Jump to content

julia4506

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    135
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by julia4506

  1. Αν η διαχειριση εχει καποιο θεμα ας επεμβει και ας υπαρξουν κυρωσεις αλλα τι λεω...αφου τα εχετε κανει πλακακια.....:lol:
  2. Μιλαει αυτος που φωτογραφιζει χωραφια,τρακτερ κτλ και αναδεικνυει κατα τα αλλα την καμερα του κινητου του. Για ακομη μια φορα εισαι εριστικος με ατομα που ανεβαζουν συγκριτικα με πολλες και διαφορετικες συσκευες και μας ανοιγουν τα ματια,εισαι απλα απαραδεκτος, γιαυτο την εχουν κανει πολλα μελη απο αυτο το θεμα.Μου φαινεται θα μεινετε εσυ και ο διπλος σου λογαριασμος και θα ευλογητε τα γενια σας.
  3. Το lg g5 se ειναι μακραν το χειροτερο τηλεφωνο απο ολα οσα ειχες.... Νομιζω τα δειγματα μιλανε απο μονα τους...
  4. Τι..; βγηκε κινητο που βγαζει πιο καλες φωτογραφιες απο τα mi5s-g5 se-950-u11 κτλ;;;;;
  5. Επομενη φωτογραφια (απο το γνωστο μελος) με σουπερ χαμηλο φωτισμο κτλ σε 5..4..3..2..1
  6. Ωπ αυτο δεν το ειχα δει...σε ευχαριστω πολυ που μου το εδειξες...... Να σαι καλα Νικο.:)
  7. Φιλη παρακαλω. Προσεξε τεχνικα εισαι αριστος, εκει που εχεις ενα θεματακι ειναι στο θεμα που φωτογραφιζεις. Ολα αυτα ειναι προσωπικη γνωμη και παντα φιλικα.:) ----- προσθήκη μηνύματος 50 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οκ, αποψη σου.
  8. Απο την στιγμη που τις ανεβαζεις δημοσια θα πρεπει να αντεξεις την κριτικη. Βγαζεις πολυ ασχημες φωτογραφιες τι να κανουμε.
  9. Για αλλη μια φορα πολυ ασχημο θεμα. Πρεπει να μαθεις να βγαζεις ομορφες εικονες, δεν μας νοιαζει το ποσο καλο ειναι ενα κινητο ή ποσο καλος φωτογραφος ειναι καποιος αλλα να ανοιγει λιγο και το ματι μας με μια ομορφη εικονα....οπως πχ του finn και πολλων αλλων παιδιων εδω μεσα.
  10. julia4506

    Nokia 8

    Με τον 835 τα games πετάνε, ούτε κολλάει πουθενά (τουλάχιστον στα δικά μου μάτια). Η μαμα κάμερα είναι απλά καλή, εαν βάλεις gcam τότε απογειώνεται. όσο για τον φίλο από πάνω που ρωτάει για το wifi μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα.
  11. Από τα λάθη μαθαίνουμε....περαστικά.....
  12. Πηγαινε να κανεις καμια ρομ και ασε το αθλημα της φωτογραφιας.... :lol::lol::lol:
  13. πως είπαμε πως λέγετε το σαιτ που έκανε αυτό το τεστ;
  14. julia4506

    Nokia 8

    Εννοείτε δεν θα την συγκρίνουμε με του 950 γιατί το nokia 8 είναι smartphone με ικανοποιητική κάμερα ενώ το 950 είναι απλά ένα καλό καμερόφωνο αλλά χωρίς το smart (λόγω wp). :lol::lol::lol:
  15. Πολυ ασχημη φωτογραφια.....πολυ μαυρο και ολες οι λαμπες βγηκαν καμμενες. Παιδια εαν μερικοι δεν το εχουν με τις φωτογραφιες ας αλλαξουν αθλημα.
  16. Έλα πες την αλήθεια ότι είσαι το δεύτερο account του gtf......
  17. Με την παρακατω σειρα: -xiaomi mi5s -htc u11 -lumia 950 -p10 plus -1+5t Και αν προσθεσεις και μοντιφικες τοτε το πραγμα παει σε επιπεδο dslr.... Τουλαχιστον με αυτα που διαβαζω εδω μεσα αυτη η γνωμη μου.
  18. Νομιζω οτι στο 1.000.000.000 μπαν καιγονται αλλα εχουμε καιρο μεχρι τοτε. Μαλλον περιμενουν να φυγουν ολα τα καλα μελη που ανεβαζουν απιστευτες φωτογραφιες με μεγαλη ποικιλια απο καινουργια κινητα και να μεινουν δυο τρια ατομα και να βλεπουμε φωτο με χωραφια,τρακτερ και σεμεδακια.
  19. και σε λίγο θα βγει ο nickris και θα σου πει ''180 ευρώ τηλέφωνο τι άλλο περιμένεις;'' :lol::lol::lol:
  20. Βασικα υπαρχει και τεταρτη εκδοχη αλλα δεν μπορω να την γραψω. Για τον συγκεκριμενο παντως ισχυει το τριτο:lol:
  21. παει και σε αλλα τοπικ οπως του htc 10 και του oneplus 3 και κανει και εκει τον εξυπνο. μην σκας σε λιγο καιρο παλι ban θα ειναι...:lol:
×
×
  • Create New...