Jump to content

mixtri

Members
 • Δημοσιεύσεις

  14.081
 • Εγγραφή

 • Days Won

  56
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by mixtri

 1. mixtri

  NOVA 5G

  Ποιο router παρέχουν; Γενικά είναι οκ σαν τιμή αλλά γιατί ο περιορισμός στην ταχύτητα;
 2. Ναι αυτό το τέρας εννοούσα. Πολύ καλή τοποθεσία για κάλυψη στον κάμπο.
 3. Αν θυμάμαι καλά αυτός ο ιστός είναι ένα τέρας δίπλα στην εθνική;
 4. Δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι χειρότερο από έναν γονιό να θάψει το παιδί του το οποίο έχει και λασπωθεί η μνήμη του και δεν έγινε καμία διενέργεια από τη δικαιοσύνη όταν έπρεπε για να δούνε τι κρύβεται από πίσω. Ωστόσο αυτή η συζήτηση δεν είναι κομμάτι αυτού του thread. Η Vodafone δε φαίνεται να έχει κάποια ευθύνη για το γεγονός αυτό. Δε μπορεί να ξέρει η εταιρεία από πάνω τι γίνεται στο core network. Αυτό που εξασφαλίζει είναι ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν πρόσβαση. Τώρα το τι κάνουν αυτοί οι άνθρωποι είναι δύσκολο να ξέρεις. Από τότε έχουν αλλάξει τα πρωτόκολλα και στις εταιρείες κινητής και στους προμηθευτές.
 5. mixtri

  NOVA 5G

  Αυτό σχετίζεται με suburban. Rural είναι ένα σπίτι στα 2κμ. Ή αλλιώς χωριά. Εκεί η νόβα δεν έχει πρόβλημα.
 6. mixtri

  NOVA 5G

  Είχες καλή-θέα στο σταθμό. Είναι ακριβώς έξω από τον ΗΣΑΠ. Αυτοί που δουλεύουν σε εταιρείες σπάνια γράφουν. Πληροφοριακά στο λέω. Από εκεί και πέρα στην επαρχία η nova δεν είναι άσχημη. Στις πόλεις θέλει δουλειά.
 7. Μου θυμίζει τους παντρεμένους που τάζουν γάμο στις γκόμενες. Περιμενε λίγο ακόμα, λίγο ακόμα...
 8. mixtri

  4G LTE

  Αγιασθήτω τα radios και τις baseband σου.
 9. mixtri

  NOVA 5G

  Τελευταία και με διαφορά η ΝΟΒΑ παρά τις τεράστιες επενδύσεις. https://www.accenture.com/content/dam/accenture/final/accenture-com/document-2/202405-Accenture-Greece-Mobile-Benchmark-Certificate.pdf#zoom=40
 10. mixtri

  5G NR

  Σάρωσε η ΚΟΣΜΟΤΕ. https://www.accenture.com/content/dam/accenture/final/accenture-com/document-2/202405-Accenture-Greece-Mobile-Benchmark-Certificate.pdf#zoom=40
 11. Να και τα στοιχεία @p_k https://www.accenture.com/content/dam/accenture/final/accenture-com/document-2/202405-Accenture-Greece-Mobile-Benchmark-Certificate.pdf#zoom=40 Καλο ΣΚ να έχουμε.
 12. Δεν είμαστε κύριε Αλέξη "όλοι". Έχουμε άκρες και βύσματα εμείς. Τι μας περάσατε.
 13. Παντελή εγώ που έχω στοιχεία σου λέω ότι ο takeovernet λέει αλήθεια. Η Vodafone είναι δεύτερη στο δίκτυο.
 14. mixtri

  5G NR

  Είναι συνεργασία ΙΚΕΑ Ericsson.
 15. mixtri

  5G NR

  Με αυτή τη κεραία που βλέπω μάλλον στο πηγάδι κ....
 16. Έχουν κάνει δουλίτσα. Μέχρι στιγμής φαίνεται καλή και αισθάνομαι ότι έχει καλύτερη διαχείριση μπαταρίας, το οποίο για εμένα ήταν το σοβαρότερο πρόβλημα μέχρι στιγμής. Έχει πάρει νέα baseband version. Δικτυακά φαίνεται άψογο. Θα δοκιμάσω και το ΒΤ το οποίο και αυτό φαίνεται να βελτιώθηκε σημαντικά τουλάχιστον στην εμβέλεια. Το GPS πλέον φαίνεται να κλειδώνει ακαριαία και η δικτύωση φαίνεται πιο σταθερή γενικά. Το αργήσανε λίγο αλλά φαίνεται ότι μας το κάνανε πύραυλο.
 17. Αναβάθμιση.
 18. mixtri

  NOVA 5G

  Αυτό έχει να κάνει με προτεραιότητα στη σχεδίαση. Όταν θες ΚΑΛΥΨΗ ανοίγεις ένταση και κάνεις overlaps. Όταν θες χωρητικότητα και καλή λήψη τότε παίζεις χαμηλά στην ένταση και ρυθμίζεις τις κυψέλες με το ΕΛΑΧΙΣΤΟ overlap. Μεσοπέλαγα το SNR είναι μάπα αλλά έχεις χρήστες συνήθως σε μια κυψέλη μόνο επομένως είναι αποδεκτό. Στις πόλεις θες καλό sectoring και ακρίβεια στα όρια. Ο Πειραιάς είναι δύσκολος γενικά γιατί τραβάει παρεμβολή από πολλές περιοχές. Θέλει προσοχή.
 19. mixtri

  5G NR

  Αυτό το uptilt though. Η κάλυψη σε εσωτερικόυς χώρους πως πάει;
 20. mixtri

  NOVA 5G

  Ο λόγος είναι ότι η Nova χρησιμοποιεί μεγαλύτερη ένταση. Όσο μεγαλύτερη ένταση τόσο περισσότερες παρεμβολές. Ναι, ακριβώς αυτό που περιγράφεις εννοούσα. Χωρίς ιδιαίτερο λόγο έχουν γεμίσει την πόλη παρεμβολή. Για το uplink ας μη το σχολιάσω καν. Της Ποπης.
 21. Το άρθρο είναι καλό αλλά η μετάφραση επιπέδου δημοτικού. Πολλά λάθη και σημεία που δε βγάζουν νόημα. Translation από τα Lidl. Καταρχάς ένα μοντέλο όπως αυτό που περιγράφει υπάρχει ήδη στην Κίνα. Αλλά στην Ελλάδα με τόσο μεγάλες κυψέλες που έχουν κάποιες που να εφαρμοστεί... Έκανα λάθος. Έχει dots.
 22. mixtri

  5G NR

  Καλύτερο uplink έχουν και καλύτερη ποιότητα σήματος. Από εκεί και πέρα η ένταση είναι θέμα ρύθμισης. Αλλά άλλο να έχεις γραμμική ενίσχυση άλλο κορεσμένη.
 23. mixtri

  5G NR

  Χωρις εσωτερική κάλυψη δε γίνεται τίποτα. Αντικειμενικά το ότι πιάνει η κοσμοτε μέσα στο κτίριο είναι συνδυασμός εξοπλισμού με συσκευή...
 24. Ούτε η Nova ΔΕΝ έπαιζε. Προφανώς ήταν τυχαίο. Μιλάμε κατά τη διάρκεια της συναυλίας. Πάντως εκεί θα έδειχνε τα δόντια του το SA. Connected users. Στη Eurovision στο Μαλμε πάντως οι σουηδικές εταιρείες δεν κατάλαβαν τίποτα. Βέβαια μιλάμε για Ericsson Dots κάθε 100μ και Ν78 x 10 cells. Δεν ήταν θέμα κίνησης. Ήταν θέμα αριθμού πάνω στα serving cells. Η κοσμοτε έπαιζε αν το προσπαθούσες με flight mode on/off αλλά σε idle mode έτρωγες φόλα.
×
×
 • Create New...