Jump to content

Nikolas14

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9.763
  • Εγγραφή

  • Days Won

    17
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nikolas14

  1. Ανατολικά προς Τούμπα είναι καλά, προς Χαριλάου, Φάληρο, Ανάληψη όχι τόσο.
  2. Πολύ καλά… δυτική Θεσσαλονίκη είναι αξιοπρεπής. Τουλάχιστον για Εύοσμο, Κορδελιο, Μενεμένη δεν θα έχεις θέματα. Τώρα προς Σινδο δεν ξέρω αλλά καλή είναι σχετικά.
  3. Nikolas14

    5G NR

    Έβαλαν οι άλλοι 5G στον Πλάτανο Ημαθίας; Η Cosmote έχει ήδη στη περιοχή και πάει τρένο…με διαφορά. Το χωριό μου είναι στα Τρίκαλα.
  4. Το ίδιο λέει και ο φίλος μου με Vodafone. Λοιπόν με Tethering το πρωί στο Αργοστόλι σε σπίτι που μαζευτήκαμε το πρωί η Vodafone είχε 30-40Mbps. Nova γυρω στα 50Mbps 5G Download και 3 Upload. Γενικα στη Κεφαλονιά όπως την άφησα τη Nova,στο Αργοστόλι σε γνωστο club του νησιού που πριν δυο χρόνια είχα Edge έπαιζα και με 5G κανονικά. Ρεκορ 4G στο σπίτι, έξω πιάνω πολύ καλύτερα. 5G το πρωί στο σπίτι, επειδή άργησα 1-2 λεπτά να βγάλω το screenshot ήρθε η κλήση που φαίνεται. Antico Cafe,το πρωί της Δευτέρας εν ώρα παρέλασης. Λιθόστρωτο Αργοστολίου πίσω από τα δικαστήρια 4G Nova στο ίδιο σημείο εξω από το σπίτι. 4G Αργοστόλι σε εσωτερικό χώρο Στα μαγαζιά πλησίον της Εθνικής Τράπεζας σε εσωτερικό χώρο η Nova ψάχνεις το σήμα. 5G Cosmote Κυριακή Βραδυ στο Premier, στη Κεντρική Πλατεία (Ν78 έχει εντός Αργοστολίου αλλά και προς περιοχή Βλαχατα,Λουρδατα. Δεν ξέρω αν έχει στη Σκάλα βέβαια και προς Ληξούρι. 4G Nova στο ίδιο σημείο Η άποψη μου, είναι ότι η Nova με αυτές τις ταχύτητες από την 1/4/2024 που ξεκινάνε οι πτήσεις από Αγγλία και έπειτα από Ευρωπαϊκές χώρες συν τα κρουαζιερόπλοια που θα βρίσκονται στο λιμάνι, θα έχουμε μονοψήφια. Υποψιν στο σπίτι που μενω, βγάζω από κεραια της Vodafone που έχει βάλει εξοπλισμό η Nova (eNb: 1512) που είναι στα 6 χιλιόμετρα σε οπτική επαφή και 11 χιλιόμετρα οδικώς. Χάρτης από CellMapper
  5. Εξαιρετικες τιμές, εμένα μου δίνουν στα 25,82€ τελευταία που έλαβα από Nova φορητότητα.
  6. Λοιπόν, για Πάτρα εχω να πω πως η Nova είναι για τα πανηγύρια. Θέλει δουλειά, η μισή πόλη ήταν με 4G την τελευταία φορά που πέρασα. Η Vodafone αξιοπρεπής σε γενικές γραμμές.
  7. Καλημέρα, για ποιο χωριό μιλάς; Προς Κουφαλια μεριά θεωρώ μονόδρομος είναι η Cosmote. Η Vodafone βέβαια προς τα εκεί δεν απογοητεύει είναι καλή λύση.
  8. Εμενα σε πρωην Wind ζήτησαν..
  9. Λογικά το ZTE 288A… ότι καλυτερο.
  10. Nikolas14

    NOVA 5G

    Γενικα η Vodafone κερδίζει στο Upload
  11. Μεσω Google Drive, iCloud και με στικάκι lighting και usb c ή usb a. Κάτι Sandisk είναι ιδανικά… Καλη συσκευη για αρχή το 12 Pro Max, θέλει χρόνο να το μάθεις.
  12. Nikolas14

    NOVA 5G

    Καθόλου άσχημα η Nova, παραλιακά στη Χαλκιδική μια χαρά είναι.
  13. Nikolas14

    4G LTE

    What’s Up με διαφορά… η Q το μόνο καλο που έχει είναι τα λεπτά για εξωτερικό. Κατά τα αλλά λίγα MB δίνει και η κάλυψη της Nova… Επειδή εχω αρκετά χρόνια Nova & Cosmote, σε πόλεις μια χαρά και οι δυο είναι απλά η Nova δεν έχει ταχύτητες. Επαρχία είναι πολύ καλύτερη η Cosmote αν και λόγω κίνησης σέρνεται το δίκτυο. Απο εκεί και πέρα, όσο για τη Vodafone μέτρια πράγματα και έκανε 2 χρόνια να φέρει FTTH στο σπίτι μου. Επίσης επειδή δίνει απεριόριστα δεδομένα συχνά σε ολους και είναι πιο οικονομική έχει μαζέψει αρκετό κόσμο. Πλήρωνα συμβόλαιο 25€ και έχανα κλήσεις, σερνόταν σε 4G και στο πατρικο μου δεν είχε σήμα. Η Nova τουλάχιστον που πληρώνω 30€ το μήνα συμβόλαιο πιο πολύ θέμα εχω στα δεδομένα που σέρνεται και έχουν βλάβες σε κεραίες εκεί που κινουμαι. 1-2 φορές έχει τύχει να χάσω κλήση & sms. Τελος για το οικονομικό, μια χαρά πακετα και σε νορμαλ τιμές έχει η Cosmote. Για εμένα στο καρτοκινητο πρώτα είναι το cu και μετά το What’s Up. Αν πάμε στη κατηγορία χρέωση ανά δευτερόλεπτο και κλήσεις εξωτερικού και πολλά GB το Frog αποτελεί τα τελευταία χρόνια την νο.1 επιλογή με δεύτερη την Q, που ακρίβυνε παρά πολύ και κυνηγάς προσωπικές προσφορές, count down offers.
  14. Nikolas14

    5G NR

    Πάντως εγώ που πήρα S23 από Nova και το εχει ο πατέρας μου με Cosmote καρτα δεν έχει κανένα θέμα με τις ταχύτητες.
  15. Τι να πω…δεν περίμενα τέτοια αντιμετώπιση να διαβάσω στη σταθερή. Όσες φορές τους χρειάστηκα έτρεξαν άμεσα τις διαδικασίες.
  16. Το καλοκαίρι να δούμε ποιος θα αντέξει τη κίνηση. Πάντως ενδιαφέρον θα είχε να δούμε και τη Nova.
  17. Nikolas14

    NOVA 5G

    Το ξέρω… είναι με κακό σήμα στην έξοδο της Θερμής. Η περιοχή πριν έπαιζε LTE 10-15Mbps.
  18. Nikolas14

    5G NR

    Γιατι οι 8 στους δέκα έχουν Cosmote. Λοιπον… Cavo Olympo στο ξενοδοχείο όπως μπαίνεις στη Πλάκα Λιτοχώρου από τον Α1 θέλει βελτίωση. Μετά στη διασταύρωση για Λιτόχωρο στο Olympus Beach Camping… αν κατεβεις κάτω στη παραλία σήμα οριακό από ολους. Καλα για μέσα στη Λεπτοκαρυά, θέμα έχει η παραλία προς τα ΚΑΑΥ και Olympian Bay μεχρι τον 1ο ανισόπεδο κόμβο για να μπεις στο χωριό. Και αν έχει κίνηση το καλοκαίρι… όλη η Λεπτοκαρυά κάτω από τις γραμμές, σχεδόν όλο το 24ωρο δεδομένα γιόκ η Cosmote. Στα ίδια σημεία η Nova παίζει μπάλα μόνη της. ΥΓ: Πηγαίνω πολλά καλοκαίρια διακοπές εκεί και από πέρυσι που πήγα για αρκετές μέρες ειδα ότι δεν άλλαξε τίποτα σε σχέση με 5 χρόνια πριν. Θέλει δουλειά…
  19. Nikolas14

    NOVA 5G

    Νέες μετρήσεις… Οδός Κυπρου περιοχή Σχολη Τυφλών Κάποιο Micro N1 5G το βλέπω. Οδος Ταβάκη με Υψηλαντου στη Θέρμη https://www.speedtest.net/result/i/6029877719 Χαριλάου-Θερμής στο Ελληνικό Κολέγιο https://www.speedtest.net/result/i/6029882191 Στέλιου Καζαντζίδη με Μαρίνου Αντύπα https://www.speedtest.net/result/i/6029887069 Επίσης στην Γεωργίου Βαφοπουλου, στην ταβέρνα Κρονος αν δεν κανω λάθος, περιοχή Ντεπω είχε σήμα και δεν έκανε με τίποτα Speedtest. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά κάτι κολλήματα στα δεδομένα τελευταία τα βλέπω. Κατά τα αλλά έπαιζα άνετα Apple Music στο αμάξι άνετα στη διαδρομή…μόνο εκεί στη Ληδα Μαρία έκανε διακοπές κατά τη διαδρομή Χαριλάου-Θέρμη.
  20. Στο ίδιο καζάνι βράζουμε… σίγουρα δεν θα γίνει ανανέωση.
  21. Nikolas14

    4G LTE

    Θα συμφωνήσω, σε Xiaomi-Poco το εμφανίζει GR Cosmote, Vodafone GR και Nova. Σε iPhone Cosmote, vf-GR, Nova. Σε Samsung: Cosmote, Nova , Vodafone GR
  22. Η nova τέτοιο πρόβλημα δεν είχε ποτέ… τώρα τελευταία που έριξαν ισχυ και χωρίς ρύθμιση σωστή στα huawei…έπαθε τα θέματα της Vodafone με παγωμένα τα δεδομένα, εναλλαγές χωρίς λόγο.
×
×
  • Create New...