Jump to content

_NikitaS_

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.000
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by _NikitaS_

 1. Πρακτικά έτσι γίνεται η ταυτοποίηση. Και σε κατάστημα να πήγαινες, θα έδινες ταυτότητα. Ακόμα και η vodafone που το κάνει online, βάζεις ταυτότητα. Δε ξέρω αν επειδή δε θες να την δει ο κουριερ, να την έβαζες σε κλειστό φάκελο. Εμένα παλαιότερα δεν ασχολήθηκε καν τι του έδωσα. Εννοώ είδε ότι είναι ταυτότητα, δε την διάβασε, την έβαλε στο φάκελο, του έδωσα τα λεφτά αντικαταβολή και έφυγε. Τώρα αν μετά την διάβασε δε ξέρω. Μπροστά μου πάντως δεν έκανε εξέταση στοιχείων.
 2. Στο pixel 7 pro που έχω στην beta με αριθμό AP11.231020.016.A1 το ξαναφταξαν το θέμα των κλήσεων. Το είχαν χαλάσει στην προηγούμενη έκδοση beta. Στην σταθερή ακόμα δεν έχει φτιαχτεί γιατί λογικά τον Δεκέμβρη θα πάρει η σταθερή τις ενημερώσεις των προηγούμενων beta.
 3. Ναι μέσω 4g. Ίσως όταν ανοίξουν το 5g sa να λειτουργεί μόνο με 5g. Δε ξέρω αν το pixel το υποστηρίζει!
 4. Δε ξέρω στο 8, αλλά στο 7 με τις τελευταίες beta έχουμε και 5g και volte. Το wifi calling θέλει να φτιάξεις μόνος apn και να το ανοίξεις με μια εφαρμογή Shizuku. Άρα και με την σταθερή έκδοση του Δεκέμβρη, όλα αυτά θα λειτουργούν!
 5. Με beta δουλεύει τώρα. Λογικά αν δε θες να μπεις beta, με το update Δεκεμβρίου θα δουλέψει.
 6. https://www.lagonika.gr/prosfores/aperiorista-data-gia-ena-xrono-me-60euro-sta-katasthmata-frog-se-a8hna-and-8essalonik/ Προσφορά black friday της frog.
 7. Ξεχνάτε ότι ο πάροχος που έχει άνω του 50% συνδρομητική βάση δε μπορεί να κάνει ότι θέλει. Για κάθε τι που βγάζει πρέπει να πάρει την άδεια της ΕΕΤΤ. Αλλιώς θα είχε κλείσει όλους τους άλλους. Σιγά μη χαίρεται η cosmote και η κάθε cosmote να χάνει πελάτες. Απλά εμφανώς δε μπορεί να σου κάνει προσφορά. Την κάνει έμμεσα σε πελάτες. Εμένα πχ για να γυρίσω το σταθερό μου στην cosmote, μου δίνει σε δύο καρτοκινητα από 10 ευρώ στο κάθε ένα και επίσης 1000 λεπτά στο ένα και 3gb στο άλλο. Και το 10ευρω μένει στην κάρτα και ανανεώνει και το υπόλοιπο. Που θέλω να καταλήξω. Δε θα μπορούσε να το κάνει αυτό σε όλους; Τσάμπα θα της έβγαινε και αυτής γιατί έτσι κι αλλιώς η επικοινωνία θα ήταν από cosmote σε cosmote. Απλά δε την αφήνουν να κάνει ότι προσφορά θέλει. Επίσης έχουν και τους Γερμανούς οικονομολογους που κάνουν προτάσεις για έξτρα εισόδημα της εταιρίες. Μη ξεχνάτε την δήλωση Τσαμαζ, ότι είναι προκλητικές για τον ισολογισμό οι τιμές που πουλάνε οι ανταγωνιστές. Άρα η γραμμή της εταιρίες είναι να μην πουλάει ζημιογόνα τα προϊόντα της. Και δυστυχώς στην Ελλάδα η cosmote είναι πρώτη σε ταχύτητες και κάλυψη εκτός ελαχίστων περιπτώσεων. Άρα αν ήταν λάθος η αύξηση, αν το κάνανε επίτηδες, αν αν αν, θεωρώ ότι μελετήθηκε. Από εποχές θυμάμαι που έβαζες στο whats up μια 5ευρω κάρτα και είχες για όλο το μήνα λεπτά ομιλίας τσάμπα και τα ευρώ εμεναν στη κάρτα, μάζεψε κόσμο, τελείωσε τον ανταγωνισμό και ο κόσμος από τότε έκανε καιρό να δει αλλού. Οι περισσότεροι γνωστοί μου λένε, ναι η cosmote είναι η πιο ακριβή αλλά πιάνει γι αυτό καθόμαστε εδώ!
 8. Ναι, ξαναγραφομαι αν είναι. Απλά δε ξέρω αν αξίζει τώρα αφού σε 10 15 μέρες θα έρθει η σταθερή που θα είναι διορθωμένη η λειτουργία.
 9. Χαχαχα ξέρω θα με βρίσετε αλλά μόλις διάβασα στην ομάδα στο facebook από άλλον ότι χτες βγήκε ένα update 17mb περίπου στην beta που φτιάχνει το θέμα μου που σας έχω πρήξει. Το λέω προς ενημέρωση. 😂😂😂 Να ξαναμπώ beta; χαχαχα
 10. Η αλήθεια είναι ότι δε χρειάζεται να αρπαχτουμε με κανέναν. Προσωπικά ζητάω συγγνώμη αν πρόσβαλα κάποιον ή φάνηκε κάπως η γραφή μου. Το όφελος μας ως χρήστες της συγκεκριμένης συσκευής είναι να βοηθάμε ο ένας τον άλλον και όχι να αρπαζομαστε. Όσο γι ότι γράφουν, ναι, αν είχα την οικονομική άνεση ή απλά την όρεξη να παίξω με μέσης κατηγορίας συσκευές θα την είχα ήδη δώσει. Αλλά την θεωρώ high end συσκευή γι αυτό και γκρινιάζω περισσότερο. Συν ότι έχω μαθει με high end συσκευές και δε θέλω να πάω σε κάτι μέτριο.
 11. Μπορεί να φαίνεται κάπως κακός ο γραπτός λόγος. Δεν έχω κάποιο παράπονο. Απλά αν κάποιος έχει το χρόνο να κάτσει να το φτιάξει στα μέτρα του τότε είναι οκ. Αν έχεις μάθει να αγοράζεις μια συσκευή, να ανοίγεις το κουτί και να είναι έτοιμο για χρήση, όχι δεν είναι οκ. Οκ, μετά από τόσους μήνες την έχω στήσει. Το θέμα πλέον το έχω αποδεχτεί (το δικό μου θέμα, του άλλου μπορεί να μη είναι θέμα) και κρατάω την συσκευή. Είχα πει χτες ότι έγραψα σα παραπονακι. Πλέον έχουμε να δίνουμε χρόνο σε άλλες υποχρεώσεις και όχι τόσο σε κινητά που παραμένει απλά χόμπι.
 12. Παίδες οκ, δε θα σας ξαναρωτήσω για την forthnet. Μη σκατε. Καλύτερα να κλείσουμε και το forum. Αφού στα ελληνικά κάποια λύση δε δίνετε και όσες φορές έχω βρει κάτι είναι από το xda. Άχρηστος ο ρόλος του forum τότε. Τέτοια συμπεριφορά από το 2005 που είμαι μέλος σε αυτό το φόρουμ, ότι κουράζονται σε φόρουμ τεχνολογίας για κινητά να μιλάνε για τα χρόνια προβλήματα μιας συσκευής και η λύση τους είναι ή κάτσε και σκασε ή πούλα το, πρώτη φορά το αντιμετωπίζω. Να θυμίσω ότι πχ σε εποχές lg g2 καθόμασταν και δίναμε λύσης για fix στην μαμά rom μέχρι και τεστ σε διάφορες άλλες rom, συν το τι έξτρα μπορεί κάποιος να πάρει. Εδώ... Φιλικά το λέω χωρίς καμία διάθεση. Απλά αν κάποιοι βαριέστε μη συμμετέχετε. Μιλάμε για μια κινητή συσκευή που το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να παίρνει τηλέφωνο. Δυστυχώς άκουσα κάποιους από εδώ μέσα ότι όλα καλά και τώρα το παντρεύτηκα για δικούς μου οικονομικούς λόγους. Δε βαριέσαι, καλή καρδιά!
 13. Μέχρι να σε καλέσει καμία εταιρία και δε θα σε βρίσκει επειδή θα έχει παλιό forthnet. Χαχαχχα. Μετα θα λες, γίνονται και στις καλύτερες οικογένειες αχχαχαχα. Όσο για αλλαγή, όπως είπα, δε θα το δώσω ακόμα γιατί απλά τα 800 ευρώ δε τα κλασαν γαϊδάροι. Θα το παλέψω. Ευτυχώς έστω και λίγο το κατέχω άρα με λίγο διάβασμα γίνεται η δουλειά. 😉😉😉😉 Ήταν απλά μια στιγμή παραπόνου και ευκαιρία για κουβέντα εδώ μέσα!
 14. Άρα περιμένω υποχρεωτικά έως τις 29 του μήνα ενώ μπορώ να το βάλω και μόνος στη πρίζα ε; 😂 Οκ, τι να κάνουμε. Δε μπορώ να τους πάρω τηλέφωνο δηλαδή και να κάνουν την δουλειά τους εξ αποστάσεως. Και άμα δε μπορώ να είμαι σπίτι;
 15. Βγήκα από beta. Άρα δεν έχω ούτε 5g ούτε το φτιαγνενο volte που τις εισερχόμενες μου. Περιμένω ξανά το update Δεκεμβρίου 😉 Ναι, πλέον δε θα έχω. Γι αυτό και δε κάνω σπασμοδικη κινητή να το δώσω. Και τι να πάρω; Η άλλη επιλογή μου είναι το honor magic 5 pro αλλά και αυτό Ελλάδα έχεται μόνο παραεισαγωγη άρα φοβάμαι μη πάθω ότι στο pixel. Και μη μου πει κανείς ότι ρώτα αυτούς που το έχουν, γιατί θα απαντήσω ότι και στο pixel ρώτησα και τελικά βρήκα στην χρήση σημαντικά προβλήματα. Τεσπα. Θα δούμε. Ήταν ένα παράπονο, τίποτα περισσότερο. Δε θαβω την συσκευή, αλλά σίγουρα δε θα την πρότεινα να την πάρει κανένας φίλος μου.
 16. Από την μία ναι, είναι καλό, μαζί σου. Από την άλλη όμως όχι. Μετά από 3 χρόνια huawei έκατσα να ψάξω βασικές εφαρμογές.
 17. Στα γνωστά προβλήματα που αν δεν είσαι beta δεν έχει 5g κτλ. Ότι χρειάζεται shizuku για να έχει wifi calling και volte. Ότι με την cosmote που έχω εκεί που έφτιαξε το θέμα με την forthnet το ξαναχαλασαν. Τώρα πχ αν βγάλεις φωτογραφίες και πας από την κάμερα να τις δεις και να τις σβήσεις εκεί μετά το δεύτερο σβήσιμο κολλάει. Οι ειδοποιήσεις αν έρθουν μαζικά χωρίς να τις δεις, ενώ τις δέχεται δε τις εμφανίζει στην κλειδωμένη οθόνη. Και άλλα τέτοια παιδικά προβλήματα. Τεσπα. Οι επιλογές έχουν και συνέπειες. Ήταν επιλογή μου να ακούσω κάποιους και να το πάρω άρα τώρα έχω τις συνέπειες να έχω κινητό που αναγκαστικά να μιλάω με 2g γιατί η cosmote δε δέχεται κλήσεις από forthnet που έχουν στην δουλειά και στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην έχω και ίντερνετ. Μη μιλήσω ότι δεν είχε βοηθητικές εφαρμογές. Δεν είχε ούτε εφαρμογή για μουσική μέσα. Μέχρι και το πρώτο μου κινέζικο zte είχε music player. Εδώ μόλις το άνοιξα έψαχνα να βρω τι εφαρμογές πρέπει να βάλω. Το ξέρω, αλλά μετά από huawei p30 pro και μετά το pixel δε θα ήθελα τουλάχιστον φωτογραφικά να πάω σε samsung A54. Απλά καταλαβαίνεις ότι μιας και δεν είμαστε παιδιά, αν κάτι σε ξενερώσει τότε και κάποια άλλα πράγματα τα βλέπεις στραβά.
 18. Εγώ σήμερα μόλις παρέλαβα το ρουτερ. Στις 17/11 έκανα την αίτηση φορητοτητας. Μου έστειλαν μήνυμα ότι το ραντεβού με τεχνικό είναι 29/11. Γιατί να έρθει τεχνικός; Δύο κλιπακια είναι να κουμπώσω και ξέρω. Η φορητοτητα δε θα γίνει νωρίτερα; Δηλαδή θα περιμένω άλλη μια βδομάδα χωρίς λόγω; Είχα πει να γίνει άμεσα η φορητοτητα και όχι μετά τις 14 μέρες.
 19. Γιατί θα το δώσω το πολύ 500 ευρώ (όπως βλέπω στις αγγελίες) και ακόμα το χρωστάω. Άρα δε θέλω να βάλω έξτρα από αυτά που θα πάρω. Και με 500 δε μου αρέσει κανένα από αυτά που βρίσκω. Αν δε το χρωσταγα ή αν ήταν αλλιώς τα πράγματα όπως παλιά χωρίς να έχω όπως τώρα οικογένεια, θα είχε φύγει το πρώτο μήνα. Αν πετυχενα καμία καλή ανταλλαγή σίγουρα θα την είχα κάνει.
 20. Εγώ έχω βαρεθεί πλήρως με το pixel. Δεν έχω κλείσει ούτε χρόνο και δυστυχώς μόνο πίκρα και άγχος μου έχει προσφέρει. Αντί σαν αντικείμενο να με υπηρετεί, το υπηρετώ εγώ και κάθε μήνα άγνωστο τι αλλαγές θα έχουμε. Είχα καλομάθει με τη σταθερότητα της huawei...
 21. Εγώ που ρώτησα για τον εξοπλισμό, μου είπαν ότι δεν επιστρέφεται. Έχω κρατήσει και το screenshoot της συνομιλίας για καλό και για κακό.
 22. Ναι έχει η vodafone. Εγώ γύρισα σε σταθερή έκδοση. Βαρέθηκα να παίζω. Έκλεισα και τους διακόπτες του volte και ας μιλάω με 2g. Μακάρι να το φτιάξουν...
×
×
 • Create New...