Jump to content

George6633

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5.264
  • Εγγραφή

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by George6633

  1. https://www.kotsovolos.gr/mobile-phones-gps/mobile-phones/prostasia-othonis-kinitwn/295959-γυαλι-προστ-panzer-s24-ultra Απο Κωτσο το πήρα εγώ.Βασικα έτυχε να μπω για κάτι άλλο και το πέρασα εκεί.
  2. George6633

    OnePlus 12

    Ωραίος,αυτό ήθελα να γράψω στα παιδιά με πρόλαβες!Μόνο να πω ότι σύμφωνα με το site μάλλον είναι για 10 ώρες ακόμα η προσφορά γιατί μετράει αντίστροφα.
  3. Νωρίς νωρίς και από ότι διαβάζω σε site του εξωτερικού έχει βελτιώσεις στην κάμερα αρκετές!Για να δούμε..
  4. Δυστυχώς έληξε η προσφορά ήταν για λίγες μέρες.
  5. Όσο δύσκολο ίσως είναι κάποιες φορές στον χειρισμό αν θες να το βάλεις γρήγορα σε τσεπες κλπ,άλλο τόση και περισσότερη είναι η απόλαυση όταν έχεις ελεύθερο χρόνο και βάλεις να δεις ένα βίντεο στο youtube ή ακόμα και μια ταινία και το βάλεις σε full screen..Αυτή η αίσθηση δεν υπάρχει!!!Τρομερή οθόνη!
  6. Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Εγω έχω panzerglass αλλά να σου πω την αλήθεια οι δύο επιλογές που μου δώσανε είναι ή το κανονικό ή το privacy.εσύ λογικά θα λες αυτό εδώ που η αλήθεια είναι δεν γνωρίζω αν είναι κάτι διαφορετικό. https://www.mozik.gr/axesouar-kiniton/prostasia-kiniton/tempered-glass/safe-by-panzerglass-full-face-tempered-glass-gia-samsung-galaxy-s24-ultra-mstg00332-p
  7. Κατά τα άλλα φταίω εγώ που φωνάζω και προκαλώ οπαδισμο όταν άτομα που δεν έχουν καν την συσκευή το παίζουν γνώστες και έχουν και άποψη... Ρε τι τραβάμε εδώ μέσα.Χρόνια πολλά Ελλάδα,μεγάλη μέρα σήμερα!!
  8. Πρώτη εντύπωση θετική σε γενικές γραμμές δηλαδή.Ευχαριστούμε!!
  9. Μεγια,αναμένουμε λοιπόν εντυπώσεις 😁
  10. Μήπως φταίει κάτι άλλο;Σε μένα το gmail έρχεται ακαριαία και ακόμα και σε στιγμές που έτυχε να έχω και δεύτερο κινητό δίπλα με Wifi ανοιχτό ερχόταν πρώτα στο S24 Ultra.
  11. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και ελπίζω και άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν.Η υποστήριξη,τα συχνά updates και άλλα καλούδια συν όλα τα υπόλοιπα την έχουν κάνει να ξεφύγει από τον ανταγωνισμό.Πολλές σκέψεις υπάρχουν και για άλλες εταιρείες που για άλλους λόγους δεν τους επετράπη να κάνουν όσα ήθελαν και υπάρχει και αυτό το τι θα γινόταν αν...παρολαυτα εγώ προσωπικά πέρα από Samsung και Xiaomi δεν έχω καταφέρει να μου αρέσει κάποια άλλη εταιρία (η καθεμία για τους λόγους της και εξαιρείται η Νοκια που λάτρευα και που είχα μέχρι και το Lumia 920 για μια πενταετία βασική συσκευή).Για να γυρίσω λοιπόν στο αρχικό θέμα,η Samsung έχει κάνει τρομερή δουλειά και συνεχίζει και μπραβο τους!
  12. Κοίτα,αν δεν βιάζεσαι το κινητό μπορείς να το εμπιστευτείς θεωρητικά γιατί στην πράξη δεν έχω κάποια προσωπική εμπειρία.Αλλα εδώ στο forum όπου έχω διαβάσει αλλά και στο Google,στο φέρνουν το κινητό απλά τηρούν τους χρόνους (15-30 μέρες).
  13. Η αλήθεια είναι ότι περιμένω και γω Κωτσοβολο.
  14. https://www.germanos.gr/product/samsung-galaxy-a55-dual-5g-8gb/128gb-smartphone/?productId=20431336&fname=screenSize+builtInMemory+skuColor&fvalue=-1202307740994744380+8205896474139001443+-128022028045050212 Μέχρι 7/4 δώρο το Fit3,κρίμα και το πήρα πριν λίγες μέρες το ρολόι 😁
  15. Πάντως στην περίπτωση μου δεν ισχύει τίποτα από τα δυο,ενημερωτικά μιας και αναφέρεις εμένα που μίλησα για το Α55..Και αν θέλω μπορώ να πάρω το Α55 και να το έχω σαν δεύτερο(φαντάζομαι μπορώ ε;).Και αν χρειαστεί να δώσω το S24 Ultra το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δωθει για τους λόγους που αναφέρεις...
  16. Έκανα αυτό που πρότεινε ο φίλος πιο πίσω και προς το παρόν με τον άνθρωπο που μίλησα δεν το έκανε ξανά... Ευχαριστώ και πάλι
  17. Χαίρομαι που κάθεσαι και γράφεις τα αυτονόητα γιατί καμιά φορά χρειάζεται για κάποιους.Συμφωνώ 100%.
  18. Ισχύει ότι πιάνουμε ταβάνι,αν και πάντα όλο κάτι υπάρχει.Βεβαια τι να πεις για τη Samsung,πόσα να πεις για ένα τόσο ολοκληρωμένο πακέτο που προσφέρει και με κάθε update όποιες ατέλειες βελτιώνονται;Θα το χαρείς και θα το κρατήσεις χρόνια.
  19. Αν βρεθεί οποιοδήποτε κινητό οποιασδήποτε εταιρίας που θα πληρεί τα δικά μου κριτήρια θα κάνω την μετάβαση.Το Α55 πληρεί σχεδόν όλα όσα θέλω με το 1/3 της τιμής,τώρα βέβαια θα σε κρατήσω λίγο σε αγωνία αν θα κάνω την μετάβαση δεν θα το πω ακόμα 😁
  20. Συμφωνώ,μπορεί και να είναι αυτό ποτέ δεν ξέρεις 🤣
  21. Με το καλό να παραλάβεις.Το έδωσα σήμερα γιατί δεν το δούλευα πολύ (λόγω S24 Ultra που έχω) αλλά είναι το πρώτο ή έστω κάποιο αντίστοιχο προϊόν της Poco που θα πάρω ξανά εάν χρειαστεί για οποιονδήποτε λόγο να δώσω το Samsung.. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα το χαρείς,ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτά τα χρήματα.
  22. Όπου υπάρχει ησυχία κυλάνε όλα όπως πρέπει..Καλήμερα 🙂
  23. Εννοείται έχει πολύ δυνατή μπαταρία,απλά θέλει τον χρόνο της να στρώσει.Μεγια και καλή Σαρακοστή.
  24. Τα χεις μπερδέψει όλα,δυνατους επεξεργαστες με χαμηλή μπαταρία,"αδύναμους" επεξεργαστες αλλά με δυνατό antutu,άλλες κατηγορίες,τιμές skroutz,επίσημες τιμές,άλλες εταιρίες,ότι να ναι...κακώς μπήκα στον κόπο..καλή Σαρακοστή να είσαι καλά 🤣
  25. Αυτό έλειπε,να πει ο καθένας μας τι να αγοράσει ο άλλος και τι όχι..Ναι η μητέρα σου και ο πατέρας σου και οι γονείς οι δικοί μου και όλος ο απλός κόσμος που θα αγοράσει τη συσκευή θα κρίνει που θέλει απλά το κινητό να κάνει την δουλειά του και να τρέχει καλά στην καθημερινότητα του και δεν ασχολείται με επεξεργαστές και χίλια μύρια πράγματα όπως κάνουμε εμείς που είμαστε μειοψηφία εδώ στο φόρουμ όσο και αν δεν σ αρέσει..Σταματάω εδώ το θέμα,έτσι και αλλιώς ξεφύγαμε.
×
×
  • Create New...