Jump to content

asot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.689
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About asot

  • Ημ. Γέννησης 20/08/1968

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 13 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

asot's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

11

Φήμη

  1. asot

    OnePlus 12

    Ας το ξαναδοκιμάσουμε: Το Τιμολόγιο (σε αυτόν τον επαγγελματία που εκδίδεται) πρέπει να έχει ξεκάθαρο ΦΠΑ, δλδ να γράφει Είδος ΧΥΖ - Καθαρή Αξία 100 ευρω ΦΠΑ (24%) - 24 ευρω Σύνολο - 124 ευρω (ειναι το ποσό που πληρώνεται) Αν ο επαγγελματίας κάνει ΕΝΔΟΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ συναλλαγές, τότε ΔΕΝ υπάρχει ΦΠΑ στο Τιμολόγιο αλλά μόνο η ΚΑΘΑΡΗ ΑΞΙΑ πχ Οσοι από εμας ψωνίζουμε από Γερμανικό ή Ιταλικό ΑΜΑΖΟΝ και έχουμε BUSINESS profile, πληρώνουμε μόνο την καθαρή αξια Εσυ, με το "INVOICE" που εκδόθηκε, πλήρωσες τιμή που περιλαμβάνει ΦΠΑ? Θα σου επιστρέψουν το ΦΠΑ σε 15 μέρες (απ την έκδοση του Τιμολογίου)? Με ποια διαδικασία - έδωσες πχ ΙΒΑΝ? Αν ναι, τότε μας δείχνεις μια και καλή το "σωστό" τιμολόγιο (αφού το κάνεις "edit")και όχι αυτό που κοτσάρισες ως screenshot πριν λίγες ημέρες (που πρακτικά, είναι ΑΠΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ)
  2. asot

    OnePlus 12

    Οχι, custom GARMIN watch os
  3. asot

    OnePlus 12

    Oneplus 10Pro & Garmin Fenix 6, 2 ΣΙΜ, 2 Viber, ερχοντουσαν ειδοποιήσεις (στο ρολόι) και για τα 2 Viber
  4. asot

    OnePlus 12

    Μα στην τιμή του είδους θα φαίνεται η αξια χωρίς ΦΠΑ... Το OP Watch 2 εχει 299 ευρω τωρα (329 αρχική μαξ τιμή) στο ΟΡ (τιμή πλήρης) Εσυ δείχνεις (screenshot) οτι πλήρωσες 249 ευρω (με αφαίρεση κουπόνι 50 ευρω) τελική - σωστά? Που είναι η απαλλαγή ΦΠΑ?? ----- Ελπίζω ολη η φασαρια να μην γίνεται για να δείξεις οτι έχεις ένα χαρτί που γράφει "invoice" αλλα έχει κανονικές τιμές και ΔΕΝ φαίνεται ο ΦΠΑ Η ιστορία με το Τιμολόγιο (για να έχει αξία) προυποθέτει οτι εκδίδεται σε επαγγελματία με δικαίωμα Ενδοκοινοτικής συναλλαγής, με διακριτό ΦΠΑ (ή ακόμα καλύτερα χωρίς ΦΠΑ) ωστε να μπορεί να μπει στα έξοδα του επαγγελματία. Εισαι ( ή σωστότερα, είναι το συγκεκριμένο Τιμολόγιο) έτσι φτιαγμένο?
  5. asot

    OnePlus 12

    Εγώ πάντως, δεν καταλαβαίνω (πέρα απ το "INVOICE") αυτά τα screenshot, ως Τιμολόγιο... Το Τιμολόγιο αναγράφει ΕΙΔΟΣ και ΑΞΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ και εδω, βλέπω κάτι ελλιπές... Ποιο είναι το Είδος και ποια η αξία που πληρώθηκε χωρίς ΦΠΑ?
  6. asot

    OnePlus 12

    Δες και στο GSHOPPER, GLOBAL έκδοση και το κουπόνι gshopper100 Και το TradingShenzen δοκιμασμένο είναι
  7. asot

    OnePlus 12

    Αυτό με την επιστροφή του ΦΠΑ σε 2ο χρόνο, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι... Χίλιες φορές από amazon.de (για όσους έχουν ενεργοποιημένες τις ΕνδοΚοινοτικές συναλλαγές) απευθείας τιμή χωρίς ΦΠΑ... Και τα 2 μοντέλα (12/16) είναι διαθέσιμα από σήμερα - οι τιμές είναι ελάχιστα τσιμπημένες (σε σχέση με το Official) αλλά θα στρώσουν σύντομα φανταζομαι
  8. asot

    OnePlus 12

    Μπορεί κάποιος κάτοχος ΟΡ12 να επιβεβαιώσει ότι η συσκευή υποστηρίζει eSIM (αν έχει κάποια σημασία, Vodafone)? Στην επίσημη σελίδα γράφει "eSIM:*Feature availability may vary due to compatibility with local carrier) και θεωρητικά πρέπει να υπάρχει επιλογή στο μενού Settings> Mobile Network...
  9. Αν εισαι εσύ απ την Κάλυμνο που έγραψες και στο ΦΒ, φανταζομαι καλύφθηκες που σου είπε κάποιος οτι γίνονται εργασίες της εταιρίας στο νησί...
  10. Αλλαζει το τοπίο Το πιθανοτερο είναι το 3ο κατάστημα να έχει κινητά παραεισαγωγής (συνηθως απευθειας από Κινα). Δεν υπάρχει ευκολη απάντηση - θα διαβασεις μαρτυριες και για εξυπηρετηση και για άρνηση Μονο τα Amazon Ευρώπης είναι 3η εγγυήμένη λύση!
  11. Ειχαμε αυτό το νήμα για τέτοια θέματα, αλλα δεν έχει γράψει κανεις εδώ και 1,5 χρόνο...
  12. Πανευκολη διαδικασια (ενεργοποιουμενη μέσω chat) και αποστολή του κινητού στο επισημο ευρωπαικο σερβις (Πολωνια ή Τσεχια) με κουριερ (πληρωμενο και για το πηγαινε και το ελα) Ασε τον Κωτσο στην άκρη, δεν θα σου χρειαστει!
  13. asot

    OnePlus 10 Pro

    Εχουμε Android 14 (Oxygen Updater)
  14. asot

    OnePlus 10 Pro

    Δεν νομίζω οτι είναι συγκρίσιμα! ΟΡ10 με χίλια!
  15. asot

    OnePlus 10 Pro

    Μια διόρθωση: η θήκη είναι μαυρη ή πράσινη, αναλόγως του χρώματος του κινητού
×
×
  • Create New...