Jump to content

ckck20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    53
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ckck20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Επίσημη αναβάσθμιση σε 20g
  2. Να το χωνέψεις! Και σε μένα έτσι έγινε αλλά τώρα το συνήθισα. Αφού να φανταστείς το Skype έχει καλύτερη ποιότητα από το τηλέφωνο!!!
  3. Το ...ed δε λειτουργεί σε WIN XP SP2.
  4. Διότι έχει προστασία. Γι'αυτό λέμε πως το Nero δεν αντιγράφει προστατευμένα παιχνίδια. Γι'αυτό εγώ συστήνω Alcohol 120%. Με αυτό τουλάχιστο μπορείς να "αντιγράψεις" και την προστασία και θα παίζει σαν το αυθεντικό! Φυσικά πρέπει και το CDR σου να μπορεί να αντιγράψει τις προστασίες. Για όλα τα άλλα υπάρχει το emulation του Alcohol καθώς και τα γνωστά cr@cks.
  5. Επειδή δεν ασχολήθηκα με το θέμα θα ήθελα να μου πείτε αν γίνεται να πάω από soeasy σε pay as you talk κρατώντας τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Πόσα είναι η χρέωση;
  6. Από το PCWorld: "The difference in speed between an ATA/100 and ATA/133 drive won't be noticeable to most users. To get maximum performance from your hard drive, its interface speed must match the interface speed of your PC, or you must install an interface card that matches the speed of the new drive." Το τελευταίο σημαίνει ότι για να λειτουργεί ο σκληρός σε 133 πρέπει να το υποστηρίζει και η μητρική αλλιώς πρέπει να βάλεις κάρτα pci με 133 controller. Τα 33mb/sec είναι θεωρητικά. Το ότι η διαφορά ανάμεσα στα 100-133 δεν είναι εμφανής δεν το λέω μόνο εγώ αλλά όλοι στο ίντερνετ και στα benchmarks.
  7. Ναι και έχει μεγάλη διαφορά το 100 από το 133 ....Πρακτικά ανύπαρκτη. Ο καθένας όπως βλέπεις σου προτείνει τη μάρκα την οποία έχει και ο ίδιος και του δουλεύει μια χαρά. Άρα είσαι μεταξύ Seagate, Western Digital, Maxtor, Quantum και για να έχεις πάρε και Samsung, IBM, Hitachi. The choice is yours!
  8. Εγώ μόνο Seagate σκληρούς έχω και μόνο Seagate θα παίρνω! Έχω ένα 20GB 4χρονών, και τι δεν του χω κάνει! Ώρες και μέρες ατελείωτες να κάνει rip se divx, γράψε-σβήσε σε 50+κελσίου,τώρα dsl και ούτε bad sector δε μου έχει εμφανίσει! Κτύπα ξύλο...
  9. Κοίτα , όλοι περίπου ίδιοι είναι σε θέμα ταχύτητας αν έχουν όμως τα ίδια χαρακτηριστικά πχ ίδιο μέγεθος cache. Σαφώς καλύτερα θα ήταν αν έπαιρνες ένα μοντέλο με 8mb cache παρά ένα άλλο με 2. Και φυσικά υπάρχει και το θέμα της αξιοπιστίας που για μένα εδώ υπερέχει ξεκάθαρα η Seagate γι'αυτό και είναι η μόνη που δίνει εγγύηση 5 χρόνια.
  10. Γενικά αρκετά dvds του περιοδικού κάθε μήνα έχουν πρόβλημα και είναι ελαττωματικά. Όταν παίρνεις το περιοδικό ρισκάρεις : θα λειτουργεί ή δε θα λειτουργεί. Αν πάτε και στο forum του http://www.pcmag.gr θα δείτε πως πολλοί(και εγώ αυτό το μήνα) την έχουμε πάθει. Έχω ζητήσει αντικατάσταση αλλά μάλλον με έχουν γράψει, οπότε και εγώ από τούδε θα τους έχω γραμμένους. Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια. :)
  11. Μα δεν είναι μόνο τα 25 ευρώ! Η 3μηνη του οτε είναι 90ευρώ χωρίς φπα ενώ από forthnet 75(αν και με αορίστου πέφτει στα 60!). Λογαριάζω ναπάρω τα 256 της φορθνετ που έχουν και προσφορά 120ευρώ χωρίς φπα για 10 μήνες!!! Κάνε τη σύγκριση 90-3μήνες 120-10μήνες Δε με ενδιαφέρει η ταχύτητα, μόνο το always on.
  12. Εκείνο που θα κάνω μάλλον είναι να παραγγείλω το Conn-X με μια συνδρομή Economy 1000 στα 10 ευρώ και μόλις όλα λειτουργούν να πάω να διακόψω τη συνδρομή και να βάλω από forthnet. Δε νομίζω να υπάρχει τίποτα το μεμπτό σε αυτό, έτσι; :)
  13. Ε ναι αλλά αν πάρω μόνο τη σύνδεση (χωρίς Conn-X) τότε η τιμή του modem ανεβαίνει στα 85 ευρώ από τα 50 του πακέτου(Τι κοροϊδίες είναι αυτές). Ε δε θέλω να τρέχω σε μαγαζιά να παίρνω από αλλού modem, από αλλού splitter και πάει λέγοντας. Ουσιαστικά ο ΟΤΕ μας εξαναγκάζει να πάρουμε και τη σύνδεση από κοντά του αν θέλουμε να επωφεληθούμε της τιμή του modem αλλά και των οδηγιών εγκατάστασης( ? ).
×
×
  • Create New...