Jump to content

kai50000

Members
 • Δημοσιεύσεις

  200
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

1 Follower

About kai50000

 • Ημ. Γέννησης Μάϊος 25

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  ソフトバンクモバイル

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kai50000's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Φήμη

 1. Μέρες που είναι, αφιερωμένο σε όλους.
 2. Χρησιμοποιεί κανείς Garmin Pay; To χρησιμοποιώ εδώ και περίπου ένα μήνα με δύο VISA της Alpha στο πορτοφόλι μου. Κλασικά, όπως και με το myAlpha Wallet, δεν βγάζει το POS τους bonus πόντους. Όμως, στις ανέπαφες πληρωμές με το myAlpha, όταν κλείσουν οι κάρτες, οι bonus πόντοι εμφανίζονται κανονικά, δεν συμβαίνει το ίδιο με τις ανέπαφες μέσω Garmin Pay. Το άλλο παράδοξο είναι ότι όλες οι συναλλαγές φαίνονται pending, ακόμα και 20 μέρες μετά. Τί παίζει;
 3. CustomerService@alpha.gr Στείλε προκαταβολικά ταυτότητα, Ε0 (και Ε3 αν έχεις) μαζί το αίτημα γιατί παίζει να στα ζητήσουν ούτως ή άλλως.
 4. @Mernion Οι 8.000 πόντοι είναι για έκδοση νέας κάρτας. Θεωρητικά, οι MC έχουν διαφορετικό αριθμό, όμως στο σύστημα θεωρούνται ως κάρτες αντικατάστασης, γι'αυτό και ισχύουν οι παλιοί όροι και μεταφέρεται αυτούσιο το υπόλοιπο από τις AMEX. Το έχουν, κατά κάποιο τρόπο, επιβεβαιώσει και από την εξυπηρέτηση, χωρίς όμως να είναι και αυτοί σίγουροι.
 5. Ακριβώς, το λέει ξεκάθαρα και μάλιστα αναφέρει ότι αφορά νέες εκδόσεις μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία (η οποία από όσο έχω διαπιστώσει έχει πάρει παρατάσεις).
 6. Επανέρχομαι στο θέμα για να ενημερώσω για τις νεότερες εξελίξεις. Τίποτα από όσα μας είχαν ενημερώσει αρχικά δεν έγινε. Σε μένα τελικά ήρθε η Platinum Bonus MC και στη γυναίκα μου η Χρυσή, με τους ίδιους όρους όπως και πριν. Ρώτησα και μου είπαν, χωρίς να είναι σίγουροι, ότι σε αυτήν τη φάση δεν γίνεται να εκδοθούν 2 Platinum σε κοινό λογαριασμό. Μελλοντικά ίσως γίνεται, ισχυρίζονται. Δεν το πιστεύω, αλλά σε αυτήν τη φάση δεν έχω πλέον την όρεξη να το κυνηγήσω. Αυτά έγιναν πριν 10 ημέρες. Έχουμε τις κάρτες στην κατοχή μας και τις χρησιμοποιούμε κανονικά. Τα γνωστά θέματα με τους πόντους, τα αντιμετωπίζουμε κι εμείς. Νομίζω ότι η κατάσταση θα εξομαλυνθεί σύντομα για το συγκεκριμένο. Σε παράλληλη εξέλιξη, έχουμε αμφότεροι στην κατοχή μας και από μια απλή VISA (Π.Ο. €4000) και μια απλή MC (Π.Ο. €3000), όπως επίσης και μια AEGEAN VISA. Κάναμε την πρόταση για κατάργηση της απλής VISA και MC, με παράλληλη έκδοση Χρυσής Bonus VISA με Π.Ο. το άθροισμα των δύο, δηλαδή €7000. Ενώ αρχικά ήταν κάθετοι ότι δεν πρόκειται να το δεχτούν. Σήμερα με ενημέρωσαν ότι τελικά θα προχωρήσει η έκδοση της χρυσής VISA. Eκεί που τα μασούσαν είναι στο τί θα γίνει με τη συνδρομή. Μάλλον πάγια πολιτική είναι πλέον να αρπάξουν ότι μπορούν από αυτούς που δεν δίνουν σημασία ή δεν παραπονιούνται. Το θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να γίνει αντιλογισμός, όταν έρθει η ώρα, με τη σχετική όχληση εκ μέρους μας, καθώς οι ετήσιες κινήσεις είναι αρκετές χιλιάδες ευρώ. Με αυτά και αυτά, πλέον οι 4 κάρτες γίνονται 3, εκ των οποίων οι 2 VISΑ (υπάρχει και μια AEGEAN με Π.Ο. €1500), γεγονός που μας βολεύει γιατί πλέον μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε με το Garmin Pay. Επόμενη κίνηση είναι η αύξηση του πιστωτικού ορίου στις Platinum και Gold ΜC. Τώρα αμφότερες είναι στις €6000. Θα ζητήσουμε να πάνε στις €10000 και βλέπουμε.
 7. Εκεί που ήμουν απογοητευμένος με την Cote και σκεφτόμουν να την κάνω για το VF Giga Max (Απεριόριστα λεπτά και 12 GB to share), έπεσε εξαιρετική προσφορά για το Family L όπου δίνει απεριόριστα λεπτά και 10 GB to share, με extra άλλα 10 GB στα €122,4 τελική τιμή για 4 νούμερα. 3 από τα 4 νούμερα έχουν ήδη 1 GB επιπλέον από το Cosmote Οne. Βγαίνει €30,6 στο κάθε νούμερο για πρόγραμμα που αντιστοιχεί σε μια κατάσταση μεταξύ του L και του XL. Να σημειώσω ότι από το τμήμα ακυρώσεων η προσφορά ήταν στα ίδια χρήματα αλλά για +2 GB αντί για +10 GB. Tην είχα δεχθεί τηλεφωνικά και μου είπαν να πάω σε κατάστημα Cosmote για να στήσω το Family από την αρχή. Στο κατάστημα μου είπαν ότι δεν βλέπουν την προσφορά για +2 GB αλλά για +10 GB, την οποία φυσικά και αποδέχθηκα.
 8. Leffe και Duvel, αλλά τώρα τελευταία έχω ξεκινήσει και πίνω καπάκι μετά την προπόνηση μια Fix Άνευ.
×
×
 • Create New...