Jump to content

freddaras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9.841
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by freddaras

  1. επισης ρε παιδια ενα αλλο θεματακι τρομερα σπαστικο για μενα ! Εχω βαλει την εφαρμογμη my gesture που με βολευει απιστευτα ! Η εφαρμογη θελει permissions της τα δινω αλλα καθε φορα που κανω εκκαθαριση εφαρμογων η εφαρμογη χανει τα permissions και σβηνει ! Κατι τετοια μου ειναι απιστευτα εκνευριστικα !
  2. δεν μπορω να το κανω με τιποτα τα εστησα ολα απο την αρχη! Στο μεταξυ και εγω παντα με nova ημουν αλλα απο την στιγμη που δεν δουλευουν τα gestures τον παρατησα
  3. οχι μου βγαζει αυτο ! δεν μιλαω για nova αλλα για τον στοκ launcher ετσι ?
  4. Καλησπέρα αυτο εδω λες ? γιατι εδω δεν μπορω να μετακινήσω τις οθονες με τιποτα ! Με εχει την επιλογη μονο για αρχική οθονη ! Κοίτα τωρα σκαλωμα χαχαχαχα
  5. Φίλε μου καλησπέρα ! Την προεπιλεγμενη οθόνη τη βρηκα ! Πως μετακινω τις οθονες με τη σειρα που θελω εγω (η με την σειρα που τις ειχα παλια δε βρισκω )
  6. παιδια να ρωτησω και εγω κατι χαζο ! κοιμηθηκα με το κινητο στο χερι (χεχεχεχε) και προφανως αλλαξα την αρχικη σειρα των οθονων μου ! Πως τις βαζεις παλι με την σειρα που θελεις ? (ξερω ειναι χαζο αλλα σκαλωσα και δεν το βρισκω τωρα )
  7. αν καταλαβα καλα τι εννοεις οταν ανοιγεις ενα βντεο στο facebook σου το ανοιγει με τον chrome ? εγω εκανα εκκαθάρισή των επιλογων απο τις ρυθμισεις της εφαρμογης κτλ (τι να ανοιγει πως κτλ) και μου ανοιγει με τον ηλιθιο browser του facebook ! εκει παταω μετα κοινοποίηση open link και ερχεται το vanced ! Δεν μπλεκω με chrome καθολου !
  8. οντως δεν εχει ερθει και εγω την ελληνικη περιμενω
  9. Εμένα δεν ανοιγει καν στον chrome ! (εχω κανει απο τις ρυθμισεις της καθε εφαρμογής καθαρισμό εδω στα λινκ που ανοιγουν κτλ ) ! Ανοίγει σε αυτο τον browser του facebook ! Πάντα μετα κοινοποίηση μεσω open with και παω κατευθείαν στο vanced !
  10. Είναι η καλυτερη λυση που μπορουμε να εχουμε στο θεμα του youtube ! μακαρι να το δουνε και αλλα παιδια εδω θα τους λυσει τα χερια !
  11. ακου τι κανω εγω στο δικο μου κινητο ! κατεβαζεις την παρακατω εφαρμογη ! https://open-link-with.en.uptodown.com/android Όταν ανοιξεις το λινκ και σε παει στο google chrome η ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ πατας πανω κοινοποίησή μεσω open link αυτο θα σε ρωτησει ΜΙΑ φορα με ποια εφαρμογη θες να ανοιξει το βιντεο και θα ανοιγει με την εφαρμογη που θελεις ! αυτο εκανα και σώθηκα κυριολεκτικά !
  12. Αυτό πάλι ρε παιδιά τι είναι; Κάθε φορά που κάνω like μία ιστορία στο instagram και πάω μετά να δω τα μηνύματα η ιστορία δεν φαίνεται και μου λέει κατεβάστε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.. μα την τελευταία έκδοση έχω..😛
  13. okkk ευχαριστω για τις απαντήσεις παιδια ! ειναι μεγαλη πρόκληση το ατιμο το κινητό ! και νομιζω ειναι ισως η καλυτερα καμερα που εχουμε δει ποτε σε redmi .... (+το αδιαβροχο με τραβαει επισης πολυ)
  14. aaaa οκ γιατι κατι τετοιο διαβασα εδω μεσα και μου εκανε εντυπωση !
  15. Παιδιά ισχυει οτι η ενταση στα ηχεια ειναι χαμηλη ? Γιατι παντα ενα μεγαλο + στα redmi και στα poco ηταν τα δυνατα ηχεια !
  16. Που ακριβώς είναι αυτή η ρύθμιση ?
  17. Τι ρυθμίσεις βάζετε στο AdAway?γιατι εγω συνεχως εχω θεματα σε πολλα κινητά που το βαζω ! Δεν ανοιγει σελιδες αργει το ίντερνετ και 1002 ! Με το Blokada χωρις να πειράξω κατι ολα ειναι δουλευουν ρολοι !
  18. Παναγία μου για τετοια είμαστε ! Καλά που το πηραν πρέφα ! Εγώ τα εχω ολα στο κινητο πλεον (καρτες ταυτότητα έγγραφά απο τη δουλεια διπλωμα notes προγραμμα για παρκινγκ (μενω κέντρο αδυνατον να θυμηθώ που παρκάρω ) και 1002 ) ! αυτο μας ελειπε τωρα να μεινουμε ειδικα καθημερινή χωρις κινητο ! Αν δεν το φτιάξουν μη σώσει και ερθει 1000 χρονια ! εγω ακομη δεν εχω ζησει τετοια φαση αλλα θα το δοκιμασω σε μερη με χαμηλο σημα (στη δουλεια πχ) σε σχεση με αλλα κινητα και θα σου πω !
  19. Αλήθεια στο 2024 και πλεοιν σε ηλικια δεινοσαύρου δε θα το αντέξω αυτό ! Ελπιζω ο λογος που αργει να ερθει να ειναι οτι ψαχνουν να βρουνε τη λυση του προβληματος ! Μεχρι τοτε μια χαρα ειμαστε και ετσι το κινητο πεταει !
  20. Παιδια στο σπιτι ειμαι με WIFI! Δε χφειαζομαι τα data! Όταν ειμαι 5g κτλ καθε φορα που αλλαζω δωμάτιο το σημα ανεβοκατεβαίνει σαν τρελο ! Πχ κουζινα ειναι στα μισα σαλόνι εντελώς κατω κτλ ! Με 2g ειναι μόνιμα σταθερο πανω! ΦΟΥΛ δηλαδη οποτε κερδιζω μπαταρία ! Δεν ειναι δυσκολο κανεις μια συντόμευση στην οθονη (η οτιδήποτε) και τελος ! Εχει διαφορά μεγαλη σε μενα! Εχω φτασει και 7 ωρες οθονη στο σπιτι ! Και αργή φόρτιση ΠΑΝΤΑ η στο γραφειο η το βραδυ! Γρήγορη μονο οταν ειναι να ταξιδέψω ! Ετσι εκανα και στο LG8 που ειχα και η μπαταρια του τοσα χρονια μετα ειναι ακομη σαν καινούργια !
  21. οχι οχι δεν εκανα τιποτα ακομη περιμενω ! απλα ειναι γνωστο οτι θα την παρουμε γενικα σαν κινητο (δεν σκαλιζω σε τετοια απλα περιμενω )
  22. Παιδια εμενα παντως η μπαταρια του κινητου μια χαρα μου φαινεται (διαβασα διαφορα σχολια πανω) ! Το φορτιζω παντα το βραδυ με αργο φορτιστη (γρηγορο μονο οιταν ειναι αναγκη βιαζομαι κτλ) καιι παντα με εντονη χρηση βγαζω τη μερα με οθονη πολλες φορες πανω απο 5 ωρες ανοιχτη ! (εννοειται σπιτι το γυρναω παντα 2g για να μην εχω σκαμπανεβασματα με το σημα κτλ κτλ κτλ ) ! Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος με την μπαταρια του δεν ξερω τι αλλο μπορει να θελει καποιος !
  23. Τα ιδια παλι στο messenger ! Το google speech ενω ειχε στρώσει λιγο παλι δε δουλευει αε καμια συσκευη που εχω! Έχω κουραστει με το facebook ! Συνεχώς κανουν αλλαγες και ολο η εφαρμογη παει απο το κακο στο χειροτερο !
  24. HyperOS θα παρει και το 5αρι (ηδη εξω την εχει παρει) οποτε θα περιμενουμε ! Σε ευχαριστω για την απαντηση !
×
×
  • Create New...