Jump to content

_NikitaS_

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.398
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About _NikitaS_

 • Ημ. Γέννησης 21/09/1985

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

_NikitaS_'s Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Να κάνω μία ερώτηση. Αν την εβδομάδα που δίνει διπλασιασμό, δηλαδή 120 λεπτά με 3 ευρώ, ενεργοποιήσω δύο φορές το ίδιο πακέτο, θα μου δώσει 240 λεπτά με 6 ευρώ; Ή πρέπει να έχει κάνα 24ωρο διαφορά η μία ενεργοποίηση από την άλλη ή μόνο μια φορά την κάθε εβδομάδα;
 2. Εννοείται, γιατί η συσκευή όταν πλησιάσει στο POS πρέπει να ξέρει ήδη από που θα τραβήξει τα λεφτά. Δε μπορείς να κάνεις εκείνη την ώρα την επιλογή. Είναι σα να λες να πλησιάζεις το φυσικό πορτοφόλι και να πεις, α όχι θα τα πάρεις από την άλλη κάρτα. Και η Πειραιώς έτσι είναι. Προσωπικά τα έχω περάσει όλα στο gpay και απλά αν δε θέλω να πληρώσω από την βασική μου κάρτα αλλά από άλλη, ανοίγω το wallet και επιλέγω στην κάρτα που θέλω. Την εφαρμογή της Πειραιώς πλέον δε την χρησιμοποιώ για ανέπαφες πληρωμές.
 3. Ρώτησα χωρίς φυσική παρουσία στο κινητό. Είναι καρτοκινητο γιαγιάς. Μπορώ να το κάνω από το my cosmote ή από την εξυπηρέτηση; Δε μπορώ να στείλω SMS.
 4. Καλησπέρα Υπάρχει τρόπος για αλλαγή πακέτου από frog σε what's up χωρίς φυσική παρουσία στο κινητό ώστε να στείλω SMS;
 5. Να ρωτήσω γιατί με ενδιαφέρει η αγορά του. 1. Η συσκευή έχει υπέρυθρες για τηλεκοντρολ όπως πχ τώρα το huawei p30 pro που έχω τώρα; 2. Σε σύγκριση με το 6 pro, εκτός από την οθόνη και ότι δεν έχει ζουμ έχει κάποιος άλλη διαφορά (δεν εννοώ το μέγεθος οθόνης και μπαταρία) 3. Στο ζουμ του, που είναι ψηφιακό, μέχρι ποιο σημείο είναι αξιοπρεπές χωρίς να πιξελιαζει 4. Ξέρω ότι δεν είναι επίσημο τηλέφωνο, άρα αν χρειαστεί κάποια επισκευή, εταιρίες τύπου irepair το φτιάχνουν ή όχι; 5. Δε θέλω να το κάνω ρουτ, άρα σίγουρα δε θα έχω 5g και volte. Σωστά; 6. Βγάζει την μέρα με μια χρήση αρκετά βαριά; 7. Προβλήματα με τερματισμό κλήσεων ή χαμένων κλήσεων έχει ακόμα; Κάτι τέτοιο είχε διαβάσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 6. Το gmap στο λέει προφορικά. Σου λέει "χάθηκε το σήμα GPS"
 7. Δε ξέρω. Απλά από το τμήμα διακοπών θα μπορείς να πάρεις την τιμή που δίνει σε νέους πελάτες και όχι την τιμή ανανέωσης.
 8. Εχω μόνο σταθερό Vodafone. Δε μπορώ να σου απαντήσω. Βέβαια όταν το είχα καλέσει με ρώτησε αν είχε και κινητό vodafone ώστε να κατέβαζε κι άλλο την τιμή.
 9. Κάλεσε 2104276862. Είναι το τμήμα διακοπών της βονταφον. Θα σου κάνουν σίγουρα τιμή με 22 23 ευρώ την 50αρα. Έτσι έκανα εγώ. Ότι άλλο και να παίρνεις για να σου κάνει η βονταφον προσφορά δεν έχει νόημα. Μόνο αυτό το τμήμα διακοπών μπορεί να ρίξει την τιμή. Το ίδιο έκανα και εγώ. Μου έδιναν τιμή 28 και κάτι. Παίρνω τηλέφωνο και μου έδωσαν 23. Θα τους καλέσεις μετά το πρώτο τηλέφωνο που θα σου κάνουν για προσφορά ανανέωσης.
 10. Συνήθως τις τελευταίες τρεις μέρες κάθε μήνα βγάζει έκπτωση η Μιχαλακοπουλου 50% σε εργασία και ανταλλακτικό και βγαίνει όντως κάνα 25αρι η αλλαγή μπαταρίας. Το έχω κάνει σε p30 pro. Τις άλλες μέρες είναι 43 45 ευρώ περίπου. Το πότε έχει έκπτωση το λέει στο my huawei.
 11. Ωραία! Ευχαριστώ πολύ! Προσωπικά δε θέλω να το αφήσω με την δική τους πάγια εντολή και όχι τραπεζική γιατί έχω διαβάσει πολλές φορές που ήταν αργία ή είχε φτάσει βράδυ και δεν είχαν τραβήξει τα χρήματα αυτόματα. Λογικά θα το πληρώνω άμεσα και την πάγια θα την αφήσω μη και γίνει τπτ και ξεχαστώ.
 12. Ο ένας για την πληρωμή λέει μία φορά αρκεί να είναι νωρίτερα (λογικό λόγω εκκαθάρισης που παίρνει 2-3 μέρες), ο άλλος λέει και φυσικά κιόλας θα τα πάρει δύο φορές. Οκ πάμε ξανά, υπάρχει άτομο που το έχει δοκιμάσει να μου πει σίγουρα; Αν το σύστημα είναι σα την εκκαθάριση της πιστωτικής, θα τα κρατήσει μία φορά. Όσο για συμβόλαια τα παλιά, το έχουμε υπογράψει, ότι 15 μερες πριν την λήξη του πρέπει να δηλώσουμε ρητά ότι δεν επιθυμούμε ανανέωση, αλλιώς κλειδώνει στην τωρινή τιμή κιλοβατώρας για ένα ακόμα χρόνο (επικοινωνία προσωπική λόγω ανανέωσης συγγενή).
 13. Καλημέρα! Να ρωτήσω. Αν στη ΔΕΗ έχω βάλει πάγια εντολή στο e-bill και πληρώσω νωρίτερα, θα κρατήσει δύο φορές το ποσό ή την πρώτη φορά; Έχω enter.
 14. Εμένα τελικά το emui 12 ήρθε μόνο μέσο υπολογιστή. Από κινητό με κανένα τρόπο δεν ερχόταν. Τώρα περί emui 12. Η μπαταρία επανήλθε στα παλιά καλά επίπεδα. Κάμερα δε βλέπω και εγώ καμιά σημαντική αλλαγή εκτός του ότι έχουν αλλάξει την διάταξη του ζουμ. Προσωπικά με ενοχλεί που έχουν δύο κουρτίνες από πάνω, αριστερά να βγάζει τις ειδοποιήσεις και δεξιά τον πίνακα ελέγχου. Θα βόλευε πιστεύω να είχε μια όπως πριν.
 15. Εσύ έχεις 20 μέρες το emui 12 και εμάς 20 μέρες δε το εμφανίζει ούτε με σφαίρες. Με κανέναν από ολυος τους τρόπους. Τελικά βελτίωση σε μπαταρία και κάμερα έχει;
×
×
 • Create New...