Jump to content

Nikolas14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10.981
  • Εγγραφή

  • Days Won

    28
  • Αξιολογήσεις

    0%

Nikolas14 last won the day on Ιανουάριος 25

Nikolas14 had the most liked content!

3 Followers

About Nikolas14

  • Ημ. Γέννησης Ιούλιος 29

Συσκευή

  • Συσκευή
    iPhone 16 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Nova - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Θεσσαλονίκη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

38.513 profile views

Nikolas14's Achievements

Veteran

Veteran (13/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

1χιλ.

Φήμη

  1. Έκανα τη διαδρομή σήμερα Θεσσαλονίκη αστακός Αιτωλοακαρνανίας, μόνο σε ένα τούνελ στην Εγνατία είδα 4G. Σε όλη τη διαδρομή 5G κανονικά με CarPlay ενεργό και audio streaming με ελάχιστες διακοπές, μια φορά έκανε ανάμεσα Άρτα- Αμφιλοχία
  2. Πολύ τίμια η Vodafone, εγώ πάντως με Q VIP που έκανα το αστακός Αιτωλοακαρνανίας -Θεσσαλονίκη μηδέν προβλήματα όπως και με τη Vodafone. Απλά χαμηλότερες ταχύτητες ίσως.
  3. Nikolas14

    NOVA 5G

    Πήρε η άνω τούμπα 5G? Επιτέλους. Λιμάνι cafe- bar στο λιμάνι στην είσοδο Λεπτοκαρυα Πιερίας προς τη μεριά των ΚΑΑΥ. Στη παραλία δεν φόρτωνε τίποτα.
  4. iPhone Air, η μοναδική συσκευή που παίρνει e-sim. Cosmote, Vodafone δίνουν στα καρτοκινητά e-sim μόνο με τη κοσμοτε να σε ταλαιπωρεί κι όλας κατα τη μεταφορά.
  5. Ναι το εμφάνισε απλά δεν το έχω screenshot.
  6. Σε Q VIP… δείτε τι προσφορά έδωσαν. Πήρε και η μάνα μου σε παλιό F2G από το 2013 φοιτητικό που δεν το αλλάζει.
  7. Πάρτε και από Λεπτοκαρυα Πιερίας με iPhone 15 πλέον. Αξιοπρεπέστατη η Nova για ακόμα μια φορά σε σχέση με τη σούπερ κοσμοτε. Επίσης η Nova στον Πειραιά εκεί που έμενα, έπιανε 170-180Mbps 5G χαλαρά με 10-20Mbps Upload σταθερά. Να η Cosmote
  8. Παίρνει παράταση έχω Q VIP X2 και στο λέω.
  9. 2-3 μέρες, γρήγοροι είναι. Έχω κάνει τον πατέρα μου και εμένα. Είμαι 100% ευχαριστημένος
  10. Ένας φίλος εκεί έκανε για F2G
  11. South Attica? Εγώ με αυτούς έκανα δύο συνδέσεις
  12. Επειδή Κεφαλονιά κατεβαίνω εδώ και 8 χρόνια, σπούδαζω εγώ και ο αδερφός μου εκεί. Πριν μερικά χρόνια η Nova ήταν η χειρότερη με διαφορά. Την μάζεψε η Vodafone με συνεγκατάσταση σε πολλά σημεία και έστρωσε. Θα τη τσεκάρω και τώρα σύντομα να σας πω. Πάντως στο Αθήνα-Θεσσαλονίκη που έκανα με Nova μόνο δεν είχα ιδιαίτερο θέμα σε κλήσεις και δεδομένα ούτε εντός Θεσσαλονίκης, ούτε στην Νέα Καλλικρατεια Χαλκιδικής και σε κεντρικά σημεία του Πειραιά πήγαινε σφαίρα. Στο μετρό πάσχει η Nova με πολύ Edge σε σταθμούς, λίγοι έχουν 4G/5G στη γραμμή 3 και στον ηλεκτρικό που έκανα από Μοναστηράκι έως Περισσό και έως Κηφισιά κερδίζει έδαφος. Γενικά στον ηλεκτρικό είναι απείρως καλύτερη η Nova. Τώρα για Αθήνα, Μοναστηράκι, σύνταγμα, Αμπελοκηποι πάνω στην Αλεξάνδρας, και προς Πανορμου και πίσω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού πήγαινε αξιοπρεπώς και σε εσωτερικούς χώρους έβγαζε μια χαρά κλήσεις.
  13. Nikolas14

    NOVA 5G

    Έκανα το Αθήνα Θεσσσαλονικη πρόσφατα και έγραψα στο νήμα της Q. Πειραιά πάντως η Nova μέσα έξω πολύ δυνατή κάλυψη και ταχύτητες στο κέντρο επι της Καραΐσκου, σωτήρος διος, πασαλιμανι. Συσκευές που δοκίμασα είναι iPhone 16 Pro και iPhone 15.
  14. Με 99€ εχει 150gb, απεριόριστα λεπτά και sms το μήνα για ένα ετος σε F2G. Το έκανε ένας φίλος από Vodafone που ήθελε να φύγει.
  15. Είχα από αυτή… να μου λείπει. Τώρα το γύρισα στην Q.
×
×
  • Create New...