Jump to content

DINFUN

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.226
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About DINFUN

 • Ημ. Γέννησης 19/08/1970

Συσκευή

 • Συσκευή
  iPhone 14

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  ΛΑΜΙΑ

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

46.419 profile views

DINFUN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Μην το ξαναπροσπαθήσεις! 

 2. Στη συσκευή που δεν επιθυμείς να κατεβαίνουν οι εφαρμογές, Ρυθμίσεις > iTunes & App Store > Αυτόματες λήψεις > Εφαρμογές > Off.
 3. Έγινε εκκαθάριση. Μπορούν πλέον να λύσουν τις διαφορές τους εκτός myphone.
 4. H συσκευή Meizu Pro 7 Plus αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα με μία δεύτερη οθόνη στην πίσω πλευρά της. Φυσικά δεν είναι η πρώτη συσκευή με δευτερεύουσα οθόνη - έχουν γίνει ενδιαφέρουσες προσπάθειες στο παρελθόν - θυμίζουμε το YotaPhone με την e-Ink οθόνη του, το οποίο όμως δεν απέσπασε τη δέουσα προσοχή των χρηστών. Και φυσικά υπάρχει και η συσκευή LG G20 με μία δευτερεύουσα οθόνη στο μπροστινό μέρος, όπου το σημείο που τοποθετήθηκε κάνει όλη τη διαφορά. Αξίζει να αναφέρουμε πως μία οθόνη Always On, είναι ικανή να καλύψει τις μισές από τις λειτουργίες της συσκευής G20, ενώ μία οθόνη στο πίσω μέρος θα επέτρεπε να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις σας, ακόμη κι όταν η συσκευή σας είναι στραμμένη με την οθόνη προς τα κάτω. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό το οποίο δεν μπορούμε να παραλείψουμε είναι η λήψη selfie φωτογραφιών με την κύρια κάμερα της συσκευής, που συνήθως έχει υψηλότερη ανάλυση και ποιότητα από μία εμπρόσθια selfie cam. Να αναφέρουμε επίσης πως μία τέτοια συσκευή έχει και τα πλεονεκτήματα μίας δεύτερης κάμερας για διπλές λήψεις με προσθήκη πορτρέτου. Μία ακόμη ξεχωριστή συσκευή είναι και η Oppo N1 όπου διαθέτει μία περιστρεφόμενη κύρια κάμερα - μια εντυπωσιακά προσεγμένη προσέγγιση, η οποία όμως καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο. Τέλος μία δευτερεύουσα οθόνη θα μπορούσε να εμφανίζει τις ειδοποιήσεις σας, να ελέγχει την αναπαραγωγή πολυμέσων και να κάνει πολλά περισσότερα από τις Edge οθόνες της Samsung, οι οποίες εν μέρει προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες (για παράδειγμα φωτίζεται με την όψη προς τα κάτω κατά τη λήψη ειδοποιήσεων). Πόσο λοιπόν χρήσιμη και απαραίτητη είναι μία δευτερεύουσα οθόνη στα σημερινά smartphones; Περιμένουμε τις απόψεις σας!
 5. DINFUN

  LG G6

  Πληροφοριακά λόγω καλοκαιριού είμαστε περισσότερο ελαστικοί. Όσοι παραβαίνουν τους κανονισμούς είτε δέχονται επίπληξη είτε τιμωρούνται. Τα καθεστώτα έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί τουλάχιστον στο myphone.
 6. DINFUN

  LG G6

  Μην το συνεχίσεις 2η προειδοποίηση. Βλέπεις οφείλω να σεβαστώ τους κανόνες του forum κι ας είσαι κλώνος!
 7. DINFUN

  LG G6

  Nα ρωτήσεις μπορείς όχι με αυτό το ύφος, γιατί απάντηση δεν θα πάρεις. 1η προειδοποίηση :down:
 8. Θα παρακαλούσα να μεταχειρίζεστε καλύτερες εκφράσεις, ευχαριστώ.
 9. DINFUN

  ZTE Axon 7

  Kαλησπέρα, δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση, άλλαξε σε παρακαλώ το ύφος της γραφής σου.
 10. http://content.myphone.gr/photo/full/65350/spaceship-main.jpg Ένα νέο video clip από το εντυπωσιακό Apple Park, έρχεται να αποκαλύψει πως μεγάλο μέρος των εργασιών δενδροφύτευσης και διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου βρίσκονται σε εξέλιξη στο κεντρικό κτίριο και ενώ πολλά από τα έργα έχουν φθάσει στην τελική ευθεία, εν τούτοις οι κατασκευές στην πανεπιστημιούπολη εξακολουθούν να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην εικόνα που μας προσφέρει το video του Duncan Sinfield, ένας μεγάλος αριθμός δένδρων καθώς και το απαραίτητο χώμα πλέον έχουν τοποθετηθεί. Το Apple Park μετά την ολοκλήρωσή του, αναμένεται να φιλοξενεί τουλάχιστον 9.000 δέντρα - μερικά από αυτά οπωροφόρα, ως φόρο τιμής στις παλιές οπωροφόρες φυτείες της περιοχής. Άλλα τμήματα της ταινίας δείχνουν πως αρκετά από τα βοηθητικά κτίρια είναι πραγματικά ολοκληρωμένα και η κατασκευές συνεχίζονται κατά μήκος της λεωφόρο Tantau, καθώς και περιμετρικά του κεντρικού και αποκαλούμενου ως "spaceship", κτιρίου. Μάλιστα η κεντρική λεωφόρος σε ένα μεγάλο τμήμα της φαίνεται να μην είναι λειτουργική μέσα στον Ιούλιο, για χάρη της αποπεράτωσης του Κέντρου επισκεπτών το οποίο πρόσφατα προσέλαβε προσωπικό. Παρότι κάποιοι από τους υπαλλήλους της εταιρείας έχουν ήδη μεταφερθεί στο συγκρότημα Apple Park, η συνέχεια των κατασκευών σε όλα τα επίπεδα υποδηλώνουν πως η πλήρης μετάβαση από το Infinite Loop 1 - συμπεριλαμβανομένων των ηγετικών στελεχών της εταιρείας και του διευθύνοντα συμβούλου, Tim Cook - ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Η παλιά έδρα της εταιρείας θα συνεχίσει να λειτουργεί με ομάδες υπαλλήλων με αντικείμενο τις cloud υπηρεσίες. [ame] [/ame] Η Apple φαίνεται να είναι πρόθυμη να ολοκληρώσει το κτίριο εκδηλώσεων Steve Jobs Theatre μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεδομένης της αναμενόμενη εκδήλωσης για την παρουσίαση των επερχόμενων iPhones και άλλων ανακοινώσεων προϊόντων, τους προσεχείς μήνες. [via]
 11. DINFUN

  LG G6

  Έχω αναφέρει επανειλημμένως: στο myphone δεν γράφουμε όπως μιλάει ο καθένας σπίτι του. Ακολουθούμε τους κανονισμούς, σεβόμενοι τους συμφορουμήτες. Ανάρμοστα σχόλια διαγράφηκαν!
 12. http://content.myphone.gr/photo/full/65323/myphone-main.jpg H λήψη επίμονων επαναλαμβανόμενων κλήσεων από κάποιον που δεν επιθυμείτε να συνομιλήσετε δεν μόνο χρονοβόρα αλλά και συναισθηματικά εξαντλητική. Ευτυχώς η Apple έχει καταστήσει ιδιαίτερα εύκολο τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων επαφών ή αριθμούς τηλεφώνων ώστε πολύ εύκολα να απαλλαχθείτε από αυτούς για όσο διάστημα επιθυμείτε. Ας δούμε πώς μπορείτε να το επιτύχετε στο λειτουργικό iOS 11. Αποκλεισμός επαφής ή αριθμού στο λειτουργικό iOS - Από την οθόνη Αφετηρίας ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο. - Στη συνέχεια κατευθυνθείτε στην ενότητα “Πρόσφατα”. - Βρείτε την ανεπιθύμητη επαφή που δεν επιθυμείτε να σας ενοχλήσει ξανά κι αγγίξτε το σύμβολο πληροφοριών, δεξιά. - Κάνετε κύλιση της οθόνης προς τα κάτω αναζητώντας την επιλογή “Αποκλεισμό αυτού του καλούντος” Σημείωση: Η αποκλεισμένη επαφή δεν θα είναι σε θέση επίσης να σας στείλει μείνει ή να προσπαθήσει να σας καλέσει μέσω της λειτουργίας FaceTime. Eπαναφορά αποκλεισμού επαφής ή αριθμού στο λειτουργικό iOS - Από την οθόνη Αφετηρίας ανοίξτε την εφαρμογή “Τηλέφωνο”. - Αναζητήστε και πάλι την επαφή που επιθυμείτε να επαναφέρετε κι αγγίξτε το σύμβολο πληροφοριών ”i”. - Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω και πιέστε “Κατάργηση αποκλεισμού”. - Ο αποκλεισμός ήδη έχει ακυρωθεί και η επαφή μπορεί να σας καλέσει κανονικά. Προσπαθήσαμε με απλά λόγια να σας υποδείξουμε πώς μπορείτε να προκαλέσετε τον αποκλεισμό ενός αριθμού ή επαφής στο λειτουργικό iOS. Εάν κάτι από τα παραπάνω χρήζει περαιτέρω διευκρίνισης, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.
 13. Πολύ ωραία "Συ είπας", δεν το εκλαμβάνω ως ειρωνικό σχόλιο το μήνυμά σου αλλά ως υπόσχεση :)
 14. Δεν μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου θα πρέπει να συμμορφωθείς με τους κανόνες της κοινότητας, άμεσα κιόλας :down:
 15. Μπορείτε παρακαλώ να σταματήσετε τους διαξιφισμούς; Σχολιάστε τις φωτογραφίες μόνο όχι του κατόχους αυτών!
×
×
 • Create New...