Jump to content

dimitriscrete

Members
  • Δημοσιεύσεις

    266
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

About dimitriscrete

  • Ημ. Γέννησης Δεκέμβριος 7

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Ηράκλειο Κρήτη

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

dimitriscrete's Achievements

  1. 13738 είναι το τηλέφωνο εάν εννοείς αυτό. Η βλάβη αποκαταστάθηκε σήμερα κατά τις 11. Είχα στείλει και mail και με πήραν σήμερα το μεσημέρι τηλέφωνο για να το δούμε αλλά τους είπα οτι αποκαταστάθηκε το πρόβλημα και όλα καλά.
  2. Κάλεσα και υπάρχει πρόβλημα με την κεραία. Θα φτιαχτεί μάλλον αύριο. Μου ζήτησαν και συγνώμη γι αυτό 😀.
  3. Το έκανα μέσω mail. Πολύ πιθανό. Αλλά 2 μέρες δεν είναι πολύ ? Μόλις λάβω απάντηση θα σας ενημερώσω.
  4. Περιοχή Μασταμπάς στο Ηράκλειο Κρήτης. Εδώ και 2 μέρες είμαστε χωρίς σήμα ή με 1-2 γραμμές. Σήμερα στο 0. Έχει κάποιος άλλος πρόβλημα ή γνωρίζει τι γίνεται ;
  5. Ακριβώς. Δεν μπορούσαμε να δουλέψουμε, δεν είχαμε καμία ενημέρωση από την εταιρία. Σχεδόν μια εβδομάδα υπήρχαν προβλήματα απλά χθες έσκασε το πρόβλημα. Να δούμε τώρα εάν θα μείνουν απλά στην ανακοίνωση ή θα στείλουν κάποιο μήνυμα απολογούμενοι για το πρόβλημα που είχαν και τα προβλήματα που δημιούργησαν σε όλους εμάς τους επαγγελματίες που δεν έχουμε το κινητό για να παίζουμε παιχνιδάκια αλλα για την δουλειά μας !
  6. dimitriscrete

    5G NR

    Λοιπόν εδώ και 3 μέρες ενεργοποιήθηκε το 5G από την Cosmote στο Ηράκλειο Κρήτης. Κάνοντας σήμερα speedtest βλέπω τα εξής : [ATTACH]67558[/ATTACH] [ATTACH]67559[/ATTACH] Η μέτρηση με iPhone 12 Pro. Μήπως δεν είναι πραγματικές οι μετρήσεις ή κάτι άλλο συμβαίνει ?
  7. Καλησπέρα. Θέλω να ρωτησω εάν ξέρει κάποιος πόσα shake δικαιούσαι στο καρτοκινητο Vodafone, όχι στο cu. Σύμφωνα με αυτό https://www.vodafone.gr/shake-it-promo/ δικαιούσαι ένα shake την εβδομάδα. Η κόρη μου έχει cu και σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την Vodafone για να μου κάνουν προσφορά για καρτοπρογραμμα και μου είπαν για τα 4 shake. Στο cu σίγουρα δίνουν ένα στο καρτοκινητό Vodafone δίνουν 4 ?
  8. Φίλε μου καθότι κρητικός θα σου πρότεινα να γυρίσεις στην παλιά σου εταιρία εάν τα καταφέρεις. Τον Ιούνιο του 2019 έκανα φορητότητα στον Cosmote και από 4-5 γραμμές σήμα που είχα στην Vodafone έπεσα στις 2-3 γραμμές και πολλές φορές χωρίς σήμα καθόλου. Εταιρική σύνδεση με 6 γραμμές και πωλητές σε όλη την Κρήτη. Το καλοκαίρι είναι το μεγάλο πρόβλημα με τους τουρίστες. Προβληματικό σήμα παντού. Διαμαρτυρήθηκα πολλές φορές, μίλησα με τεχνικούς αλλά τίποτα. Η απάντηση πάντα ίδια : φταίνε οι τουρίστες που διαλέγουν την Cosmote και υπερφορτώνεσαι το δίκτυο ! Κοινώς απαράδεκτοι. Εάν λοιπόν τώρα έχεις πρόβλημα φαντάσου τι θα γίνει αργότερα εάν έρθουν τουρίστες !
  9. Επέστρεψα στην Cosmote μετά από 2 χρόνια στην Vodafone. Απαράδεκτο το σήμα στην Κρήτη ! Λόγω εργασίας βρίσκομαι 3-4 φορές την εβδομάδα στην εθνική και μετακινούμαι στο νησί. 4G μια γραμμή στις περισσότερες περιοχές. Σε άλλες μετά από χρόνια είδα το σύμβολο Ε. Τι να πω ! Μου έρχονται 2-3 φορές την ημέρα μηνύματα από κλήσεις που δεν χτύπησε το κινητό λόγω σήματος, κάτι που το είχα πραγματικά ξεχάσει όσο καιρό ήμουν στην Vodafone. Έχουν εφησυχάσει εκεί στην Cosmote και δεν κάνουν καμία βελτίωση δικτύου νομιζω.
  10. Παιδιά μια ερώτηση. Έχω 2 iphone, ένα 5 και ένα 5s j/b στην 7.0.6. Να προχωρήσω σε αναβάθμιση ? Υπάρχει πλέον κάποιος λόγος να περιμένω για j/b ? 'Οσον αφορά την μπαταρία και τα υπόλοιπα θα δω κάποια διαφορά ?
  11. Έχω ένα iphone 5 και ένα 5s στον ios 7.0.6 με j/b. Μετά την έλευση του ios 8 πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω το jailbreak ή να προχωρήσω σε αναβάθμιση ? Ποιά είναι η γνώμη σας ? :)
×
×
  • Create New...