Jump to content

Georgep7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Georgep7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Georgep7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Κανα νεο απο την snapchat χρησιμοποιούσα το 6snap ως τώρα μις και δεν υπήρχε official αλλά τώρα δεν δουλεύει και το εβγάλαν και απο το store...
  2. Παιδια οταν προσθεσω μια επαφη στο facebook πως εμφανιζεται στις επαφες?
  3. Παιδια ειμαι νεος κατοχος του κινητου 5 μερες το εχω λατρεψει απλα θα ηθελα μια βοηθεια γιατι προερχομαι απο απλο κινητο (οχι smartphone) και τα εχω ψιλοπαιξει....θα ηθελα να μου πειτε ποιες ειναι οι ενεργοβορες αχρειαστες ρυθμισεις που λειτουργουν και καταναλωνουν μπαταρια.και πως μπορω να τις κλεισω. Η αρχη εγινε με το κλεισιμο του NFC και ηδη εχει τεραστια διαφορα στην μπαταρια νμζ. Ευχαριστω εκ των προτερων (θεωρω παρεπιπτοντως οτι χρειαζεται ενας οδηγος που να βοηθαει στο να ζει η μπαταρια περισσοτερο κλεινοντας καποιες αχρειαστες ρυθμισεις)
  4. Υπαρχει καποια εφαρμογη για να βλεπω τις εφαρμογες που λειτουργουν στο παρασκηνιο?και να μπορω να τις κλεισω κλπ.? (nokia lumia 925)
  5. Καλησπερα θα κανω μια πολυ χαζη ερωτηση αλλα δεν μπορω να την βρω με τπτ την λυση!παρεπιπτοντως καλωσηρθα στην παρεα του 925 :p πως μπορω να δω ποιες εφαρμογες λειτουργουν στο παρασκηνιο ? (εκει που παταω αποκλεισμο σε καποια εφαρμογη και κλεινει εννοω)
  6. Παιδια σημερα θα παραγγειλω το κινητο απο πλαισιο-multirama-κωτσοβολο-public ποιο καταστημα να επιλεξω? τι παιζει με τα 20 ευρω για εφαρμογες?
×
×
  • Create New...