Jump to content

spookype20

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.062
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

2 Followers

About spookype20

 • Ημ. Γέννησης Μάϊος 16

Συσκευή

 • Συσκευή
  Pixel 6

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

 • Περιοχή
  Urbanιά

Φύλο

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

spookype20's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • Very Popular Rare
 • Conversation Starter Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Reacting Well Rare

Recent Badges

25

Φήμη

 1. Ευτυχώς δεν ήταν ο βασικός αριθμός μου! 17 ημέρες μετά...
 2. Wind σε rooted Pixel 6... είχαμε πει για VoLTE, έτσι δεν είναι; Πάρτε και VoWiFi. Η υπηρεσία ενεργοποιήθηκε σε Samsung Α52s (συμβατό τηλέφωνο για την Wind) και μετά η SIM μπήκε σε Pixel 6 Rooted (μη συμβατό χα χα χα)! Cosmote G@m.........!!!!
 3. Ο τύπος έχει ωραία video... πρέπει να τα δεις με την εξής σειρά... Εννοείται ότι "μπορεί" να πάει κάτι στραβά, συνεχίζεις με δική σου ευθύνη! @agelakos12 1. Easy Google Pixel 7 Bootloader Unlock Tutorial 2. New Google Pixel 7 Root Tutorial with Magisk 3. Magisk Module to Pass Google Pixel 7 SafetyNet Checks 4. How to Install the Pixel 7 Monthly Security OTA Update while Keeping Your Data
 4. Η κάρτα ήταν φίλου και απλά την βάλαμε για δοκιμή στο rootαρισμένο μου Pixel 6! Η κάρτα ήταν καινούργια, την έχει 1 μήνα σε Samsung Galaxy A5. Είπε ότι θα βρει κάποια συμβατή συσκευή για να στείλει το sms στην Wind! Έκανα κληση και όπως φαίνεται και στην φωτογραφία κρατάει το LTE όπως και στην Vodafone. Αντίθετα με την Cosmote που πέφτει σε 2G!
 5. Πριν από λίγο το δοκίμασα σε rooted Pixel 6, όπου χρησιμοποιεί το ίδιο module στο magisk με το Pixel 7 Pro. Έβαλα μια SIM κάρτα φίλου. Παίζει σε F2G VoLTE. VoWiFi όχι... έστειλα μήνυμα VOW στο 1202 και μου ήρθε μήνυμα για μη συμβατή συσκευή. Δεν ξέρω αν βάλω την F2G κάρτα σε συμβατή συσκευή και στείλω μήνυμα... Αν μετά παίξει σε Pixel. Για 5G δεν μπορώ να ξέρω... Είμαι Καστοριά όπου η Cosmote έχει σε 2-3 σημεία. Η Wind... άγνωστο!
 6. Δεν είχα ποτέ QR code. Είχα φυσική SIM, την έκανα eSIM μέσω του Vodafone app! Δεν σκανάρισα QR code, απλά το Vodafone app πρόσθεσε την eSIM στο κινητό μου! https://myphone.gr/forum/topic/174272/?do=findComment&comment=7046504 Τώρα θα έπρεπε απλά να γίνεται η μεταφορά μέσω του Vodafone app με τα βήματα που σου έδειξα παραπάνω. Και δεν γίνεται... και η εξυπηρέτηση σε στέλνει κατάστημα... για να πάρεις QR code!
 7. Δεν γίνεται! Δε δουλεύει το Vodafone app. Αν και την εμφανίζει μετά το 2ο βήμα "κρασάρει" η εφαρμογή. Μίλησα σε κατάστημα μου είπαν χρέωση 10€, τους είπα ότι πλήρωσα την πρώτη φορά όταν έκανα την eSIM μέσω του app. Αντικατάσταση μου είπαν... 10€. Μίλησα με εξυπηρέτηση πελατών, υπάρχει χρέωση αλλά μου έκαναν αίτημα για δωρεάν αντικατάσταση λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει το Vodafone App και η eSIM! Ξανά στο κατάστημα... "Αχ συγγνώμη δεν έχουμε διαθέσιμες eSIM, θα παραλάβουμε μετά από παραγγελία σε 2-3 εργάσιμες" Χα χα χα θεοί!!! Κάποιοι αναφέρουν ότι το QR Code της eSIM της Vodafone "δημιουργείται" μία φορά και μετά μπορείς να το "ξανά" σκανάρεις. Υπάρχει και μέσα στο σύστημα των καταστημάτων, σου το εκτυπώνουν. Αλλά στο κατάστημα που πήγα... με κοιτούσε σαν εξωγήινο!
 8. Τελικά αν θέλεις να "μεταφέρεις" την eSIM σε άλλη συσκευή, πηγαίνεις κατάστημα; Τα καταστήματα έχουν eSIM;
 9. Επανήλθε και σε μας που έχουμε ήδη eSIM!
 10. Στην Cosmote-Γερμανός 3 από τις 4 φορές που έκανα eSIM με ρώτησαν σε ποια συσκευή θα ενεργοποιήσω την eSIM! Και είπα... iphone! 🤣 Φαίνεται να αφαίρεσαν τη δημιουρία eSIM μέσω My Vodafone app, το είχα κάνει τον Μάρτιο χρησιμοποιώντας για είσοδο τον αριθμό τηλεφώνου και ένα SMS που έλαβα! Πλέον δεν βλέπω την επιλογή για eSIM! Τα παρακάτω screenshot από τον Μάρτιο!
 11. Ρώτησε στο ired Βριλήσσια, Λεωφόρος Πεντέλης 100 https://www.ired.gr/καταστηματα/βριλησσια.html
 12. Αν και τον τελευταίο καιρό είμαι μόνο με φυσική SIM, δε νομίζω ότι έχει λυθεί το πρόβλημα με την ταυτόχρονη χρήση SIM + eSIM. Το πρόβλημα είναι υπαρκτό και λύνεται όπως ανέφερες... η μία κάρτα να είναι 2G!
 13. Μας ήρθε το 12.1.0 (SQ3A.220705.003, Jul 2022) https://myphone.gr/forum/topic/186059/?do=findComment&comment=7081519
 14. Εδώ πάντως λέει ότι ΕΜΕΑ είναι 6 χώρες και οι carriers αυτών των χωρών! https://forum.xda-developers.com/t/emea-build-is-meant-for-only-these-6-countries-in-europe.4465827/ So the EMEA build is for: France Germany Ireland Italy Spain UK The other 38 countries in Europe should use the "Global" build.Google should really mention that somewhere. The EMEA build is meant for countries/carries that officially support the Pixel devices. Και σ' ένα κανάλι telegram ένας Πολωνός έβαλε την EMEA χωρίς όμως να μπορεί να ενεργοποιήσει το VoLTE! Επομένως η Google ενεργοποίησε το VoLTE σε carries των παραπάνω χωρών.
×
×
 • Create New...