Jump to content

Nikolas14

Members
 • Δημοσιεύσεις

  7.270
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

1 Follower

About Nikolas14

 • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 29

Συσκευή

 • Συσκευή
  iPhone SE 2020

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Κεφαλονιά

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

26.993 profile views

Nikolas14's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

24

Φήμη

 1. Το Netflix είναι κυρίως για σειρές και ταινίες. Όχι τόσο ντοκιμαντέρ. Σε αυτό το κομμάτι θα σε καλύψει και η Vodafone TV που επενδύει κυρίως στο περιεχόμενο ταινιών, με την HBO κυρίως. Η Cosmote TV είναι πιο ολοκληρωμένη,η κοσμοτε είναι μια χαρά στο Ίντερνετ αλλά πας 10€ πάνω και για 50/5. Δυσκολη επιλογή…πραγματικά.
 2. Εύχομαι να μην σου τύχει, να ακυρώνεις χριστουγεννιάτικα την κάρτα ενώ εχεις ακυρώσει την ασφάλεια από 13/9 ενώ αποδεσμεύτηκαν τα χρήματα και θυμάται ο έμπορος να σε χρεώσει 24/12. Όσο για την Πειραιώς,την θεωρώ ανίκανη να προστατεύσει τον πελατη διότι μετά από δυο μήνες έπρεπε να μην κάνει καν την χρέωση ή έστω να ζητήσει έγκριση όταν αποδεσμεύει μια φορά τα χρήματα. Όσο για την Insurance Market, η ζημιά έγινε με συγκεκριμένη ασφάλεια, διότι το καλοκαίρι που έκανα ξανά τη διαδικασία όλα ήταν σωστά.
 3. Εν τελεί ήταν λάθος υπαλλήλου που δεν μου επέστρεψαν τα χρήματα ενώ δεν έγινε και η χρέωση. Ήταν θέμα του εμπόρου αλλά το βασικότερο ήταν ότι η τράπεζα έπρεπε να μην προχωρήσει σε χρέωση διότι μια φορά τα τράβηξε και τα άφησε. Γενικα η Πειραιώς με απογοήτευσε,θεωρω ότι ήταν λάθος. Το μόνο που κατάφερα ήταν να ακυρωθεί η κάρτα μου και έως εκεί.
 4. Θα μου επιτρέψεις να το διαφωνήσω, διότι η insurance market πήρε το ποσό και μου επέστρεψε τα χρήματα και αυτό με χίλια ζόρια. Εγώ την έδωσα μια φορά και αποδέσμευσε τα χρήματα η τράπεζα και τα ξαναπήρε μετά από δυο μήνες. Δεν δίνεται για πάντα η έγκριση,ειδάλλως ας αναγράφεται στους όρους χρήσης της καρτας.
 5. Εγώ έχω να πω μακριά από την Πειραιώς για πιστωτικη,από συναλλαγή που έγινε τον Σεπτέμβριο στην Insurance Market μου αποδέσμευσαν τα λεφτά και η εταιρεία τα ζήτησε 24/12/21 ενω ειχα ακυρώσει το συμβολαιο με αποτέλεσμα να τρέχω να ακυρώνω την κάρτα μου χριστουγεννιάτικα. Και το επικό είναι ότι επειδή έδωσα έγκριση να χρεωθεί η κάρτα σημαινει ότι ο έμπορος μπορεί να τραβήξει όποτε θέλει τα λεφτά. Χειρότερη και από την εθνικη έγινε, μακριά. Έκανα αμφισβήτηση συναλλαγής και βλέπουμε.
 6. Ένα μήνα για να κλείσουμε την επιστροφή χρημάτων έπειτα από καταγγελία στην ΕΕΤΤ από καρτοπρογραμμα που διέκοψα και ένα σταθερό.
 7. Λεωφόρο στρατού μια χαρά ταχύτητες και στο τετράγωνο της Ιωάννου χρυσοστόμου, αετοραχης, θεαγενους Χαρίση είναι πολύ καλά. Τουλάχιστον σε εξωτερικό χώρο έχει κάλυψη, εσωτερικά δεν ξέρω.
 8. Άδειο δίκτυο,ελάχιστη κίνηση λόγω ώρας αλλά πολύ χαμηλά αποτελέσματα… τι να πεις.
 9. Nikolas14

  4G LTE

  Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι Αλεξανδρούπολη σε εσωτερικούς χώρους έχει θέματα όσες φορές πήγα,Ξάνθη όντως ήταν πίτα είχα πάει στο καρναβάλι πριν τον covid. Επίσης Κιλκίς, τουλάχιστον στην περιοχή του Πολυκάστρου και συγκεκριμένα στα όρια με νομο Θεσσαλονίκης είναι καλύτερη με διαφορά. Καβάλα,Κομοτηνή έχω καιρό να πάω δεν έχω άποψη. Εγώ κυρίως κινούμαι Κεφαλονια-Πάτρα-Θεσσαλονίκη και στα περίχωρα. Την περιοχή που έχω κυκλώσει με κόκκινο είναι αυτή που κινούμαι δυτικά και στα όρια με τους νομούς Κιλκίς,Πέλλας,Ημαθιας. Σε αυτό το κομμάτι 1η είναι Cosmote και μετά οι υπόλοιποι. Όχι ότι ο ανταγωνισμός είναι άσχημα βέβαια.
 10. Γενικα στο Κιλκίς, η κοσμοτε παίζει μονόδρομος. Έχει και καλό δίκτυο και ειδικά προς Πολυκαστρο μεριά είναι μια χαρά. Όταν κλείσει το 3G,θα γίνει αναβάθμιση.
 11. Nikolas14

  4G LTE

  Πολύ τίμια μέτρηση, για iPhone 7 που είναι και συσκευή του 2016. Γενικα η κοσμοτε είναι μπροστά με διαφορά πανελλαδικά. Ελάχιστα σημεία είναι κάκιστα και αυτό είτε λόγω έλλειψης σταθμών βάσης όπως στην Κρήτη είτε είναι υπερφορτωμένη όπως στην Ξάνθη.
 12. Ακριβώς, vfm για εμένα αργοστολι πρωί πρωί στο σπίτι. Απο τη Δευτέρα το βράδυ, έχω το MiFi και είναι άψογη, ούτε μισή επανεκκίνηση και έχω συνδέσει Smart TV, iPad και Desktop. Από εμένα,είναι κορυφη
 13. Ναι,ειδικά στα καρτοκινητά τα cu έχουν προχωρήσει πολύ. Σκεφτείτε παρηγγειλα ένα φοιτητικό cu καρτοκινητο για να το έχω συνδυαστικό με το συμβόλαιο λόγω Big Bang και bonus και μου ήρθε ένα ακόμα cu απλό με διπλασιασμό.
 14. Ακριβώς αυτό, εγω που έσπασα συνδυαστικό στην Wind είχα τρελη φασαρία. Ας μείνει εκεί που είναι καλύτερα.
×
×
 • Create New...