kerlon10 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 έχει κανείς θέμα με 4G στην Καβάλα? από το πρωί δεν συνδέεται. ακόμα και σε κλήσεις υπήρχε διακοπές στο σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 έχει κανείς θέμα με 4G στην Καβάλα? από το πρωί δεν συνδέεται. ακόμα και σε κλήσεις υπήρχε διακοπές στο σήμα. Και στην Αθήνα έχω πρόβλημα. Το 3G ανοίγει data, ενώ το 4G όχι... Νόμιζα ότι έφταιγε το κινητό μου. :p Τώρα στο Μαρούσι όμως, λειτουργεί κανονικά. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 έχει κανείς θέμα με 4G στην Καβάλα? από το πρωί δεν συνδέεται. ακόμα και σε κλήσεις υπήρχε διακοπές στο σήμα. 5G. Ετοιμαστείτε. Βέβαια αυτοί χρησιμοποιούν εξοπλισμό που είναι "πίσω", ενώ άλλοι εξοπλισμό που είναι μπροστά, αλλά άφαντος. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Κάνουν αναβαθμίσεις στο core; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Καλησπέρα!ίσως να ξαναέχει απαντηθεί..Αλλα σε cosmote και xiaomi global version κανονικά..Τι διαλέγω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 (edited) Λοιπόν η εταιρία είναι για πανηγύρια. Την μια μου μπλοκάρει το unlimited και μου τρώει 10 μέρες χωρίς την υπηρεσία. Σήμερα δεν κάνει εξερχόμενες με ενεργοποιημένα πάκετα. Καλώ απο σταθερό το 13738 για την κινητή την ώρα που μιλάω κόβεται και μετα όταν καλώ λέει ότι ο αριθμός αυτός δεν υπάρχει. Ωραία πράγματα. Τώρα Viber για επερχόμενη ήμαρτον Edit: Τελικά κατέρρευσαν οι επικοινωνίες λόγο σεισμόυ Τελικά θα αρχίσω να μαζεύω χρήματα για το δορυφορικό τηλέφωνο της thuraya. https://www.thuraya.com/x5-touch Edited July 19, 2019 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamazof53 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 (edited) επίσης δε δουλεύουν volte και vowifi.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 19, 2019 by Vasileios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. July 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2019 επίσης δε δουλεύουν volte και vowifi.... Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπό την ώρα του σεισμού έως τώρα είναι οφ το volte και VoWifi. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Σε εμένα με μια επανεκκίνηση επανήλθαν volte και wifi calling Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Και σε εμένα τώρα οκ Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grinder Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Τραγικό να καταρρέουν οι τηλεπικοινωνίες στην χώρα, και όχι μόνο στην Αθήνα που σημειώθηκε ο σεισμός, και η "λύση" να είναι χρησιμοποιείτε τρίτες υπηρεσίες viber & skype .:worry: Παίρνουν ένα σκασμό λεφτά και σε μια έκτακτη ανάγκη δεν μπορούν να υποστηρίξουν το δίκτυό τους. Το κινητό το έχουμε για να μιλάμε με το Μαράκι μετά την δουλειά, αλλά όταν υπάρχει σοβαρός λόγος επικοινωνίας δεν μπορείς να βασιστείς στους παρόχους... Υποτίθεται "ξοδεύουν πολλά" για συντήρηση και αναβάθμιση του δικτύου όλο τον χρόνο. Αποδείχτηκε περίτρανα η "γύμνια" των εταιριών κινητής στην Ελλάδα.:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P_papadis Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Αυτό ακριβώς ανεβάσαμε την ελάχιστη ανανέωση ακρίβεια στα πακέτα, κάναμε τα καρτοκινητά καρτοσυμβολαια γιατι έχουμε ανάγλυφο έδαφος και η συντήρηση των δικτύων είναι ακριβή γιατί οι καημένοι παροχοι δεν τα βγάζουν πέρα και μόλις έρχεται η σεζόν μπουκώνουν τα δίκτυα, ταχύτητες χάλια και σε έναν σεισμό καταρρέουν όλα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
litost Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 Η αιτία είναι η φορολογία .... η μεγαλύτερη στην ευρώπη και ίσως στον κόσμο. Και η Ελληνική διαστροφή γενικά ... πχ πληρώνουμε 12 ευρώ για πάγιο σταθερού όταν το 95% του κόστους συντήρησης γραμμών είναι το μισθολογικό. Αλλά οι εταιρίες δεν μπορούν να κατηγορήσουν τις κυβερνήσεις και να πουν ότι είναι άχρηστες γιατί θα τους αλλάξουν τα φώτα χειρότερα μετά , ούτε πως ο κόσμος είναι βλάκας που ψηφίζει και δεν καταλαβαίνει , οπότε θα σου πουν για την Γεωγραφία ώς μια από τις αιτίες που είμαστε τόσο πίσω αφήνοντας τα σοβαρά.Συγγνώμη αλλά...τι εννοείς ακριβώς; Ότι ο υπάλληλος κοστίζει πολύ; Να πέσουν οι μισθοί; Να καταργηθεί η δημόσια ασφάλεια; Πρέπει να κατηγορήσω τον υπάλληλο επειδή η DT ανεβάζει τις τιμές στο προτεκτοράτο; Sent from my MI 6 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2019 Σήμερα για περίπου 1 ώρα, σχεδόν 100 σταθμοί βάσης της COTE είχαν βγει "off". Κυρίως σε τεχνολογία 2G. Ελπίζω τώρα να έχουν επανέλθει όλοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Μιας και μιλάμε για δίκτυο, στο νοσοκομείο παίδων Πεντέλης με το που μπαίνεις στο κτήριο πιάνει μόνο σταθερό. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι σε πλάγια ή επειδή είναι πέτρινο, αλλά θεωρώ κακό να είσαι σε νοσοκομείο γενικά και να μη μπορείς να επικοινωνήσεις. Το είχα αναφέρει στην κοσμοτέ και όλο μου έλεγε αν είμαι σίγουρος. Της απανταγα ότι η κορη νοσηλεύτικε μια εβδομάδα και δεν πιάνει τίποτα μες στο κτήριο. Του ανέφερα ότι και τώρα που μιλάμε έχω βγει στο μπαλκόνι. Ήθελε να με βγάλει τρελό γιατί έχουν γίνει λέει μετρήσεις. Από εδώ το διαβάζει κανένας για βελτίωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Μιας και μιλάμε για δίκτυο, στο νοσοκομείο παίδων Πεντέλης με το που μπαίνεις στο κτήριο πιάνει μόνο σταθερό. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι σε πλάγια ή επειδή είναι πέτρινο, αλλά θεωρώ κακό να είσαι σε νοσοκομείο γενικά και να μη μπορείς να επικοινωνήσεις. Το είχα αναφέρει στην κοσμοτέ και όλο μου έλεγε αν είμαι σίγουρος. Της απανταγα ότι η κορη νοσηλεύτικε μια εβδομάδα και δεν πιάνει τίποτα μες στο κτήριο. Του ανέφερα ότι και τώρα που μιλάμε έχω βγει στο μπαλκόνι. Ήθελε να με βγάλει τρελό γιατί έχουν γίνει λέει μετρήσεις. Από εδώ το διαβάζει κανένας για βελτίωση; Σε κάποιες περιπτώσεις απαιτείται να μπουν micros μέσα στο κτίριο για να υπάρχει κάλυψη λόγω χοντρών τοίχων. Επομένως αν η ΚΟΣΜΟΤΕ θεωρεί ότι καλύπτει την περιοχή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο με εξωτερικές κεραίες τότε δε νομίζω να μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosathan Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Βρισκόμουν στην παραλία Επανομής προχθές Απαράδεκτη κάλυψη. 4G έπιανε οπότε ήθελε και φυσικά αργούσε απελπιστικά πολύ. Γυρνώντας το σε 3G, η κατάσταση ήταν εξίσου χάλια. Μέχρι και οι κλήσεις είχαν κενά Πρώτη φορά βλέπω τέτοια πράγματα στην Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Μιας και μιλάμε για δίκτυο, στο νοσοκομείο παίδων Πεντέλης με το που μπαίνεις στο κτήριο πιάνει μόνο σταθερό. Δε ξέρω αν παίζει ρόλο που είναι σε πλάγια ή επειδή είναι πέτρινο, αλλά θεωρώ κακό να είσαι σε νοσοκομείο γενικά και να μη μπορείς να επικοινωνήσεις. Το είχα αναφέρει στην κοσμοτέ και όλο μου έλεγε αν είμαι σίγουρος. Της απανταγα ότι η κορη νοσηλεύτικε μια εβδομάδα και δεν πιάνει τίποτα μες στο κτήριο. Του ανέφερα ότι και τώρα που μιλάμε έχω βγει στο μπαλκόνι. Ήθελε να με βγάλει τρελό γιατί έχουν γίνει λέει μετρήσεις. Από εδώ το διαβάζει κανένας για βελτίωση; Υπάρχει νομοθεσία για το πόσο κοντά σε νοσοκομείο μπορείς να βάλεις σταθμό βάσης. Είναι τα χέρια τους δεμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2019 Βρισκόμουν στην παραλία Επανομής προχθές Απαράδεκτη κάλυψη. 4G έπιανε οπότε ήθελε και φυσικά αργούσε απελπιστικά πολύ. Γυρνώντας το σε 3G, η κατάσταση ήταν εξίσου χάλια. Μέχρι και οι κλήσεις είχαν κενά Πρώτη φορά βλέπω τέτοια πράγματα στην Cosmote Aν δεν είναι μόνιμο φαινόμενο τότε είναι εξαιτίας των αρκετών αλλαγών που κάνουν για το νέο δίκτυο. Καλό θα ήταν να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών σε κάθε περίπτωση, για αυτό υπάρχει. ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει νομοθεσία για το πόσο κοντά σε νοσοκομείο μπορείς να βάλεις σταθμό βάσης. Είναι τα χέρια τους δεμένα. Ζιμπάμπουε. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 (edited) Χανιά υπάρχει θέμα με την κοσμοτέ και μέσα στη πόλη αλλα και έξω προς Αγ.Μαρίνα δύσκολα βγάζεις κλήση και ιντερνετ προβλήματα σύνδεσης. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Edited August 10, 2019 by Vasileios Σύγκριση εταιρειών. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Επέστρεψα στην Cosmote μετά από 2 χρόνια στην Vodafone. Απαράδεκτο το σήμα στην Κρήτη ! Λόγω εργασίας βρίσκομαι 3-4 φορές την εβδομάδα στην εθνική και μετακινούμαι στο νησί. 4G μια γραμμή στις περισσότερες περιοχές. Σε άλλες μετά από χρόνια είδα το σύμβολο Ε. Τι να πω ! Μου έρχονται 2-3 φορές την ημέρα μηνύματα από κλήσεις που δεν χτύπησε το κινητό λόγω σήματος, κάτι που το είχα πραγματικά ξεχάσει όσο καιρό ήμουν στην Vodafone. Έχουν εφησυχάσει εκεί στην Cosmote και δεν κάνουν καμία βελτίωση δικτύου νομιζω. Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Επέστρεψα στην Cosmote μετά από 2 χρόνια στην Vodafone. Απαράδεκτο το σήμα στην Κρήτη ! Λόγω εργασίας βρίσκομαι 3-4 φορές την εβδομάδα στην εθνική και μετακινούμαι στο νησί. 4G μια γραμμή στις περισσότερες περιοχές. Σε άλλες μετά από χρόνια είδα το σύμβολο Ε. Τι να πω ! Μου έρχονται 2-3 φορές την ημέρα μηνύματα από κλήσεις που δεν χτύπησε το κινητό λόγω σήματος, κάτι που το είχα πραγματικά ξεχάσει όσο καιρό ήμουν στην Vodafone. Έχουν εφησυχάσει εκεί στην Cosmote και δεν κάνουν καμία βελτίωση δικτύου νομιζω. Και Ενδοχώρα Ηρακλείου προς Μοίρες Βενεράτο-Αυγενική-Αγια Βαρβαρα τα ίδια με Cosmote δεν βγάζεις κλήση με vodafone κανένα θέμα το λιγότερο 3 γραμμες σηματος 4G.Ταχύτητες ιντερνετ σχεδόν το ιδιο καμία δεν εχει ταχυτητες πάνω απο 15-20 Μbps.Ηρακλειο μεσα δεν παρατήρησα προβλημα με τις κλήσεις. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Σε ξενοδοχείο μετά την Λεπτοκαρυά προς Σκοτίνα που ήμουν κάποιες ημέρες με 800 άτομα κόσμο εκεί, με το σήμα που είχα δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ούτε κλήσεις ούτε ίντερνετ. Έκανα δουλειά ευτυχώς με την κύρια κάρτα που έχω στο τηλέφωνο από άλλη εταιρεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Καλημέρα, στην περιοχη Κορωπιου όχι μεσα στο κεντρο λιγο παραεξω σε κατι κτηματα για γαμους κτλ σημα μονο Edge, ομιλια ΟΚ, ιντερνετ χαλια μαυρα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2019 Καλημέρα, στην περιοχη Κορωπιου όχι μεσα στο κεντρο λιγο παραεξω σε κατι κτηματα για γαμους κτλ σημα μονο Edge, ομιλια ΟΚ, ιντερνετ χαλια μαυρα!!!Έτσι είναι αυτή η περιοχή. Μόνο κέντρο κορωπι πιάνει καλό ίντερνετ. Γύρω γύρω νέκρα. Στάλθηκε από το JSN-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts