Jump to content

kerlon10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    443
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kerlon10

  1. έχω βάλει την εφαρμογή στην smart TV αλλά όταν πάω να μπω μου βγάζει ένα 5ψηφιο κωδικό. δεν έχω καταλάβει σε ποιο site πρέπει να μπω για να τον βάλω και να συνδεθεί και η tv. Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
  2. kerlon10

    Poco F3

    Καινούριος κάτοχος του f3 κι εγώ εδώ και λίγες μέρες. Μεγάλη αναβάθμιση από το Max 3.το μόνο μου παράπονο ότι δεν λειτουργεί καλά το dark Mode και σε πολλές εφαρμογές δεν βλέπω πράγματα λόγω των λάθος χρωμάτων που χρησιμοποιεί. Με το Max 3 δεν είχα τέτοια θέματα. Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω κάποιες αλλαγές στο dark Mode? Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
  3. καλά πήγε αυτό!! ήρθε σήμερα τελικά το κινητό και με το που το έβγαλα από τη θήκη του, ξεκόλλησε το κεντρικό κουμπί!! θα τους πάρω αύριο τηλ για αλλαγή συσκευής. προφανώς και δεν πάει για επισκευή, θεωρείτε doa και θα γίνει αντικατάσταση. ελπίζω να μην μου κάνουν νερά στο κατάστημα.
  4. ψάχνομαι τις τελευταίες μέρες γιατί θέλω να αλλάξω το Nokia 230 του πατέρα μου με αυτό. το 230 έχει 6-7 χρόνια που του το πήραμε, έχει μείνει ευχαριστημένος αλλά νομίζω ήρθε η ώρα για αλλαγή. το έχει κανένας να μας πει άποψη?είδα και το 6300 αλλά έχει ελαφρώς μικρότερη οθόνη από τα 8000 και 230 και δεν θέλω να τον ζορίσω λόγω πρεσβυωπίας, έχει και μια ηλικία πια.
  5. έχει κάποιος θέμα με τα screenshot μετά το update? για κάποιο λόγο βγαίνουν πολύ σκοτεινά.
  6. δεν χρησιμοποιώ navigation buttons, gestures έχω. για αυτή την λευκή κάτω κάτω λέω.
  7. Εμένα μου φαίνεται πιο "βαρύ" το κινητό. τα animation είναι πιο αργά, το άνοιγμα των εφαρμογών το ίδιο. αυτονομία δεν είδα διαφορά αλλά προσωπικά δεν την θεωρώ "καλή" αναβάθμιση. btw αυτή η άσπρη μπάρα που έχει μπει κάτω για την γρήγορη εναλλαγή εφαρμογών πως αφαιρείτε? δεν την χρησιμοποιώ και με χαλάει πολύ στο μάτι.
  8. τι έγινε ρε παιδιά με το miui 12? καλοκαίρι μας λέγανε, Οκτώβριος έφτασε κι ούτε ακούγεται τίποτα...
  9. και χωρίς Google play services. προσωπικά δεν το βλέπω σαν πιθανή μελλοντική επιλογή.
  10. κι εγώ από το cosmote Id το ενεργοποίησα. κι εγώ συνδρομητής δορυφορικής. και στα ξαφνικά εκεί στις 2 συνδέσεις(1 το double play και 1 το ote tv) εμφανίστηκε και μια τρίτη που ήταν το ott. στην ανάλυση χρεώσεων έλεγε επειδή είναι φουλ πακέτο όπως της δορυφορικής από το δεύτερο μήνα θα φάω σαρανταρι στο κεφάλι. κάλεσα και στο support και μου επιβεβαίωσαν το ίδιο πράγμα, ότι μόνο πρώτος μήνας free. δεν ξέρω τι συνέβη κι εγώ χρεώθηκα ενώ κάποιοι άλλοι όχι αλλά όποιος το σκέφτεται να το ενεργοποιήσει να το κάνει με ιδιαίτερη προσοχή.
  11. δεν είναι δωρεάν προς το παρών η μετάβαση από tv go σε ott. μόνο ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν. 100% έγκυρο αυτό γιατί το δηλώνω ως παθών. το ενεργοποίησα και πάλι καλά που πρόλαβα να προσέξω ότι από το δεύτερο μήνα το full πακέτο κοστίζει 40€ το μήνα έξτρα. δλδ από 60 που πληρώνω τώρα θα μου ερχόταν 100€ ο λογαριασμός. προφανώς και το απενεργοποιησα και απλά πλήρωσα 6€ τέλη διακοπής. το αστείο είναι ότι το ενεργοποίησα αρχικά γιατί μου ήρθε sms που έλεγε ότι είναι δωρεάν και ότι δεν θα υπάρξουν μελλοντικές χρεώσεις. αν διαβάσεις όμως τα ψιλά γράμματα στους όρους της σύμβασης αναφέρει ότι δωρεάν είναι μόνο ο πρώτος μήνας. εντελώς παραπλανητικη η προώθηση της υπηρεσίας και φαντάζομαι ότι θα μπορούσα να το κυνηγήσω το θέμα και να μην πληρώσω ούτε αυτά τα 6€.sorry για το μακριναρι αλλά όφειλα να ενημερώσω για να μην την πατήσουν κι άλλοι.
  12. άρα δεν έτυχε μόνο σε μένα. παίζει να ναι κάνα bug από android 10. πριν την αναβάθμιση, δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
  13. format δεν γίνεται όταν την πρωτοβαζεις? Samsung μάρκα είναι, αγορασμένη από public αν θυμάμαι καλά. πήγα με file manager και έσβησα τον φάκελο που αποθηκευονται για να δημιουργηθεί ξανά από μόνος του αλλά δεν λύθηκε το πρόβλημα. κάτι άλλο που έχω προσέξει είναι ότι όταν βγάζω φώτο, αυτή δεν εμφανίζεται κάτω αριστερά στον μικρό κύκλο που έχει η εφαρμογή, πρέπει να πάω στο gallery και πάλι κάνει 4-5 δευτερόλεπτα για να εμφανιστεί.
  14. έχω περασμένη sd 128gb, περίπου τα 100 είναι free αλλά όταν πάω να βγάλω φώτο μου γράφει "sd card is running out of space". συμβαίνει σε κανέναν άλλον?
  15. έχει ψαχτεί κανένας για το sfbb που φέρνει οπτική ίνα μέχρι το σπίτι και θεωρητικά ταχύτητες 200/20? μέχρι τι απόσταση πρέπει να έχεις από την καμπίνα? ο τ.κ της περιοχής μου btw είναι μέσα σε αυτούς που είναι/θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, απλά η οδός μου είναι 400μ μακριά από την καμπίνα του οτε και δεν ξέρω αν είναι εφικτό ποτέ να φτάσει η οπτική ίνα μέχρι σπίτι μου. ποιο πολύ ρωτάω για να μην έχω τσάμπα ελπίδες.
  16. μου εμφανίστηκε το update πριν λίγο. φαντάζομαι είναι η "κανονική" stable.
  17. ναι με λίγο ψάξιμο το πρόσεξα κι εγώ. δοκιμαστικά βγήκε και όποιος δεν την έκανε μόλις του εμφανίστηκε, μετά από λίγο δεν ήταν διαθέσιμη. υπομονή λίγες μέρες για την "κανονική".
  18. θα τρελαθώ ρε φίλε. δεν την βρίσκει με τίποτα την ενημέρωση ενώ χθες το μεσημέρι την βρήκε κανονικά... άλλαξα Region μήπως έφταιγε αυτό αλλά παπαλα...
  19. σε εμένα το εμφάνισε το μεσημέρι αλλά δεν είχα μπαταρία για να κάνω το update. το έβαλα να φορτίσει αλλά πλέον δεν εμφανίζει το update!!
  20. εγώ πάντως κανονικά πήρα ειδοποίηση. όπως και η μάνα μου με mi a3 και ο αδερφός μου με note 8 pro.
  21. https://www.gizchina.com/2020/02/29/miui-12-list-of-xiaomi-devices-to-get-its-latest-system-update/amp/ εντάξει ανεπίσημη λίστα αλλά και πάλι γιατί στην απέξω? μέχρι και redmi note 4 έχει στη λίστα. τόσο χάλια πήγε το max 3 στις πωλήσεις και έχουμε τέτοια αντιμετώπιση?
  22. αν βάλω το giga month του what's up να κάνει αυτόματη ανανέωση κάθε μήνα, τα mb που δεν καταναλωθηκαν θα περνάνε και στον επόμενο μήνα?
  23. στο κινητό της μάνας μου εμφανίζει ένα μικρό x πάνω στην μπάρα του σήματος της κοσμοτε. τι σημαίνει? πρώτη φορά το βλέπω.
  24. πλάκα πλάκα μπαίνει τίποτα καινούριο σημαντικό στο 11αρι ή απλά αλλάζει το νούμερο?
  25. https://techblog.gr/software/miui-11-tha-anavathmistoyn-toylachiston-24-akomi-smartphones-ton-noemvrio/ τελικά είμαστε στη phase 2 που θα πάρουν 11αρι μέχρι τέλη Νοέμβρη. αντε να δούμε!!
×
×
  • Create New...