Jump to content

Nikolas14

Members
 • Δημοσιεύσεις

  8.945
 • Εγγραφή

 • Days Won

  10
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by Nikolas14

 1. Γενικοτερα παρατηρώ άτι το δίκτυο σε κινητη και σταθερή σέρνεται ώρες ώρες. Ειδικά με Nova.
 2. Ακριβώς, τα καρτοκινητά γίνονται ακριβά με τα 12-13€. Εγώ πάντως είμαι ο μόνος στην οικογένεια που έχω απεριόριστο, αλλά σίγουρα θα πάει και κάποιο άλλο μαζί.
 3. Nikolas14

  NOVA 5G

  Για Ν78 το βλέπω.. Ενδιαφέρον και εγω είδα να βελτιωθηκε ελαφρώς η κατάσταση στη περιοχή Φάληρο & Αγία τριαδα.
 4. Ακριβώς, η Nova στα επαγγελματικά που ρώτησα σε κατάστημα έδινε 250€ επιδότηση συσκευής χωρίς καν ύπαρξη σταθερης. Επιπλέον έδινε μέχρι και 3 πάγια δώρο συν ότι τώρα στα iPhone 15 δίνει 300€ επιδότηση στο Unlimited All. Η Cosmote στο site δίνει λιγότερα χρήματα πάντως,ενδεικτικά από 979 στα 869. Επίσης η Nova έδινε πρόσβαση σε FTTH νωρίτερα από τους κόκκινους, πάνω στο δίκτυο της κοσμοτε.
 5. Nikolas14

  NOVA 5G

  Κατάλαβα, εμάς πάντως στο πατρικό είχε ιδιόκτητο δίκτυο Forthnet από εποχές 2010. Αυτό πως το βλέπουμε σε τι δίκτυο είμαστε.
 6. Nikolas14

  NOVA 5G

  Πάντως και στη σταθερή υπάρχει θέμα και στη κινητη με υψηλό Ping. Το βλέπω στο κινητό με Unlimited All και στο Σταθερο πρωην Wind στο σπίτι FTTH ότι αργει να φορτώσει κάποιες ιστοσελίδες. Με WiFi κυρίως, όχι με καλώδιο. Υποθέτω είναι θέμα δρομολόγησης… και Ιωάννινα φίλος με Nova σταθερή από Forthnet είχε διακοπή πριν μερικές μέρες.
 7. Nikolas14

  NOVA 5G

  Και εγώ πέρασα την ίδια διαδρομή ΡΙΟ μέχρι Κόρινθο…μέτρια κάλυψη 4G B20 και κάποια σημεία κολλησε σε Edge.
 8. Εγώ θα κοιτούσα να συνδυάσω τη σταθερή με πρόγραμμα συμβολαίου όπου θα έχει απεριόριστα δεδομένα. Είχα Vodafone Giga Unlimited Ultra, τωρα είναι Red Unlimited η ονομασία του και έφυγα προς Nova λόγω σταθερης.
 9. Nikolas14

  Nova 4G

  Ανέβηκα Κομοτηνη τη Δευτέρα, δυστυχώς από την έξοδο για Καβαλα μέχρι Κομοτηνη ειδικά στο Καβαλα-Ξάνθη έχει αρκετά χιλιόμετρα με Edge. Λίγο 5G που μέτρησα έξω από την Ξάνθη είχε 15Mbps και 4G στην έξοδο της Μουσθενης που σταματάνε τα ΚΤΕΛ Ροδόπης, είχε χαμηλές ταχύτητες αλλά αρκετά καλό Upload,δεν ήταν μονοψήφια.
 10. Nikolas14

  5G NR

  Γιώργο σε ποιο σημείο στη Μαρτίου, χαμηλά με Βασιλισσης Ολγας; Αν ναι, εκεί έχει θέμα η κοσμοτε σε κάποια τετράγωνα αλλά και οι άλλες ζορίζονται.
 11. Είναι μεγάλη διαφορά, η κάλυψη είναι κάπως καλύτερη σε κάποιες περιοχές με τη Vodafone,διότι έχει πιο πολλές κεραίες από τη Nova. Παράδειγμα Κεφαλονια η Nova πατάει κατά πλειοψηφία σε θέσεις της Vodafone. Βέβαια σε άλλες περιοχές γίνεται το αναποδο στην επαρχια. Πάντως αν κανείς το συνδυαστικό 3play με απεριόριστα στο κινητό, 200αρα γραμμή και EON+ είναι 79€ με 3 πάγια δώρο. Και 21€ αν βαλουμε το κινητό με τα 10GB που θα γίνουν 15GB θα πας στα 100€ το μήνα. Το δεύτερο κινητό θα έχει ένα ή δυο πάγια δώρο και 3 μήνες απεριόριστα GB. Προσωπικα θα ζητούσα προσφορά από Cosmote, που τη θεωρώ ως άμεσο ανταγωνιστή διότι το Vodafone TV δεν συγκρίνεται με Cosmote & Nova. Είναι μόνο για ταινίες και Disney+
 12. Θα σου πω το εξής, προσωπικά στο πατρικό μου παίζει 4G B20. Αλλά σπάνια πιάνει 5G ακόμα και από μια μακρινή Ν78 και βλέπεις γρήγορες ταχύτητες. Σε αλλά δυο σπιτια που επισκέπτομαι, το ενα είναι ενα Airbnb που τρέχω πιάνει και 5G μια χαρά είναι. Έχω FTTH κι όλας στο πατρικό και στο διαμέρισμα που τρέχω, 100 και 200 αντιστοιχα που είναι μια χαρά. Απλά στο πατρικό μου αν κοπεί η σύνδεση και δεδομένα να μου δώσει η Nova, δουλειά δεν γίνεται. Στη δουλειά μου είναι μέτρια,λειτουργική όμως. Γενικότερα δεν το έχω μετανιώσει που πήγα σε Nova από Vodafone,αλλά κάποιες ευκολίες όπως extra sim που είχα στη Vodafone, ότι τα λεπτά του προγράμματος τα είχα στην Ε.Ε. καθώς και ότι είχα τη δυνατότητα για απεριόριστα δεδομένα χωρίς κοφτές ακόμα και σε περιαγωγή είναι που το μετάνιωσα και δεν ανανέωσα με 15€ για ακόμα 1,5 χρόνο.
 13. 5G έχω δει στο κεντρο Καλαμάρια, Θέρμη, Περαια, Εύοσμο, Κορδελιο, Μενεμένη, Αμπελοκήπους, Νεάπολη, Συκιές. Σταυρουπολη, Τούμπα, Τριανδρία, Πεύκα είναι από τις περιοχές που δεν έχουν 5G.
 14. Nova έχει κλείσει 3G…μόνο Vodafone αν έχει κάπου ξεχασμένο ανοιχτό.
 15. Επειδή κινούμαι Θεσσαλονίκη, Ημαθία και Πιερία και λιγότερο Χαλκιδική, θα συμφωνήσω στο κομμάτι ότι η Cosmote κερδίζει με διαφορά. Καθημερινά κινούμαι στη Θεσσαλονίκη σε Κέντρο, Αγία Τριαδα-Φάληρο,Ανάληψη,Χαριλάου,Ντεπώ,Καλαμαριά. Πιο σπάνια Θέρμη και Περαία καθώς και Περαία. Τις εναλλαγές από 4G/5G σε Edge ή να κολλήσουν τα δεδομένα ή να μην με ακούνε συμβαίνει και με Nova και με Vodafone. Στη Πιερία όμως και Ημαθία η Nova παίζει αξιοπρεπώς και παρόλη τη κίνηση που έχει το καλοκαίρι στις παραλίες της Πιερίας. Η Cosmote λειτουργική ήταν στους Νέους Πόρους και στον Πλαταμώνα,ενώ Λεπτοκαρυά και Πλάκα Λιτοχώρου καθώς και παραλία Κατερίνης απλά δεν υπήρχε. Είχε σήμα και οι κλήσεις έρχονταν σε μήνυμα μετά από ώρα ή φαινόταν κλειστο το κινητό, τα δεδομένα απλά έβλεπες ένδειξη 5G και δεν μπορούσες να στείλεις ούτε μήνυμα. Τουλάχιστον στην Εθνικη κρατούσε σταθερα το 4G/5G και δεν γυρνούσε σε Edge. Εκεί πονάει η Nova και θέλει βελτίωση. Η Vodafone ίσως να ήταν κάπως καλύτερη αλλά παραμένει μια μέτρια επιλογή.
 16. Είναι στα 399€ σήμερα, όποτε 399+ 5x23 μήνες βγαίνει 514. Με την κάρτα ticket restaurant 150€ βγαίνει στα 364 αρκεί να έχεις σταθερο και φέρεις το κινητό σου στην Nova.
 17. Μια χαρά παίζει εκεί, σε εσωτερικό χώρο όμως όχι τόσο και σε στενά.
 18. Με σταθερή το δίνουν 27€ και με 10% λόγω απαλλαγής τελών πάει στα 24€ και κάτι.
 19. Έχω γραμμες FTTH Nova, η μια από πρώην Wind 100/10 στο πατρικό μου και είχα το Zyxel,χάλασε και με έδωσαν το ZTE. Παίζει με κουτάκι ενδιάμεσα και δεν πάει η οπτική απευθείας. Η άλλη είναι από πρώην Nova με Nokia ρουτερ που πάει απευθείας. Θεωρώ καλύτερη αυτή με το Nokia,πολύ δυνατό WiFi σε όλο τον χώρο και ειδικά στα 5Ghz. Επισης και το ZTE είναι καλό αλλά καμία φορά νιώθω ότι κολλάει η σύνδεση.
 20. Εκεί που είσαι έξω από τον Άσπρο μόνο για κοσμοτε είναι…
 21. Nikolas14

  NOVA 5G

  Το ίδιο θέμα είχα και εγώ είτε δεν έχεις κάλυψη είτε καλείς στο 13700 να το ανοίξουν.
 22. Nikolas14

  NOVA 5G

  Στις παλιές το είχε, είχα πριν 5-6 χρόνια. Μετά το έφτιαξαν… Αλλά δες εδώ σε iPhone… Nova δίκτυο και το μενού Wind.
 23. Nikolas14

  NOVA 5G

  Λογικό είναι, Καλα στο Poco M4 Pro δεν μου κάνει εντύπωση για το Q Telecom διότι τόσο καιρό ήταν με R εικονίδιο, ήθελε περιαγωγή δεδομένων ανοιχτή και κωδικός δικτύου 202 09 και όχι 202 10. iPhone 13, Nova Unlimited συμβολαιο με ολοκαίνουργια κάρτα
×
×
 • Create New...