Jump to content

paanos

Members
 • Δημοσιεύσεις

  4.531
 • Εγγραφή

 • Τελευταία Επίσκεψη

 • Days Won

  2
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by paanos

 1. Δεν είναι κάποια η ανάγκη μου. Μια απλή παρατήρηση είναι, για το ότι δεν δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να εκδώσουν νέα χρεωστική μέσω e-banking (δεν με νοιάζει το τηλέφωνο), ενώ δίνει τη δυνατότητα αν ανοίγεις πρώτη φορά λογαριασμό να πάρεις και χρεωστική κάρτα. Δυστυχώς τηλεφωνικά επανέκδοση δεν γίνεται, μόνο ακύρωση. Ο λογαριασμός Live πράγματι είναι ταμιευτηρίου 🙂 Η προσθήκη συνδικαιούχων σαφώς και μπορεί να απλοποιηθεί, αλλά χρειάζονται πολλές δικλείδες ασφαλείας. Μόνο μια επιβεβαιωση μέσω e-banking δεν μου φαίνεται τόσο ασφαλής.
 2. Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα. Μπορείς να εκμεταλλευτείς τις 2 sim (μια esim και μια φυσική ή ακόμα και 2 esim ανάλογα το κινητό) για να βάλεις 2 αριθμούς.
 3. Δεν μπορείς να προχωρήσεις σε έκδοση νέας χρεωστικής ή επανέκδοση της, ή να ανοίξεις απλό λογαριασμό ταμιευτηρίου χωρίς επίσκεψη σε κατάστημα. Αν είσαι ήδη πελάτης και έχεις κάρτα, μπορείς να κανεις εγγραφή χωρίς να πας σε κατάστημα αλλά είναι τελείως διαφορετικό από το digital onboarding. Το τελευταίο, αναφέρεται σε νέους πελάτες που θέλουν να δημιουργήσουν πρώτο λογαριασμό μέσω της εφαρμογής.
 4. Μόνο για νέους πελάτες (digital onboarding). Στους υπάρχοντες δεν έχει αλλάξει τίποτα 🙂
 5. Digital Onboarding πλέον και η Eurobank. Ακόμα απουσιάζει η δυνατότητα για υφιστάμενους πελάτες ανοίγματος λογαριασμού Ταμιευτηρίου ή έκδοσης/επανέκδοσης χρεωστικής online, ενώ άλλες τράπεζες έχουν χρόνια αυτές τις λειτουργίες..
 6. Σε ρωτάει αν θέλεις να τη σβήσεις όταν κάνεις επαναφορά. Αν διαλέξεις όχι, δεν χάνεται. Μόνο τη δυνατότητα χρήσης και δεύτερης SIM.
 7. Αν διαγράψεις το προφίλ από την συσκευή τότε θες καινούριο φάκελο/κωδικό.
 8. paanos

  Cosmote neo

  Κάποιος που το έχει ενεργό, μπορεί να μας πει αν το υπόλοιπο των δεδομένων περνάει από μήνα σε μήνα ή χάνεται μετά από ένα μήνα όπως λέει στους όρους;
 9. Μόνο σε κατάστημα, τηλεφωνικά δεν νομίζω να δεχτούν να σου στειλουν.
 10. Σωστά αλλά αυτό προϋποθέτει να έχει εγγραφεί πρώτα στο μητρώο απαλλαγής.
 11. Πιθανότατα ναι. Μπες από υπολογιστή ή κινητό μέσω browser στο e-banking, διάλεξε από πάνω δεξιά το προφίλ σου > ρυθμίσεις > συνδεδεμένοι λογαριασμοί. Από το μενού θα πρέπει να εμφανίζει την πιστωτική σου.
 12. Από εδώ. Για να κάνεις τη καταγγελία απαιτείται αριθμός «πρωτοκόλλου». Δεν λέγεται ακριβώς έτσι, πχ η Vodafone το ονομάζει Κωδικό αιτήματος. Για το αν η καταγγελία είναι βάσιμη, δεν έχουμε κανένα λόγο να επέμβουμε.
 13. paanos

  4G LTE

  Στην Αλεξανδρούπολη πλέον έχουν αλλάξει πολλοί συνδρομητές λόγω των θεμάτων σε εσωτερικούς χώρους. Η Cosmote έχει καταφέρει μεν τη μεγαλύτερη κάλυψη αλλά όσο δεν επιταχύνει την αναβάθμιση Βόρεια θα έχει αρκετές απώλειες..
 14. Όσοι έχετε δηλώσει τον αριθμό σας στο Μητρώο Απαλλαγής Τελών, σας επιτρέπει να εκδώσετε κουπόνι πληρωμής στο Smart Pocket; Έχω 70 λεπτά στην κάρτα από το bonus της Κάρτας Νέων και μέχρι χτες το βράδυ μπορούσα να εκδώσω κανονικά κουπόνι με τα € του υπολοίπου μου (όχι αυτά του bonus). Μετά την εγγραφή μου, βλέπω ότι μου βγάζει σφάλμα «Ούπς δεν κουνιέται» και προτροπή ότι δεν μπορώ να εκδώσω κουπόνι όσο έχω υπολειπόμενα χρήματα από το bonus της Ευρωπαϊκής Κάρτας. Στο υπόλοιπο μου ακριβώς από πάνω, συνεχίζει να βγάζει το υπόλοιπο χωρίς το bonus και χωρίς ΦΠΑ…
 15. Αν έχεις ήδη τους κωδικούς και θέλεις αλλαγή, συνδέσου στο vodafone.gr και πήγαινε ρυθμίσεις > αλλαγή password
 16. Αν είναι ίδιος ΑΔΤ ή ίδιο το ΑΦΜ τότε θεωρείται ίδιος πελάτης άρα μπορεί να ενεργοποιηθεί το Cosmote One.
 17. Στη σταθερή για ευνόητους λόγους αλλάζει μόνο η διεύθυνση αποστολής λογαριασμών, όμως νομίζω πως σε αυτή τη περίπτωση πρέπει όλες οι συνδέσεις να έχουν την ίδια διεύθυνση και άρα δεν θεωρείται η διεύθυνση αποστολής λογαριασμού της σταθερής ως το στοιχείο που ελέγχει το Cosmote One. Στα καρτοκινητά και στα συμβόλαια κινητής την αλλάζεις όπως θες, πολύ συχνά τα καρτοκινητά δεν έχουν καν διεύθυνση 🙂
 18. Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους ή να πας σε ένα κατάστημα για να αλλάξεις τη διεύθυνση και στη συνέχεια να μπορεί να προστεθεί στο C1. Στείλε τους στο chat. Στην εποχή των ψηφιακών λογαριασμών και στα καρτοκινητά, η διεύθυνση κατοικίας δεν έχει καμία σημασία 🙂
 19. Σωστά. Εξαιρούνται σημαίνει δεν επιβραβεύονται.
 20. Σύμφωνα με τους όρους, επιβραβεύονται μόνο οι αγορές στα καταστήματα Cosmote, όχι οι ανανεώσεις χρόνου και οι εξοφλήσεις λογαριασμών.
 21. Δεν διατίθεται στα εταιρικά προγράμματα η Internet 4 Sharing με το 3€.
 22. Μόνο οι αγορές στα φυσικά καταστήματα Cosmote επιβραβεύονται. Εξαιρουνται οι αγορές μέσω cosmote.gr, η ανανέωση χρόνου ομιλίας ή η πληρωμή λογαριασμών.
 23. Δεν έχει κάποια σχέση με το εΜΕΠ. Κατά τ’άλλα, ιδίως το κράτος δεν έχει λόγο να τα συλλέγει γιατί μπορεί απλά να τα ζητήσει από τις εταιρίες. Οι τελευταίες μάλιστα, σε έχουν υπερβολικά φακελωμενο, ανάλογα με τις προσφορές που έχεις ενεργοποιήσει (φοιτητική πχ), διαγωνισμούς ή γενικότερη χρήση του κινητού (κλήσεις, περιαγωγή)
 24. Θα κανεις αίτημα να σε καλέσουν αυτοί. Μέσω chat ή τηλεφωνικά.
×
×
 • Create New...