Jump to content

eLeKtriK EyE

Members
 • Δημοσιεύσεις

  6.672
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

About eLeKtriK EyE

 • Ημ. Γέννησης 29/03/1984

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

eLeKtriK EyE's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. Φίλε μου τα μηνύματα σβήνονται όταν παραβιάζουν τους ΟΠΧ και υποπίπτουν στην αντίληψη της Ομάδας Διαχείρισης. Αν νομίζεις ότι κάποιο τέτοιο μήνυμα μας έχει ξεφύγει μπορείς να κάνεις αναφορά παράβασης πατώντας το αντίστοιχο κουμπί στο κάτω μέρος του post. Τώρα, για το αν ανεβαίνουν ή όχι φωτογραφίες αυτό είναι στο χέρι σας, δεν είπαμε εμείς να μην ανεβάσετε. Ούτε είπαμε να μην τις σχολιάζετε. Δεν κάνουμε λογοκρισία.
 2. Εννοείται δεν το επιστρέφεις και εννοείται ζητάς τα χρήματά σου πίσω. Χάρισέ τη στη συμβία σου :lol:
 3. Μην εξάπτεστε. Οι τράπεζες είναι υποχρεωμένες να έχουν επικαιροποιημένα τα στοιχεία των πελατών και μπορούν να σου αρνηθούν οποιαδήποτε συναλλαγή αν δεν τους τα παρέχεις. Στην πράξη όμως, δεν παγώνουν τις τυπικές συναλλαγές με χρήμα (καταθέσεις, αναλήψεις, πληρωμές) αλλά μόνο αυτές που έχουν να κάνουν με ενεργοποίηση άλλης υπηρεσίας. Αν δεν έχεις π.χ. ebanking και θέλεις να κάνεις πιθανότατα θα σου ζητήσουν επικαιροποίηση. Σε εμένα όταν συγχωνεύθηκε το ΤΤ με την Eurobank εμφανίστηκε στο ebanking της Eurobank ο λογαριασμός μου του ΤΤ με το υπόλοιπό του, πλην όμως δεν μπορώ να κάνω καμιά κίνηση σε αυτόν το λογαριασμό αν δεν επικαιροποιήσω τα στοιχεία του. Στον άλλο λογαριασμό κάνω κανονικά όλες τις κινήσεις. Σε ότι αφορά την κάρτα, είναι πολύ πιθανό να στην κόψουν για οποιοδήποτε λόγο, μου έχει τύχει να μου την κόψουν ενώ πλήρωνα κανονικά και δεν μου την επανέκδοσαν ποτέ (ήταν βέβαια το 2012 που οι τράπεζες δεν είχαν σάλιο). Αν μπορέσεις να κάνεις δουλειά με λογαριασμό ΔΕΚΟ, μπορείς να δώσεις αυτόν του πατέρα σου εφόσον σε φιλοξενεί, γίνεται αυτό. Αλλά πιστεύω ότι θα σου ζητήσουν εκκαθαριστικό. Επομένως άστα όπως είναι μέχρι να εμφανίσεις εισόδημα και το αλλάζεις μετά.
 4. Θυμίζω ότι μπορείτε να ασκείτε κριτική στις ιδέες, αλλά όχι στους ανθρώπους. Ο καθένας τη γνώμη του και συνεχίστε χωρίς flame.
 5. Για την κάρτα γραφικών όπως σου είπα δεν έχω άποψη. Για πιο φτηνό επεξεργαστή μπορείς να πας σε Core i3, για παράδειγμα τον Intel Core i3-6320 Είναι βέβαια ουσιαστικά διπύρηνος και όχι πραγματικός τετραπύρηνος αλλά είναι κάνα 40ρι πιο φτηνός, έχει αρκετά ψηλό χρονισμό και για παιχνίδια που δεν ζορίζουν το multithreading μπορεί να είναι και πιο γρήγορος.
 6. Εφόσον τα Insider ήταν ενεργοποιημένα κανονικά, δε θα έχεις πρόβλημα στον ίδιο υπολογιστή να εγκαταστήσεις την ίδια έκδοση των 10 (Home/Pro).
 7. Τι να σου πω, εγώ έχω παρατήσει το Gaming από την εποχή των CRT :lol: Φαντάζομαι σε παιχνίδια με γρήγορες εναλλαγές και αν είσαι απαιτητικός στο μάτι θα βλέπεις διαφορά. Ίσως κάποιος gamer να έχει ιδία άποψη.
 8. 1) Δες κάποιο LG/SAMSUNG με χαμηλά ms. Τα φτηνά είναι Vfm συνήθως. 2) Αν έχουν γρήγορη απόκριση δε θα έχεις πρόβλημα. Αλλά τα περισσότερα TV Monitors είναι 5ms που είναι σχετικά πολλά για gaming. Εξαρτάται και τα γούστα βέβαια. 3) Εγώ θα πρότεινα τον Core i5-6500 για gaming. Αλλά δεν ξέρω το budget σου. 4) Τα 8 GB είναι το minimum. Θα πρότεινα 16. 5) Δεν έχω άποψη. Υπάρχουν και Fanless, ένα της Silverstone θυμάμαι, αλλά είναι ακριβό. 6) Για Gaming δεν έχει διαφορά. Δώσε όσα περισσότερα χρήματα μπορείς και πάρε όποια νομίζεις. Εξαρτάται πάλι και τι παιχνίδια παίζεις.
 9. Γύρνα το router ανάποδα και δες την διεύθυνσή του (θα είναι του στιλ 192.168.1.x) και το Username/Password. Για να μπεις στις ρυθμίσεις χρειάζεσαι να έχεις συνδεθεί είτε με wifi είτε με καλώδιο ethernet.
 10. Στις ρυθμίσεις wi-fi του router θα βάλεις αριθμό καναλιού (channel) κάποιον από 1-11. Τώρα πρέπει να έχει αυτόματη επιλογή - βγάλτο αυτό.
 11. Τι εννοείς να ενεργοποιηθούν; Αν τα έχεις αγοράσει, φυσικά.
 12. Υπάρχουν ένα σωρό προγράμματα που σβήνουν τα διπλά αρχεία. Έχω δουλέψει παλιότερα το Auslogics Duplicate File Finder. Πάντως θα πρέπει να αφιερώσεις κι εσύ χρόνο για να οργανώσεις το σκληρό σου. Καλύτερα να χρησιμοποιήσεις και κάποιο πρόγραμμα που ταξινομεί φωτογραφίες, εφόσον έχεις πολλές.
 13. Αυτά τα ανταπτοράκια σπανίως δουλεύουν σωστά, και επίσης τα παλιά drive χαλάνε. Πάρε ένα καινούριο drive, με 15 ευρώ περίπου θα είσαι κομπλέ.
 14. Εγώ πάλι, θα επιβεβαιώσω τη θεωρία των ζυγών αριθμών :ninja: Κάποιος κάπου έκανε τρελή λαλακία :lol:
×
×
 • Create New...