Jump to content

cmvr

Members
 • Δημοσιεύσεις

  17.120
 • Εγγραφή

 • Days Won

  92
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by cmvr

 1. https://techmaniacs.gr/vodafone-oloklirotiki-katargisi-toy-vodafone-cu-liquid/ Πάει το liquid 🤣
 2. cmvr

  5G NR

  Άσε που το έβγαλε η αυτόματη διόρθωση και ούτε το πρόσεξα 🤣 Δεν πειράζει είμαστε αγράμματοι εμείς παρόλα τα πτυχία και τις εξειδίκευσεις σε αντίστοιχο τεχνολογικό κλάδο και εμπειρία ετών και έγιναν ξαφνικά ειδικοί αυτοί που δεν ηξεραν να διαβάζουν το νετμονστερ πριν μερικούς μήνες και τώρα έγιναν ειδήμονες 🤣 Το θέμα είναι ότι έχουμε αντιληφθεί όλοι τι συμβαίνει και το φόρουμ έχει πάρει την κάτω βόλτα με την ποιότητα των μετρήσεων και του τι είναι πραγματικό και τι μυθοπλασία. Δεν έχει μείνει θέμα για θέμα που να μην μολύνεται από την νόβαποίηση του παραμικρού θέματος ώστε οι άλλες δύο εταιρίες πάντα να φαίνονται χειρότερες όπως λέγεται με στρατιωτικούς όρους από το task force της νόβα με πραγματικά και με fake profiles.
 3. cmvr

  5G NR

  Όταν θα έρθω να πάμε για τσίπουρο θα σου πω. Όχι, όπως μας έγραψες την τελευταία φορά 😀
 4. cmvr

  5G NR

  Μην πειράζεται τον φίλο μου τον Παντελή 😀 Τώρα που η νόβα θα γίνει πρώτο δίκτυο θα δείτε εσείς με αντικατάσταση όλων των b20 στην επαρχία με N78 και SA μάλιστα 🤣
 5. Στο θέμα τις τεχνολογίας και των επικοινωνιών έπρεπε να γίνονται διευκολύνσεις σε όλα τα επίπεδα μπας και κάνουμε και κάτι άλλο έκτος από το πουλάμε υπηρεσίες τουρισμού και να κάνουμε τα γκαρσόνια στους Γερμανούς και λοιπούς Ευρωπαίους τουρίστες.
 6. Για αυτό το έγραψα μέσα σε " " . Γιατί αυτά τα μαθαίνουν τα παιδιά στη φυσική 6ης δημοτικού για να καταλαβαίνουν τη διαφορά τους. Αλλά τι να πεις θα πάνε να ρωτήσουν τον παπά την ενορίας τους να τους τα εξηγήσει ότι όλα είναι του σατανά 🥲 Ελλειμματικοί όχι μόνο στην εκπαίδευση αλλά και κοινωνικά, κόσμος χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης οπότε τι να πεις. Χάνεις τα λόγια σου. Τα ιδανικά άτομα για να ψηφίζουν και να βγάζουν τα φυντάνια που εδώ και πολλές δεκαετίες μας πηγαίνουν "εμπρός - πίσω" που λέει και ο Πώποτας.
 7. Εδώ γίνονται πόλεμοι λόγο πεποιθήσεων και ομαδοποίησης των ανθρώπων που μαλώνουν για τους θεούς τους και κολλάς στους σταθμούς βάσης που είσαι σατανικά πράγματα ; 😔 Δυστυχώς αυτή είναι η κοινωνία μας πίσω στον μεσαίωνα. Όταν αυτοί βάζουν ένα τόνο φάρμακα σε αυτά που καλλιεργούν και τα τρώνε οι ίδιοι και τα παιδιά τους δεν τους πειράζει αλλά η "ραδιενέργεια" των σταθμών. Τρομάρα τους φέρνουν και ανθρώπους στην κοινωνία με σκουριασμένα μυαλά.
 8. Καλημέρα σε όλους. Πρέπει το Starlink να μπει εκεί που γράφονται οι εταιρίες στο φόρουμ.Μπαινει και αυτό στο χώρο τηε κινητής σιγά σιγά.
 9. Καλημέρα σε όλους. Οτι γράφω ισχύει για όλες τις εταιρίες. Πληθυσμιακή κάλυψη και οι 3 τους ουσιαστικά σε μεγάλες πόλεις και τουριστικά σημεία και λείπει πολυ ακόμα. Οι υπόλοιποι εκτός μεγάλων πόλεων πάνε να πνιγούνε αλλά είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν το ίδιο κόστος συμβολαίου και ας έχουν μονοψήφια. Όσο για την κάλυψη 5g σε παρα πολλά σημεια να δείχνει το σηματάκι για τους ιθαγενείς με Ν1 2100 ddss σε με ανάλογες ταχύτητες. Η επαρχία στα εκτός απαραδεκτη με πολλές τρύπες για όλες σε πολλά σημεία εκτός πολύ κεντρικών σημείων με απαράδεκτη εσωτερική κάλυψη. Πολλές τρύπες και μέσα στις πόλεις από όλες τις εταιρίες. Όλες έχουν τις καλές και κακές περιοχές και στις μεγάλες πόλεις και στην επαρχία και το πρώτο δεύτερο τρίτο δικτυο είναι για μεγάλα παιδιά να έχουνε να λένε εδώ μέσα γιατί λείπει σε πολλά σημεία n78 που θα έπρεπε να έχουν όλες. Οι μετρήσεις σε κεντρικές πλατείες σε εξωτερική κάλυψη δεν είναι η πραγματική εικόνα χρήσης ενός δικτύου. Προσωπικά από αυτά τα ντατα που μαζεύω από πελάτες και από αυτά που βλέπω η ανάπτυξη δεν είναι αυτή που έπρεπε να υπάρχει και ποιοτικά για όλα τα δίκτυα και τα νούμερα που δίνουν έστω στην πληθυσμιακή. Φυσικά και η ΕΕ βλέπει την υποτονική ανάπτυξη του και φαίνονται στις αναφορές που κάνουν για την χώρα μας. Το να φεύγεις 30 km από την πόλη και να έχεις τρύπες με δικαιολογία από όλες τους ότι είναι ορεινή περιοχή με λίγους συνδρομητές δεν τουε δικαιολογεί. Καλά που υπάρχει το σταρλινκ και σώζει καταστάσεις στην επαρχία που και η σταθερή είναι άφαντη και η κινητή για τα πανηγύρια. Μακάρι να βγάλουν σύντομα και το μικρό φορητό μοντέλο τους και ας δίνει μέγιστη 100 αλλά να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι θα το έχεις παντού για αυτούς που περιοδεύουν από όλη την επαρχία.
 10. Έτσι και αλλιώς αν είναι σαν εμένα θέλω μόνο history national geographic 🤣
 11. cmvr

  5G NR

  Αγαπημένε μου φίλε μόνο εσείς οι τρεις τα πιστεύεται αυτά κανείς άλλος στο φόρουμ και έκτος φόρουμ 🤣 Άσε που κανονικά πρέπει να είμαι θυμωμένος μαζί σου γιατί δεν ήρθες για τσίπουρο Καλαμαριά 😀 Κάνατε και το θέμα της cosmote θέμα για προπαγάνδα για τη νόβα. Ούτε η προπαγάνδα της Β. Κορέας δε σας πιάνει συνέχεια να κάνετε το άσπρο πουά με βούλες ότι έχει σχέση με τη νόβα και στα άλλα θέματα 🤣
 12. cmvr

  5G NR

  Ρε πάλι επιστημονική φαντασία διαβάσαμε σε προηγούμενα σχόλια ότι η νόβα θα γίνει δεύτερο δίκτυο από τους αγαπημένους μου φίλους στο θέμα της cosmote 🤣 Για να ηρεμήσετε και να μη γράφεται ανοησίες η νόβα για να γίνει δεύτερο η πρώτο δίκτυο στην κινητή πρέπει ή να κλείσει ένα από τα άλλα δίκτυα εντελώς ή να κλείσουν και τα δυο ταυτόχρονα και να μείνει το μόνο δίκτυο στη χώρα 🤣 Ήμαρτον πια 🤣 Στα της Cosmote τωρα. Έχει κάποιος θέμα με ταχύτητες σήμερα βόρεια Ελλάδα ;
 13. cmvr

  5G NR

  Εμείς δεν βιαζόμαστε η εταιρία έκανε ανακοινώσεις που μάλλον ήταν εντέλει για θέμα μάρκετινγκ και μόνο και τώρα σιγή ιχθύος.
 14. cmvr

  5G NR

  SA εδώ SA εκεί που είναι το SA ; 🤣 (Παράφραση του εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι ο παπας)
 15. Σε αυτό συμφωνούμε. Κάθε μήνα στην τεχνική λένε τον επόμενο μήνα είτε είναι για εταιρικούς πελάτες είτε για ιδιώτες. Εντωμεταξύ αν δεν το κλείσουν το θέμα δεν θα βγούνε και νέες firmware για τηλέφωνα αλλά και για router που χρησιμοποιούμε σε επαγγελματικές υποδομές. Όπως αυτό που φαίνεται πάλι n1 βασική μπάντα σε όλη την επικράτεια με ότι συνεπάγεται αυτό. Καλύτερα να μην βγάλει καμία ανακοίνωση η cosmote για να μας νευριάζει μόνο. Πάντως μετά το κόψιμο των εξτρασιμ υπάρχει αρκετά μεγαλη διαρροή συμβολαίων στα άλλα δίκτυα τουλάχιστον από πελάτες εταιρικούς. φίλε τι περίμενες ζούμε στην χώρα της αμορφωσιάς και δεν εννοώ σε ακαδημαϊκό επίπεδο αλλά και σε κοινωνικό. Οι κεραίες είναι το κερασάκι στην τούρτα. Εδω βλέπουμε τρομακτική βία στα σχολεία που είναι επέκταση το πως λειτουργούν οι οικογένειες και πως πλάθουμε τα παιδιά μας σαν κοινωνία. όλοι αγράμματοι επιστήμονες σε όλα Για αυτό μην περιμένουμε θαύματα στην Ελλάδα. από την μια η ξερολιαση ότι έχουν "ραδιενέργεια" οι σταθμοί που αν διάβαζαν λιγο φυσική στην 6η δημοτικού θα ήξεραν την διαφορά των ακτινοβολίων Από την άλλη μεσαίωνας ακόμα σε πολλούς τομείς όπως εν τος 2024 περιμένουμε να μας σώσει ο από μηχανής θεός σε όλα τα επίπεδα. Μετά δεν ντρέπονται να γράφουν Ελλάδα 2.0 στις σελίδες των υπουργείων. Είναι θέμα διακομματικό και ισχύει ότι έχουμε τους πολιτικούς που μας αξίζουν.
 16. Αυτός που του το πούλησε για το συγκεκριμένο σημείο έπρεπε να ενημερωθεί η εταιρία. Δεκάδες φορές πουλάνε προϊόντα όλες που μετά τα κόβουμε και που να δεις στα business τι γινεται. Έφυγε και άνθρωπος να μετρήσει εκεί να μετρήσει για όλες τις εταιρίες γιατί έχω να πάω καιρό στο σημείο.
 17. cmvr

  NOVA 5G

  Άσε τις μετρήσεις εσύ και ετοιμάσου για τσίπουρο εσύ. Εγώ κερνάω 🙂
 18. Θα μάθω και θα σου στείλω pm. Γιατί πήγες σε αυτή τη λύση και δεν επέλεξες κάτι άλλο ;
 19. cmvr

  5G NR

  Τι να γινόταν πες μήπως δω κάτι που θέλεις και στα τρία δίκτυα γιατί θα ανέβω τουρ προς τα πάνω μάλλον την άλλη εβδομάδα σε Θεσσαλονίκη και ανατολική Μακεδονία και Θράκη. @p_kετοιμάσου για τσίπουρο αλλά θα πάμε Καλαμαριά εγώ κερνάω 😀
 20. Ανεβάζεις μια μέτρηση που παίρνεις από tethering χωρίς να μας έχεις δώσει netmonster και χωρίς να μας έχεις πει τι συσκευή έχεις την καρτα Sim. Ήμαρτον δηλαδή έλεος πως θα σε βοηθήσουμε χωρίς κανένα στοιχείο. Όσο για τις εταιρίες όλες είναι για κράξιμο ακόμα και το κέντρο της Αθήνας. Το 90% των χρηστών μετράνε στους δρόμους και χαίρονται όποιο δίκτυο και αν είναι. Σε εσωτερικό χώρο της τανας το κάγκελο γίνεται παντού και στα εκτός πόλης και πάρκα ΦΒ και επιχειρήσεις στην περιφέρεια. Λοιπόν https://maps.app.goo.gl/u4G6JtPqTwhcaL9NA εδώ είναι το σημείο ενδιαφέροντος σου. Πες μας από τι συσκευή έπαιρνες Internet. Ανεξαρτήτως αν έφυγες ατελώς μας βοηθάς να μάθουμε προβληματικό σημείο.
 21. Δώσε τους δρόμους και Δευτέρα θα σου έχω λεπτομερέστατη πληροφορία και από τα τρία δίκτυα για το σημείο. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε. Οποίος έχει ζητήσει βοήθεια τουλάχιστον από έμενα την έχει πάρει αφιλόκερδος. Όσο για τις μπιχτές για εταιρίες και payroll άπλα είναι ανέκδοτο γιατί δουλεύω και τις τρεις εταιρίες (και άλλες δορυφορικές, Wisp και τύπου inalan κλπ) για μισθωμένες και λοιπές γραμμές κινητής σταθερή και με πολλές εγκαταστάσεις στο ενεργητικό μου. Τουλάχιστον τις περιοχές που έχω δουλέψει Αττική και βόρεια Ελλάδα έχω εικόνα όπως και συνάδελφους που κάνουν την ίδια δουλειά με έμενα στο πανελλήνιο. Πάντα προτείνουμε μετά από λεπτομερείς μετρήσεις τοπικά στον χώρο του πελάτη την καλύτερη δυνατή λύση που ζητάει ο πελάτης. Έχω ντουζίνες εγκαταστάσεις που παίζουν δυο και τρεις παροχοι μαζί είτε με balancing είτε redundancy με κινητή και σταθερή. Μακάρι να έπαιρνα 3 μισθούς από όλες θα ήμουν πασάς στα Γιάννενα 🤣 Απλά έχει χαθεί το μέτρο δεν πιάνει μια εταιρία σπίτι του κάποιου και μας ζαλίζει τον έρωτα για το πόσο χάλια είναι η κάθε εταιρία αντί να ζητήσει βοήθειά όπως κάνουμε τα υπόλοιπα μέλη μεταξύ μας με υγιή τρόπο ώστε να διαλέξει το καλύτερο για τις ανάγκες του.
 22. Εσύ φίλε μου είσαι αξιόπιστος μην αγχώνεσαι. Μόλις τηλεφώνησα τις βλάβες και έχει πέσει ο σταθμός στην Αλεξανδρούπολη. Έδωσα τους δρόμους που ανέβασες. Ομοίως, και στον Πειραιά υπάρχει βλάβη. Τα ίδια γράφανε προ ήμερων και για τη Cosmote κάλεσα στην υποστήριξη και ήταν βλάβη. Απλά έχουν καταντήσει τραγελαφικοί κάποιοι εδώ μέσα. Αν μπορείς δοκίμασε αύριο μεθαύριο να δούμε αν επανήλθε στην Αλεξανδρούπολη.
 23. cmvr

  5G NR

  Ανεβάστε συσκευές και firmware για sa..... μην παίξουμε πάλι τις κουμπάρες 🤣
×
×
 • Create New...