Jump to content

xar03

Members
  • Δημοσιεύσεις

    165
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About xar03

  • Ημ. Γέννησης 30/12/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

xar03's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

  1. Αυτό που έκραζε ο Mikeus σε ενα Μπράφ,το "Dogvile" δεν γυριζόνταν μεσα σε ένα δωμάτιο;
  2. Παντώς αξίζει σαν ντοκιμαντέρ και θα το δώ για 3η φορά. Άλλα μακάρι να το έβαζε σε μία ποιό νορμάλ ώρα. Τουλάχιστον μετα την προβολή θα είναι διαθεσίμα για 14 ημέρες στο web TV της ΕΡΤ. Πως σας φαίνονται όμως τα συγκεκριμένα ντοκιμαντέρ;
  3. Επαναφέρω αυτο το thread, για να σας πω οτι απο άυριο το "The 2000s" θα ξαναπροβάλεται απο τις 27/04 στις 04:20 στην ΕΡΤ2. Λογικά μετα το τέλος της επαναπροβολής θα έχει σειρά και το "The Movies".
  4. Μήπως εννοείς τον Τιτέφ; https://m.imdb.com/title/tt0281498/?ref_=nv_sr_srsg_1.
  5. Φοβερές μίνι σειρές ντοκιμαντέρ, όπου ο ένας από τους τρεις παραγωγούς είναι ο Τόμ Χάνκς στις οποίες αναλύονται οι εξελίξεις της κάθε δεκαετίας σε όλα τα επίπεδα. (πολιτική, οικονομία, κοινωνία, τεχνολογία, μουσική, τηλεόρασή κ.α). Στην Ελλάδα προβάλλονται από την ΕΡΤ2. Είχα δει αποσπασματικά ένα επεισόδιο από το "The Eighties" και κάθισα και είδα τα τέσσερα τελευταία επεισόδια από το "The Nineties", τα οποία δεν θα είναι για πολύ καιρό διαθέσιμα στο web tv της ΕΡΤ οπότε όσοι θέλετε να τα δείτε τρεχάτε! Από την Κυριακή που μας έρχεται θα προβάλετε το "The 2000s".
  6. Νομίζω πως όχι. Καλού κακού δείξε μου την καταχώρηση της YMC.
  7. Καλησπέρα σας. Ψάχνω εδώ και καιρό μια έντυπη διαφήμιση της kymco που χρονολογίται 2006 με 2008 και την είχα δει στους 2τροχούς. Έδειχνε δυο κοπέλες, μια ξανθιά και μια μελαχρινή, στην μέση μια αγγλική φράση και κάτω την διαφημιζόμενη μοτοσικλέτα.
  8. Έχει δώσει και καλύτερες ερμηνείες η συμπατριώτισα μου.
  9. Το είδα. Πώς σου φάνηκε; Και σε ερμηνεία και σε ομορφιά.
  10. Ευχάριστα νέα για τους fans των σειρών του Κοκκινόπουλου, καθώς στο έψιλον θα ξεκινήσει ναι προβάλλεται από την νέα σεζόν η νέα σειρά του με τίτλο "ου φονεύσεις".
  11. Νιώθω λίγο μ*****ς που ανασταίνω αυτό το thread, αλλά λίγο παραπάνω ζέστη δεν βλάπτει :lol:. Βάζω αυτήν εδώ. Κλέλια Ανδριολάτου.
  12. Είχα δει μια από τις προηγούμενες ταινίες του, το Spirited Away συγκεκριμένα, το οποίο ήταν αρκετά καλό.
  13. Πάρα πολύ ωραία γυναίκα όμως.Τέτοιες μου αρέσουν.
  14. Εγω φίλε μου ούτε κρατικά δεν βλέπω. Περισσότερο χρόνο τον περνάω στο διαδίκτυο παρά στην τηλεόραση.
×
×
  • Create New...