Jump to content

guy_fawkes

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.149
 • Εγγραφή

 • Τελευταία Επίσκεψη

 • Days Won

  6
 • Αξιολογήσεις

  0%

guy_fawkes last won the day on Μάρτιος 19

guy_fawkes had the most liked content!

7 Followers

About guy_fawkes

 • Ημ. Γέννησης 29/01/1979

Συσκευή

 • Συσκευή
  SonyXperia 1 IV

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  ATHENS

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

18.112 profile views

guy_fawkes's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Very Popular Rare
 • Dedicated Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare

Recent Badges

19

Φήμη

 1. Βρήκα τριάρι σε γνωστό μου που ούτε γνώριζα τόσο καιρό ότι έχει τέτοια συσκευή. Στο 2,9 τού 1iii vs 3,5 του iv στο δεύτερο βγαίνουν καλύτερες οι φωτογραφίες. Αν συγκρίνεις τις 4,4 vs 5,2 τότε υπερέχει το τριάρι, σίγουρα χρειάζεται μια αναβάθμιση από την Sony. Σε ψηφιακό ζουμ μέχρι όσο φτάνει το τέσσερι ξανά παίρνει κεφάλι. Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 2. εδώ δεν χορτάσαμε την 12, κάτσε λιγάκι!
 3. Γράψτε και οι υπόλοιποι σας παρακαλώ πως είναι οι φωτογραφίες με τον οπτικό.... Αυτό που με ανησυχεί (ξανά) είναι ότι το gsmarena στις 8 Ιουνίου είχε κάνει ένα update στο review τους και είχανε τονίσει για ένα update που ήρθε και έφτιαξε την θολούρα στις φωτογραφίες από την οπτική κάμερα. Φαντάζομαι οτι το gsm χρησιμοποιεί Ευρωπαϊκό μοντέλο που κανονικά θα έπρεπε να είχαμε και εμείς την ίδια βελτίωση!
 4. επίσης αναφορές εδώ Xperia 1 IV, το πιο πρόσφατο Apde βελτιώνει την "αντοχή στη θερμότητα"; Διατηρήστε τα 120 Hz ακόμα και στους 42°C | Χωνεύματα για έξυπνα τηλέφων (sumahodigest.com)
 5. Reddit φίλε μου, απλά βλέπω να αργεί στην Ευρώπη, υπάρχουν αναφορές πάντως ότι το Refresh rate παραμένει στα 120hz και έχει βελτιωθεί το οπτικό ζουμ όχι στα πρότυπα του 1 iii ακόμα. Υπάρχουν και σχετικά videos από Ιαπωνία μεριά στο you tube. Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 6. Εσκασε αναβάθμιση που διορθώνει το refrashe rate και την φωτογραφία στο οπτικό zoom στην Ιαπωνία αλλά και σε κάποιες Ευρωπαϊκές χώρες, εν αναμονή!
 7. συνεχίζω να μην το νιώθω καυτό μιας κι μάλλον βάζει stop μόνο του ρίχνοντας πολύ εύκολα τα 120 hz στα 60 hz. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι άλλο που είναι σύνηθες και στο reddit. Με τον οπτικό φακό και τις φωτογραφίες που βγάζει έχετε παρατηρήσει κα εσείς οτι είναι λίγο soft έως θολές?
 8. Σύμφωνα με insiders το Xperia 5 IV & Xperia pro θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2022.
 9. και εδώ η διαφορά απόδοσης αναφορικά με την θερμότητα ανάμεσα σε Xperia 1 IV & Galaxy s22 Ultra με snapdragon. Το πρώτο γράφημα είναι του Samsung και το δεύτερο του Xperia. και παρακάτω η απόδοση τους πρώτα του 1 IV και ακολουθεί η απόδοση του S22 ULTRA. Όπως φαίνεται το Sony εχει καλύτερο σκορ και είναι φανερά πιο δυνατό αλλά δεν διαχειρίζεται σωστά την θερμοκρασία με αποτέλεσμα την βίαιη διακοπή των 120 hz ή της κάμερας.
 10. Το ξέρω και μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά όλες τις συσκευές μου τις φορτίζω κλειστές και ΔΕΝ τις αφήνω όλη νύχτα στην φόρτιση, γνωρίζω πάνω κάτω πότε θα φτάσει κοντά στο 100% και τις βγάζω από το ρεύμα. Πές το κόλλημα! Πάντως η συσκευή είναι σχεδόν άψογη και το μόνο κακό είναι ότι την δουλεύεις πιο πολύ με 60 hz παρά με 120 hz μιας και πολύ πριν αισθανθώ ζέστη, αυτό ρίχνει τα frames. Το τριαρί το αισθανόμουν πολύ πιο ζεστό παρά αυτό. Εν αναμονή μιας αναβάθμισης μιας και γνωρίζει η Sony και όλοι ελπίζουμε να το διορθώσει.
 11. Ανοιχτό φτάνει κανονικά στο 100% Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 12. Ένα πρόβλημα -οχι ακριβώς πρόβλημα - απλά παρατήρηση, ότι το κινητό όταν το φορτίζω κλειστό ( δηλαδή πάντα) ενώ δείχνει ότι φορτιστηκε στο 100% , όταν το ανοίγω δείχνει 96% Δεν ξέρω αν έχει παρατηρηθεί από άλλους. Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 13. Αυτό έλειπε η συσκευή που πήρες να μην ήταν τέλεια και να μην δούλευε άψογα, έχω ευχαριστημένους πελάτες πάντα! 🙂🙂 Τα έλεγα εγώ οτι πρόβλημα με σήμα δεν έχω και μάλιστα κάτι τρομερό όπως κάποιοι άλλοι κάτοχοι. Κάμερες έχε εμπιστοσύνη στο αυτόματο, ιδίως σε σπίτι μέσα και πρόσωπα με το eye af είσαι ήσυχος. Χαίρομαι πολύ που την πήρες εσύ να ξέρεις, πήγε σε γνώστη!
 14. Χαχαχα, σε μώβ τα σπάει πάντως, ούτε που φαίνεται!! Στάλθηκε από το XQ-CT54 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
 15. 2η ημέρα με το IV και πάντα σε σύγκριση με το III που είχα μέχρι πρόσφατα. Οθόνη εκεί που τελείωνε η φωτεινότητα του 1iii, το τεσσάρι έχει να ανεβάσεις κι άλλο. Η παραμετροποίηση της οθόνης από τις καλύτερες της αγοράς. Από κάμερες έχει βελτίωση και στην main αλλά και στην 16mm, στο οπτικό ζουμ είναι πολύ έξυπνη η υλοποίηση του συνεχές ζουμ αλλά σίγουρα χρειάζεται μεγαλύτερο εύρος, παρόλα αυτά είναι κάτι καινούργιο και πρωτόγνωρο στα κινητά. Μου αρέσει το νέο video pro, θα συμφωνήσω βγάζει ωραία βίντεο ακόμα και εντος σπιτιού, που δεν είναι εύκολες συνθήκες με τεχνητό φως, αν ο φίλος από πάνω το σύγκρινε και με iphone τότε αυτό λέει πολλά! Επίσης μου αρέσει που όταν ζουμάρεις σε περνάει στην αμέσως επόμενη κάμερα χωρίς να διακόπτεις το βιντεο(αυτό έπρεπε να υπάρχει και στο τριάρι) Μπαταρία σίγουρα καλύτερη από τον προκάτοχο. Ήχος συνεχίζω και δεν καταλαβαίνω διαφορές με το τριάρι, όπως και με την ταχύτητα, ίσως φταίει που δεν παίζω παιχνίδια ή που δεν το ζορίζω. Πάμε τώρα στις θερμοκρασίες, θα τολμήσω να πω ότι το τριάρι ήταν πιο ζεστό από ότι αυτό, αλλά ρίχνει εύκολα από τα 120hz στα 60hz χωρίς κάποια ειδοποίηση. Βέβαια σήμερα δεν μου το έκανε με κλήσεις, viber, reddit, insta και 2-3 πληρωμές. Ελπίζω σε μια νέα αναβάθμιση ώστε να λυθεί το όποιο θέμα.
×
×
 • Create New...