Jump to content

julia4506

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About julia4506

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

julia4506's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αν η διαχειριση εχει καποιο θεμα ας επεμβει και ας υπαρξουν κυρωσεις αλλα τι λεω...αφου τα εχετε κανει πλακακια.....:lol:
  2. Μιλαει αυτος που φωτογραφιζει χωραφια,τρακτερ κτλ και αναδεικνυει κατα τα αλλα την καμερα του κινητου του. Για ακομη μια φορα εισαι εριστικος με ατομα που ανεβαζουν συγκριτικα με πολλες και διαφορετικες συσκευες και μας ανοιγουν τα ματια,εισαι απλα απαραδεκτος, γιαυτο την εχουν κανει πολλα μελη απο αυτο το θεμα.Μου φαινεται θα μεινετε εσυ και ο διπλος σου λογαριασμος και θα ευλογητε τα γενια σας.
  3. Το lg g5 se ειναι μακραν το χειροτερο τηλεφωνο απο ολα οσα ειχες.... Νομιζω τα δειγματα μιλανε απο μονα τους...
  4. Τι..; βγηκε κινητο που βγαζει πιο καλες φωτογραφιες απο τα mi5s-g5 se-950-u11 κτλ;;;;;
  5. Επομενη φωτογραφια (απο το γνωστο μελος) με σουπερ χαμηλο φωτισμο κτλ σε 5..4..3..2..1
  6. Ωπ αυτο δεν το ειχα δει...σε ευχαριστω πολυ που μου το εδειξες...... Να σαι καλα Νικο.:)
  7. Φιλη παρακαλω. Προσεξε τεχνικα εισαι αριστος, εκει που εχεις ενα θεματακι ειναι στο θεμα που φωτογραφιζεις. Ολα αυτα ειναι προσωπικη γνωμη και παντα φιλικα.:) ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, αποψη σου.
  8. Απο την στιγμη που τις ανεβαζεις δημοσια θα πρεπει να αντεξεις την κριτικη. Βγαζεις πολυ ασχημες φωτογραφιες τι να κανουμε.
  9. Για αλλη μια φορα πολυ ασχημο θεμα. Πρεπει να μαθεις να βγαζεις ομορφες εικονες, δεν μας νοιαζει το ποσο καλο ειναι ενα κινητο ή ποσο καλος φωτογραφος ειναι καποιος αλλα να ανοιγει λιγο και το ματι μας με μια ομορφη εικονα....οπως πχ του finn και πολλων αλλων παιδιων εδω μεσα.
  10. julia4506

    Nokia 8

    Με τον 835 τα games πετάνε, ούτε κολλάει πουθενά (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια). Η μαμα κάμερα είναι απλά καλή, εαν βάλεις gcam τότε απογειώνεται. όσο για τον φίλο από πάνω που ρωτάει για το wifi μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα.
  11. Από τα λάθη μαθαίνουμε....περαστικά.....
  12. Πηγαινε να κανεις καμια ρομ και ασε το αθλημα της φωτογραφιας.... :lol::lol::lol:
×
×
  • Create New...