήποτε λόγο.
 13. cmvr

  5G NR

  Καλά περιμένετε στην περιφέρεια εσείς να γίνουν θαύματα ήδη άρχισε το Ν1 δίκτυο να τρώει χαστούκια από τους πολλούς συνδρομητές. Υπάρχουν σημεία που οι β20 των άλλων άρχισαν να φαίνονται όαση 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
 14. Δεν είναι αναπηρία είναι κίνηση που γίνεται επίτηδες για συγκεκριμένους σκοπούς. Μπορεί να μην είναι κάποιος που μισεί τα δίκτυα αλλά κάποιος περίεργος ακόμα ή και από τις εταιρίες να τα ανακατεύουνε γιατί το cellmapper είναι βοηθητικό εργαλείο για τις καταγγελίες στην ΕΕΤΤ μαζί με το νετμονστερ.
 15. Μετακινούν μόνο βονταφον και κόσμοτε σταθμούς ;
×
×
 • Create New...