Jump to content

guy_fawkes

Members
 • Δημοσιεύσεις

  3.954
 • Εγγραφή

 • Days Won

  7
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by guy_fawkes

 1. συνήθως όταν κάτι κυλάει ρολόι δεν έχεις να γράψεις και κάτι!
 2. δεν δοκιμάζεις να αφαιρέσεις την κάρτα απο το pixel και να την βάλεις σε άλλη συσκευή να δεις τι γίνεται?
 3. Αυτό με τα sms με NOVA είχε δημιουργηθεί και τον Δεκέμβριο του 23. Και τότε υπήρχε θέμα απο την εταιρία να ξέρεις. δεν φταίει η συσκευή!
 4. δεν έχω προσωπικά αγάπη για site και για forum, περίεργα συναισθήματα σε διακατέχουν να το κοιτάξεις! ζητάμε να μπαίνουμε απο εκεί που τόσο καιρό υπήρχε πρόσβαση, δεν είναι κακό όπως κακό δεν είναι να μην υπάρχει! Κακό όμως είναι να σε γράφουν στα παλιά τους τα παππούτσια και να μην σου απαντάνε! Τέλος μου αρέσει που έκανες τον κόπο να μπεις σε ένα topic που στην ουσία δεν σε αφορά για να μας νουθετήσεις!
 5. εχω την εντύπωση οτι το εύρος ηλικίας εδώ στο forum είναι αρκετά μεγάλο για να πίνει ενεργειακά. Για αυτό και σκέφτηκα οτι πολλές ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν σε ένα δυο μαγαζία που έχουν γκάμα και όχι 2-3 είδη!
 6. Να ξέρεις επειδή είμαι στον χώρο γενικά των πωλήσεω, αν βρεις ένα κεντρικό mini market που πουλάνε γκάμα μεγάλη και ρωτήσεις, θα πάρεις πολύ πιο άμεσες απαντήσεις και σε μεγαλύτερο εύρος!
 7. το tapalk θα το φτιάξουν ή να μπει αγγελία και για αυτό?
 8. πάντα ήταν πιο πάνω και σε νυχτερινές απογειώνεται!
 9. Ωραίο forum δείχνει αυτό και με εμπεριστατωμένη ύλη!
 10. δεν τους νοιάζει! Και να είμασταν 2-3, αντε να το καταλάβω, αλλά εδώ υπάρχουν πολλοί που το θέλουν!
 11. αποχή 🤣 Αυτό ακριβώς! Ας υπάρξει μια ενημέρωση ώστε να ξέρουμε και εμείς.
 12. το να μην θέλουν να εντάξουν ένα τεχνολογικό forum στο tapatalk άντε και πες το κατανοείς, μιας και μέσω tapatalk δεν έχουν την δυνατότηα να μετρήσουν νομίζω πόσοι μπαίνουν και ποια είναι η κινητικότητα του site. Το να μην δίνουνε όμως με μια ξεκάθαρη απάντηση σε όλα τα μέλη που είναι και πολλά απο ότι βλέπω, αυτό είναι αρκετά εξοργιστικό.
 13. δυστυχώς και είμαστε και πολλοί!
 14. Αν διαβάσεις για pixel 7 pro είναι όλα τέλεια. Χαμένες κλήσεις δεν υπάρχουν. Για p8p δεν γνωρίζω, από όσο διαβάζω μεμονωμένες περιπτώσεις όπως του φίλου πιο πάνω!
 15. να ρωτήσω κάτι, έχω τηλε΄φωνο-internet και tv στην cosmote, στις 25/1 θα έληγε το συμβόλαιο της tv και τελικά το ανανένωσα στις 17/1 με 3€ αύξηση και ένα πάγιο δωρεάν. Στις 25/1 δηλαδή σήμερα μλυ έρχεται ο λογαριασμός κατά 4 € αυξημένος και στην ερώτηση μου για τον λόγο που έγινε αυτό, μου είπανε οτι είναι επειδή έκανα νέο συμβόλαιο, απόρησα μιας και μέχρι τις 25/1 έχει ισχύ το παλιό συμβόλαιο και αν είναι με αυτό το σκεπτικό θα έπρεπε να μου δώσουν το δωρεάν πάγιο. Μου απάντησαν οτι το δωρεάν πάγιο θα είναι τον επόμενο μήνα,αλλά την αύξηση βιάστηκαν να μου την βάλουν μέσα στον Ιανουάριο. Επέμενα οτι απο την στιγμή που στις 25/1 έληγε το παλιό συμβόλαιο δεν θα έπρεπε να μου βάλουν αύξηση και μάλιστα 4€ και όχι 3€ και τότε ήταν που μου απάντησε οτι αυτό έγινε αναλογικά απο τις 17/1 μέχρι τις 25/1 και απο τις 26/1 μέχρι τις 25/2.... και εκεί το έκαψα... μπορεί κάποιος να μου το εξηγήσει σας παρακαλώ πολύ?
 16. επιβεβαιώνω οτι και εγώ pixel 7 pro όλα άψογα!
 17. Είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει στήριξη τεχνική και να μείνει εκτός tapatalk
 18. Γιατί δεν μπορούν? Τι είναι το τόσο δυσεπίλυτο?
 19. όχι, τόσα χρόνια πάινρω orginal φορτιστές και ο πρώτος που μου χάλασε ήταν αυτός και δεν θα δεις και διαφορά στην ταχύτητα φόρτισης!
 20. μπορεί ναι , αλλά αν ήθελε η εταιρία που κάνει support το forum, θα είχε γίνει χθες!
 21. δύσκολο δεν είναι απλά κοστίζει για την εκάστοτε εταιρία και δεν βλέπω να το κάνει στην συγκεκριμένη σειρά.
 22. Κι αν χρειαστεί service, αναλαμβάνουν εκείνοι να το γύρσίουν πίσω και να επικοινωνήσουν απο εκεί που το αγόρασαν?
 23. απο που το (ξανά) αγόρασες τελικα?
×
×
 • Create New...