Jump to content

georgerapp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.989
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About georgerapp

  • Ημ. Γέννησης 29/10/1982

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

georgerapp's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

  • Very Popular Rare
  • Dedicated Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

36

Φήμη

  1. Αναμενόμενο δεν ειναι ; Αφου είμαστε παιδια σε ορισμενα πράγματα .
  2. @thabullκαινούργιο απόκτημα ; Καλη κίνηση. Κινητά !
  3. Αυτες με την κίνηση τις έκανες εσύ ; Ακολουθοντας το αμαξι ; Ή εχει το κινητό μόνο του την δυνατότητα για τέτοιο edit ;
  4. Ναι οκ , στο φιναλε το θεμα ειναι να τα δείχνει ολα , αν δεν σου αρέσει για κάποιον λογο κανεις edit . Το κινητό τα σπάει.
  5. @baiosss βλέποντας την 2ρη απο αυτες που εβαλες ξανα , με το τερματίσμενο hdr άψογο πάλι. Εαν θες το κλείνεις όμως ; Για να βγάλεις πιο νορμαλ εικόνα, με σκιες εσωτερικα κ έμφαση στο εξωτερικό περιβάλλον. Γιατι άψογη μεν υπερβολική δε κ φλύαρη. Βέβαια το τι μπορεί να κανει σε πάρτυ γιορτές κ.α που εκεί θες ολα τα πιάνει φαντάζομαι θα είναι κορυφαίο.
  6. Νόμιζα οτι εσυ εισαι ο γιατρός κ ρεμβαζεις!!!
  7. Ολες ειναι φοβερές , η τελευταία που είσαι τούφα δε ! HDR στον θεο ! Μαμά βαράει έτσι αυτό ; Εκανα κ λιγο ζουμ στην τελευταία κ είναι άψογη .
  8. φυσικα , μονοδρομος , ξανα παει σε αυτους , κανε γιογκα και ΔΙΧΩΣ φωνες θα τους πεις , δεν εκλεισε καλα παιδια ενω σας παραθετω κ καποια βιντεο οπου ακουγετε μια βοη κατα την καταγραφη βιντεο ενω υπαρχουν στιγματα εσωτερικα του φακου . θα το δεχθουν , την επομενη θα παραλλαβεις εκει , οπως εγραψε ο νικος θα κανεις ελεγχο οπτικο μα και ολα τα τεστ , εαν κατι παει στραβα μενει ξανα εκει , η ωρες σου δεν γυριζουν πισω , η ταλαιπωρια ουτε , το οτι το στερησε επισης , το δεχεσε και συνεχιζεις μεχρι να εχεις μια συσκευη σωστη , επισης αφου εχει γινει μπελαντονα δεν αλλαζεις κ μια μπαταρια ; να ειναι μετα για αλλα 5 ετη κομπλε . ευγενικα , ανάσες και ευγενικα , δεν κανεις χαρη σε αυτους , στον εαυτο σου κανεις για να βγει ακρη . μπορεις ομως να κανεις μια κριτικη στο google , και ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , αυτο τους ποναει , ολα τα μαγαζια τις κοιτανε , μερικα απαντανε κιολας . αν περιεχει και εικονες βιντεο ; τους αναστατώνει .
  9. ποιο λιπαρο απροσεκτο και ατεχνο πλασμα εχει παρει το ποστο να αγγιζει κ οχι μονο , επισκευαζει τετοιες πολυσυσκευες ; επισης αυτος που παρελαβε κ εδωσε για παραδοση την συσκευη ποσο αδιάφορος παιζει κ να ειναι ; να το παω για μπαταρια που σκεφτομαι και να το παρω ετσι με λιπαροτητα απο μεσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. να μην εχουν μπει σκονες αναμεσα σε φακο καμερας και τζαμακι .
  11. με εχετε βαλει σε σκεψεις αν θα το παω για αλλαγη μπαταριας το iii λιγο πριν βγει απο την εγγυηση , το ειχα στο μυαλο μου να παω να πληρωσω την μπαταρια κ να κανουν εναν ελεγχο πριν φυγει απο το χρονικο περιθώριο της εγγυησης .
  12. μοιαζει κακο ! ρυθμισεις δοκιμες xperia , εκει υπαρχει η επιλογη ; και τι κανει ; δουλευει η πεταει σφαλμα ; μιλας με την υποστηριξη να ανοιξουν φακελο , ωστοσο μαζευεις τα πραγματα που εχεις μεσα κ κανεις ενα repair μεσο του pc companion . δηλαδη θα δεχθει reset .
  13. χρονια πολλα χριστος ανεστη , τζουμερκα φετος πασχα .
  14. Ωραία εικόνα. Πέτυχες διάνα την ώρα κ τον ουρανό που ειχε σύννεφα . Τι έπαθε το κινητό ;
×
×
  • Create New...