Jump to content

_NikitaS_

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.045
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

3 Followers

About _NikitaS_

 • Ημ. Γέννησης 21/09/1985

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

_NikitaS_'s Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Very Popular Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

57

Φήμη

 1. Απλά το έχω για εισερχόμενα μηνύματα για έναν μπάρμπα (gov τράπεζες κτλ) και σε θέλω να χαθεί. Τεσπα. Ή θα του ρίξω ανανέωση ή θα το πάω vodafone να του κάνω cash back.
 2. Η ανανέωση όμως είχε γίνει πολύ νωρίτερα και μετά είχα βάλει εκείνο το κολπάκι για το 3μηνο. Δε θυμάμαι ακριβώς. Γι αυτό και ρώτησα αν ξέρουμε με ποιο νούμερο ενημερωνωμαστε για την λήξη της σύνδεσης. Εκτός και το κόλπο του 3μηνου με τα απεριόριστα mb πιάνετε σαν ανανέωση άρα ισχύει αυτό που λες.
 3. Μου λέει να καλέσω 1265. Εκεί πατώντας το 1 μου λέει πότε έληξαν τα υπόλοιπα (06 Φεβρουαρίου). Άρα πρακτικά το νούμερο θα είναι ενεργό έως 06 Φεβρουαρίου του 2025;
 4. Στην συσκευη μας (pixel 7 Pro) σας ικανοποιεί φωτογραφικά το πορτρέτο; Εγώ ειδικά όταν βγάζω την κόρη μου, όταν φοράει κάποια στέκα με αυτιά κτλ, αυτά τα κόβει και τα μουτζουρωνει. Άλλες φορές μπορεί να κόψει το ένα από τα δύο. Στο huawei P30 pro που είχα δε γινόταν ποτέ αυτό. Υπάρχει άλλος τρόπος λήψης να γίνεται πιο σωστά το πορτρέτο;
 5. Με ποιο τρόπο (sms κλήση) μπορούμε να βρούμε την ημερομηνία λήξης ενός f2g; Ή έστω της τελευταίας ανανέωσης;
 6. Για να ρωτήσω πως λειτουργεί το cash back μπας και φέρω στη vodafone ένα νούμερο για "συντήρηση", θα σκαναρω απόδειξη από το my vodafone και όταν εμφανιστεί το ποσό τότε πατάω εξαργύρωση και διαλέγω το νούμερο που θέλω να συντηρήσω; Και γίνεται ανανέωση με αυτό τον τρόπο; Ή γίνεται με άλλον τρόπο; Ειδικά τώρα που έβγαλε ξανά προσφορά για απεριόριστα mb, λέω να το φέρω και για συντήρηση αλλά και για back Up ίντερνετ αν χρειαστεί.
 7. Παίζει ρόλο η περιοχή, αλλά κοινή ομολογία, είναι μέρα με νύχτα υπέρ της cosmote
 8. Ναι, έλεγα για το πακέτο με τα 13 ευρώ. Έχω μαζέψει λεπτά ομιλίας με τα άλλα combo και ήθελα να πάρω τα 7 GB χωρίς να χάσω τα λεπτά ομιλίας. Άρα έτσι θα το κάνω. Ευχαριστώ!
 9. Ένα pixel 7 για ένα φίλο και παλαιότερα ενα huawei P30 pro.
 10. Είναι καλύτερη λύση αν βρεις κάρτες σιμ. Εγώ είχα αλλάξει 7 καταστήματα για να βρω. Μου πήρε εννοείται καμία 10αρια μέρες για να βρω. Με το που βρεις όμως σε μία μέρα έχεις πάει στο δίκτυο.
 11. Δύο συσκευές έχω παραλάβει κανονικά. Αργούν αλλά έρχονται. Τώρα αν θες συσκευή να την πάρεις σε μια δυο μέρες, τότε δεν είναι το μαγαζί που θα σε εξυπηρετήσει.
 12. Καλησπέρα. Έχω μαζέψει κάποια mb και λεπτά ομιλίας από τα combo. Ερώτηση, αν αγοράσω DIY τα λεπτά και τα mb ενσωματωνονται ή θεωρούνται άλλα πακέτα νέα άρα κάνουν δικό τους κύκλο;
 13. Θα βάλεις την sim σου σε άλλη συσκευή που υποστηρίζεται και θα περιμένεις να σου έρθουν τα απαντητικα μηνύματα της κοσμοτε. Θα στείλεις και για το 5g και για το wificalling ώστε να έχεις και volte. Googlαρε να βρεις τι στέλνεις και που. Μόλις σου απαντήσει η cosmote θα ξαναβάλεις την sim στο pixel και θα σου λειτουργουν όλα.
 14. Όχι άλλα έχω παρατηρήσει ότι μετά το τελευταίο update δε μου δείχνει τις παλαιότερες δημοσιεύσεις. Όσο και να πατάω δε το Φορτώνει. Δε ξέρω αν έκανα θέμα εφαρμογής ή τρώει κάνα σκάλωμα με την συσκευή. Άλλη εναλλακτική εφαρμογή (που μπορείς να κατεβάσεις και τα πάντα) δεν έχει κανένα θέμα. Εννοείται έχω κάνει εκκαθάριση εφαρμογής και κτλ ενεργοποίηση από τη αρχή αλλά τίποτα.
 15. _NikitaS_

  CU Liquid

  Επειδή έχω ένα δεύτερο αριθμό nova που πλέον αφού κατάργησαν την ανανέωση με 1 ευρώ, είναι ασύμφορο να συντηρώ χωρίς λόγω με 13 ευρώ το δίμηνο τον αριθμό, διάβασα για το cashback της vodafone μέσω από τις αποδείξεις του pockee. Αυτό που δε γνωρίζω, μπορείτε να μου πείτε την διαδικασία πώς γίνεται ώστε να το κρατήσω ενεργό; Βασικά μόνο για εισερχόμενα sms τον θέλω τον αριθμό. Δε κάνω καθόλου χρήση. Δε ξέρω αν πρέπει να ρωτήσω εδώ ή στο cu.
×
×
 • Create New...