Jump to content

Nikifoross

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.921
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Nikifoross

  1. Δεν υπαρχουν μυνηματα στην sim, εσβησα και μερικα απο το τηλεφωνο παλι τιποτα. Το πρωι πριν σβησω μυνηματα καποια στιγμη δεχομουνα τωρα τα ιδια! καλα θα με τρελανει ?:(
  2. Καλημερα, εχω w.u και εδω και καποιο καιρο που δεν το καταλαβα δεν μου ερχονται τα SMS! μπορω να στειλω αλλα οχι να λαβω! εγω δεν εκανα κατι στο κινητο μου και δεν εχω αλλο να μπει αυτη η καρτα για να δω. Δοκιμασα απο αλλα σημεια με διαφορετικο σημα μπας και, και σε ωρες αλλες αλλα τιποτα δεν ερχονται. Εχει κανεις καμια ιδεα ή ιδιο προβλημα και το ελυσε να βρω τι φταει ?
  3. καλησπερα, μηπως εχει καμια ιδεα κανεις γιατι δεν μου ερχονται πλεον SMS χωρις να κανω κατι εγω? μπορω να στειλω αλλα δεν μου ερχονται!
  4. Αχ εκανα edit δεν σε ειδα. Ναι παιζει σε αλλο κινητο, το θεμα ειναι οτι δειχνει κατελλημενο αν καλεσω απο το σταθερο το νουμερο μου! αλλες φορες επαιζε η δευτερη καρτα οταν την ενεργοποιουσα, τι εγινε τωρα αλλαξε αυτο? :( Ενταξει ειναι κατι θα κολλησε παιζει κανονικα!
  5. Καλησπερα, εχω twin sim cosmote W.U. Εχω καιρο να δουλεψω την δευτερη καρτα και σημερα που ξεχασα το κινητο στην δουλεια την εβαλα στο 1ο android κινητο μου και δεν την βλεπει, να εχει προβλημα το κινητο ή μετα απο πολυ καιρο ληγει τιποτα? καμια ιδεα? Bρηκα ενα αλλο κινητο νεοτερο και παιζει η καρτα, αλλα το θεμα ειναι οτι αν καλεσω το νουμερο μου δειχνει κατελλημενο! αλλες φορες επαιζε η δευτερη συσκευη που ανοιγε μετα.
  6. καλο αυτο το τροποποιημενο youtube αλλα μονο αυτο, το ζητημα ειναι να κοβουμε ΠΑΝΤΟΥ τις διαφημισεις! και οπως βλεπω το adclear το κανει!
  7. ναι αυτο ειναι, αλλα δεν κοβει τιποτα στo youtube, μολις εβαλα το adclear που ειπε ο φιλος απο πανω στο κινητο, το ειχα πολυ παλιοτερα αλλα ειχα ξεχασει το ονομα του και τις κοβει!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ωραιος τις κοβει, ευχαριστω! ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν το γνωριζω, πρωτη φορα το εβαλα λεει οτι κοβει διαφημισεις δεν λεει οτι δεν κοβει του youtube!... H' απλα βαζεις το ADCLEAR??? !!!
  8. καλησπερα, το ΣΚ εβαλα το adguard δεν τις κοβει, σιγουρα κανει αυτο που λες? γιατι εχω αγανακτισει με το youtube ΕΛΕΟΣ δλδ!!!!
  9. και τι σχεση εχει αυτο που λες με το θεμα μας εδω? εδω λεμε ΜΟΝΟ για το Xiaomi mi max2!!! οχι για αλλα κινητα!!!
  10. Καλημέρα, από την πλευρα μου ότι ειχα αναφερει εγω για το mi max 2 παντως ηταν καθαρα θεμα ρυθμισεων και μονο. Τωρα και δεν κανει αποσυνδεσεις σε λογικες αποστασεις και πιανει στου διαολου την μανα σαν το mi band 2, οποτε όλα καλα! :) Για μενα δεν ηταν θεμα μαρκας, αλλοι τωρα δεν γνωρίζω αν εχουν αλλα προβλήματα. Είναι και πολυπλοκη η MIUI στις ρυθμισεις δεν είναι όπως το stock android.
  11. καλησπέρα, ποιο πισω ειπαν μερικοι οτι δεν δουλευει καλα με συσκευες της Xiaomi επειδη ειναι της Huawei η Honor. Παντως οταν ειχα το mi band 2 καμια ρυθμιση δεν θυμαμαι να ειχα κανει σε προγραμματα ενω εδω ηθελε. Και αυτη η MIUI εχει απειρες ρυθμισεις καμια σχεση με stock android roms. Οπως και να εχει με τις σωστες ρυθμισεις φτιαχνει. Υπαρχει και μια περιπτωση μετα απο αναβαθμισεις των αντιστοιχων προγραμματων δλδ Huawei services και Yγεια να χαλανε οι ρυθμισεις και να θελουν ξανα ρυθμιση. Απορω πως δεν το ειχα σκεφτει τοσο καιρο που το εχω αν και δεν ειναι πολυς ο καιρος απο 30/3 το εχω.
  12. Καλημερα, καλο ΣΚ! εδω και λιγες μερες εχω φτιαξει τις ρυθμισεις και πλεον ειναι ισαξιο του mi band 2 που ειχα οσον αφορα το bt, δηλαδη συνδεση και αποσταση συνδεσης. Αυτα εφταιγαν τωρα ολα καλα!
  13. καλημέρα, μια αναζητηση στο skroutz πολλα τα αποτελέσματα : https://www.skroutz.gr/c/4074/prostasia-othonis-wearables.html?keyphrase=%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B7+honor+band&o=%CE%BC%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%81%CE%B1%CE%BD%CE%B7+%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82+honor+band Eπισης ξεχασα να γραψω πριν ότι στις ρυθμισεις εβαλα και αυτοματη εκκινηση του υγεια και Huawei services, αυτά ηταν κλειστα πριν στην MIUI. Τωρα μπορω να πω ότι μαλλον εφτιαξε το πρόβλημα. Θα το δω και τις επομενες μερες.
  14. καλησπερα, ναι ισχυει οτι ειναι καλυτερο απο mi band 4 το λεει ολος ο κοσμος γιαυτο πηρα αυτο. Τελικα εχεις δικιο και ενας αλλος φιλος ποιο πριν που ειπε κατι για ρυθμισεις. Στις ρυθμισεις εφαρμογων και για τα huawei services και το προγραμμα Yγεια, ηταν παρα πολλα κλειστα πραγματα και σε δικαιωματα αλλα κυριως σχετικα με την εξοικονομηση μπαταριας. Τωρα που τα εφτιαξα ολα αυτα οχι μονο δεν κανει αποσυνδεσεις και το βλεπω συνεχεια συνδεδεμενο, αλλα πιανει παρα πολυ μακρια!!! επαθα πλακα! πως ακριβως γινεται δεν ξερω, παντως εχει να κανει με το συστημα εξοικονομησης μπαταριας του κινητου φαινεται. Οσο για την Miui επειδη η εγγυηση μου εχει ληξει και φαινεται θα παψουν και οι αναβαθμισεις μετα παμε για custom rom για τελευταια εκδοση android που στηριζεται στο stock android, οποτε τελος η MIUI μετα. :)
  15. εμενα μετρουσε μια χαρα αυτό εγινε μονο μια φορα και μονο μετα το τελευταιο update.
  16. Καλημέρα, το οξυμετρο πριν την τελευταια αναβαθμιση δουλευε τζαμι, μετα χαλασε το δικο μου. Anyway γιαυτο δεν καίγομαι. Αυτό που με ενοχλεί παρα πολύ τρομερα είναι ότι κανει αποσυνδεση μολις παω λιγο ποιο μακρια, δλδ και σε ακριβως διπλανο δωματιο. Δλδ σπιτι μου στο δωματιο εχω διπλα τουαλετα αν παω εκει τελος η συνδεση, και δεν φτανει αυτό, πρεπει να ανοιγοκλείσω το bt στο mi max 2 και να πατησω συνδεση. Κανω εγω κατι λαθος? Το ποιο μεγαλο πρόβλημα είναι στην δουλεια γιατι το εχω σε σιγαση το κινητο και μενει πολλες φορες στο γραφειο και τρεχω εδώ και κει, το xiaomi mi band 2 ΠΟΤΕ δεν εκανε αποσυνδεσεις και ας ημουν στου διαολου την μανα, παντα μεσα στο κτιριο βεβαια, αλλα εχει υπογειο και πανω μερος (όχι οροφος), εσωτερικα εννοω. Με αυτό εδώ πρεπει να εχω συνεχεια μαζι μου το κινητο, οποτε χανω ειδοποιήσεις και το κυριοτερο κλησεις. Το κινητο είναι και ολοκληρη γκουμουτσα και με βολευε το mi band 2. Στο mi max 2 είναι μαμα όλα ουτε root δεν εχει (ακομα δλδ). Αρα δεν ισχυει ότι είναι αδυναμο το bt του honor band 5 να υποθεσω? πραγματικα παντως το μετανιωσα που δεν πηρα το mi band το νεοτερο. Δεν περιμενα να εχω τοσο πρόβλημα με αποσυνδεσεις. :( Υπαρχουν τιποτα ρυθμισεις που πρεπει να κανω πουθενα? εχουμε αλλον εδώ με Mi max 2 να πει αν εχει το ιδιο πρόβλημα ?
  17. καλημέρα, καποια στιγμη εφόσον δεν κανει αλλα updates η miui ναι θα το κανω. Δεν εχεις και επιλογή εχουν βγει ποσα Android εκδοσεις μετα και εχουμε κολλησει σε παλια δεν είναι κριμα? και το προηγουμενο κινητο μου το ειχα αλλαξει τα φωτα στις roms, μεχρι που βρηκα σε miui (ηταν Zopo 980) και από εκει μου αρεσε και μετα πηρα αυτό το κινητο που εχω τωρα. Πρωτα θα το εκμεταλλευτω στο επακρο το κινητο θα κανω τα παντα και εφόσον καποια χρονια πλεον δεν με καλυπτει και θα σερνεται οσο δεν παει τοτε μονο θα παρω άλλο. Το άλλο το ειχα 5 χρονια και τωρα το εχω σαν δευτερο. Το Mi max 2 τωρα φετος τον ιανουριο εκλεισε τα 2 χρονια και ελειξε και η εγγυηση του. Οποτε θα το εχω για χρονια ακομα...
  18. Καλημέρα, δλδ λετε ότι θελει καλυτερα Huawei κινητο? Τσεκαρα και με τον αδερφο μου και έναν ξαδερφο που εχουν το ιδιο παλι σε Xiaomi κινητα, αλλα μοντελα όμως και τους κανει τα ιδια με μενα. Αν το γνωριζα αυτό θα ειχα παρει το mi band το νεοτερο… Γιατι τωρα είμαι αναγκασμένος να εχω το κινητο πανω μου συνεχεια αν περιμενω πχ τηλς, και είναι και ολοκληρη γκουμουτσα….:lol::p Εκτος αμα στο ένα χερι εχω το honor band και στο άλλο το κινεζικο smartwatch...:lol:
  19. Καλησπέρα, μηπως ηθελες να γραψεις ROM ? Εχω βρει πολλες πηγες ακομα και για Android 10, περιμενω να σταματησουν οι αναβαθμισεις της MIUI που φαινεται οτι μαλλον σταματανε πλεον και μετα θα παιξω και εγω. Βεβαια μετα ξεχναμε την MIUI, οι ROM οσες εχω δει στηριζονται σε stock android, ειναι πολυ πιθανο να γινει και ποιο γρηγορο μετα, ποιο ελαφρυ. Διευκρυνισε τι εννοουσες μην τα γραφω τσαμπα γιατι το εχουμε παρατησει το θεμα και τα βλεπουμε αν σε ενδιαφερει.
  20. Καλησπερα, το εχω και εγω καποιο καιρο, πριν ειχα ενα xiaomi mi band 2, στην δουλεια λοιπον το αφηνα το κινητο στο γραφειο το mi max2, και ημουν στο υπογειο μεσα βαθια μιλαμε για αποσταση, ή πανω παλι μακρια και επιανε!!!! το honor band 5 αποσυνδεεται ακομα και σε διπλανο δωματιο! τοσο μικρη εμβελεια το bluetooth ή εμενα εχει θεμα? επισης δεν συνδεεται μονο του, πρεπει να ανοιγοκλεισω το bt και να πατησω συνδεση στο προγραμμα. Ειναι τρομερα ενοχλητικο.... Τωρα μου χαρισαν ενα κινεζικο smartwatch και πιανει πολυυυυυ ποιο μακρια το bt και σε αυτο!!! Τελος ενω το οξυμετρο μετρουσε αν και δυσκολα καλα, προχτες με παιρνω μετρηση, ξεκιναει απο 97 αρχισε να πεφτει σιγα σιγα χωρις να κανω κατι εγω και εφτασε 70!!!! ενταξει να παω νοσοκομειο για φιαλες οξυγονου....:lol::lol::lol:
  21. καλησπέρα, παιδια μακρια απο κουριερ αυτες τις μερες, τα δουλευω λογω της δουλειας μου και αργουν οσο δεν παει, κοβεις φλεβες χωρις πλακα!!! εχει πεσει τρομερη δουλεια και δουλευουν μερικοι υπαλληλοι με αποτελεσμα να μην προλαβαινουν.
  22. Καλημέρα, ποια είναι η διαφορα με το alert? sms δεν είναι? Και εγω καρτα W.U cosmote αλλα ξερω αλλους που ερχονται, δεν εχει καμια σημασια τι εχεις. Κατι άλλο παιζει...
  23. Καλησπερα! και εμενα δεν εχει ερθει ΠΟΤΕ! οπως και τοτε με τις φωτιες μετα με τα δοκιμαστικα, ποτε τιποτα! οπου εχω βρει ρυθμισεις στο δικο μας γενικα μαλλον με MIUI ΔΕΝ υπαρχουν! :mad: Δεν ξερω μηπως πρεπει να μιλησουμε με τον παροχο μας γιαυτο το θεμα ?
  24. https://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn/f/975909/Xiaomi-Mi-Max-2.html?from=catspan&o=%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1+xiaomi+mi+max+2 https://www.skroutz.gr/s/13854364/Xiaomi-BM50-Mi-Max-2.html
  25. καλησπέρα, χρονια πολλα και καλη χρονια! εχω ενα προβληματακι, ξαφνικα το κινητο αργει τρομερα να φορτιζει, ειδα οτι δειχνει πανω δεξια 2 κεραυνους, δοκιμασα με μετασχηματιστη ταχυφορτισης απο το ταμπλετ μου και δειχνει εναν και οπως βλεπω φορτιζει γρηγορα. Δοκιμασα και το καλωδιο αλλα δεν το κανει αυτο, γιατι με το δικο του καλωδιο και τον αλλον μετασχηματιστη δειχνει οκ. Το εχει παθει κανεις αλλος? τι να επαθε ο μαμα φορτιστης ? Τι σημαινουν οι 2 κεραυνοι ?
×
×
  • Create New...