Jump to content

Nikolas14

Members
 • Δημοσιεύσεις

  9.815
 • Εγγραφή

 • Days Won

  18
 • Αξιολογήσεις

  0%

Nikolas14 last won the day on Απρίλιος 1

Nikolas14 had the most liked content!

2 Followers

About Nikolas14

 • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 29

Συσκευή

 • Συσκευή
  iPhone 14 Pro

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Θεσσαλονίκη

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

33.427 profile views

Nikolas14's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare

Recent Badges

656

Φήμη

 1. Πλάκα Λιτοχώρου όλες πονάνε στο ύψος Olympos Beach Camping. Αν είσαι στη παραλία ψάχνεις σήμα από όλες επειδή έχει βράχια ψηλά. Κατά τα αλλά, προς το Le Moon κερδίζει η Nova/Vodafone γιατί έχει κεραία κοντά αλλά προς το Cavo Olympo κερδίζει η Cosmote. Λεπτοκαρυά Vodafone θα έβαζα σαν γενικότερη εικόνα και μετά Nova. Ειδικα προς τα ΚΑΑΥ. Σε διαθεσιμότητα δεδομένων μέσα στο 24ωρο κερδίζει η Nova εντός Λεπτοκαρυάς. Cosmote & Vodafone είναι μόνιμα γεμάτες με 5G 0,2Mbps. Ολυμπιακη Ακτή δεν ξέρω αλλά πέρυσι που ήμουν στο Mandala κερδίζει με διαφορά η Nova. Σκοτινα όλες έχουν κεραια δεν θα απογοητευτείς. Στο Gallaria χαλάνε όλες και όπως ανεβαίνεις για Πλαταμώνα από το δρόμο που πάει στο Κάστρο.
 2. Θα στα γράψω γενικότερα στη Θεσσαλονίκη, από Εύοσμο-Κορδελιο που κινουμαι μέχρι Καλαμαρια. Χαριλάου έχει ακόμα κενά, Ανάληψη έχει ενα σημείο στη Δελφων για 1 χιλιόμετρο μόνο 4G B20 με χαμηλές ταχύτητες(από Πέτρου Συνδικα περίπου μέχρι 28ης Οκτωβρίου) και τα γυρω στενα πάνω κάτω. Επίσης 4G με μέτριες και χαμηλες ταχύτητες μεγάλο μέρος της Άνω και Κάτω Τούμπας. Επίσης στην περιοχή της Ευαγγελιστρίας πρόσφατα έβαλαν 5G διότι δεν είχε και ελλιπή κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους, το ίδιο και στην Πλατεία Ναυαρίνου και τα γυρω στενα. Επίσης ο μίσος Εύοσμος δεν έχει 5G, από τα ΚΤΕΛ χαμηλά μέχρι την πλατεία. Σήμερα ήμουν Κορδελιο στην Κατσαντώνη παράλληλη της κεντρικής Ανδρέα Παπανδρέου. Ειχα οριακό 5G 50Mbps και με τη κακοκαιρία σερνόταν. Το ίδιο και δυο φίλοι με Vodafone σε 4G. Κατά τα αλλά, στη Σταυρουπολη προς Ηλιούπολη όρια με Εύοσμο έχει 5G, στη Μόνη Λαζαριστών το διόρθωσαν. Στον περιφερειακό έχει δεδομένα αλλά αξιοπρεπώς. Ωστόσο στον οικισμό των Πεύκων είχε σοβαρό θέμα την τελευταία φορά που πήγα ενώ αν κατέβεις την Ανδρέα Παπανδρέου με κατεύθυνση προς Λαγκάδα και Επταπύργιο παίζει μια χαρά. Επίσης η κεραια στη Τσιμισκη στη περιοχή της διαγώνιου δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα. Τέλος, το τελευταίο διάστημα συχνά πυκνά βλέπω ενώ έχει 5G για κάποιο λόγο κάνει εναλλαγές σε 2G. Βλέπω σημάδια προόδου αλλά εκεί που κινουμαι δεν με καλύπτει απόλυτα. Οσο για την Πιερία, επειδή θα αρχίσω να κατεβαίνω Λεπτοκαρυά & Πλαταμώνα, εδώ και χρόνια μια χαρά παίζει και δεδομένα εχω 24/7 το καλοκαίρι. Καμία σχέση με Cosmote που σέρνεται. Για τα περίχωρα πρόσφατα έβαλαν 5G από τα Νέα Μάλγαρα μέχρι το Αιγινιο που δεν είχε και με καλές ταχύτητες. Και μέσα στη Χαλάστρα και τα Νέα Μάλγαρα είναι αξιοπρεπέστατη… καμία σχέση. Στην Χαλκηδόνα και προς Γέφυρα θέλει βελτίωση επίσης. Την τελευταία φορά το 5G το έψαχνα. Επίσης στη Θέρμη έκαναν κάποιες αναβαθμίσεις αλλά θέλει δουλειά ακόμα. Γενικό συμπέρασμα, είναι καλή αλλά θέλει δουλειά σε κάλυψη και σε ταχύτητες. Προσωπικά παρολο που θέλω να συνεχίσω το συμβόλαιο μου το σκεφτομαι να φυγω Vodafone εκ νέου ή να μείνω με κύριο αριθμό στη Cosmote.
 3. Στο κομμάτι κλήσεις και sms αν σε ενδιαφέρει η Nova ποτέ δεν είχε σοβαρό θέμα. Και αυτό το επιβεβαιώνω με 3 νούμερα στην οικογένεια τώρα και εμπειρία 10-11 χρόνια με την εταιρεία. Στο κομμάτι δεδομένα θα διαφωνήσω. Αντίθετα στη σταθερή, αξίζει το συνδυαστικό ειδικά όταν δίνει 1 Gbps από δικές της οπτικές. Και εγώ έτσι είμαι, FTTH 200/20 και από πέρυσι συμβόλαιο unlimited με επιδότηση συσκευής. Λιγο καλυτερο σήμα να ειχα στο κινητό σε 4G/5G θα ήταν τέλεια. Και όχι 4G B20 που σέρνεται με 5Mbps.
 4. Όχι, αν είναι το συμβόλαιο με δωρεάν παγια νομίζω η ρήτρα είναι μηδενική. Έτσι έγραφε σε εμένα τουλάχιστον. Από εκεί και πέρα, επειδή στην ομιλία δεν θα έχεις θέμα κατά 99% και επειδή εχω αρκετά χρόνια Nova εγώ και η οικογένεια μου, πολύ σπάνια να εχω χαμένες κλήσεις ή να πέφτει η γραμμή, δοκίμασε με ενα F2G καρτοκινητό στο κομμάτι των δεδομένων που θεωρώ είναι το κύριο θέμα που θα έχεις. Στη Θεσσαλονίκη που είμαι εγώ έχει θέματα σε κάποια σημεία και περιοχές χωρις 5G. Αν θέλεις να φύγεις λόγω κάλυψης θα ταλαιπωρηθείς αν πας με συμβόλαιο. Δεν σε αφήνει εύκολα.
 5. Nikolas14

  NOVA 5G

  Θα συμφωνήσω σε ότι είπες. Έχει κάνει δουλειά αλλά δεν παύει να έχει περιοχές με σοβαρά θέματα. Επίσης το 2η σε ταχύτητες σημαίνει ότι δεν έχει υψηλή κίνηση το δίκτυο και όλοι παιζουν με Cosmote & Vodafone.
 6. Nikolas14

  NOVA 5G

  Όταν φωνάζω οτι η Nova θέλει δουλειά πέφτουν τα fanboys του νήματος να γράψουν το ακριβώς ανάποδο. Αν μένεις και κινείσαι σε προβληματικές περιοχές ποσό καιρό θα κανείς υπομονή; 1,2,3 άντε 6 μήνες. Εγώ σκεφτομαι σοβαρά να ξαναγυρίσω Vodafone όσο βελτιώνεται σαν δίκτυο διότι σε πολλά σημεία υπερτερεί από τη Nova. Η Cosmote έχει ξεφύγει από τον ανταγωνισμό. Στα σημεία που εχω θέμα με τη Nova εντός Θεσσαλονίκης η Cosmote είναι πολύ καλύτερη στην πλειοψηφία των περιοχών.
 7. Nikolas14

  NOVA 5G

  Έβγαλες Ν78, υποθέτω χαμηλά στη συμβολή με Βασιλέως Γεωργίου.
 8. Nikolas14

  NOVA 5G

  Τι να περιμενουμε; Τους 4 μήνες βλάβη που είχαν στο κέντρο και στην ανάληψη όπου ακόμα προσπαθούν να το λύσουν. Να περιμενουμε τι; Που φωνάζω εδώ και ενα χρόνο για τη Σταυρουπολη περιοχή Μόνη Λαζαριστων και έβαλαν τώρα τελευταία 5G απλά άναψε το λαμπάκι. Που ο μίσος Δήμος Εύοσμου & Κορδελιου που διαφημίζουν ότι περνάνε τώρα οπτικές ίνες δεν έχει 5G; Οι διασυνδέσεις και οι ρυθμίσεις στους σταθμούς που έξω σήμα καμπάνα και μέσα σε σπίτια και εσωτερικούς χώρους έχεις 5Mbps ειτε 5G N78 με μονοψήφια Upload; Είναι δυνατόν να είσαι στο ΑΠΘ ενα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της χώρας και ενώ έξω βλέπεις 5G καμπάνα, να μπαίνεις μέσα στα κτήρια ως φοιτητής, ακαδημαϊκός ερευνητής ή καθηγητής και να έχεις ενα τεράστιο E στην οθονη και να ψάχνεις WiFi? Στη Ευαγγελίστρια και στη Τούμπα που πήγα τελευταία και έγραφα για τα χάλια της Nova; 10Mbps 4G κολλημένα θα δούμε μέχρι τέλος του έτους εκτός αν γίνει κανένα θαύμα. Όπου στην Ευαγγελίστρια το μάζεψαν και πέρασα Δευτέρα βραδυ περιφερειακό και ειχα οριακό 5G παντου και έπαιζαν τα δεδομένα. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Τα ίδια διαβάζω και στα βόρεια προάστια της Αθήνας και σε μη τουριστικές περιοχές στην επαρχία εδώ και 3-4 μήνες. Στη Θεσσαλονίκη η Nova εντός πολεοδομικού συγκροτήματος και όχι περίχωρα είναι ειτε του ύψους ειτε του βάθους. Αν έχει ένα καλό είναι ότι δεν κόβονται οι κλήσεις και τα sms φεύγουν άμεσα. Δευτερον είναι η μοναδική που έχει αφήσει ακόμα γειτονιές με 4G. Θα το φέρει με χρονοκαθυστέρηση η Nova, αλλά θα δουλεύει σωστά.
 9. Nikolas14

  NOVA 5G

  Αυτό μου επιβεβαίωσαν και από το Live Chat της Nova…σήμα έχει αλλά μέσα δεν περνάει σωστά. Και το ξαναλεω για μερικούς, κακή δεν είναι η Nova στο κέντρο. Ρύθμιση στον εξοπλισμό χρειάζεται. Παμε μια μέτρηση στην Καραολή και Δημητρίου των Κύπριων χαμηλά πάνω από το φαναρι της εγνατια(πρωην διοικητηρίου για τους μεγαλύτερους σε ηλικία). Καραολη και Δημητρίου Εύοσμος, στο Yes. Στο Carre μέσα ειχα 110/20, μια χαρά πήγαινε η Nova χωρίς 5G αλλά είναι κρίμα που έκανε ξανά μισές δουλειές. Έχεις αναβαθμίσει Ηλιουπολη, Περιφερειακό και Άνω Εύοσμο και έχουν αφήσει ΚΤΕΛ, τον μισό Εύοσμο & Μενεμένη χωρίς 5G. Επίσης τα θέματα στη Δελφών από Πέτρου Συνδικα μέχρι Φλέμινγκ παραμένουν και οριακά έχεις δεδομένα από 4G B20. Δημαρχειο Θεσσαλονίκης που ήμουν στην Αίθουσα Μανώλης Αναγνωστακης κάτω στο ισογειο δεν πέρναγε καθόλου δεδομένα σε εσωτερικό χώρο. Και γενικοτερα δυσκολεύεται στην γυρω περιοχή ενώ έχει κάλυψη τέλεια εξωτερικά.
 10. Nikolas14

  5G NR

  Εμένα μου λες…πηγαινοέρχομαι στο πατρικο μου από τη σχολη τυφλών και ξέρω πολύ καλά ποια σημεία έχουν θέμα. Η Cosmote δεν είναι τέλεια στην ανάληψη διότι στα στενα καμία δεν έχει κεραίες πέρα από κάτι Micro και οι κεραίες τους είναι από Β.Ολγας, Δελφων και πιο πάνω.
 11. Nikolas14

  5G NR

  Επειδή ξέρεις ότι περνάω πολύ συχνά από Δελφων, η Cosmote ειδικα εν κινήσει από την Σολωνος μέχρι 28ης Οκτωβρίου σκίζει και πλέον μέχρι τη Φλέμινγκ. Η Nova οριακά έχει λειτουργικά δεδομένα 4G. Ακόμα Edge έχει στη περιοχή σου η Cosmote; Δεν νομίζω να είναι έτσι γιατί γενικα μια χαρά σήμα έχει στην ευρύτερη περιοχή. Τα επίσημα στοιχεία λένε 48/30/22 στη κινητη…
 12. Nikolas14

  NOVA 5G

  Μόλις την ειδα, γενικα η Nova εντός πολης έχει αρκετές κεραίες και Micro.
 13. Αν έχεις ενα κινητο Android με καρτα Vodafone & Nova που βάζουν εξοπλισμούς η μια σε ιστό της άλλης και βάλεις το NetMonster δες με ποσα dBm έρχεται το σήμα σε κάθε καρτα σε 4G/5G.
 14. Nikolas14

  5G NR

  Το Upload θέλει βελτίωση…γιατί το καλοκαίρι θα σέρνεται.
×
×
 • Create New...