Jump to content

r31134

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.686
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

21.561 profile views

r31134's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

44

Φήμη

  1. r31134

    Xiaomi 12

    Το επίπεδο ενημέρωσης συστήματος google play έγινε 1 Μαρτίου 2024 με χειροκίνητο update απο τις ρυθμίσεις της συσκευής.
  2. r31134

    Xiaomi 12

    Το επιπεδο ενημερωσης συστηματος google play εγινε 1 Φεβρουαρίου με χειροκινητο update
  3. Τα ιδια εικονιδια χρησιμοποιω κι εγω στο xiaomi
  4. r31134

    Xiaomi 12

    Οχι. Του pro ειναι μεγαλυτερες οι διαστασεις
  5. Εχω ειχα ενα αθλιο μοντεμ ρουτερ της vodafone σε 24αρα adsl το οποιο επαιζε μονο 2.4 οποτε αγορασα ενα ρουτερ της Huawei με 13€ και το κουμπωσα πανω του με καλωδιο ωστε να εχω 5GHz απο το ρουτερ. Tο προτινω ως μια απλη,φθηνη λυση. Η nova δεν στο αλλαζει με κατι πιο καλο; Εδω και ποσα χρονια στο πατρικο εχω 50vdsl Nova με το ZTE Η288 το οποιο ειναι σουπερ και με μηδενικα προβληματα τοσο καιρο.
  6. r31134

    Xiaomi 12

    Αφου κανεις την ρυθμιση στην ενοτητα ηχος και δονηση στις ρυθμισεις του κινητου (απτικη αναδραση ενεργη) μετα πας στις ρυθμισεις του Gboard (προτιμησεις-αναδραση αφης κατα το πατημα πλήκτρου ) και εισαι ετοιμος. Σε εμενα λειτουργει αψογα η δονηση στον Gboard. Μετα απο χειροκινητο update, το συστημα google play ισοφαρισε το συστημα σε 1-1-2024. ΥΓ: Απενεργοποιησε και την εξοικονομηση ενεργειας γιατι απενεργοποιει την δονηση αυτη.
  7. Τελικα σημερα μου επιστραφηκαν τα χρηματα οπως ειχαμε συμφωνησει τηλεφωνικα και μεσω Tobi. Ενα γεματο τριμηνο απο την μερα που ζητησα διακοπη λογω και e-bill και μεταβαση στη NOVA FTTH. Με ενοχλησε που αλλα ειπαμε αρχικα και αλλα εκαναν, που δεν εστειλαν ποτε λογαριασμο,ουτε ηλεκτρονικο ουτε εγχαρτο, που δεν μ αφησαν ουτε την παγια εντολη να απενεργοποιησω μεσω του app. Κατα τυχη ειδα την χρεωση. Καποιος που δεν θα ασχολιοτανε, μπορει να μην το επαιρνε ποτε χαμπαρι και να την ετρωγε κανονικα. Εχω και 2 ρουτερ τους τα οποια κανεις δεν ξερει αν πρεπει να τα επιστρεψω.
  8. r31134

    Xiaomi 12

    Βαλτε τες μονοι. Τις πρωτες ωρες με απαλες κινήσεις μπορειτε να τις μετακινησετε για να ερθουν ακριβως. Οι τυχον φουσκιτσεε φευγουν μονες σε 2-3 μερες. Μονο χνουδια,σκουπιδακια μην παρουν οσο κανετε τη διαδικασια. Εχω βαλει πολλες φορες υδροτζελ μεμβρανη σε κινητα μου,μη φοβαστε την τελικη θεση αν κατσει λιγο εκτος θεσης στην αρχης. Αυτοθεραπευονται μονες του ακομα και του AliExpress με μικρογρατζουνιες και παραμορφωσεις απο πιεση (πχ. Νυχι)
  9. r31134

    Xiaomi 12

    Το i-repair με 10-20€ ευρω, αναλογα την ποιοτητα, σου κοβει και σου βαζει επιτοπου μεμβρανη υδροτζελ.
  10. r31134

    Xiaomi 12

    Τα χρωματα της καμερας οσο τα βλεπω στις ημερησιες φωτο ειναι καλυτερα πλεον, οχι εκεινα τα έντονα υοερκορεσμενα. Δειτε και εσεις αν βλεπετε καμια διαφορα ή ειναι στην φαντασια μου. Παρατηρησα αισθητη βελτιωση μπαταριας με την καθημερινη μου χρηση και το υπολοιπο ποσοστο που μενει στο τελος καθε μερας, ξεκινώντας απο 100%. Ειδικα με το stand by και με την χρηση 5G.Μετα απο 4-5 κυκλους φορτισης που εχω κανει με το HyperOs και φυσικα Android 14.
  11. Eγω που θεωρητικα τα εκανα ολα αυτα εμπροθεσμα μεσα Νοεμβριου και διεκοψα για να παω ΝOVA και με τηλεφωνικη επιβεβαιωση οτι δεν θα φαω ποινη προωρης διακοπης λογο καταργησης εκπτωσης ebill, χρεωθηκα 67 ευρω σε εκκαθαριστικο λογαριασμο που ποτε δεν ελαβα με κανεναν τροπο και ο οποιος πληρωθηκε μεσω πιστωτικης καρτας την οποια το συστημα δεν με αφηνε να αφαιρεσω (παγια εντολη).Oυτε ομως ως καρτελα μπορουσα να δω μεσα στο app γιατι αλλαξα παροχο. Οποτε μολις αντιληφθηκα την κινηση στην καρτα, τους πηρα και τ ακουσανε γιατι αλλα συμφωνησαμε και αλλα κανανε. Μου ειπαν οτι εκαναν "λαθος" και οτι θα δρομολογηθει επιστροφη εντος 15 ημερων. Περασε ενας μηνας απο τοτε και εκδοσανε πιστωτικο εκκαθαριστικο πριν 5 μερες στα 72 ευρω και ξαναεδωσα το ΙΒΑΝ που τυχαια δεν καταχωρηθηκε και αναμενω ακομη 15 μερες για να παρω τα λεφτα μου πισω. Οποτε ολα ειναι σχετικα. Σημειωνω καθε φορα ποτε μιλησα στο τηλεφωνο και με ποιον υπαλληλο γιατι αν δεν παρω τα λεφτα μου, θα προβω σε καταγγελια με οσα στοιχεια εχω. Αν δεν εβλεπα την κινηση στην καρτα, δεν θα το μαθαινα ποτε γιατι υπουλα μου μπλοκαραν την διαγραφη παγιας εντολης, δεν στειλανε ουτε καν ηλεκτρονικο ουτε εγχαρτο εκκαθαριστικο λογαριασμο για να εχω ενημερωση του λαθους και φυσικα αλλα ειπαμε και αλλα κανανε στην πραξη.
  12. r31134

    Xiaomi 12

    Δεν εχω πειραξει τιποτα. Στοκ εντελως ρυθμισεις στην καμερα
  13. r31134

    Xiaomi 12

    Εχω την αισθηση οτι τα χρωματα στις φωτογραφιες της καμερας, πλεον δεν ειναι υπερκορεσμενα και αποτυπωνουν καλυτερα τα χρωματα που βλεπει το ματι. Αυτο ηταν που λατρευα στο sony xperia 5 ii και χαίρομαι αν επιβεβαιωθει η πρωτη αισθηση μεχρι στιγμης. Προς ωρας δοκιμασα μονο σε κλειστο χωρο,με τεχνητο φως,δυνατο και χαμηλο. Θα το τσεκαρω στις ημερησιες. Η συγκριση γινεται με το δεδομενο οτι εχω επιλογη σχεδιου χρωματος την ζωντανια. Στο σχεδιο χρωματος προτοτυπο μου φαινονται 100% αποτυπωση αυτου που βλεπω. Στις καμερα παντως εγιναν αισθητικες αλλαγες στο μενού.
  14. r31134

    Xiaomi 12

    Καμια γραμματοσειρα που να δειχνει και ελληνικους χαρακτηρες ιδια με τους λατινικους, ξερετε; Το κινητο παει ταπα, κρεμα που λεμε.
  15. r31134

    Xiaomi 12

    Λιγα πραγματα. Η απενεργοποιηση εφαρμογων της google παντως ηταν η εκπληξη για μενα.
×
×
  • Create New...