Jump to content

kotsianis7

Members
 • Δημοσιεύσεις

  10.128
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  85.7%

About kotsianis7

 • Ημ. Γέννησης 17/04/1986

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kotsianis7's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

14

Φήμη

 1. kotsianis7

  NOVA 5G

  Ε καλά, τώρα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Και να θέλουν να ξηλώσουν τώρα, δεν μπορούν. Έχουν βάλει αρκετούς σταθμούς και μόνοι τους και με Vodafone, τα τελευταία χρόνια, αλλά σε γενικές γραμμές παραμένουν χάλια αμφότερες σε ταχύτητες και διαθεσιμότητα, συγκριτικά με Cosmote.
 2. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • Πώληση
  • Μεταχειρισμένο
  Αγορασμένο τον Ιούλιο του 2022. Σε σχεδόν άριστη κατάσταση, με απειροελάχιστες γρατσουνιές στην οθόνη, οι οποίες δεν είναι εμφανείς και ένα πολύ ελαφρύ χτύπημα στην επάνω αριστερή γωνία. Παρέχονται φωτογραφίες. Στις εικόνες διακρίνονται σημάδια στο αλουμινένιο πλαίσιο, σαν γρατσουνιές. ΔΕΝ πρόκειται για γρατσουνιές, αλλά για σκόνη που λόγω στατικού ηλεκτρισμού έχει καθίσει πάνω στο αλουμίνιο. Πέραν του πολύ μικρού χτυπήματος στην επάνω αριστερή γωνία που είναι ανεπαίσθητο, όλο το αλουμινένιο πλαίσιο είναι σε άριστη κατάσταση, χωρίς την παραμικρή γρατσουνιά. Προπληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης και κατόπιν αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών ( ACS ) με έξοδα αποστολής δικά μου. Παρέχεται και φορτιστής Samsung 45W με το αντίστοιχο καλώδιο, καθώς και η συσκευασία.

  680 €

  Βόλος, Θεσσαλία - GR

 3. kotsianis7

  4G LTE

  Ο σταθμός της Cosmote στο Σαρακηνό, πάντως, δίνει 600άρια και 700άρια μέσα στην Μακρυνίτσα απόγευμα Κυριακής με full κόσμο. και αυτός του ΟΤΕ στην Πορταριά βαράει σίγουρα από 200 και πάνω, επίσης, με full κόσμο. σε 5G αυτά.
 4. Samsung Galaxy S22 Ultra και iPhone 11 Pro. Στη σταθερή να δεις πανηγύρι. Που το DSLAM είναι στο διπλανό τετράγωνο, το σπίτι μου και οι καλωδιώσεις μόλις 1 έτους,πιάνω 100 Mbps ακατέβατο (μέχρι τόσο δίνει, τα καβουράκια στις τσέπες της δεν επιτρέπουν την αναβάθμιση σε 200άρα ταχύτητα) και έχω καμία 10αριά αποσυνδέσεις μέσα στη μέρα😂 Δεν ασχολούμαι άλλο μαζί τους, στην κινητή τουλάχιστον (γιατί στη σταθερή δεν έχω καλύτερη εναλλακτική). Από τη στιγμή που κάνουν πασαλείματα, δεν αξίζουν ούτε 5 ευρώ μηνιαίως.
 5. Όλες έχουν τρύπες κάλυψης εδώ. Το θέμα είναι όμως ότι στην Vodafone το δίκτυο έχει και πρόβλημα αποκρισιμότητας. Γενικά η κάλυψή της είναι οκ. Η αργή απόκριση είναι το βασικό θέμα. Πατάς ένα link και περιμένεις να φορτώσει. Ή βλέπεις videos και περιμένεις έναν αιώνα να γίνει buffering. Το CA επίσης δεν κάνει δουλειά. Μπορεί να συνδυάζει πχ 3 μπάντες, να έχει κάνα 50άρι MHz bandwidth και να βλέπεις ταχύτητες 2-3 Mbps.
 6. Το ξέρω ότι έχει Ν78 εκεί, αλλά δεν υποδηλώνουν κάτι τέτοιο οι ταχύτητες ακόμη και σε σημεία που καλύπτονται ξεκάθαρα από αυτόν τον σταθμό. Γενικά στον Βόλο το βασικό πρόβλημα δεν είναι τόσο οι ταχύτητες, αλλά το μη λειτουργικό δίκτυο. Αργή απόκριση (αν και το ping φαινομενικά είναι φυσιολογικό). Εναλλαγές δεν θα έλεγα πως υπάρχουν. Απλά το δίκτυο είναι μη λειτουργικό και αργό στην απόκριση. Ασχέτως του τύπου του (3G,4G,5G). Προσωπικά, το Vodafone συμβόλαιό μου το μετέτρεψα σε Cosmote. Πληρώνω €21 παραπάνω τον μήνα (για τις ίδιες παροχές), αλλά ξέρω πως το δίκτυο θα είναι άμεσα αποκρίσιμο. Δεν παλεύονται στην Vodafone πλέον.
 7. Τι Ν78 μπήκε εκεί; τραγικές είναι οι ταχύτητες και σε ΒΙ.ΠΕ και σε Αγία Παρασκευή και σε Πορταριά και σε Μακρινίτσα!😂 Ο ανταγωνισμός βαράει για πλάκα 500άρια και η Vodafone αν δώσει 150 θα είναι θαύμα! Και με Ν78 αυτό;;🤣🤣🤣🤣🤣
 8. Μόνιμη αυτή η κατάσταση αν είσαι σε δίκτυο 5G! Δεν μου κάνει εντύπωση😂😂😂😂
 9. Βόλο, σε πολύ μεγάλο τμήμα του κέντρου, ένδειξη 5G, no data ( ή με ταχύτητες 1 - 2 mbps και τρομερά αργή φόρτωση ). Ευτυχώς που υπάρχει η Cosmote... πλήρης απογοήτευση. Το 4G επίσης πολύ πολύ χάλια αλλά συγκριτικά με το 5G καλύτερο. Απορώ αν τη χρησιμοποιεί κάποιος εδώ σοβαρά για data.
 10. Δεν είπαμε ότι το lag είναι τέτοιο ώστε να εμποδίζει την καθημερινή χρήση, αλλά ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχει σε ένα από τα big selling points της συσκευής που είναι η κάμερα. Το μόνο που δέχομαι είναι η πολύ υψηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου, όπου αναγκαστικά η συσκευή ρίχνει ταχύτητες. Θα δω αν θα τα πάει καλύτερα όσο περνάει το καλοκαίρι. Απλά θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να συζητάμε για αυτά τα θέματα, ιδίως όταν οι προηγούμενες ναυαρχίδες δεν τα είχαν σε τόσο μεγάλο βαθμό. Λάβετε υπόψη, επίσης, πως η διαμόρφωση του καθενός είναι διαφορετική. Όταν βλέπω λοιπόν πως με την ίδια διαμόρφωση στα Notes που είχα αυτά τα θέματα υπήρχαν σε μικρότερο βαθμό, ε δεν θα πω μπράβο στην κάθε Samsung που όχι απλά δεν τα έλυσε, αλλά τα μεγέθυνε ελαφρώς. Τη φράση "ελαττωματική συσκευή" δεν μπορώ να την ακούω, ειλικρινά. Όλως τυχαίως, το "ελαττωματικό" hardware επανέρχεται μετά από reboot... Θέματα software είναι, που υπήρχαν και στα προηγούμενα Notes (στον ελάχιστο δυνατό βαθμό, βέβαια) και που απλά εδώ εξακολουθούν να υπάρχουν σε ελαφρώς μεγαλύτερο βαθμό σε κάποιους από εμάς. Εκτός και εάν όλα τα προηγούμενα Notes που είχα όλως τυχαίως ήταν και αυτά ελαττωματικά και η υλοποίηση του software ήταν τέλεια. Συνοψίζοντας, λοιπόν, επειδή αυτά τα θέματα συμβαίνουν αραιά και που και δεν επηρεάζουν τη χρήση σε μεγάλο βαθμό και επειδή δεν υπάρχει άλλη συσκευή που να με καλύπτει περισσότερο, αναγκαστικά τα υπομένω και ευελπιστώ σε βελτίωση. Αλλά δεν θα κάνω το μαύρο - άσπρο ρίχνοντας την ευθύνη σε ελαττωματικές συσκευές και στον ανάδρομο Ερμή. Απλά ο βαθμός ικανοποίησής μου είναι χαμηλότερος από του Note 9 και του Note 10 Plus (που για μένα είναι η καλύτερη συσκευή που έχω πάρει ποτέ)
 11. Έχει πρόβλημα η συσκευή επειδή λαγκάρει η κάμερα; Σοβαρά τώρα; ξεκάθαρα θέμα λογισμικού μου μυρίζει! Αν φάει την επανεκκίνησή του στρώνει. Την υπερθέρμανση λίγες φορές τη δέχομαι, εάν η θερμοκρασία του περιβάλλοντος χώρου είναι υψηλή. Αλλά για την κάμερα δύσκολο να είναι hardware issue. Άλλωστε και τα Notes που προανέφερα είχαν κάποιες φορές τέτοιο θέμα, αλλά σαφώς λιγότερες από το S22 Ultra. Να ήταν χαλασμένα και όλα τα προηγούμενα; Δύσκολο!! Εν πάσει περίπτωση, στο σύνολό της η συσκευή με καλύπτει και δεν υπάρχει κάποια άλλη που να με καλύπτει περισσότερο σαν πακέτο. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα ήθελα κάποια μικρά lags που υπήρχαν και σε προηγούμενα μοντέλα και οφείλονται καθαρά και μόνο στο software να επιλυθούν κάποια στιγμή, γιατί χαλάνε τη συνολική εικόνα μιας πολύ ικανής συσκευής.
 12. Είμαι κάτοχος εδώ και 1 μήνα. Προερχόμενος από Note 8 --> Note 9 --> Note 10 Plus περίμενα να δω κάτι αντίστοιχο. Αντιθέτως, το λογισμικό του με απογοήτευσε. Ζεσταίνεται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα αρκετές φορές να σταματάει η φόρτιση, κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις και έχει ΠΟΛΥ λαγκάρισμα στην κάμερα, τόσο στην εναλλαγή modes, όσο και κατά το βίντεο, όπου κάποιες φορές σε 4K 60 fps κάνει σπασίματα, τα οποία είναι ορατά κατά την αναπαραγωγή. To bluetooth επίσης αποσυνδέεται πολλές φορές τυχαία τόσο με το Galaxy Watch 4 όσο και με τα Galaxy Buds Pro καθώς και με το bluetooth του αυτοκινήτου. Είναι όλα θέματα τα οποία δεν είχα με κανένα από το προαναφερθέντα Notes. Μέχρι στιγμής ανάμεικτα συναισθήματα. Είναι δυνατή συσκευή, είμαι γενικά ικανοποιημένος, αλλά τα πάραπάνω ζητήματα είναι υπαρκτά και δεν θα έπρεπε. Συγκρινόμενο με τα Notes (που ουσιαστικά είναι το ίδιο) το λογισμικό του μέχρι στιγμής μου φαίνεται buggy. Να σημειωθεί ότι έχει το τελευταίο update και έγινε καθαρή εγκατάσταση με νέο google account.
 13. Πολύ λαγκάρισμα στην κάμερα, μερικές φορές το βίντεο κάνει σπασίματα και το bluetooth κάνει τυχαίες αποσυνδέσεις συχνά με οποιαδήποτε συσκευή συνδεθεί. Επισης, ζεσταίνεται πολύ εύκολα με αποτέλεσμα αρκετές φορές να σταματάει η φόρτιση. Μια μέρα επίσης στα ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση και άλλαξαν οι ρυθμίσεις του One UI ( π.χ. απενεργοποιήθηκαν οι ειδοποιήσεις ) και έπρεπε να τις επαναφέρω σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά
 14. Όπου και να προσπάθησα φέτος να χρησιμοποιήσω δεδομένα ( Πηλιο - Πάργα - Θεσσαλονίκη περίχωρα και Βόλο ) μια αποτυχία το δίκτυο. Απίστευτα αργό, η κάλυψη απλά οκ ( η πράσινη σε χαμηλές στάθμες σήματος κλάσεις ανώτερη και σε ταχύτητα και σε σταθερότητα ) και γενικά απόρησα πώς είναι δυνατόν να είναι τόσο χάλια η κατάσταση και να μην κάνουν κάτι. Με τις εναλλαγές βέβαια δεν είχα θέμα, με Galaxy S22 Ultra, δεν βίωσα κάτι τέτοιο. Πάντως δεν θα την επέλεγα για συμβόλαιο με απεριόριστα την παρούσα στιγμή, ούτε με την προσφορά των 28.5 ευρώ που είχε βγάλει. Πραγματικό χάλι. Υ.Γ.: Ακριβώς για το λόγο αυτό, έδωσα τα €9.90 για απεριόριστα data δις, στην πράσινη που πραγματικά με εντυπωσίασε ( αν και, επίσης, ορισμένες φορές το 5G της είναι επιεικώς πάναργο)
 15. Τέρμα παντού δεν είναι, αλλά σε εξωτερικούς χώρους τουλάχιστον είναι αρκετά καλή η κάλυψη. Τι να το κάνεις όμως; γυρνάς τα δεδομένα σε άλλο πάροχο για να κάνεις δουλειά. Το μόνο θετικό που διαπίστωσα είναι ότι έχει πλέον full UMTS σε κάποιους εσωτερικούς χώρους του κέντρου, όπου μέχρι πρότινος δεν είχε σήμα καμία εταιρία (ελάχιστο μόνο η Cosmote, δηλαδή) στο ύψος Σπυρίδη με Κωνσταντά και με Ρήγα Φεραίου
×
×
 • Create New...