Jump to content

skoupas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    316
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About skoupas

  • Ημ. Γέννησης 14/05/1973

Συσκευή

  • Συσκευή
    Iphone12 Promax

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

skoupas's Achievements

  1. Τo vowifi χρειάζεται για κλήσεις στο σπίτι που δεν υπάρχει επαρκές σήμα. Το volte εκτός σπιτιού δεν με βολεύει.
  2. Πιστεύω ότι για ομιλία το 2g είναι πιο αξιόπιστο. Όταν μιλάω με volte και γυρίσει σε 2g εκείνη τη στιγμή σχεδόν πάντα τη χάνω τη συνομιλία και ξανα καλώ για να μιλήσω. Παλιά θυμάμαι ότι μισή ώρα συνομιλία εν κινήσει δεν κοβόταν. Τώρα με δυσκολία.
  3. Ξέρει κανείς πώς απενεργοποιείται το volte σε ios 17? Μου είχαν πει από την εξυπηρέτηση ότι πηγαίνει πακέτο με το wifi calling. Όταν απενεργοποιώ όμως το wificalling και μιλάω μου βγάζει κανονικά την ένδειξη 5g ή 4g. Ο διακόπτης volte έχει εξαφανιστεί εδώ και κανά δυο ios πίσω. Είναι τόσο χρέπι το σήμα σε κάποιες περιοχές που δεν μιλάς όταν εναλλάσσεται το σήμα σε 2g.
  4. Την ώρα που πέφτει σε 2g δεν χαλάει ή χάνεται ο ήχος? Σε μένα είναι τελείως προβληματική η συνομιλία μετά.
  5. Η Τελεστέτ τότε το 1994 είχε καλύψει πιο γρήγορα επαρχία με κεραίες στα βουνά κυρίως. Η Panafon θυμάμαι Κοζάνη και Καστοριά τις κάλυψε κανά εξάμηνο αργότερα. Είχα το Νόκια 2110 με Panafon και χάζευα το κλειδωμένο δίκτυο της Stet στη συσκευή.
  6. Παλαιό Φάληρο. Γήπεδα στο Φλοίσβο.
  7. Θα πρότεινα να κλειδωθεί το παρόν νήμα γιατί όταν σκάει δημοσίευση πρώτη αίσθηση είναι ότι θα δοθεί η υπηρεσία. Και μετά διαβάζεις την ίδια πάντα ερώτηση. Πότε?
  8. Γενικώς η υπηρεσία είναι προβληματική. Η ποιότητα του ήχου είναι χάλια. Το έκλεισα και ησύχασα. Τώρα με ακούνε.
  9. Σωστό αυτό. Αλλά εμένα δεν με ακούν όταν μιλάω με wifi και έχω ενεργοποιημένη την επιλογή. Μόλις το έκλεισα είχα άψογη επικοινωνία.
  10. Κάποια προβλήματα διορθώνονται στο wifi call αν βγάλεις το volte για ομιλία και κρατήσεις το 4g μόνο για δεδομένα.
  11. skoupas

    iPhone XR

    Με το itunes και drag & drop γίνεται ακόμα η μεταφορά τραγουδιών στο ios. Η θύρα είναι η lighting που έχουν όλα τα iphone και υπάρχει μέσα στη συσκευασία σετ με ακουστικά. Αν χρησιμοποιήσεις δικά σου θέλει αντάπτορα. Όλα είναι θέμα συνήθειας. Εγώ έχω 10 χρόνια iphone και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι άλλο.
  12. skoupas

    iPhone XR

    Εμένα ξαφνικά δεν φόρτιζε. Το έβαλα το βράδυ και είδα ότι το πρωί δεν είχε φορτίσει. Το ξαναβάζω το μεσημέρι τίποτα. Έκανα restart και έστρωσε.
  13. skoupas

    iPhone 11

    Επίσης τσέκαρε μήπως είσαι σε wifi calling όταν στέλνεις. Στη voda έχει θέμα με τα sms.
  14. Σε εταιρική γραμμή διαπίστωσα ότι δεν παίζει σωστά η ειδοποίηση κλήσεων. Αν σε καλέσει κάποιος και είναι κλειστό η εκτός δικτύου τότε θα του πει ότι είναι κατειλημμένο και προτρέπει να πατήσεις 1 για sms ή 2 για τηλεφωνητή. Πήρα και μου είπαν ότι διερευνάται το θέμα. Έχει λυθεί στα καρτοκινητά αλλά στις εταιρικές υφίσταται.
×
×
  • Create New...