Jump to content

s_nova

Members
  • Δημοσιεύσεις

    278
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Days Won

    4
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by s_nova

  1. Ε διαβασε απο την πρωτη σελιδα λιγες ειναι για την ωρα κατι θα βρεις . . .
  2. Best price . . . Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε
  3. Μη κάνειε απεγκατασταση μέσο adb κάποιες απ' τις εφαρμογές έχουν και αρχεία παρασκηνίου , κάποιες συνεργάζονται με άλλες κάποιες συνεργάζονται με τα Google service με αποτέλεσμα εάν τις κάνεις απεγκατασταση με adb να υπάρχει διαρκή αναζήτηση και απώλεια μπαταρίας. Μονο αυτές που έχουν επιλογή διαγραφή η απενεργοποίηση.Αλλιως απενεργοποίηση ειδοποιήσεων και όλα καλώς Δεν είμαστε στην εποχή πριν το 2020 που έκανες διαγραφες ανετα και δεν είχες θέματα.Αλλαζουν πολιτική οι developers βάση κανόνων της Google το πως να εργαζονται οι εφαρμογες στο παρασκηνιο , απο που να ελεγχονται πχ.goοgle service κτλ.μη θυμάστε κάτι πριν χρόνια και νομίζετε ότι ισχύουν τα ίδια και τώρα ... Edit : Αλλά λίγα Tips σελίδα 4 και 5.
  4. Εχει δωθει σε αλλη χωρα το HyperOs για Χ6 εδω Ελλαδα δεν ηρθε ακομα .
  5. Καλημερα. Η καμερα ειναι πολυ καλη αρκει να κοιταξεις ολο το ευρος ρυθμισεων. Οσο για bt εμενα ειναι σουπερ με δυνατό ήχο εχω βεβαια τα galaxy buds 2 Pro της Samsung σε συνδυασμό οτι το X6 Pro ερχεται με καταπληκτικό σήμα σε κλήσεις αλλά και Streaming radio χωρίς διακοπές όπως άλλες συσκευές άνω των 1000e που καταρρέουν . Θηκες καλες αργουνε λιγο να βγουν γιατι ξερουν οτι ερχεται με θηκη στη συσκευασια .
  6. Μπραβο δεν προλαβε να βγει καλα απαγωγη εκανες χαχαχαχ Καλοδουλευτο . . .
  7. Πηρα τηλεφωνο δεν ηρθε ακομα ειδωμεν . . .
  8. VGR σημαινει vodafone τωρα εαν τυχον εχει καποιος ψιλο-θεματα με σημα η ταχυτητες δεδομενων εχοντας μεσα Sim αλλης εταιριας προφανως λειπουν καποια στοιχεια στα csc της συσκευης δηλαδη στο κομματι του λειτουργικου που υπαρχουν τα στοιχεια των δικτυων μια και προοριζεται για μια συγκεκριμενη εταιρια πχ.Vodafone και εχει τυπικα τα στοιχεια των αλλων αλλα χωρις περισσοτερες πληροφοριες του καθε παροχου με αποτελεσμα να παρουσιαζονται αποκλισεις σε πραγματικες συνθηκες κλησεων η δεδομενα .
  9. Για να περασω και γω μια βολτα το απογευμα αργα προς βραδυ να το δω και να ασχοληθω λιγο μαζι του χεχε . . .
  10. Καλα τι επεξεργαστη πηγαν και βαλανε στο realme 12 pro δεν ντρεπονται λιγο επιδοσεις ετους 2020 ελεος .Ειδικα στο ποσοστο του gaming performance τα σπαει τι καρτα γραφικων εχει για τετρις μονο ε? . . ---------------------- Οσο για το hotspot εκανα περαιτερω δοκιμες γιατι μεχρι τωρα το κουμπωνα μονο σε κινητα λοιπον σε τρια λαπτοπ που εχω στο σπιτι δυο καλα της Lenovo -ThinkBook και ενα σαπιο για κατεβαστηρι turboX ρυθμισα μεσα απο το X6 Pro να κουμπωσει και στα τρια εμεινα αναυδος ειδικα στο κατεβαστηρι πηγαινε αερατα στα 2.4Ghz και στα τρια για 50 λεπτα καμια διακοπη. Στο κατεβαστηρι που βλεπω διαφορα εαν το κουμπωσω με s24 plus που εχω εδω και 3 μερες για δοκιμες και θα το επιστρεψω και ενα A52s δουλευουν πιο αργα και το κατεβαστηρι σερνεται . . Αρα καλυτερο τσιπακι βλεπω στο X6 Pro και φυσικα καμια διακοπη . .
  11. Ολα καλως με την ενημερωση κανενα προβλημα .
  12. Δεν ειναι τιποτα 2% μια χαρα εισαι.
  13. Κανονικα σε αλλαγη λειτουργικου θα ηταν ιδανικο μετα την εγκατασταση του να ριξει καποιος ενα ωραιο Hard reset ωστε να στηθει ωραια και καθαρα απ την αρχη αλλα Οκ ξερω ποιος ξανα σεταρει απ την αρχη παλι...
  14. Υπερθεμανση "προσωπικα" οχι γιατι: Δεν δουλευω browser chrome και μπαρα της Google τα εχω απενεργοποιημενα Ωστε να μην ελεγχουν παρασκηνιακα ολο το συστημα.Δουλευω Samsung Browser ο οποιος ειναι βουτυρο στην πλοηγηση αλλα τσιμπαει λιγο μπαταρια . Εχω προσωπικο dns με block διαφημισεων ωστε να μη ξυπνανε οι εφαρμογες να στελνουν διαφημιστικα σε διαφορα σημεια του λειτουργικου πχ. Κλειδωμα οθονης , κουρτινα κτλ. Δεν επιτρεπω στις εφαρμογες να εχουν προσβαση τοποθεσιας παρα μονο για τους Χαρτες ετσι ωστε να μην ψαχνουν στο παρασκηνιο . Δεν επιτρεπω σε εφαρμογες που " δεν θελω " να μου στελνουν ειδοποιησεις παραμονο αυτες που θελω γιατι παρασκηνιακα ειναι πολλες φορες ενεργες . . . Ολα τα παραπανω εαν τα αφησεις δημιουργουν ενα ενεργοβορο "Συνολο" προκαλουν κατα περιοδους υπερθερμανσεις εγω δεν εχω ποτε τα 5 τελευταια χρονια .
  15. Πατα στην κεντρικη οθονη παρατεταμενα να βγει κατω η φραση γραφικα στοιχεια μπες πηγαινε συλλογη επιλογη πατα προσθηκη θα γινει widget στην κεντρικη οθονη μετα μπες στο ιδιο και διαλεξε οτι φωτο θες να ανοιγει απο κει.
  16. Δοκιμασε να βαλεις ανοιχτη ακροαση με την χαμηλοτερη ενταση.
  17. Για να παρατηρησεις πρεπει να παρεις δυο διαφορετικες συσκευες και να πας σε σημεια που χανει ευκολα το 5G , κρεμαει σε E κτλ.κανοντας δοκιμες .
  18. Δεν υπαρχουν διαφημισεις απο την στιγμη που βαζεις private dns με block .
  19. nikotsal : Εχεις απολυτο δικιο .Εννοειται real life κανενα προβλημα οχι μονο με το κατωτερο σε επιδοσεις realme 12 pro αλλα και σε πολυ κατωτερες συσκευες.Μια Android συακευη τρεχει "τιμια" απο 300.000 και πανω χωρις προβλημα .Τα θετικα που εχει το X6 Pro ειναι οτι φοραει τελευταιας γενιας 8πυρηνο επεξεργαστη(Νοεμβριος 2023) στα 3.35G , Υπερ-τουμπανο 6πυρινη καρτα καρτα γραφικων(Gpu) στα 1400Mhz τελευταιας γενιας μνημες 5X 4266 και αποθηκευτικο χωρο Ufs 4.0 υπερταχυτατος 3 φορες πανω απο τον 3 1. Δεν υπαρχει λοιπον συγκριση σαυτα τα παρομοια χρηματα με το realme 12 pro αντικειμενικα. Αντιθετα υποκειμενικα ε γουστα ειναι αυτα ο καθενας οτι θελει αγοραζει . . .
  20. Ναι απ οτι βλεπεω τα παει πολυ καλα και κυριως δειχνει σωστα .
  21. Καλησπερα . Υπαρχει μια παρανοηση στις πληροφοριες και φυσικα δεν φταιει κανεις αλλα η εκαστοτε εταιρια λανσαρει καποιες συσκευες με διαφορετικο "Νοημα" . Το X6 Pro ειναι ανταγωνιστης σε "Επιδοσεις" της σειρας Galaxy S23 οπως ανακοινωθηκε στην παρουσιαση του πριν λιγες εβδομαδες.Θελω να σου πω δηλαδη οτι ειναι Flagship βαφτισμενο Midrange.Ενα αλλο θετικο φοραει το καινουργιο λειτουργικο Android 14 HyperOs το οποιο ειναι αρκετα Βελτιστοποιημενο .Το X6 Pro λοιπον ως ναυαρχιδα να υπαρχει στη μεσαια κατηγορια ειναι η πρωτη συσκευη παγκοσμιως που δημιουργει Ταραχη και ισως μελλοντικα υπαρξουν θετικα βηματα να ανεβασουν επιδοσεις και αλλες συσκευες εταιριων... Αντιθετα το καινουργιο realme 12 pro ειναι καθαρα midrange μαλιστα σε επιδοσεις κυμαινεται σε μετρια επιπεδα για μεσαια κατηγορια . .Ειναι κυριως φωτογραφικο κινητο.Εννοειται οτι το X6 Pro δεν εχει προβληματα ταχυτητας μια και βρισκεται στις κορυφαιες συσκευες επιδοσεων . Δες ενδειξεις επιδοσεων Realme 12 Pro. Galaxy S23. X6 Pro .
  22. Αλλη μια καταπληκτικη εφαρμογη η οποια δειχνει με ακριβεια σε πια κεραια κινητης ειναι η συσκευη εαν ειναι 4G , 5G NSA ,η Original 5G(N78) .Πλεον υπαρχουν πληροφοριες με ενδειξεις στην κουρτινα.
  23. Οι Exynos ειχαν παντα δυο θεματακια 1) με το σημα κινητης - wifi 2) εφοσον σεταρεις την συσκευη στην πορεια αρχιζει και εχει lag και μικρο-κολληματα.Στο Α53 ηταν εντονο το προβλημα στο Α54 βελτιωθηκε αρκετα αλλα δεν εξαλειφθηκε στο Α55 θα υπαρξει περαιτερω βελτιωση αλλα με ερωτηματικα???....Κατα ταλλα ειναι γρηγορος επεξεργαστης καποιες φορες τσιμπαει λιγο μπαταρια . . .
  24. s_nova

    Poco X5 Pro

    Το πλεονεκτημα του HyperOs σε σχεση με το miui ειναι αρκετα βελτιστοποιημενο .Τα αλλα ειναι δευτερευοντα.
×
×
  • Create New...