Jump to content

KostasDj_2

Members
 • Δημοσιεύσεις

  899
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

2 Followers

About KostasDj_2

 • Ημ. Γέννησης 08/08/1989

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

KostasDj_2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

 1. Εχθές και προχθές με iPhone 12 iOS 14.5 Developer Beta 3, στην Κατεχάκη έξω από τα νοσοκομεία, είδα 700Mbps με 5G
 2. Vodafone νεκρή σήμερα στην Άνω Γλυφάδα. Κάνει πάρα πολλή ώρα να πιάσει δίκτυο, και στην καλύτερη συνδέεται με 3G ή Edge που και τα δυο σέρνονται. Μέχρι και εχθές, είχε full 4G με 40Mbps
 3. Καλημέρα! Ισχύουν τα δεδομένα σου, αλλα για εξερχόμενες θα πέπει να έχεις πακέτο πρός όλους.
 4. Καλημέρα σε όλους! Είμαι συνδρομητής εδώ και μερικούς μήνες στο W1 Plus και μπορώ να πω ότι δεν είχα κανένα θέμα με τη Wind. Επειδή άλλαξα δουλειά, στο σημείο που είναι η νέα μου εργασία (και στην οποία περνάω τουλάχιστον 12 ώρες κάθε μέρα) δεν έχει καθόλου σήμα, και δεν εννοώ χαμηλό 3G, 4G κλπ, εννοώ ούτε GSM. Το κινητό είναι μόνιμα "Εκτός Υπηρεσίας" και όπως καταλαβαίνετε το πρόβλημα είναι σοβαρό. Η Vodafone στο συγκεκριμένο σημείο πιάνει καμπάνα, οπότε έκανα αίτηση για φορητότητα εκεί ώστε να μπορώ να κάνω τη δουλειά μου. Η Wind λοιπόν με ειδοποίησε ότι εαν συνεχίσω τη φορητότητα θα πρέπει να πληρώσω 230 ευρώ ρήτρα επειδή σπάω το συμβόλαιο (υπόψη ότι δεν έχω επιδότηση για κινητό, παρα μόνο έκπτωση παγίου). Μπορώ να αποφύγω τη χρέωση αυτή επειδή δεν έχει καθόλου υπηρεσία; Ήδη και τηλεφωνικά στην "κλήση που ηχογραφείται" τους είπα ότι εγώ δεν έχω καθόλου σήμα και ότι αν υπήρχε μια λύση όπως το "full σήμα" της vodafone δεν θα υπήρχε πρόβλημα.
 5. Κλήση πρός κάποιο νούμερο έχεις κάνει ώστε να ενεργοποιηθεί η γραμμή?
 6. Δεν ξέρω αν μάθατε τα νέα, αλλά πλέον η φορητότητα σε καρτοκινητό vodafone και CU κοστίζει 30ευρώ!!
 7. 1) Όχι, δεν πληρώνεις κάτι άλλο στη Wind. Μόνο τις κάρτες ανανέωσης που θα βάλεις στο καρτοκινητό σου! :) 2) Η μετάβαση γίνεται κατευθείαν, ο μόνος χρόνος που θα μείνεις χωρίς τηλέφωνο είναι ο χρόνος που θα σου πάρει να βγάλεις τη SIM της Cosmote και να βάλεις τη SIM της WIND 3) Όχι, δεν υπάρχει κανένα ελάχιστο χρονικό διάστημα 4) Κανονικά σε αντιμετωπίζει σαν καινούριο πελάτη. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα υπαναχώρησης μέσα σε 14 μέρες, όπου γυρίζεις πίσω με το συμβόλαιο και τις παροχές που είχες. Ρώτησε την Cosmote και θα σε κατατοπήσουν πλήρως!
 8. KostasDj_2

  Nova 4G

  Από Τετάρτη μέχρι και Δευτέρα θα είμαι Καλαμάτα, και θα δώσω αναλυτικό ρεπορτάζ κάλυψης της πόλης και γύρω περιοχών. ;)
 9. Ευχαριστώ πολύ! Πήρα εχθές ενα CU από τη Vodafone και μου έδωσαν σύνολο δύο νουμεράκια δωρεάν! Γι' αυτό ρώτησα για την cosmote
 10. Παιδιά, αν παω σε Γερμανό και πάρω ένα καινούριο πακέτο What's up, είναι δωρεάν ή πληρώνω κάτι?
 11. Επειδή μένω κι εγώ στην ίδια περιοχή με τον Νικηφόρο, επιβεβαιώνω τα λεγόμενά του. Έχω πάρει κι εγώ ο ίδιος την Wind για να ενημερώσω για το θέμα και η απάντησή τους ήταν ότι πράγματι, στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχει "τρύπα" η οποία είναι ακριβώς στα όρια της Άνω Κυψέλης... Ευτυχώς εγώ μένω λίγο πιο χαμηλά οπότε σπίτι μου έχω τέρμα 2G και 3/5 4G. (3G ούτε για δείγμα) Πάντως, στην περιοχή ακόμα και με τέρμα 2G υπάρχει αρκετό πρόβλημα στη χωρητικότητα του δικτύου με πεσμένες κλήσεις κλπ κλπ. Σε ότι αφορά τις αναβαθμίσεις, στην πελοπόννησο και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα που είναι το εξοχικό μου, η WIND όχι μόνο αναβάθμισε σε χρόνο dt, αλλά έχει κάνει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δουλειά καλύπτοντας σημεία που μέχρι πρότεινος είχε σήμα μόνο Vodafone/Cosmote. Αν συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και ποιότητα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, τη βλέπω πολύ γρήγορα να ανεβαίνει στο Νο2.
 12. Χαζομάρες σου είπαν... Εγώ με σταθερό wind και f2g από φορητότητα, αμέσως έβαλα την προσφορά των 120'. Απλά βαριόντουσαν/δεν ήθελαν/δεν ήξεραν να στο κάνουν. Είναι 1' δουλειά.
 13. KostasDj_2

  Nova 4G

  Εν κινήσει στο Σύνταγμα εχθές βράδυ! :D :D http://i67.tinypic.com/t9azyu.png
×
×
 • Create New...