Jump to content

DINFUN

Members
 • Δημοσιεύσεις

  5.226
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by DINFUN

 1. Στη συσκευή που δεν επιθυμείς να κατεβαίνουν οι εφαρμογές, Ρυθμίσεις > iTunes & App Store > Αυτόματες λήψεις > Εφαρμογές > Off.
 2. Έγινε εκκαθάριση. Μπορούν πλέον να λύσουν τις διαφορές τους εκτός myphone.
 3. H συσκευή Meizu Pro 7 Plus αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα με μία δεύτερη οθόνη στην πίσω πλευρά της. Φυσικά δεν είναι η πρώτη συσκευή με δευτερεύουσα οθόνη - έχουν γίνει ενδιαφέρουσες προσπάθειες στο παρελθόν - θυμίζουμε το YotaPhone με την e-Ink οθόνη του, το οποίο όμως δεν απέσπασε τη δέουσα προσοχή των χρηστών. Και φυσικά υπάρχει και η συσκευή LG G20 με μία δευτερεύουσα οθόνη στο μπροστινό μέρος, όπου το σημείο που τοποθετήθηκε κάνει όλη τη διαφορά. Αξίζει να αναφέρουμε πως μία οθόνη Always On, είναι ικανή να καλύψει τις μισές από τις λειτουργίες της συσκευής G20, ενώ μία οθόνη στο πίσω μέρος θα επέτρεπε να ελέγχετε τις ειδοποιήσεις σας, ακόμη κι όταν η συσκευή σας είναι στραμμένη με την οθόνη προς τα κάτω. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό το οποίο δεν μπορούμε να παραλείψουμε είναι η λήψη selfie φωτογραφιών με την κύρια κάμερα της συσκευής, που συνήθως έχει υψηλότερη ανάλυση και ποιότητα από μία εμπρόσθια selfie cam. Να αναφέρουμε επίσης πως μία τέτοια συσκευή έχει και τα πλεονεκτήματα μίας δεύτερης κάμερας για διπλές λήψεις με προσθήκη πορτρέτου. Μία ακόμη ξεχωριστή συσκευή είναι και η Oppo N1 όπου διαθέτει μία περιστρεφόμενη κύρια κάμερα - μια εντυπωσιακά προσεγμένη προσέγγιση, η οποία όμως καταλαμβάνει πολύτιμο χώρο. Τέλος μία δευτερεύουσα οθόνη θα μπορούσε να εμφανίζει τις ειδοποιήσεις σας, να ελέγχει την αναπαραγωγή πολυμέσων και να κάνει πολλά περισσότερα από τις Edge οθόνες της Samsung, οι οποίες εν μέρει προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες (για παράδειγμα φωτίζεται με την όψη προς τα κάτω κατά τη λήψη ειδοποιήσεων). Πόσο λοιπόν χρήσιμη και απαραίτητη είναι μία δευτερεύουσα οθόνη στα σημερινά smartphones; Περιμένουμε τις απόψεις σας!
 4. DINFUN

  LG G6

  Πληροφοριακά λόγω καλοκαιριού είμαστε περισσότερο ελαστικοί. Όσοι παραβαίνουν τους κανονισμούς είτε δέχονται επίπληξη είτε τιμωρούνται. Τα καθεστώτα έχουν τελειώσει ανεπιστρεπτί τουλάχιστον στο myphone.
 5. DINFUN

  LG G6

  Μην το συνεχίσεις 2η προειδοποίηση. Βλέπεις οφείλω να σεβαστώ τους κανόνες του forum κι ας είσαι κλώνος!
 6. DINFUN

  LG G6

  Nα ρωτήσεις μπορείς όχι με αυτό το ύφος, γιατί απάντηση δεν θα πάρεις. 1η προειδοποίηση :down:
 7. Θα παρακαλούσα να μεταχειρίζεστε καλύτερες εκφράσεις, ευχαριστώ.
 8. DINFUN

  ZTE Axon 7

  Kαλησπέρα, δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση, άλλαξε σε παρακαλώ το ύφος της γραφής σου.
 9. http://content.myphone.gr/photo/full/65350/spaceship-main.jpg Ένα νέο video clip από το εντυπωσιακό Apple Park, έρχεται να αποκαλύψει πως μεγάλο μέρος των εργασιών δενδροφύτευσης και διαμόρφωσης εξωτερικού χώρου βρίσκονται σε εξέλιξη στο κεντρικό κτίριο και ενώ πολλά από τα έργα έχουν φθάσει στην τελική ευθεία, εν τούτοις οι κατασκευές στην πανεπιστημιούπολη εξακολουθούν να προχωρούν με γοργούς ρυθμούς. Όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην εικόνα που μας προσφέρει το video του Duncan Sinfield, ένας μεγάλος αριθμός δένδρων καθώς και το απαραίτητο χώμα πλέον έχουν τοποθετηθεί. Το Apple Park μετά την ολοκλήρωσή του, αναμένεται να φιλοξενεί τουλάχιστον 9.000 δέντρα - μερικά από αυτά οπωροφόρα, ως φόρο τιμής στις παλιές οπωροφόρες φυτείες της περιοχής. Άλλα τμήματα της ταινίας δείχνουν πως αρκετά από τα βοηθητικά κτίρια είναι πραγματικά ολοκληρωμένα και η κατασκευές συνεχίζονται κατά μήκος της λεωφόρο Tantau, καθώς και περιμετρικά του κεντρικού και αποκαλούμενου ως "spaceship", κτιρίου. Μάλιστα η κεντρική λεωφόρος σε ένα μεγάλο τμήμα της φαίνεται να μην είναι λειτουργική μέσα στον Ιούλιο, για χάρη της αποπεράτωσης του Κέντρου επισκεπτών το οποίο πρόσφατα προσέλαβε προσωπικό. Παρότι κάποιοι από τους υπαλλήλους της εταιρείας έχουν ήδη μεταφερθεί στο συγκρότημα Apple Park, η συνέχεια των κατασκευών σε όλα τα επίπεδα υποδηλώνουν πως η πλήρης μετάβαση από το Infinite Loop 1 - συμπεριλαμβανομένων των ηγετικών στελεχών της εταιρείας και του διευθύνοντα συμβούλου, Tim Cook - ενδέχεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες. Η παλιά έδρα της εταιρείας θα συνεχίσει να λειτουργεί με ομάδες υπαλλήλων με αντικείμενο τις cloud υπηρεσίες. [ame] [/ame] Η Apple φαίνεται να είναι πρόθυμη να ολοκληρώσει το κτίριο εκδηλώσεων Steve Jobs Theatre μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεδομένης της αναμενόμενη εκδήλωσης για την παρουσίαση των επερχόμενων iPhones και άλλων ανακοινώσεων προϊόντων, τους προσεχείς μήνες. [via]
 10. DINFUN

  LG G6

  Έχω αναφέρει επανειλημμένως: στο myphone δεν γράφουμε όπως μιλάει ο καθένας σπίτι του. Ακολουθούμε τους κανονισμούς, σεβόμενοι τους συμφορουμήτες. Ανάρμοστα σχόλια διαγράφηκαν!
 11. http://content.myphone.gr/photo/full/65323/myphone-main.jpg H λήψη επίμονων επαναλαμβανόμενων κλήσεων από κάποιον που δεν επιθυμείτε να συνομιλήσετε δεν μόνο χρονοβόρα αλλά και συναισθηματικά εξαντλητική. Ευτυχώς η Apple έχει καταστήσει ιδιαίτερα εύκολο τον αποκλεισμό ανεπιθύμητων επαφών ή αριθμούς τηλεφώνων ώστε πολύ εύκολα να απαλλαχθείτε από αυτούς για όσο διάστημα επιθυμείτε. Ας δούμε πώς μπορείτε να το επιτύχετε στο λειτουργικό iOS 11. Αποκλεισμός επαφής ή αριθμού στο λειτουργικό iOS - Από την οθόνη Αφετηρίας ανοίξτε την εφαρμογή Τηλέφωνο. - Στη συνέχεια κατευθυνθείτε στην ενότητα “Πρόσφατα”. - Βρείτε την ανεπιθύμητη επαφή που δεν επιθυμείτε να σας ενοχλήσει ξανά κι αγγίξτε το σύμβολο πληροφοριών, δεξιά. - Κάνετε κύλιση της οθόνης προς τα κάτω αναζητώντας την επιλογή “Αποκλεισμό αυτού του καλούντος” Σημείωση: Η αποκλεισμένη επαφή δεν θα είναι σε θέση επίσης να σας στείλει μείνει ή να προσπαθήσει να σας καλέσει μέσω της λειτουργίας FaceTime. Eπαναφορά αποκλεισμού επαφής ή αριθμού στο λειτουργικό iOS - Από την οθόνη Αφετηρίας ανοίξτε την εφαρμογή “Τηλέφωνο”. - Αναζητήστε και πάλι την επαφή που επιθυμείτε να επαναφέρετε κι αγγίξτε το σύμβολο πληροφοριών ”i”. - Πραγματοποιήστε κύλιση προς τα κάτω και πιέστε “Κατάργηση αποκλεισμού”. - Ο αποκλεισμός ήδη έχει ακυρωθεί και η επαφή μπορεί να σας καλέσει κανονικά. Προσπαθήσαμε με απλά λόγια να σας υποδείξουμε πώς μπορείτε να προκαλέσετε τον αποκλεισμό ενός αριθμού ή επαφής στο λειτουργικό iOS. Εάν κάτι από τα παραπάνω χρήζει περαιτέρω διευκρίνισης, παρακαλούμε ενημερώστε μας στα σχόλια.
 12. Πολύ ωραία "Συ είπας", δεν το εκλαμβάνω ως ειρωνικό σχόλιο το μήνυμά σου αλλά ως υπόσχεση :)
 13. Δεν μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου θα πρέπει να συμμορφωθείς με τους κανόνες της κοινότητας, άμεσα κιόλας :down:
 14. Μπορείτε παρακαλώ να σταματήσετε τους διαξιφισμούς; Σχολιάστε τις φωτογραφίες μόνο όχι του κατόχους αυτών!
 15. Θα παρακαλούσα να μείνετε στο θέμα. Σχόλια ειρωνικά δεν επιτρέπονται, ευχαριστώ!
 16. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως η τεχνολογία συνεχώς εξελίσσεται για να μας κάνει τη ζωή πιο εύκολη ή δύσκολη, ο χρόνος θα δείξει, αλλά η πραγματικότητα είναι μία και αντικειμενική. Σήμερα οι χρήστες τις τεχνολογίας χρησιμοποιούν στην καθημερινότητά τους πάνω από μία οθόνες, προκειμένου να επικοινωνήσουν, να διασκεδάσουν και να ενημερωθούν γενικότερα. Όπως καταλαβαίνετε η νέα τάξης ηλεκτρονικής συμπεριφοράς, αλλάζει τοπίο και στην καταναλωτική. Σύμφωνα με στοιχεία του προηγούμενου έτους από το Consumer Barometer της Google, ο αριθμός των Ελλήνων καταναλωτών που χρησιμοποιούν μόνο μία οθόνη (smartphone, tablet, pc) μειώνεται συνεχώς άγγιξε καθοδικά το 21% το 2016. Οι αριθμοί απεικονίζουν την πραγματικότητα και είναι συντριπτικοί. Πάνω από το 35% των φαίνεται να χρησιμοποιεί τουλάχιστον δύο διαφορετικές οθόνες - συσκευές - κι ένα 20% φθάνει τις τρεις οθόνες καθημερινά. Αναρωτηθήκαμε λοιπόν αν τα μέλη σας ακολουθούν αυτές τις συνήθειες. Πόσες συσκευές smartphone - tablets - υπολογιστές και smartwatches χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση; Σχολιάστε αν θέλετε την επιλογή σας!
 17. Δεν απαντάμε επί προσωπικού, το έχουμε πει εκατοντάδες φορές.
 18. Περιττά σχόλια διαγράφηκαν, συγκεντρωθείτε παρακαλώ στο θέμα.
 19. Καθημερινά τα χέρια μας έρχονται σε επαφή με δεκάδες εστίες μικροβίων όπως ντουλάπια, κάθισμα τουαλέτας, λαβές, τιμόνι, πληκτρολόγια, πάγκοι, γραφεία κ.λ.π. Η μελέτη του 2012 η οποία πραγματοποιήθηκε από τον μικροβιολόγο του πανεπιστημίου της Αριζόνα, Dr. Charles Gerba, αποκάλυψε πως το smartphone σας φιλοξενεί δέκα φορές περισσότερα βακτήρια από ότι το κάθισμα μιας τουαλέτας. Για τον καθαρισμό της συσκευής σας υπάρχουν πραγματικά εκατοντάδες μέθοδοι, οι οποίες θα φέρουν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Δεν χρειάζεται να ανατρέξετε σε εξειδικευμένες πρακτικές και πανάκριβα καθαριστικά, αλλά να περιοριστείτε στα εργαλεία που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Παρακάτω θα σας παραθέσουμε καθαριστικά απολύμανσης και άλλα υλικά τα οποία διαθέτετε σχεδόν όλοι. Προετοιμασία της συσκευής σας Θα πρέπει αρχικά να προετοιμάσετε το smartphone σας για τον καθαρισμό απενεργοποιώντας το και αποσυνδέοντάς το από οποιαδήποτε πηγή ενέργειας και καλύπτοντας με ταινία τις όποιες υποδοχές ζωτικές σημασίας της συσκευής σας, θύρα τροφοδοσίας, υποδοχή ακουστικών και ηχεία για να μην έρθουν σε επαφή με το υγρό που θα χρησιμοποιήσετε. Τα μαλακά πανάκια μικροϊνών τα οποία δεν αφήνουν χνούδι (όπως για παράδειγμα αυτά που χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό γυαλιών), είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε. Σε αντίθεση με τις χαρτοπετσέτες ή το χαρτί κουζίνας τα συγκεκριμένα πανάκια έχουν σχεδιαστεί για να αφαιρούν δαχτυλικά αποτυπώματα, βρομιά και λιπαρή ουσία του δέρματος από της οθόνη και τι άλλες επιφάνειες της συσκευής σας. Έναρξη καθαρισμού συσκευής Αναδιπλώστε την άκρη από το πανάκι, βρέξτε το ελαφρώς με νερό και σκουπίστε απαλά με απλές κινήσεις προς τα πάνω ή προς τα κάτω την οθόνη της συσκευής σας. Μόλις απομακρύνετε όλες τις ανεπιθύμητες ουσίες και βρομιές, σκουπίστε την οθόνη με μία στεγνή άκρη από το ίδιο πανάκι, καθώς και τις πλευρές της συσκευής για να αφαιρέσετε τυχόν υγρασία και σκουπίδια τα οποία έχουν φωλιάσει στις εξωτερικές εσοχές. Η καλύτερη λύση για τα σημεία αυτά είναι η χρήση βαμβακιού ή μπατονέτας για να φτάσετε στις βαθύτερες εσοχές, όπως το πλήκτρο Home και το ακουστικό ή τις υποδοχές της συσκευής. Θα πρέπει να σημειώσετε πως δεν κάνουμε χρήση υγρού σε αυτά τα σημεία, ακόμη και σε συσκευές με δείκτη iP68, καθώς καμία εταιρεία δεν καλύπτει αλλοίωση από υγρασία. Εάν είστε πιο σχολαστικός, αντί για νερό βρύσης, μπορείτε να φτιάξετε ένα υγρό διάλυμα το οποίο να αποτελείται από ένα μέρος απιονισμένο νερό και ένα μέρος λευκό ξύδι, προσφέροντας στον καθαρισμό σας και απολυμαντικές ιδιότητες. Πολλές εταιρείες συνιστούν να μην χρησιμοποιούνται ισχυρά οικιακά καθαριστικά με βάση το αλκοόλ ή καθαριστικά τα οποία εμπεριέχουν αμμωνία ή υποξείδιο του υδρογόνου, τα οποία είναι πιθανό να προκαλέσουν βλάβη. Το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Εσείς με ποιον τρόπο καθαρίζετε τη συσκευή σας;
 20. Ξεκουράσου τώρα 1- 2 εβδομάδες και τα λέμε με το καλό μετά!
 21. DINFUN

  iPhone 6S

  Φαίνεται από τη φώτο πως υπάρχει πρόβλημα στη μητρική. Έχει γίνει κάποια επισκευή τώρα τελευταία;
 22. DINFUN

  LG G6

  Μπορείτε παρακαλώ να ρίξετε τους τόνους και να συζητήσετε ήρεμα χωρίς προσβλητικούς χαρακτηροσμους; Ευχαριστώ, καλοκαίρι είναι!
 23. DINFUN

  LG G6

  Δεν σέβεσαι τους συμφορουμήτες σου, 2η προειδοποίηση! :down:
×
×
 • Create New...