Jump to content

iStewie

Members
  • Δημοσιεύσεις

    424
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by iStewie

  1. δηλαδή πρέπει να πάρω πατάτες και κοακόλα για να ανεβάζω στο onedrive, δεν μπορώ με σκέτο ψωμάκι? :lol: ξέρουμε περίπου κάθε πότε βγαίνει build μήπως και η επόμενη είναι πιο σταθερή?
  2. νομίζω πως όχι, αν είναι από τα γνωστά duos που είναι μόνο κορεάτικα θα παίρνει διαφορετικά τις ενημερώσεις από το g4.
  3. δες εδώ , είναι η εργοστασιακή rom της συσκευής σου. πήγαινε στο επίσημο θέμα της συσκευής στο forum εδώ και δες αν υπάρχει οδηγός πως να την φλασάρεις ή ζήτα βοήθεια. ανοίγεις το play store, κάνεις swipe προς τα δεξιά και στις ρυθμίσεις υπάρχει η αντίστοιχη επιλογή
  4. αν είναι αυτή μου εμφανίζει ότι είναι επί πληρωμή (1,99$) edit: όλα καλα, άλλαξε σε get the app - free :)
  5. αυτό γίνεται σε όλα τα im (whatsapp, viber, facebook, messenger κτλ), ακόμα και στα sms. ο άλλος έχει κανονικά πρόσβαση σε αυτή ακόμα και αν την διαγράψεις
  6. κάνε ένα soft reset (κρατημένο παρατεταμένα το power + vol up), μπορεί να λύσει το πρόβλημα.
  7. ανανέωσα σήμερα με 10 ευρώ και μου έδωσε 750mb. αν βάλω το 1,5 gb της προσφοράς , ποιο από τα δύο θα καταναλωθεί πρώτο?
  8. το έχω κάνει ήδη μία φορά, στην πρώτη build που έγινε διαθέσιμη, αλλά πλέον δεν έχω το χρόνο να κάνω όλα αυτά τα μπρος-πίσω. γι'αυτό με ενδιαφέρει πολύ η RTM να είναι σταθερή. φυσικά και θέλω ενημερώσεις που θα το κάνουν κάθε φορά και καλύτερο, αλλά όχι να κατεβάζει μέρα παρά μέρα και να καταναλώνει όλη τη μπαταρία και είναι off για ώρες.
  9. έχουμε φτάσει μέσα αυγούστου και μία κάπως πρώιμη έκδοση σε επίπεδο pfd δεν έχουμε δει. ας ελπίσουμε να βγει μια πραγματική RTM κι όχι να πάρουμε μία build όπως στα PC και να τρέχουμε κάθε βδομάδα στο windows update να μπαλώσουμε τις όποιες τρύπες. με ξύνει το χέρι μου να την περάσω αλλά κάτι μου λέει ότι θα το μετανιώσω.
  10. ναι, το δίκτυο της cosmote χρησιμοποιεί
  11. αν και το θέμα είναι στην cosmote, στο f2g με αυτά τα χρήματα έχεις ό,τι ζητάς. 5 ευρώ για 200 λεπτά προς όλους, 5 ευρώ για 1gb (+1 δώρο από την ανανέωση) και κάποια sms (νομίζω 20) κάθε βδομάδα για τέσσερις βδομάδες από το log and win .
  12. Θα πρέπει να κάψεις ή να κάνεις bootable usb το iso που κατέβασες με τα 64bit και αφού μπεις μέσω bios να τα περάσεις από κει κανονικά. έτσι δεν θα σου περάσει τα προγράμματα που έχεις τώρα και θα είναι καθαρά (αλλά τα program files και τα αρχεία σου θα τα κρατήσει στο windows.old εκτός κι αν επιλέξεις να γίνει φορμάτ στο partition εγκατάστασης)
  13. δεν ανοίγει καν? με την συγκεκριμένη εφαρμογή έχω θέμα από τα 8/8.1 όπου όταν άνοιγα φάκελο με 500+ φωτογραφίες, άνοιγα μία και πατούσα στο δεξί βελάκι στο πληκτρολόγιο για fast forward, μετά από 10-15 πάγωνε και έκλεινε. αυτό γίνεται πιο σπάνια πλέον στα win 10. γενικά δεν με έχουν ενθουσιάσει τα metro apps στο θέμα της σταθερότητας, στα 8/8.1 θεωρώ ότι ήταν πιο καλά.
  14. iStewie

    iPhone 4S

    ξέρετε κάποιο κατάστημα που να καθαρίζει/αντικαθιστά home buttons όσο το δυνατόν πιο φθηνά? και σε pm αν απαγορεύεται. ευχαριστώ πάρα πολύ.
  15. αν βάλεις το μοντέλο του laptop σου στο google, θα βρεις την επίσημη σελίδα της sony που έχει όλους τους drivers μαζεμένους. δοκίμασε ακόμα και προγενέστερους (για vista, 7, 8). μια ερώτηση προς τους πειρατές: από 8.1 σας έγινε η εγκατάσταση με το media tool χωρίς κλειδί? προσπαθώ να περάσω από 8 με το tool αλλά ζητάει κλειδί. είναι καλύτερο να βρω ένα ή να περάσω στα 8.1 και αν κριθεί από microsoft ότι πληροί τις προϋποθέσεις να κάνω upgrade?
  16. ρυθμίσεις, έλεγχος αποθήκευσης, τηλέφωνο, εφαρμογές + παιχνίδια, επιλέγεις την εφαρμογή που θες και πατάς "μετακίνηση σε sd"
  17. Συγγνώμη δεν κατάλαβα ότι δεν σου έκανε καθόλου ειδοποιήσεις. δεν την έχεις παγώσει με grennify ή τίποτα παραμφερές? δοκίμασε να κάνεις clean cache μπας και στρώσει, δεν είναι λογικό αυτό αν δεν την έχεις πειράξει
  18. έτσι δουλεύει το viber και σχεδόν όλες οι εφαρμογές im (messenger, whatsapp κτλ) και αυτό είναι το λογικό. όσο είσαι μέσα στην εφαρμογή σε δείχνει online, μόλις βγεις και μπείς σε άλλο πρόγραμμα ή κλειδώσεις το κινητό σου, σε δείχνει εκτός και αρχίζει να μετράει (ενεργός πριν από 1,2,3 λεπτά). αν δεν κλείσεις τις εφαρμογές από τη διαχείριση εργασιών δεν έχεις πρόβλημα, αλλά ακόμα και να τις τερματίσεις, όταν έχεις ειδοποίηση θα στη δείχνει. μόνο σε περίπτωση που ενεργοποιήσεις την εξοικονόμηση ενέργειας ή βάλεις κάνα "δυνατό" clean master μπορεί να μην έχεις ειδοποιήσεις.
  19. καλό θα ήταν να κάνεις back up, factory reset, να την κατεβάσεις και μετά μόλις ανοίξει το κινητό, εκ νέου hard reset. αυτά όλα μόνο αν είναι ενημέρωση στην kitkat 4.4.2, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος σε "μικρή" ενημέρωση που πατάει πάνω στην υπάρχουσα έκδοση λογισμικού (4.1.2).
  20. χρεώνει η wind το facetime/imessage? είχα 8,40€ υπόλοιπο, έβαλα την κάρτα στο iPhone και βλέπω από το f2g.gr ότι έχω 8€. ακόμα όμως και αυτό να χρεώνει, το ακύρωσα όταν βγήκε ειδοποίηση. mb/χρόνο ομιλίας προς όλους έχω, οπότε δεν καταλαβαίνω τη χρέωση με την ευκαιρία της ερώτησης και της κριτικής προς τους υπαλλήλους της wind δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. δεν έχω θέμα τόσο με το cc όσο με τα καταστήματα που πηγαίνω συνέχεια για ανανέωση. στα τόσα χρόνια που έχω wind βλέπω ότι είναι η μόνη που κάνει "λαμογιές". είχαμε παλιά τα 11 ευρώ τώρα έχουμε τα "δώρα" και εξηγούμαι: πήγε ο πατέρας μου να κάνει ανανέωση σε δύο καρτοκινητά ένα f2g2 απλό και ένα φοιητιτκό (το δικό μου). σαν ψαγμένος που έγινε (αναγκαστικά) ζήτησε μόνο ενεργοποίηση του πακέτου των 200 λεπτών στον δικό του αριθμό και στη συνέχεια είπε στην υπάλληλο ότι στο φοιτητικό θα ενεργοποιηθεί το ειδικό πακέτο. όταν της είπε αυτό, εκείνη του αποκρίθηκε ότι υπάρχει δώρο στη γραμμή το πακέτο των 200 λεπτών και αν θέλει να μου το ενεργοποιήσει. εκείνος δέχτηκε αφού ρώτησε 3 φορές αν θα επηρεαστεί το υπόλοιπο και αφού πήρε αρνητική απάντηση. το αποτελεσμα ήταν να δω ένα ωραιότατο μήνυμα ότι έχω λάβει 200 λεπτά, έχω ξεκλειδώσει τα turbo (?) πακέτα και έχω 3 ευρώ στο λογαριασμό μου. well done, wind! φυσικά το ποσό πιστώθηκε και το πακέτο παρέμεινε στη γραμμή αλλά είναι η 3η φορά από την αρχή του έτους που γίνεται αυτό και τις δύο προηγούμενες φορές είχε γίνει στο κρυφό (δεν μου είπαν καν ότι το ενεργοποίησαν, το είδα αργότερα)
  21. κάτοχος κι εγώ από σήμερα του συγκεκριμένου κινητού. πολύ καλή κάμερα, την μπαταρία θέλω να δω τις επόμενες μέρες πως τα πάει με data αλλά πολύ blotware μέσα. :down:
  22. ναι, σε επιλεγμένους ,όχι σε όλους. οι κάρτες σε όλες τις εταιρείες ξεκινάνε από 10 ευρώ εκτός των καταστημάτων
  23. από τις 29 που τα έχω ακόμα το ίδιο γίνεται όσες ενημερώσεις κι αν έχω κάνει. επίσης, πολλά metro apps βλέπω ότι δεν λειτουργούν σωστά ή έχουν bug ή ελλείψεις. τον καιρό το γύρισα από new york σε athens και δεν άλλαζε αν δεν έκανα restart. ακόμα και τώρα που και που βλέπω κάνα new york. το movies 3/5 φορές δεν θα ανοίξει τις σειρές που έχω (ενώ το vlc στιγμιαία), υπότιτλους δεν δέχεται ή αν έχει η σειρά από το rip παίζουν πάνω αριστερά, το groove music αν το βάλω σε ελαχιστοποίηση την ώρα που ανοίγει και δείξει το εικονίδιο του δεν θα παίξει το τραγούδι όση ώρα και να περάσει παρά μόνο αν το ανοίξω ξανά και φορτώσει, το feedback ενώ τόσες μέρες μου έδειχνε τα ξένα προβλήματα εδώ και 2-3 μέρες μου δείχνει προβλήματα στα ελληνικά (ενώ δεν έχω αλλάξει τίποτα στις ρυθμίσεις, όλα τα έχω σε "usa")... :lol:
×
×
  • Create New...