Jump to content

georgerapp

Members
  • Δημοσιεύσεις

    2.989
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by georgerapp

  1. Αναμενόμενο δεν ειναι ; Αφου είμαστε παιδια σε ορισμενα πράγματα .
  2. @thabullκαινούργιο απόκτημα ; Καλη κίνηση. Κινητά !
  3. Αυτες με την κίνηση τις έκανες εσύ ; Ακολουθοντας το αμαξι ; Ή εχει το κινητό μόνο του την δυνατότητα για τέτοιο edit ;
  4. Ναι οκ , στο φιναλε το θεμα ειναι να τα δείχνει ολα , αν δεν σου αρέσει για κάποιον λογο κανεις edit . Το κινητό τα σπάει.
  5. @baiosss βλέποντας την 2ρη απο αυτες που εβαλες ξανα , με το τερματίσμενο hdr άψογο πάλι. Εαν θες το κλείνεις όμως ; Για να βγάλεις πιο νορμαλ εικόνα, με σκιες εσωτερικα κ έμφαση στο εξωτερικό περιβάλλον. Γιατι άψογη μεν υπερβολική δε κ φλύαρη. Βέβαια το τι μπορεί να κανει σε πάρτυ γιορτές κ.α που εκεί θες ολα τα πιάνει φαντάζομαι θα είναι κορυφαίο.
  6. Νόμιζα οτι εσυ εισαι ο γιατρός κ ρεμβαζεις!!!
  7. Ολες ειναι φοβερές , η τελευταία που είσαι τούφα δε ! HDR στον θεο ! Μαμά βαράει έτσι αυτό ; Εκανα κ λιγο ζουμ στην τελευταία κ είναι άψογη .
  8. φυσικα , μονοδρομος , ξανα παει σε αυτους , κανε γιογκα και ΔΙΧΩΣ φωνες θα τους πεις , δεν εκλεισε καλα παιδια ενω σας παραθετω κ καποια βιντεο οπου ακουγετε μια βοη κατα την καταγραφη βιντεο ενω υπαρχουν στιγματα εσωτερικα του φακου . θα το δεχθουν , την επομενη θα παραλλαβεις εκει , οπως εγραψε ο νικος θα κανεις ελεγχο οπτικο μα και ολα τα τεστ , εαν κατι παει στραβα μενει ξανα εκει , η ωρες σου δεν γυριζουν πισω , η ταλαιπωρια ουτε , το οτι το στερησε επισης , το δεχεσε και συνεχιζεις μεχρι να εχεις μια συσκευη σωστη , επισης αφου εχει γινει μπελαντονα δεν αλλαζεις κ μια μπαταρια ; να ειναι μετα για αλλα 5 ετη κομπλε . ευγενικα , ανάσες και ευγενικα , δεν κανεις χαρη σε αυτους , στον εαυτο σου κανεις για να βγει ακρη . μπορεις ομως να κανεις μια κριτικη στο google , και ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ , αυτο τους ποναει , ολα τα μαγαζια τις κοιτανε , μερικα απαντανε κιολας . αν περιεχει και εικονες βιντεο ; τους αναστατώνει .
  9. ποιο λιπαρο απροσεκτο και ατεχνο πλασμα εχει παρει το ποστο να αγγιζει κ οχι μονο , επισκευαζει τετοιες πολυσυσκευες ; επισης αυτος που παρελαβε κ εδωσε για παραδοση την συσκευη ποσο αδιάφορος παιζει κ να ειναι ; να το παω για μπαταρια που σκεφτομαι και να το παρω ετσι με λιπαροτητα απο μεσα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  10. να μην εχουν μπει σκονες αναμεσα σε φακο καμερας και τζαμακι .
  11. με εχετε βαλει σε σκεψεις αν θα το παω για αλλαγη μπαταριας το iii λιγο πριν βγει απο την εγγυηση , το ειχα στο μυαλο μου να παω να πληρωσω την μπαταρια κ να κανουν εναν ελεγχο πριν φυγει απο το χρονικο περιθώριο της εγγυησης .
  12. μοιαζει κακο ! ρυθμισεις δοκιμες xperia , εκει υπαρχει η επιλογη ; και τι κανει ; δουλευει η πεταει σφαλμα ; μιλας με την υποστηριξη να ανοιξουν φακελο , ωστοσο μαζευεις τα πραγματα που εχεις μεσα κ κανεις ενα repair μεσο του pc companion . δηλαδη θα δεχθει reset .
  13. χρονια πολλα χριστος ανεστη , τζουμερκα φετος πασχα .
  14. Ωραία εικόνα. Πέτυχες διάνα την ώρα κ τον ουρανό που ειχε σύννεφα . Τι έπαθε το κινητό ;
  15. Ανεβασε τες cloud κ δες τις φωτογραφίες του sony στο 1+ και το αντίθετο.
  16. Πάρε τηλέφωνο στον πάροχο κ ζήτησε να στο ανοίξουν. Εγώ έτσι εκανα στην cosmote. Αν εχεις κοντά σου μια πιστοποιημένη συσκευή, οπως samsung iphone τοτε βαλε την κάρτα σου εκει κ τοτε στειλε το μύνημα να ενεργοποιηθεί οπως δινει οδηγίες ο καθε πάροχος. Μολις ενεργοποιηθεί βαλε πίσω την κάρτα στο sony κ θα το έχεις.
  17. αμα βαλει google η huawei θα πιασει την θεση που ειχε . αυτο ειναι αναμενομενο και φυσιολογικο .
  18. Ασε ανοιχτό nfc Bluetooth και το 4g , δεν καταναλώνουν όσο νομίζεις. Πιο πολύ θα καταναλωνει πχ αυτή η εφαρμογή που μενει άγρυπνη για να περιμένει τον χρήστη να κανει την δουλειά της . Για 5g παρε τηλ στην cosmote κ να στο ενεργοποιήσουν, ετσι έκανα εγώ. Δεν πηγα την sim άλλου. Αλλα αν υπαρχει κανενα sammy iphone κοντά κανε το κ θα γλυτώσεις το μπλα μπλα .
  19. αυτα κανουν κ ζεσταίνεται κ βγαζει ενδειξεις κ μετα φωναζουν . δεν εχετε καταλαβει το σκεπτικο apple Που εχει περασει σε πολλους κατασκευαστες πλεον . δινω στον χρηστη μονο οτι δεν μπορει να γυρισει εναντιον του μηχανηματος . κ καπως ετσι σκοτωσαν τις sd , οχι για νααγορασετε cloud , αυτο θα το κανατε η δεν θα το κανατε ετσι κ αλλιως . τις εκοψαν αλλα εδωσαν χωρο εσωτερικο . ενας λογος ηταν η καταγραφη του πλεον ποιοτικου κ απαιτητικου βιντεο . η sony την δινει ακομα, αλλα ας το χειριστουμε σωστα αυτο . δεν ξερω τι λενε οι νεες καρτες γραφικων , αλλα σαν τον εσωτερικο χωρο δεν θα ειναι μαντευω . κ εσεις εδω κοιτατε την ταχυτητα , φανταστειτε ομως εναν αλλον που θα εκανε οτι καναμε χρονια ; βαζαμε sd και καπακι , ρυθμισεις κ αποθηκευση σε αυτη ! κ θα εβαζε μια με χωρο απο skroutz με φιλτρο την πιο οικονομικη ; θα το σκασει το xperia το καημενο ο μη γνωστης .
  20. 4κ 120hz καρφωμένα. Ακομα κ 4κ - 60hz καρφωμένα. Αυτα ειναι ! Κ γιατί να δωσει την δυνατότητα αυτή ; Σου λεει μπριζες έχετε power bank έχετε , θα κατσω να γράψω software σύγχρονο ; Θερμότητα/κατανάλωση άσκοπη. Την δοκιμή αναμεσα σε pixel και sony αν το κρατήσεις ξανα κανε την καλοκαίρι σε εξωτερικό χώρο. Ετσι να δουμε κάτι!!!! Δεν ειναι καν μαθηματικά, είναι σκέτη λογική. Στο πιξελ θα ρίξεις την ανάλυση, σε μια εκδρομή , σε ένα ταξίδι, ένα εξαιρετικά θερμό καλοκαίρι σε εξωτερικό χώρο. Δεν θα την ρίξεις σε μια κανονική ημέρα . Τώρα νιώθω hacker !!! Τόση σοφία πάνω σε software δεν περίμενα να την έχω. Υ.γ sonαρα πόσους εχεις στο development ; Χωράνε στο αμάξι μου ;
  21. Το πιξελ τι ανάλυση οθόνης εχει ; Εχει την δυνατότητα να ρίξεις ανάλυση ; Το refresh rate ειναι μεταβαλλόμενο στο pixel ; Πήρες κ την 13 στο sony . Δώσανε δυνατότητα να ρίξεις ανάλυση; Τα 120hz παραμένουν καρφωμένα ακομα κ σε στατική εικονα διχως να κανεις touch ; Υπάρχει μεσα στο developer mode η επιλογή να δειχνει τα hz στην οθόνη κ να καταλαβεις αν μεταβάλλονται η όχι.
  22. Δυστυχώς θέλουν κ μια θήκη να πιάνει περιμετρικά καλή. Όσο όμορφα κ αν ειναι , τόσο βαριά κ μεγαλα που ειναι πλεον ο κίνδυνος ειναι μεγάλος.
  23. οποιο κ να βαλεις , αρκει κατι να μπει , το uv που εχω τωρα ειναι σκληρο , κ επανω επανω εχει λιιιιγο αερα , λιγο κακη εφαρμογη , δεν το πολυ εβαλε καλα η κοπελια , δεν με νοιαζει βεβαια , ισως επειδη ειναι σκληρο θελει προσοχη , το αλλο ηταν μαλακο κ καθησε κουφετο . αλλα , το μαλακο εκανε γραμουλες κ εφτιαχνε , το επιανα με πετρελαια λογο εργασιας κ εκανε στιγματα , παλι εφτιαχνε . αυτο εδω δεν κανει τετοια , δεν νιωθει καν . διαλεξε ενα απο ενστικτο . αλλα βαλε , οταν το ειδα να φευγει με τα μουτρα κ να τρεχει σαν τα ψαρακια που κανουμε στην θαλασσα με τις πετρες στο τσιμεντο .....χε στηκα !
  24. Για τζαμακι έχω μάθει κ πάω στο irepair , αν έχετε βεβαια κάποιο κοντά σας . Εχει 2 ποιότητες. Ένα μαλακό που επουλώνει μοναχό του , το εχω δει δηλαδή να χάνονται γρατζουνιες κ ενα uv πιο σκληρό. Στα 10 κ 12 ευρώ. Το μαλακο με έσωσε μια φορά που το κινητό έφυγε απο τσέπη κ με τα μούτρα πηγε 3 μετρα σε κατηφόρα σαν φόρμουλα 1 !!! Τωρα εβαλα το άλλο.
×
×
  • Create New...