Jump to content

Pavletos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    632
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About Pavletos

  • Ημ. Γέννησης 06/10/1987

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Pavletos's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Κάτοχος του κινητού εδώ και 5 μέρες. Με έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις.. είχα να νιώσω ετσι από το πρώτο OnePlus. Από το κουτί της συσκευής , το πινακι για να ανοίξεις την σιμ, τον φορτιστή έως και το κινητό φυσικά. Μοιάζει εμφανισιακά με iPhone , αλλά η διαφανής πλατύ και με τα led και τους ήχους που συνδιάζονται το κάνουν μοναδικό. Έκδοση 8/256 white. Λειτουργικό ελαφρύ και γρήγορο. Οθόνη πολύ ωραία. Μπαταρία με έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις. Οθόνη την έχω 60Hz, φωτεινότητα περίπου 80% και μόνιμος ανοιχτά 5G και WiFi. Από τις 9 το πρωί μέχρι 12 το βράδυ η μπαταρία πάει 50-55% με 3 ώρες ενεργή οθόνη. Κάμερα πολύ καλή.. θα έλεγα σε γενικές γραμμές βγάζει εξίσου καλά με Vivo x80 pro που είχα ( night mode εννοείται το Vivo δε πιάνεται ). Ο επεξεργαστής 778+ είναι μια χαρά δυνατός, σε συνδιασμό με το σχεδόν stock Android όλα τρέχουν σφαίρα και ΔΕΝ ζεσταίνεται. Παιχνίδια δε παίζω. Με έχει ενθουσιάσει Γενικά 😁😁 !!!
  2. Επιβαίωνω και εγω για την μπαταρία του. Σε σχέση με το Mi 11 ultra που είχα με 5000mAh , με την ίδια χρήση ακριβώς, το Vivo θαρρώ πως έχει καλύτερη αυτονομία.
  3. Σίγουρα θα στρώση η αυτονομία, αλλά σίγουρα θα ειναι και χειρότερη από 60Hz 1080p
  4. Καλά εννοείται φίλε μου, λογικά πάνω από 4 on screen time δε θα βγάλει... Στο 11 ultra που το δούλεψα λίγο έτσι, από το πρωί 8 η ώρα, το απόγευμα ήθελα φόρτιση για βγάλω μέχρι βράδυ. Γενικά οποια ναυραχιδα και να πέρασε ποτέ δεν είχα πάνω από 60Hz( από τότε που βγηκε αυτό το future). Προσωπικά ,και μόνο προσωπικά, το θεωρώ αχρειαστο future. Σκέψου στο mate 40 pro είχα βάλει ανάλυση 720p και 60hz.
  5. Το έχω στ χέρια μου εδω 4 μέρες το x80 pro και αντικατέστησε το εξαιρετικό mi 11 ultra. Ο φίλος που το αναφέρει σαν κινεζιά και χαζό οποίον το αγοράσει( από τα συμφραζόμενα), έχει μαύρα μεσάνυχτα. Εκφέρει άποψη χωρίς να το έχει δοκιμάσει. Δεν μετάνιωσα καθόλου που πήρε τη θέση του 11 ultra. Αρχικά με προβληματιζε η μπαταρία ότι θα έχω πρόβλημα, ΑΛΛΑ το λειτουργικό της Vivian,όπως την αποκαλεί ο παντογνώστης, είναι καλογραμμένο και έχω λίγο καλύτερη αυτονομία από το 11 ultra. Και τα δύο τα δουλεύω στα 60Hz και 1080p ανάλυση ( και γενικά όλα τα κινητά πάντα στα 60Hz). Κάμερες θα έλεγα ισάξιες. Το 11 ultra κερδίζει στο ζουμ , το vivo κερδίζει στα πορτρέτα. Επεξεργαστής, Ναι ζεσταίνεται, όπως και όλα με τον gen 1 και το ίδιο εξίσου και το 11 Ultra με τον 888. Οθόνη εξαιρετική, νομίζω ένα τσαφ καλύτερη από το Xiaomi. Δαχτυλίκο αποτύπωμα αστραπή, πολύ καλύτερο από το 11 υλτρα. Στο χέρι μου αρέσει πιο πολύ από το βαρύ 11 υλτρα. Αξίζει τα 990€? Εννοείται πως ναι. Και εννοείται αν πέσει η τιμή λίγο ακόμη, θα αξίζει ακόμη περισσότερο.
  6. Για nfc δε γνωρίζω, ας απαντήσει το παιδί που το έχει με cn. Ειδοποιήσεις έχεις λογικά
  7. Εννοείται playstore κανονικά, γιατί ναμμην δεν έχει.. δε χρεισξμοποω γενικά ανέπαφες συναλλαγές με κινητό.. επιλογή NFC έχει βέβαια..
  8. Το σκέφτομαι και των για cn.. γιατί διαβάζω τα καλύτερα.. 650 είπα σύνολο μαζί με 5 θήκες, τζαμακια για κάμερα και 3 καλά tempered ,glass + γρήγορο shipping
  9. Ναι ίδιες συσκευές είναι .. ο κύριος και βασικός σενσορας της κάμερας είναι ακριβώς ο ίδιος.. τον φοράνε μόνο το mi 11 ultra και mi 11 pro ( Samsung GN2 )
  10. Εξαιρετικό βίντεο και εξαιρετικές φωτογραφίες με το night mode !! Δεν είμαι ειδικός να σου αναλύσω ακριβώς, αλλά σε σχέση με 1+9 pro που είχα πριν από αυτό, είναι καλύτερο το 11 pro και στους 2 τομείς. To 1+9 pro τις φωτογραφίες σε night mode τις κιτρινίζει πολύ. Αυτό όχι. Στην φωτογραφία φαίνεται ακριβώς τι ρομ φοράω για αυτό την ανέβασα κιόλας.
  11. Ναι έχω περάσει κανονικά τραπεζικές εφαρμογές, φαίνεται άλλωστε και στην εικόνα
  12. Κάτοχος εδώ και 2 βδομάδες της συσκευής. Το έχω στο πολύ ωραίο πράσινο χρώμα, 8/128, ξεκλείδωτο με περασμένη την global rom . Η συσκευή καταρχήν είναι ένα κόσμημα, από μπροστά ίδιο με mi 11 , από πίσω ο φακός είναι πιο μεγάλος από του mi 11 και οι θήκες δε ταιριάζουν. Έχω παραγγείλει από eBay 5 θηκουλες. Βέβαια η μαμα θήκη καλύπτει πολύ καλά και κάμερα και οθόνη. Μπαταρία είμαι πολύ ευχαριστημένος(5000mAh). Έχω ανάλυση 2Κ και Ρυθμό ανανέωσης 60Hz και με βγάζει άνετα την ημέρα. Εννοείται πιάνει όλες τις συχνότητες 4G/5G, κανένα θέμα. Η κάμερά του τώρα είναι εξαιρετική !! Έχει ακριβώς ίδια κύρια κάμερα με mi 11 ultra, οπότε καταλαβαίνετε. Για τα 650€ που έδωσα σύνολο μαζί με τις θήκες, νομίζω έκανα την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα.
  13. Γενικά σε όλες τις android συσκευές έχει παρατηρηθεί.. μου το έκανε και στο mi 11 lite 5G που ειχα, και στο mi 10 και στο f2 pro που τυγχάνει να έχω τώρα.. κάποιο bug είναι..
×
×
  • Create New...