Jump to content

_NikitaS_

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.336
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by _NikitaS_

 1. _NikitaS_

  Huawei P30

  Καλά. Το θέμα με τις κάμερες μη το συζητήσουμε. Με το emui 11 έχουν σαπίσει. Χάσανε ανάλυση και χρώματα. Καμία σχέση με το emui 9. Ειδικα αν κάνεις σύγκριση με κάνα νέο Samsung η iPhone, δε πατάει κανένα κάτω. Να ενημερώσω ότι είμαι κάτοχος huawei p30 pro.
 2. Έχω αλλάξει μπαταρία. Το θέμα δεν ήταν της μπαταρίας, αλλά του αγαπημένου μας emui 11. Την τρώει νεράκι. Καμία σχέση με το 9. Και όλα αυτά γιατί η εν λόγω εταιρία ή δε μας θέλει πελάτες σε παλαιότερες συσκευές ή νομίζει ότι έχει πιάσει τον "παπά".
 3. Το είπα και πιο πάνω. Δυστυχώς όσο και να συμπαθώ την εταιρία huawei δεν έχει δείξει καθόλου σεβασμό στους ήδη πελάτες της. Και οκ μπορεί να δεχτώ ότι δε γίνεται να δίνει νέα αμερικανικά προϊόντα (πχ νέο Android), αλλά θα περίμενα να ξεκλειδώσει όλες τις δυνατότητες της συσκευής και όχι να υποβαθμίζει πράγματα. Θα ήθελα να αναβαθμίσει πάλι την ποιότητα στην κάμερα. Εμένα πχ όλα τα πρόσωπα μου βγαίνουν σα "νεκρά" άσπρα. Μη δώσεις Android, βελτιστοποιησε όμως ότι έχεις. Έχει πέσει η μπαταρία στο emui 11 απ ότι στο 9. Όλα αυτά είναι σα να σου λέει φύγε. Στην τελική ξεκλείδωσε μου τον bootloader αφού δεν ασχολείσαι με την συσκευή να την κάνω εγώ ότι θέλω και να βάλω ότι gcam κτλ θέλω. Πραγματικά σκέφτηκα να πάω στο Samsung s21 plus που παίζει τώρα προσφορά, αλλά σεβάστηκα τα λεφτά μου, να δώσω για να πάρω κάτι όμοιο που απλά θα παίρνει αναβαθμίσεις.
 4. Προσωπικά ενώ η huawei ήταν η αγαπημένη μου εταιρία, βλέπω (ή τουλάχιστον νιώθω) ότι πλέον τα έχει παρατήσει. Το να υποβαθμίζεις κάμερες, το να μη δίνεις τπτ νέο έστω σε εξωτερική ομορφιά αφού δε μπορείς να δώσεις κάτι άλλο, είναι σα να μη σέβεσαι τους ανθρώπους που έδωσαν κάποια χρήματα για να αποκτήσουν συσκευές σου.
 5. Ξεκινούν το 2022. Θα έρθουν πότε; Αυτό είναι το θέμα. Τελικά πάει περίπατο το harmony που λέγανε για τέλος του 2021;
 6. 26 και 27 Οκτώβρη έχει έκπτωση το επίσημο σέρβις της huawei σε συσκευές εκτός εγγύησης. Για τσέκαρε αν ισχύει το 50ευρω
 7. Καμιά αναβάθμιση θα πάρουμε; Έστω ασφαλείας; Μου αρέσει που λέγανε ότι θα συνεχίσει να το υποστηρίζει και ότι θα δώσει ακόμα και harmony με πολύ περισσότερα update. Εκτός και όλα λειτουργούν σωστά και δε θέλουν να πειράξουν τίποτα χαχαχα.
 8. Έχετε κανένα θέμα με θαυμαστικό στο WiFi σήμερα; Δίκτυο Vodafone.
 9. Το ίδιο και σε μένα που έχω ένα p30 pro. Βέβαια είχα DNS για διαφημίσεις. Όταν το απενεργοποιουσα έστρωνε για λίγο. WiFi έχω Vodafone. Τα λέω αυτά μη και παίζουν κάποιο ρόλο.
 10. Μήπως έχει σε υψηλή ανάλυση και όχι σε original ανάλυση; Εσύ πώς τα φορτώνεις;
 11. Εμένα που έχω το ίδιο (έχει λάθος την τιμή ο φίλος) μου το έκαναν με τηλέφωνο.
 12. Αυτό έχω εγώ, αλλά η τιμή είναι 0,0899 πρωί και 0,07897 βράδυ και εκτύπωση 5% συνέπειας. Με ειδικό όρο " 1. H τιμή του προγράμματος είναι σταθερή και δεν επηρεάζεται από τις διακυμάνσεις της Οριακής Τιμής Συστήματος ή από οποιαδήποτε άλλη χρέωση προμηθευτή."
 13. Εγώ έκανα την αλλαγή πριν 1,5 χρόνο. Θα σου πω ότι κέρδισα λίγο σε νυχτερινή λήψη (όχι τπτ τρελό) αλλά έχασα το πολύ καλό ξεκλείδωμα προσώπου και το στερεοφωνικό ηχείο. Προσωπικά άνετα θα γύριζα στο Mate 20 pro αλλά πλέον έχω σταματήσει το χόμπι αγοραπωλησίας.
 14. Επειδή το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Ή διαλέγεις πρόγραμμα με υψηλή χρέωση κιλοβατώρας αλλά χωρίς ρήτρες ή χαμηλή χρέωση και ρήτρες και πάγια. Εγώ έχω το κλασσικό της volterra χωρίς ρήτρες αλλά χρέωση κοντά στα 9 λεπτά η κιλοβατώρα. Σίγουρα ακριβή η κιλοβατώρα αλλά ποιο φτηνή από ΔΕΗ και χωρίς εκπλήξεις. Επίσης θεωρώ ότι όλοι οι παροχοι θα έχουν αντίστοιχα πακέτα αλλά μπορεί να τα δίνουν μόνο τηλεφωνικά. Εμένα όταν μου έδωσαν το πακέτο αυτό δε το είχαν στον site του. Τους πήρα τηλέφωνο και ζήτησα πρόγραμμα χωρίς ρήτρες αλλιώς θα εφεργα.
 15. Εμένα όταν ανοίγω να κάνω αναβάθμιση μου λέει να κάνω αναβάθμιση το hms core και όταν το πατάω μου βγάζει σφάλμα 102. Αναβάθμιση δεν έχω δει ακόμα. Επίσης δε περιμένω τρομερή διαφορά σε ένα κινητό δύο ετών περίπου.
 16. Το πότε δε ξέρουμε. Το ότι λειτουργούν το είχαν πει. Θα την πάρουμε νωρίτερα δηλαδή ή τέλος του χρόνου όπως λέγανε;
 17. Δίνει η Q πρόσβαση σε 5G; Από πότε; Για τσέκαρε το με την εταιρία.
 18. Προσωπικά σου λέω ότι υπάρχει τελεσίδικη απόφαση ειρηνοδικειου που ο παροχος πλήρωσε 10000 ευρώ στον πελάτη του επειδή δε τον προστάτευσε από κλήσεις προωθητικου περιεχομένου ενώ ήταν εγγεγραμμένος στο μητρώο 11. Άρα ο παροχος είναι ο μοναδικός υπεύθυνος. Θα διαπιστώσεις αν καλέσεις την εξυπηρέτηση του παροχου και αναφέρεις ότι δέχεσαι κλήσεις, για αρχή θα προσπαθήσουν να πουν αν έχεις δώσει συγκατάθεση επικοινωνίας ώστε να αποποιηθουν την ευθύνη. Αν επιμένεις ότι δεν έχεις δώσει καμία συγκατάθεση θα σου αναφέρουν ότι θα το κοιτάξουν. Αυτό την πρώτη φορά. Γιατί την δεύτερη, υπάρχει ήδη απόφαση.
 19. Δεν είναι καλό ή κακό. Έτσι λειτουργεί. Είναι σα να μου λες, γιατί το αμάξι κρατάει ρελαντί στις 900 στροφές; Απλά έτσι λειτουργει. Ανάλογα και το πόσες εφαρμογές έχεις. Τις κρατάει ανοιχτές για να έχει άμεση ανταπόκριση. Κλείνει οωπς σου είπα μόνο αυτές που καταναλώνουν ασυνηθηστη ενέργεια.
 20. Γιατί έτσι απλά λειτουργεί το Android σε αντίθεση με windows και Apple. Την ραμ την έχει μόνιμα γεμάτη. Τερματίζει μόνο ότι καταναλώνει ενέργεια ή αν γεμίσει και λειτουργεί με χαμηλότερη ταχύτητα.
 21. Το μοναδικό καλό σημάδι είναι ότι δε θα το κάνουν χειρότερο. Γιατί σε κάθε αναβάθμιση όλο και κάτι χαλάνε. Έχουν κάνει ένα πιο όμορφο emui αλλά έχουν χαλάσει κάμερα και αυτονομία. Όσο για την αναβάθμιση, δεν είμαι σίγουρος ότι θα χάσει κάποιος τα Google services. Άτομο από το γειτονικό Mate 30 pro που είχε βάλει μόνος του τα Google services, μετά τα update δε τα έχασε. Θα δούμε!
 22. Αυτό είχε ανακοινωθεί καιρό τώρα. Γιατί περαστικά σου; Προσωπικά άνετα θα έπαιρνα ένα pixel και ας μην έχει volte, μόνο και μόνο για τις αναβαθμίσεις του και για τον απεριόριστο χώρο στο Google photos ενώ σε όλους έχει κοπεί. Έτσι κι αλλιώς το 4g με καλύπτει πλήρως. Και μιλάω σα κάτοχος που έχω huawei p30 pro άρα και volte. Αν εξαιρέσουμε κάνα κατέβασμα μεγάλου αρχείου που βοηθάει όταν μιλάς να μη κόβεται το κατέβασμα, δε νιώθω να έχω καμία άλλη διαφορά. Έτσι κι αλλιώς πολλές επαφές που μιλάω δε ξέρουν καν τι είναι το volte και άλλες εταιρίες δε το έχουν καν.
 23. _NikitaS_

  Huawei P30

  Δεν έχει. Επιλέγει αυτόματα ανάλογα με τον φορτιστή που του βάζεις. Αν βάλεις τον μαμά, θα σου βγάλει υπερταχεία φόρτιση (και το καλώδιο), αν κάνεις τραμπες φορτιστή και καλώδιο, ανάλογα το πόσο τραβάει, τόσο θα δίνει.
 24. _NikitaS_

  Google Pixel 5

  Αυτό ήθελα σα πληροφορία. Ειδικά σε φωτισμό λεντ που είναι παλομενος, εύκολα ένα πιτσιρίκι βγαίνει θαμπο με μια ελάχιστη κίνηση του. Ευχαριστώ
×
×
 • Create New...