Jump to content

babas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    49
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About babas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

babas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα σας, Εκανα πρόσφατα αίτηση φορητότητας απο wind σε on telecoms. Μου είπαν το κλασσικό , θα παραγματοποιηθεί σε 10 ημέρες. Με αυτά που διαβάζω όμως εδώ και σε άλλα φόρουμ ανησυχώ. Είναι η εταιρία όντως για κλείσιμο? Θα αργήσει να ολοκληρωθεί η φορητότητα? Βρισκομαι στη Θεσσαλονίκη και το κέντρο μου είναι απο το βαρδάρη. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλή επιτυχία σε όλους μας! :)Και συγχαρητήρια στους διοργανωτές !
  3. To myphone προφανώς θα διαγράψει το μήνυμα μου υποθέτω (και καλά θα κάνει) διότι δεν αφορά την κινητή τηλεφωνία ούτε τα δίκτυα. Το ότι πολλόι θέλουν να "φάνε" την χώρα αυτή και τον πληθυσμό της το ξέρουμε χρόνια .. Το ότι η η βονταφον δεν συμπεριέλαβε τυχαία την συγκεκριμένη σημαία επίσης δεν είναι τυχαίο! Τίποτε στις διαφημίσεις και στο μάρκετινγκ δεν είναι τυχαίο! Συγγνώμη μα είναι άποψη μου , σπουδάζοντας παρεπιπτόντως το άθλημα αυτό , αυτό έχω καταλάβει. 'Αλλος ένας τρόπος να μπει στο υποσυνείδητο του απειθάρχητου ελληνικού λαού σχέδιο για διαχωρισμού εδαφών της χώρας και γενικότερα το κακό της. Σίγουρα, η διαφήμιση δεν προκαλλεί προβλήματα από το πουθενά , μα τα φέρνει στην επιφάνεια. Θετική διαφήμιση , δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί, μιας και πολλοί την κατακρίνουν . Προσπαθώ να μην είμαι υπερβολικός , κι αν γίνομαι συγχωρέστε με .. Αλλά δεν είναι από σπόντα η σημαία αυτή παρούσα ενώ σε ένα χρόνο, σύμφωνα με το προσύμφωνο του Βενιζέλου με την Κρήτη , θα γίνει δημοψήφισμα για το αν η Κρήτη θα συνεχίσει να θεωρείται κομμάτι αυτής της χώρας και όχι ξεχωριστή δημοκρατία. Συγγνώμη αν σας κούρασα και συγγνώμη για το πολιτικό μήνυμα μου! Φιλικά
  4. Τelestet και πάλι Τelestet. Το όνομα Q μόνο κακό θα κάνει αφού όλοι την έχουν ως το δίκτυο που δανείζεται σήμα από άλλα ,πιστεύω..
  5. Εξαρτάται.. Θεσσαλονίκη είμαι και έχω δει γραμμές χολ που απλώς είναι χάλια την ίδια στιγμή που η wind πετάει στο ίδιο σημείο. 'Ολα παίζουν από περιοχή σε περιοχή. Χολ έχει ο διπλανός μου και έβαλε cyta και χαίρεται κι εγώ έχω wind ενώ παλιότερα φόρθνετ και επίσης χαίρομαι με τη μεγάλη διαφορά στην ταχύτητα . Ψάξτε μεσω των γειτόνων σου. Αυτοί ξέρουν ;)
  6. Ακόμα κι έτσι να είναι που το κακό? Θέλω να πω ποια εταιρεία δεν θα θελε να είχε 100% κάλυψη τρίτης γενοιάς? Το κακό για μένα είναι τα ζώα που δεν αφήνουν να μπουν κεραίες. Μεγάλος μάγκας η ΠΑΝΑΦΟΝ ( αρνούμαι να την πω βοντα). Μακάρι να το εβγαζε και η wind:)
  7. χαχαχαχα. Αυτό πως το λες? Γνωριζόμαστε? :D Να μην το ματιάξω ρε παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος!
  8. Εγώ παιδιά δεν βλέπω κάτι τέτοιο. Στη Θεσσαλονίκη που λένε ότι υστερεί σε σχέση με τις άλλες, εγώ αισθάνομαι περήφανος που είμαι wind :)
  9. Δεν πρόκειται να βάλω ΟΤΕ και δεν πρόκειται να παω Κοσμοτέ . Ετσι γιατί μου τη σπάνε οι μούρες τους και το σήμα καμπάνα τους!
  10. Μ'αλλα λόγια αυτό θεωρείται *ουσ*ια από τον ΟΤΕ ή όχι! ΥΓ: Ευχαριστώ για την απάντηση
×
×
  • Create New...