Jump to content

guy_fawkes

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.963
  • Εγγραφή

  • Days Won

    7
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by guy_fawkes

  1. εγω με cosmote και 5g και όλα ρολόι στο p7p και το volte λειτουργεί μια χαρά!
  2. shizuku γιατί έχεις τώρα? Εγω με cosmote σε p7p και δεν αντιμετωπίζω κανενα θέμα!
  3. Οχι η σειρά 10 δεν έχει!
  4. δεν νομίζω να έγινε καταλάθος μιας και το αναφέρουν στην έκδοση Μαρτίου που έγινε πριν μια εβδομάδα.
  5. αρα τώρα στέλνω απο την ίδια την συσκευή μου sms για ενεργοποίηση 5g ?
  6. δεν είναι ακριβώς έτσι. Οταν είχα τα xperia II, III, IV υποτίθεται οτι έπρεπε να είχαν wifi call αλλά στην cosmote δεν ήταν συμβατά και δεν μπρούσα να το ενεργοποιήσω. Η SONY δεν είχε να κάνει κάτι για αυτό, ξεκλείδωτο το είχε! Θέμα του παρόχου ήταν.
  7. εγω αυτά τα έχω στο pixel 7 pro μάλλον επειδή έχω το google one.
  8. δεν έχω παρατηρήσει τέτοια θέματα αλλά ένας άλλος τρόπος είναι να την τραβάς κανονικά και ύστερα να πηγαίνεις στο google photos να την κάνεις πορτραίτο εκ των υστέρων. Δοκίμασε το , εγώ είμαι ευχαριστημένος και με αυτόν τον τρόπο
  9. συνήθως όταν κάτι κυλάει ρολόι δεν έχεις να γράψεις και κάτι!
  10. δεν δοκιμάζεις να αφαιρέσεις την κάρτα απο το pixel και να την βάλεις σε άλλη συσκευή να δεις τι γίνεται?
  11. Αυτό με τα sms με NOVA είχε δημιουργηθεί και τον Δεκέμβριο του 23. Και τότε υπήρχε θέμα απο την εταιρία να ξέρεις. δεν φταίει η συσκευή!
  12. δεν έχω προσωπικά αγάπη για site και για forum, περίεργα συναισθήματα σε διακατέχουν να το κοιτάξεις! ζητάμε να μπαίνουμε απο εκεί που τόσο καιρό υπήρχε πρόσβαση, δεν είναι κακό όπως κακό δεν είναι να μην υπάρχει! Κακό όμως είναι να σε γράφουν στα παλιά τους τα παππούτσια και να μην σου απαντάνε! Τέλος μου αρέσει που έκανες τον κόπο να μπεις σε ένα topic που στην ουσία δεν σε αφορά για να μας νουθετήσεις!
  13. εχω την εντύπωση οτι το εύρος ηλικίας εδώ στο forum είναι αρκετά μεγάλο για να πίνει ενεργειακά. Για αυτό και σκέφτηκα οτι πολλές ερωτήσεις μπορούν να απαντηθούν σε ένα δυο μαγαζία που έχουν γκάμα και όχι 2-3 είδη!
  14. Να ξέρεις επειδή είμαι στον χώρο γενικά των πωλήσεω, αν βρεις ένα κεντρικό mini market που πουλάνε γκάμα μεγάλη και ρωτήσεις, θα πάρεις πολύ πιο άμεσες απαντήσεις και σε μεγαλύτερο εύρος!
  15. το tapalk θα το φτιάξουν ή να μπει αγγελία και για αυτό?
  16. πάντα ήταν πιο πάνω και σε νυχτερινές απογειώνεται!
  17. Ωραίο forum δείχνει αυτό και με εμπεριστατωμένη ύλη!
  18. δεν τους νοιάζει! Και να είμασταν 2-3, αντε να το καταλάβω, αλλά εδώ υπάρχουν πολλοί που το θέλουν!
  19. αποχή 🤣 Αυτό ακριβώς! Ας υπάρξει μια ενημέρωση ώστε να ξέρουμε και εμείς.
  20. το να μην θέλουν να εντάξουν ένα τεχνολογικό forum στο tapatalk άντε και πες το κατανοείς, μιας και μέσω tapatalk δεν έχουν την δυνατότηα να μετρήσουν νομίζω πόσοι μπαίνουν και ποια είναι η κινητικότητα του site. Το να μην δίνουνε όμως με μια ξεκάθαρη απάντηση σε όλα τα μέλη που είναι και πολλά απο ότι βλέπω, αυτό είναι αρκετά εξοργιστικό.
  21. δυστυχώς και είμαστε και πολλοί!
  22. Αν διαβάσεις για pixel 7 pro είναι όλα τέλεια. Χαμένες κλήσεις δεν υπάρχουν. Για p8p δεν γνωρίζω, από όσο διαβάζω μεμονωμένες περιπτώσεις όπως του φίλου πιο πάνω!
×
×
  • Create New...