Jump to content

orfeas92

Members
 • Δημοσιεύσεις

  957
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

6 Followers

About orfeas92

 • Ημ. Γέννησης 15/02/1992

Συσκευή

 • Συσκευή
  Xperia 1 II

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Αίγινα

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

10.172 profile views

orfeas92's Achievements

 1. Θα πρέπει με το flashtool να περάσεις την rom της cosmote για να έχεις volte. Δυστυχώς σε αυτό το μοντέλο πρέπει να υπάρχει η rom για να δουλέψει. Δεν είναι τίποτα πάντως να το κάνεις..Είναι λογικό μετά την αλλαγή πλακέτας να μπει η stock rom, γι αυτό και το είδες αυτήν την αλλαγή.
 2. Μετά το τελευταίο update, σας δείχνει και εσάς διπλά τα αποθηκευμένα δίκτυα wifi? Επιπλέον στο backup της Google δεν υπάρχει πια επιλογή για τα δίκτυα wifi.
 3. Το κάνει και σε απόλυτο σκοτάδι. Μόλις το δοκίμασα.
 4. Θα το δοκιμάσω σε λίγο και θα σου πω. Λες να υπάρχουν παρεμβολές επειδή είναι infa red τεχνολογίας? Δεν νομίζω να έχει διαφορά. Μου το κάνει και έξω, στο δρόμο, βράδυ.
 5. Και με την εφαρμογή το ίδιο αποτέλεσμα έχει. Όπως και στις κλήσεις. Αν είναι προβληματικός ο driver του σενσορα, είναι λογικό να το κάνει παντού.
 6. Εμένα είναι συνέχεια έτσι. Στο 1iii το έχουν φτιάξει? Πήρα ένα xperia 10(2019) για τον πατέρα μου και κάνει το ίδιο. Είναι γενικό το κακό μου φαίνεται. Πάντως εδώ και τόσο καιρό δεν το έχουν διορθώσει. Τελευταία ελπίδα το android 12.
 7. Καλησπέρα και πάλι παιδιά. Αντιμετωπίζει κανείς ένα θεματάκι με το proximity sensor? Πιο συγκεκριμένα συμπεριφέρεται ακριβώς όπως γράφουν μερικοί σε forum του εξωτερικού αλλά και στο sony support ( https://community.sony.co.uk/t5/1-series/xperia-1-ii-proximity-sensor-sensitivity/td-p/3686104 ). Όταν μιλάω στο τηλ, πολύ συχνά το βάζω σε λειτουργία πτήσης ή κλείνω το μικρόφωνο γιατί ενεργοποιείται η οθόνη. Όταν κάνω τεστ στο service menu, παρατηρώ ακριβώς αυτό: Αυτός είναι και ο λόγος που ενεργοποιείται τόσο εύκολα η οθόνη αν κουνήσεις λίγο το τηλέφωνο. Το δικό σας πως συμπεριφέρεται? Φαίνεται για software bug ή bug στον driver του proximity, αλλά τόσο καρό δεν έχει λυθεί, οπότε αμφίβολο αν θα ασχοληθούν.
 8. Μάλλον άδικα τα απενεργοποίησες.. Στο κάνει με όλους όσους συνομιλείς?
 9. Αυτό είναι πραγματικά μια δυνατότητα που την περίμενα χρόνια!
 10. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να κάμνει κάποιος κάτι μόνο με τα στοιχεία της ταυτότητας.. Γενικά στα στοιχεία αυτό υπάρχει πρόσβαση από τόσους ανθρώπους σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που έχουμε φακελωθεί, οπότε δεν θεωρώ οτι είναι κάτι τόσο σημαντικό. Περισσότερο ήθελα να δω αν είναι εντελώς απατεώνες και απλά σου τρώνε τα λεφτά ή λειτουργεί όντως αυτό που κάνουν.
 11. Έχει μετατρέψει κανείς το what' s up σε φοιτητικό μέσω αυτών των αγγελιών που υπάρχουν στο fb? Μίλησα με μια γυναίκα που μου είπε οτι χρειάζεται μόνο 50€ και την φωτοτυπία της ταυτότητάς μου. Δηλώνεται κάποιος random φοιτητής, αλλά το νούμερο παραμένει στο όνομά μου.
 12. Μπορείς να επιλέξεις αργή φόρτιση με γρήγορο φορτιστή? Απο που γίνεται αυτό? Γιατί αν ισχύει, άδικα χρησιμοποιώ συνήθως έναν παλιό και αργό της sony...
 13. Έχω γενικά κλειστό τον συγχρονισμό φωτογραφιών. Οκ, θα το δοκιμάσω. Ποια εφαρμογή είναι τα google services? Γιατί δεν τη βρίσκω.
 14. Έγινε παιδιά...Απλά έχωβ νευριάσει μαζί τους τον τελευταίο καιρό που δεν θέλω ούτε 20 λπετά να τους δώσω για ένα θέμα που το έχουν προκαλέσει εκείνοι. Μίλησα στο τσατ, πήρα μια απάντηση, οτι εντός 48 ωρών θα πιστωθεί ένα ποσό, οι 48 ώρες πέρασαν και ακόμη τίποτα.
×
×
 • Create New...