Jump to content

asot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.698
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About asot

  • Ημ. Γέννησης 20/08/1968

Συσκευή

  • Συσκευή
    OnePlus 12

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

asot's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. asot

    OnePlus 12

    Αν σου κάτσει αυτή η στραβή, δεν χρειάζεται το ΑΜΑΖΟΝ: Επικοινωνείς με την ΟΡ Ευρώπης (ίσως και με το ελληνικό σερβις) και σε τακτοποιούν, Καλό είναι όμως να έχεις αντιγραφο του παραστατικού (αρχικής) αγοράς από το Αμαζον!
  2. asot

    OnePlus 12

    Ολα τα ΑΜΑΖΟΝ Ευρώπης έχουν άριστη εγγύηση και υποστήριξη για 2 έτη Το τελευταίο 6μηνο, το κινητό πουλιέται εκει (Αμαζον Ιταλίας, 16/512) κοντα στα 800+ Αν έχει σκοπό να το πουλήσεις σε ενα έτος, προφανώς 500άρικο να πιάσεις το πολύ, μπορεί και λιγότερο!
  3. asot

    OnePlus 12

    Βρε αρχηγε, αν αγοράστηκε από ALiExpress (και είναι η Κινέζικη έκδοση) τότε δεν είναι το μοντελο -2581. Κοιταξες (στο κατάλληλο μενου ΚΑΙ στο κουτι, ποιο μοντελο έχεις στα χέρια σου? Το Κινεζικο μοντέλο ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ eSIM
  4. asot

    OnePlus 12

    Εγω πάντως εχω προσθέσει eSIM απροβλημάτιστα...
  5. asot

    OnePlus 12

    Εχεις το CPH2581 μοντέλο? (Ρυθμισεις>Πληροφορίες για την συσκευή)
  6. asot

    OnePlus 12

    Πήρα (με Oxygen Updater) την φρέσκια αναβάθμιση .810 (περίπου 875Mb) Σχετική αναφορά πριν από λίγες μέρες εδώ
  7. asot

    OnePlus 12

    875 ευρω το 16/512 πράσινο, σημερα 19/06, στο Ιταλικό Αμαζον (άλλος πωλητής όμως, η Αμαζον την αποστολή) Παιζει τετοια τιμή (και χαμηλότερη) 1-2 φορες τον μηνα https://www.amazon.it/OnePlus-Smartphone-Fotocamera-Hasselblad-generazione/dp/B0CPYKX9X8?th=1 Αν εχεις και απαλλαγη ΦΠΑ (λόγω ενδοκοινοτικών) ακόμα καλύτερη τιμή
  8. asot

    OnePlus 12

    Παρελαβα προ ολίγου το ΟΡ12, αγορασμένο από ΑΜΑΖΟΝ Ιταλίας. Το ενδιαφέρον της υπόθεσης ειναι οτι στην πίσω πλευρά του κουτιου αναφέρει ΔΥΟ EU "Εισαγωγείς" (importers, σε Ολλανδία και UK) και ακόμη ΕΠΤΑ "Sale channels" εκ των οποίων τελευταια είναι η Sanki Trading AE, Aetideon 13 στο Χολαργο.
  9. asot

    OnePlus 12

    Έχεις άλλο κινητό να βγάλεις ΠΛΑΙΝΕΣ φωτό (με την θήκη φορεμένη στο κινητό), να δούμε λίγο την κάλυψη στις γωνίες και στις πλαϊνές πλευρές? Όσες φωτό είδα (δυστυχως οχι στοχευμένες) δεν με ενθουσιάζουν με την προστασία που προσφέρουν...
  10. asot

    OnePlus 12

    Ας το ξαναδοκιμάσουμε: Το Τιμολόγιο (σε αυτόν τον επαγγελματία που εκδίδεται) πρέπει να έχει ξεκάθαρο ΦΠΑ, δλδ να γράφει Είδος ΧΥΖ - Καθαρή Αξία 100 ευρω ΦΠΑ (24%) - 24 ευρω Σύνολο - 124 ευρω (ειναι το ποσό που πληρώνεται) Αν ο επαγγελματίας κάνει ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ συναλλαγές, τότε ΔΕΝ υπάρχει ΦΠΑ στο Τιμολόγιο αλλά μόνο η ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ πχ Οσοι από εμας ψωνίζουμε από Γερμανικό ή Ιταλικό ΑΜΑΖΟΝ και έχουμε BUSINESS profile, πληρώνουμε μόνο την καθαρή αξια Εσυ, με το "INVOICE" που εκδόθηκε, πλήρωσες τιμή που περιλαμβάνει ΦΠΑ? Θα σου επιστρέψουν το ΦΠΑ σε 15 μέρες (απ την έκδοση του Τιμολογίου)? Με ποια διαδικασία - έδωσες πχ ΙΒΑΝ? Αν ναι, τότε μας δείχνεις μια και καλή το "σωστό" τιμολόγιο (αφού το κάνεις "edit")και όχι αυτό που κοτσάρισες ως screenshot πριν λίγες ημέρες (που πρακτικά, είναι ΑΠΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ)
  11. asot

    OnePlus 12

    Οχι, custom GARMIN watch os
  12. asot

    OnePlus 12

    Oneplus 10Pro & Garmin Fenix 6, 2 ΣΙΜ, 2 Viber, ερχοντουσαν ειδοποιήσεις (στο ρολόι) και για τα 2 Viber
  13. asot

    OnePlus 12

    Μα στην τιμή του είδους θα φαίνεται η αξια χωρίς ΦΠΑ... Το OP Watch 2 εχει 299 ευρω τωρα (329 αρχική μαξ τιμή) στο ΟΡ (τιμή πλήρης) Εσυ δείχνεις (screenshot) οτι πλήρωσες 249 ευρω (με αφαίρεση κουπόνι 50 ευρω) τελική - σωστά? Που είναι η απαλλαγή ΦΠΑ?? ----- Ελπίζω ολη η φασαρια να μην γίνεται για να δείξεις οτι έχεις ένα χαρτί που γράφει "invoice" αλλα έχει κανονικές τιμές και ΔΕΝ φαίνεται ο ΦΠΑ Η ιστορία με το Τιμολόγιο (για να έχει αξία) προυποθέτει οτι εκδίδεται σε επαγγελματία με δικαίωμα Ενδοκοινοτικής συναλλαγής, με διακριτό ΦΠΑ (ή ακόμα καλύτερα χωρίς ΦΠΑ) ωστε να μπορεί να μπει στα έξοδα του επαγγελματία. Εισαι ( ή σωστότερα, είναι το συγκεκριμένο Τιμολόγιο) έτσι φτιαγμένο?
  14. asot

    OnePlus 12

    Εγώ πάντως, δεν καταλαβαίνω (πέρα απ το "INVOICE") αυτά τα screenshot, ως Τιμολόγιο... Το Τιμολόγιο αναγράφει ΕΙΔΟΣ και ΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ και εδω, βλέπω κάτι ελλιπές... Ποιο είναι το Είδος και ποια η αξία που πληρώθηκε χωρίς ΦΠΑ?
  15. asot

    OnePlus 12

    Δες και στο GSHOPPER, GLOBAL έκδοση και το κουπόνι gshopper100 Και το TradingShenzen δοκιμασμένο είναι
×
×
  • Create New...