Jump to content

George6633

Members
 • Δημοσιεύσεις

  4.913
 • Εγγραφή

 • Days Won

  3
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by George6633

 1. Δεν θα έρθει κανένα τρολ να κάνει live μετρήσεις γιατί θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.Πισω από το πληκτρολόγιο μπορώ να γράψω και εγώ ότι είναι υπάλληλος της NASA,αλλά αν μου ζητήσεις να ρθω να σου δείξω την ιδιότητα μου εγγράφως δεν μπορώ να το κάνω,οπότε θα συνεχίσω να υποστηρίζω ότι είμαι υπάλληλος της NASΑ πίσω από το πληκτρολόγιο.. Και ο νοών νοείτο.
 2. Ως τον Δεκέμβριο ίσως,τώρα από Ιούνιο προφανώς δεν είναι εφικτό.
 3. Αξίζει... Από 35€ και κάτω για Cosmote δεν το συζητάμε καν,με κλειστά μάτια!
 4. George6633

  Wind 4G

  Ίσως,τώρα που υπάρχει αναβάθμιση να είναι καλύτερα τα πράγματα.. Γιατί κάποτε έκανε το μπαμ με τα 300' προς όλους δώρο αλλά κανένας δεν έφυγε από το Whats up εδώ ακόμα και αν έδινε λεπτά μόνο προς το ίδιο πακέτο και όσοι δοκίμασαν γύρισαν πίσω άρον άρον.. Τωρα πιστεύω να έχει μια αλφα στήριξη από τους συνδρομητές.
 5. George6633

  Wind 4G

  Ο λόγος που είναι σχεδόν άδεια η επαρχία από συνδρομητές της Wind είναι αυτός.. Άργησε πολύ να αναβαθμίσει και πλέον δεν γυρίζει ο κόσμος.Εγω πάντως όπου μπορώ και σε όποιον με ρωτάει για Τρίκαλα έχω να πω πολύ καλά λόγια,έκανα εξαιρετικη αναβάθμιση.
 6. Δεν γίνεται να κλείσει το 3G ακόμα μη λέμε ότι να ναι και καλά κάνουν και το αναβάλουν γιατί θα κλάψει κόσμος..Και η διακοπή αζημίως είναι ένα πολύ θετικό βήμα να γλυτώσουν το κράξιμο όταν κλείσει.
 7. Πάντως με Cosmote τόσους μήνες χωρίς 3G δεν είχα κανένα θέμα όποτε το πέρασε το τεστ για μένα..
 8. Είδα και τις αλλαγές της Cosmote χθες στα συμβόλαια που τα πήγαν όλα απεριόριστα λεπτά και σε αρκετά αύξησαν και τα GB χωρίς καμία επιβάρυνση.. Βλέπω και αυτό σήμερα και σκέφτομαι πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα σε σχέση με το παρελθόν και σχετικά γρήγορα..Καλο για εμάς.
 9. Έμεινε μόνο το play now unlimited λοιπόν,για να δούμε τι ετοιμάζουν να βγάλουν.
 10. Έπαθα και γω μια φορά το ίδιο,εφυγα βιαστικά και ξέχασα την άλλη συσκευή ανοιχτή στο σπίτι.Σε αυτήν που είχα μαζί μου το έβαλα σε Flight mode και το άνοιξα ξανά και δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα και οι κλήσεις ερχόταν σε αυτό.Τωρα επειδή όντως είναι ρίσκο,καλώς ή κακώς πρέπει να έχουμε το νου μας.
 11. Πάντα πονούσε η Wind στο κομμάτι της οργάνωσης..
 12. Αυτά είναι ωραία νέα,καλή απόλαυση παιδιά!! https://www.cosmote.gr/cs/otegroup/gr/cosmote_gigamax_business22.html Να και το δελτίο τύπου.
 13. Για όσο κρατήσει είναι πλεονέκτημα.
 14. George6633

  4G LTE

  Και λογικό είναι,από την στιγμή που έχει το καλύτερο δίκτυο είναι λογικό να ζοριστείς πολύ να κάνεις ατελώς διακοπή με αυτήν την αιτία,θα έπρεπε όμως να δείχνουν μεγαλύτερη ανοχή διακοπής συμβολαίου στις περιοχές που γνωρίζουν ότι όντως είναι προβληματικες χωρίς να χρειαστεί να φτάσεις ΕΕΤΤ.
 15. Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις,εφόσον καλύπτεται προχώρησε το.
 16. George6633

  5G NR

  Κοντά στο νοσοκομείο Τρικάλων 2ος όροφος στη βεράντα.
 17. Ότι καλύτερο μπόρεσα να πιάσω από το σπίτι μου με οπτική επαφή στην κεραία σχεδόν στο ιδιο ύψος και πολύ κοντινή απόσταση.Τρίκαλα Xiaomi Redmi Note 9T
 18. Δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους αλλά δεν μπορώ να βγαίνει μια προσφορά στον αέρα και μετά από λίγο να την αυξάνουν,δεν έχουν λογική τέτοιες κινήσεις.Βγαλτο εξαρχής όσο θες και άσε την τιμή ως το τέλος και ακόμα και αν κατάλαβες εκ των υστέρων ότι ήθελες το 50λεπτο βγάλε το επόμενο countdown λίγο πιο ακριβό.Δεν είναι λογική σοβαρής εταιρίας να κάνει αύξηση σε κάτι που έχει βγάλει ήδη στον αέρα για κάποιο χρονικό διάστημα με μια συγκεκριμένη τιμή.
 19. Δεν είναι ότι έχεις θέμα στο δρόμο εκτός πόλης,απλά αν πιάνει γύρω στα 10mbps σε εξωτερικό χώρο,μέσα στο σπίτι πέφτει και λογικό είναι..εγω άλλαξα τη Wind όχι γιατί είχα θέμα,ίσα ίσα έμεινα και ενθουσιασμένος στα Τρίκαλα απλά πέρα από την προσφορά που πήρα από την Cosmote,επειδή η δουλειά μου είναι τέτοια που πηγαίνω παντού και ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να χρειαστώ το τηλέφωνο.Τι εννοώ,τελευταία φορά που είχα Wind βρέθηκα σε μια παραγγελία στο υπόγειο του νοσοκομείου στα πλυντήρια,έγινε ένα λάθος που έπρεπε να επικοινωνήσω άμεσα με το μαγαζί που δουλεύω για να διορθωθεί και εκεί κάτω με την Wind είμαι εκτός δικτύου(και λογικό ήταν είναι ένα πολύ περίεργο σημείο) και αναγκαστικά μου έδωσε η πελάτισσα το κινητό της που έχει Cosmote για να επικοινωνήσω με το κατάστημα.Φυσικά είναι η εξαίρεση αυτό και είμαι μια πολύ ειδική περίπτωση,αλλά δεν γίνεται να μείνω χωρίς τηλέφωνο ούτε δευτερόλεπτο.
 20. Εκτός πόλης η Cosmote παίζει μπάλα μόνη της εδω,αλλά από ότι βλέπω γενικά υπάρχει μια κινητικότητα από τις άλλες 2 παντού.
 21. Με το καλό να μας έρθεις,ελπίζω να πάνε όλα καλά!!
 22. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και από την περιοχή που κινείσαι και από το πόσοι συνδρομητές είναι ενεργοί κλπ κλπ κλπ.Για μένα συνολικά θα έλεγα 1η Cosmote,2η Vodafone και 3η Wind (ο λόγος είναι ότι άργησε να αναβαθμίσει).Στα Τρίκαλα πάει 1η Cosmote,2η Wind και 3η Vodafone στο 4G και 1η Cosmote,2η Vodafone και 3η Wind στο 5G.
 23. Μέτρηση στη βεράντα του σπιτιού,απέναντι ακριβώς και σχεδόν στο ιδιο ύψος έχει κεραία της Vodafone.Περιοχη νοσοκομείο Τρικάλων.
×
×
 • Create New...