Jump to content

cmvr

Members
 • Δημοσιεύσεις

  11.770
 • Εγγραφή

 • Days Won

  6
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by cmvr

 1. cmvr

  4G LTE

  Είναι μέσα στο πλαίσιο ότι έχει παρατήσει τα αστικά κέντρα της Θράκης στο έλεος τους με πασαλιματα μέσα στις πόλεις. Το κακό είναι ότι αν ήταν παντού τούμπανο θα εξανάγκαζαν και τον ανταγωνισμό να κινηθεί έτσι. Οπότε μέτρια πράγματα από όλες τις πλευρές.
 2. Μια χαρά είναι σήμερα κατέβασα ένα αρχείο 20gb και ένα 45 gb. Φωτιά γύρω στα 25 mbps 🤣
 3. Τα 2 ευρώ είναι μικρή διαφορά. Μια χαρά είναι με αυτά που κυκλοφορούν σε κάτι αντίστοιχο.
 4. Πάντω από τις πρώτες μετρήσεις που διέρρευσαν σε σχέση με τον 898 της Qualcomm είναι πίσω.
 5. Με το που ακούς Σκάι σαν ψέμα φαίνεται 🤣🤣🤣🤣🤣
 6. Κάνε μου λίγο λιανά γιατί δεν καταλαβαίνω. 1. "Τη διαφορά σε συνδρομητές και unlimited τη γνωρίζεις φαντάζομαι." Τι εννοείς ότι κάνει throttling αυτούς που δεν έχουν συμβόλαιο unlimited ή ότι κάνει αυτούς που έχουν unlimited ; 2. "Όπως επίσης και το ότι ο ένας έχει πολύ λιγότερη χωρητικότητα ανά σταθμό. " Αυτό είναι μια γενική εικασία. Και να συμβαίνει αν σε κατά τόπους σημεία έχει τον μισό κόσμο μέσα και λιγότερη να έχει πάλι ποιο γρήγορα θα παίζει. *Ακόμα δε μου απάντησες στην παραπάνω ερώτηση που σου έκανα. Τo αποφεύγεις ;
 7. Πάντως αυτό με την αυτόματη συγχώνευση δεν παίζει καλά. Το κάνει και από το pc με οποιοδήποτε browserκαι από το κινητό με chrome και opera mobile. Απαντάς με παράθεση σε κάποιον και μετά πχ από τρία λεπτά κάνεις νέα παράθεση για να απαντήσεις σε δεύτερο. Αντί να κάνει αυτόματη παράθεση αφού δεν έχει απαντήσει κάποιος ενδιάμεσα πάλι τα βγάζει ως διαφορετικό μήνυμα. Υποτίθεται ότι είναι ρυθμισμένο σε απεριόριστο χρόνο αλλά δυστυχώς έχει κάποιο bug.
 8. Όχι kyrin δεν είχε κανείς και έχω καιρό να πιάσω στα χέρια μου τέτοια συσκευή. Την χαντάκωσε ο Τραμπ μια και καλή την εταιρεία και δεν πουλάει πια χωρίς Google services.
 9. Όσο για τα δίκτυα αυτά που λέω δεν είναι προσωπικές εκτιμήσεις είναι τα πραγματικά νούμερα. Αυτή είναι η εικόνα σου αρέσει δε σου αρέσει. Η United γινεται δεύτερή στη σταθερή και με πολύ μεγαλύτερα μεγέθη από τη Vodafone και το δίκτυο της κινητής περπατάει καλά.
 10. κανένα αγγούρι δεν έχει η voda η καθε εταιρεία ορίζει και την στρατηγική της και αναλόγως πράττει,αυτό κάνουν όλες τους και μεις θα κρίνουμε αν αξίζει πληρώνοντας τις υπηρεσίες της Το έχει γιατί είναι άμεσα συγκρίσιμη. Η United με τη σταθερή της Forthnet και της wind γίνεται ο δεύτερος μεγαλύτερος πάροχος σταθερής κάτι που η VODAFONE δεν μπορεί να ακολουθήσει. Στο κομμάτι της κινητής ακόμα έχει μεγαλύτερη πίτα αν δεν προχωρήσει άμεσα σε αναβαθμίσεις θα αρχίσει να χάνει και από την κινητή. Μόνο αν ξεβρακώνεται με συμβόλαια τύπου Black Friday σαν αυτό που πήρα το unlimited για δεύτερο αλλά έτσι δε θα πάει πολύ μακριά. Πρέπει τουλάχιστον στην κινητή να κινηθεί πολύ ποιο γρήγορα σε αναβαθμίσεις εκεί που σέρνεται. Η Cosmote παραμένει αυτή με τη μεγαλύτερη πίτα στην κινητή και σταθερή και από ότι φαίνεται θα πέσει σχεδόν τριπλό χρήμα σε σύγκριση με τους άλλους δυο μαζί για όλες τις αναβαθμίσεις. Εκτός από την τιμολογιακή πολιτική δεν έχει κάτι άλλο να την αγχώνει και αν φτιάξει σύντομα και τις προβληματικές περιοχές θα έχει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα.
 11. cmvr

  5G NR

  Ακόμα όχι. Θα μάθουμε σύντομα.
 12. Τι να σου πω εμένα τα βγάζει σε αυτή την τιμή χωρίς το free to talk και αν κάνω login ή στην εφαρμογή μου βγάζει και τα φοιτητικά. Τα freetalk κλπ έχουν εμφανιστεί παρόλο που η κάρτα είχε παλαιότερα.
 13. Κάναμε και speedtest. Είχε εμφανείς διαφορές γιατί ήταν δύσκολο σημείο. Άλλη μια διασκεδαστική μέρα 😄
 14. Σήμερα είμασταν σε περίεργο σημείο έχοντας μεγάλο κενό χρόνου λόγο συγκυρίας και δοκιμάζαμε ότι τηλέφωνο είχαν όλα τα παιδιά από τα άλλα συνεργεία στην τσέπη τους για να περάσει η ώρα. Καλός και ο exynos 2100 καλοί και ο mediatek dimensity αλλά υποδεέστεροί σε CA στα δύσκολα σημεία σε σχέση με το x55 modem της Qualcomm. Άσε που για να πάρεις ταχύτητες αυτό πρέπει να είναι το ελάχιστο σε όλα τα τηλέφωνα σήμερα. Όχι κάτι που δεν ήξερα απλά ήθελα να το αναφέρω.
 15. Σε εμένα βγάζει παρακάτω αυτά το freeto talk δεν υπάρχει πλέον καθόλου.
 16. Όπως τα λες. Μόνο για θέμα αυτονομίας και αν χρησιμοποιείς μόνο για email και social.
 17. Όπως λέει και ο φίλος minast ποιος ξέρει τι θα υπάρχουν ως συμβόλαια σε δυο χρόνια. Ας είμαστε ζωντανοί με τον Covid και βλέπουμε.
 18. cmvr

  5G NR

  Τρέχουν και δε φτάνουν σε ποιό σημαντικά αυτήν την περίοδο.
 19. cmvr

  5G NR

  Μόνος σου θα είσαι εκεί σίγουρα 🤣🤣🤣🤣🤣
 20. Με αυτές τις αστρονομικές τιμές ποιος ο λόγος να πάρεις τάμπλετ και να μην αγοράσεις με την μία ένα καλό λάπτοπ. Αν βγάζανε και κάτι σε 8 και 10 ιντζες θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
 21. Πάντως εδώ όσες εταιρίες έχουν χρησιμοποιήσει Huawei όλο πτώση σε 3G έχουν και είναι οι ποιο αργές .
 22. Οι συνδρομητές της εταιρείας είναι clubbers και είναι έξω τέτοια ώρα για αυτό το δίκτυο είναι γεμάτο 🤣🤣🤣🤣🤣
 23. Εντάξει ας την κάνουμε άλλου την κουβέντα με τα πρόγραμμα gps
 24. cmvr

  Wind 5G

  Παρανόησα τότε sorry.
×
×
 • Create New...