Jump to content

_NikitaS_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.131
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

3 Followers

About _NikitaS_

  • Ημ. Γέννησης 21/09/1985

Συσκευή

  • Συσκευή
    Pixel 7 Pro

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

_NikitaS_'s Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare

Recent Badges

62

Φήμη

  1. Τα pixel γενικά ζεσταίνονται. Το χειμώνα θα έχεις μια ωραία σόμπα μαζί σου και το καλοκαίρι θα ψάχνεις κατάψυξη. Οκ υπερβάλω, αλλά γενικά ναι ζεσταίνονται.
  2. Από τις ρυθμίσεις, πήγαινε στη κατανάλωση μπαταρίας, επέλεξε να τρέχει στο παρασκήνιο και μετά πάτα πάνω στο παρασκήνιο και επέλεξε απεριόριστη χρήση μπαταρίας. Εκεί δε θα στην τερματίζει το λειτουργικό και λογικά θα σου έρχονται οι ειδοποιήσεις.
  3. Ευτυχώς έχουν φτιάξει και άλλα προβλήματα. Δε ξεχνάω παλιότερα που η cosmote είχε volte αλλά δε δεχόταν κλήσεις από παλιά forthnet χαχαχα. Είχα τρελαθεί τότε. Όλη την ώρα γκρίνιαζα εδώ στο φόρουμ. Οι άλλες εταιρίες δεν είχαν volte και αν το ξεκειδωνες με το Shizuku, με το που έπεφτε το σήμα δε ξανάνοιγε το volte. Ασ τα. Ήμουν στο τσακ να το πουλήσω αλλά δεν ήθελα να χάσω αρκετά λεφτά τότε γιατί το χρώσταγα. Έχουν γίνει βήματα πάντως. Πολύ αργά όμως! Τόσο αργά που η αγορά του 7 προ μου φαίνεται αιώνας χαχαχχα.
  4. Άρα αρχές Οκτώβρη και όχι Σεπτεμβρίου για το android 15. Προσωπικά δε με απασχολεί, απλά το περιμένω μπας και ξαναέρθουν στο 7αρι και στην cosmote τα 5g και wifi calling.
  5. Πρέπει να δεις στη σειρά 7 τι lens flares έχει. Πας να βγάλεις τη λάμπα και έχεις παρέα και το φωτοστέφανο. Μεγάλη ξενερα όταν πριν δύο χρόνια περίπου πήγα από huawei σε pixel.
  6. Απ ότι βλέπω αν πας στα πακέτα data έχει ενεργοποίηση απεριόριστα για μία μέρα. Λογικά φαντάζομαι ότι θα βγάλουν κάθε μέρα για μία μέρα. Εκτός και έχεις το δικαίωμα να τα ενεργοποιήσεις όποτε θες ημερήσια απεριόριστα. Edit: Εντάξει απαντήθηκε. Κάθε μέρα ενεργοποίηση μια μια τις μέρες και μέχρι 18/08.
  7. Τώρα θα λέμε να βάλει η cosmote το 5g sa και στη συσκευή. Να μιλάμε δλδ μεσο 5g. Στο shizuku δίνει αυτή την επιλογή. Ξέρω, μη γκρινιάζω. Πριν ένα χρόνο η συσκευή έχει μόνο 2g χαχαχα
  8. Η συσκευή παίρνει esim ή παίρνει μόνο δύο φυσικές sim;
  9. Ίσως έχεις public. Και εκεί έχει irepair. Είναι μία εταιρία.
  10. Γιατί δε πας στο irepair που την τυπώνει και την βάζει; Να πω ότι ήθελες τζαμακι, οκ, να περιμένεις. Αλλά για ζελατίνα πας irepair και τέλος.
  11. Στην τελευταία σταθερή έκδοση που τώρα τρέχει το 5g μας έχει χαιρετήσει. Στην χτεσινή beta έκδοση που ήρθε αναβάθμιση έχει και 5g και volte και wifi calling. Προσωπικά δε με νοιάζει που έχασε το 5g, ειδικά που σε ένα μήνα θα πάρει την σταθερή έκδοση του android 15 και θα έχει και τα τρία.
  12. Από θέμα μπαταρίας έχουμε καμία βελτίωση; Ξέρω είναι off topic, αλλά μιας και βάλατε τη beta 15 να μας πείτε. Εγώ με σταθερή 14αρα έκδοση στο pixel 7 Pro δύσκολα βλέπω sot πάνω από 5 ώρες με δεδομένα κτλ. Με wifi ίσως παίξει πιο πολυ.
  13. Το double tap θα το έχεις αν βάλεις nova launcher. Αυτό με το αντιγραφή υποκειμένου, και εμένα μου λείπει, αλλά απ την άλλη δε το έχω δουλέψει και πότε. Πιο σημαντικό κατ εμέ είναι η έλλειψη να μπορείς να αλλάξεις την ημερομηνία που τραβήχτηκε η φώτο. Έχω βρει μια εφαρμογή που αλλάζει το metadata του αρχείου και κάνω τη δουλειά μου. Προσωπικά έχω το 7αρι προ, θα σκεφτώ για το 9. Το 8αρι έχει καλύτερη φωτογραφία όταν έχεις τη νύχτα λάμπες. Το 7αρι σκοτώνει την φώτο σε flares.
  14. Άλλη η εξυπηρέτηση πελατών της cosmote και άλλη του frog. Δυστυχώς ή ευτυχώς αν παίρνει κάποιος την εξυπηρέτηση της frog, καλύτερα να μιλήσετε στα αγγλικά γιατί τα άτομα της frog και η λογική της frog απευθύνεται σε αλλοδαπά άτομα γι αυτό και στην εξυπηρέτηση απαντάνε αλλοδαπά άτομα. Εξου και τα sms προσφορών που συνήθως έρχονται πρώτα στα αγγλικά και μετά στα ελληνικά. Όπως και τα πακέτα που έχει πολλά για πολλές αλλοδαπές χώρες. Αντίθετα η cosmote έχει άλλα τηλεφωνικά κέντρα σε άλλες περιοχές. Τώρα για την τεχνική υποστήριξη, πρακτικά είναι μία και είτε Καλές από cosmote είτε από frog τότε σε πετάνε στο ίδιο τμήμα.
  15. Ανοίγεις εσύ ένα νέο θέμα αν θες, με τον τίτλο της συσκευής. Νομίζω δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το ποιος θα ανοίξει ένα θέμα. Με το που μπεις στο θέμα της huawei, πατάς το νέο θέμα.
×
×
  • Create New...