Jump to content

orfeas92

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.026
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

6 Followers

About orfeas92

  • Ημ. Γέννησης 15/02/1992

Συσκευή

  • Συσκευή
    Xperia 1 II

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Αίγινα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

11.861 profile views

orfeas92's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Posting Machine Rare

Recent Badges

15

Φήμη

  1. Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, θα σαε πω με βάση παρόμοιες περιπτώσεις οτι δεν θα ισχύει μετά η όποια προσφορά έχετε. Όταν αλλάζουμε εταιρία ή είδος (whats' s up, cosmokarta, neo κλπ), το σύστημα μας θεωρεί ως νέους συνδρομητές και μηδενίζονται όλα. Μόνο το υπόλοιπο μεταφέρεται σε κάποιες περιπτώσεις.
  2. orfeas92

    Cosmote neo

    Να προσθέσω ή να διορθώσω πιο σωστά ότι δεν χρειάζεται να περάσουν δύο μήνες καν. Μου άλλαξε η τράπεζα την κάρτα πριν λίγες μέρες και αφού την ενεργοποίησα, είναι λογικό να ακυρωθεί η παλιά. Δεν μπορούσα να αλλάξω την πάγια εντολή απο την ακυρωμένη κάρτα στη νέα, παρά το γεγονός ότι είχα ενημερώσει ήδη τους τρόπους πληρωμής στο Cosmote id προφίλ. Λογικά αυτό γινόταν γιατί έβλεπε την τρέχουσα κάρτα ως ακυρωμένη και είχαν παγώσει όλα. Μην έχοντας άλλη επιλογή, σκέφτηκα να περιμένω μέχρι την ημέρα της ανανέωσης, να λήξει το πρόγραμμα και να το ενεργοποιήσω απο την αρχή. Αυτό έγινε, αλλά έχασα όλα τα χρήματα που είχα μέσα και καθώς και τα GB του προηγούμενου μήνα. Η απάντησή τους όταν πήρα τηλ. την εξυπηρέτηση είναι ότι δεν επιστρέφονται αυτά και όταν τους τόνισα ότι είναι δικό τους λάθος (κακή σχεδίαση του συστήματος), μου απάντησε η κοπελιά ότι θα έσπερε να τους είχα ενημερώσει μόλις είχα δει το πρόβλημα με την αδυναμία αλλαγής της κάρτας. Προσοχή όσοι έχετε μαζέψει μεγάλα ποσά, γιατί είναι πολύ εύκολο να χαθούν με το neo. Έχει σκέτές αδυναμίες το σύστημα όπως είναι σχεδιασμένο.
  3. orfeas92

    Cosmote neo

    Δεν είχα ποτέ θέμα με tethering, ούτε με μείωση ταχύτητας. Μιλάμε βέβαια για λογική χρήση. Αν χαλάς 200gb/μέρα δεν ξέρω τι γίνεται.
  4. Αυτό δεν μπορεί να στο απαντήσει κανείς γιατί είναι σχετικό αλλά και θέμα τύχης. Ο κύριος μηχανισμός του πάντως (κομπρεσέρ) δεν διαφέρει απο του ψυγείου το οποίο δουλεύει συνέχεια για 10ετίες. Είχα δει στο στρατό πχ μερικά κλιματικά που δεν έκλειναν ποτέ. Δεν χρειάζεται να σε ανησυχεί τόσο αυτό, αρκεί να γίνει σωστά η τοποθέτηση (με αντλία κενού κλπ.) και σωστά η συντήρηση (καθαρισμός, έλεγχος φρέον κλπ). Με λίγα λόγια μπορεί να πάει για πέταμα ένα μηχάνημα εκτός εγγύησης που έχει δουλέψει 5 ώρες γιατί έτυχε να καεί κάποιο ανταλλακτικό που δεν βρίσκεται ή δεν συμφέρει, και μπορεί ένα άλλο να δουλεύει όλη μέρα για 20 χρόνια.
  5. orfeas92

    Cosmote neo

    Κανονικά μπορείς να το κάνεις neo. Αν ισχύει το 3μηνο διάστημα είναι για τη μετατροπή πάλι σε συμβόλαιο,, το οποίο μάλλον δεν σε αφορά και δεν ξέρω αν εφαρμόζεται στην περίπτωσή σου. Προχώρα κανονικά. Πιστεύω θα το βολευτείς.
  6. orfeas92

    Cosmote neo

    Επιτέλους βγήκε αυτό το 1€ που δεν μπορούσες να το χρησιμοποιήσεις πουθενά. Πολύ ενδιαφέρον το νέο πακέτο των απεριόριστων. Έχει καταλάβει κανείς πόσα gb θα ισχύουν στο εξωτερικό αν κάποιος επιλέξει τα απεριόριστα?
  7. Το επίσημο service της sony είναι αυτό: (https://www.omnitech.gr/) Παίρνεις την απόδειξη μαζί και το πας. Όταν το φτιάξουν να τρέξετε όλα τα διαγνωστικά στο service menu ώστε να επιβεβαιώσετε οτι όλες οι υποσυσκευές του κινητού είναι συνδεδεμένες. Δύο φορές την έχω πατήσει στα service.
  8. Ναι, φυσικά.. όλα φτιάχνονται.
  9. Δεν σημαίνει τίποτα. Είναι θέμα τύχης στο πόσο ευσυνείδητος επαγγελματίας θα είναι αυτός ο random ψυκτικό που θα έρθει. Αν πιστεύεις οτι είναι πολλοί τέτοιοι γύρω μας σε αυτή τη χώρα, τότε οι πιθανότητες να έχει γίνει καλή δουλειά είναι περισσότερες. Αν πιστεύεις το αντίθετο (όπως εγώ), τότε φωνάζεις έναν καλό ψυκτικό όταν έρθει η ώρα του καθαρισμού, ώστε να κάνει έλεγχο και να χρειαστεί να διορθώσει κάτι.
  10. Δεν νομίζω οτι μπορεί κανείς να απαντήσει αυτήν την ερώτηση γιατί είναι πολύ γενική. Εξαρτάται από το τι πήγε λάθος στην τοποθέτηση, οπότε θα υπάρχει και η αντίστοιχη επίπτωση στην απόδοση ή μακροζωία του μηχανήματος.
  11. Μια χαρά επιστρέφει (με ένα μεγάλο ερωτηματικό για την αντοχή της αδιαβροχοποίησης από εκεί και μετά), αλλά η κάμερα θα έχει 10 σκουπιδάκια μετά και όχι ένα. Είχα πάει για αλλαγή μπαταρίας και είχα κάνει ολόκληρη ιστορία. Υποτίθεται το καθάρισαν αλλά φυσικά φαίνονται ακόμη μέσα αρκετά κάτω από το φως. Δεν δουλεύουν στο περιβάλλον που κατασκευάζει η intel τα cpu οπότε είναι λογικό να υπάρχει σκόνη. Το εξοργιστικό είναι οτι δεν ρίχνουν λίγο αέρα μετά για να φύγουν έστω τα περισσότερα. Μιλάω πάντα για το επίσημο service. Γνώμη μου είναι να το κρατήσεις το έτσι. Έτσι κι αλλιώς αν κρατήσεις αρκετά τη συσκευή και πας για αλλαγή μπαταρίας θα γίνει χειρότερο.
  12. Το doa σημαίνει dead on arrival και γίνεται άμεσα αντικατάσταση σε περίπτωση ελαττώματος / προβλήματος. Το δικαίωμα υπαναχώρησης νομίζω ισχύει στην περίπτωση που δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία εκτός αν ο πωλητής έχει διαφορετικούς πιο - πιο ελαστικούς όρους (πχ Amazon). Δεν είμαι σίγουρος σε αυτό αλλά νομίζω ότι αυτό ισχύει και αυτό βγάζει λογική.
  13. Θα εισαχθεί επίσημα στην Ελλάδα? Γιατί κάπου είχα δει οτι δεν θα έρθει αλλά από τη στιγμή που η sonyhellas στέλνει διαφημιστικά mail, φαντάζομαι θα έρθει κανονικά.
  14. Θα το αναγνωρίσουν οτι έγινε από αυτούς.. Στείλε όμως mail στη διεύθυνση που σου έγραψα την προηγούμενη φορά. Αν δεν τους ενοχλήσει κανείς, θα το φτιάξουν με το μικρότερη δυνατό κόστος και με τη μεγαλύτερη ταλαιπωρία για εσένα. Απο εδώ και στο εξής θέλει λίγη υπομονή. Όταν είπα για σκόνες μέσα απο την κάμερα, δεν εννοούσα οτι μπαίνουν σκόνες μετά, αλλά πριν κλείσουν το καπάκι στο service. Δεν το φυσάνε δηλαδή με λίγο αέρα για να γίγει η όποια σκόνη κάθισε πάνμω στις κάμερες και τα προστατευτικά των φακών όσο ήταν ανοιχτό.
  15. Σκόνες πάντα μπαίνουν. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν σε υπερβολικό βαθμό. Στο νερό δεν το έβαλα αλλά δεν πιστεύω οτι θα αντέξει. Με βάση τον presure sensor που το δοκιμάζω. Είναι 3 ετών συσκευή και η αδιαβροχοποίηση μπορεί να έχει χαλάσει και σε άλλο σημεία που δεν βάζουν αυτοί κόλλα. Πχ απο τα ηχεία μπρστά, απο τη φλάντζα της usb - c ή από το jacck ακουστικών και τα πλαϊνά κουμπιά. Δεν είχα λοιπόν καμιά όρεξη να τρέχω πάλι και να μελινω χωρίς τηλέφωνο. Το ξέρω πλέον οτι μετά τα 1,5-2 έτη ζωής της συσκευής χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή στα νερά.
×
×
  • Create New...