Jump to content

mixtri

Members
 • Δημοσιεύσεις

  11.875
 • Εγγραφή

 • Days Won

  10
 • Αξιολογήσεις

  0%

Everything posted by mixtri

 1. mixtri

  5G NR

  Jesus… απίστευτη μέτρηση.
 2. Αλήθεια τώρα έχουν θέμα με την υγρασία; Είχα δει κάτι περίεργα σαν σακούλες αλλά δεν καταλάβαινα τι είναι…
 3. mixtri

  5G NR

  Δεν καταλαβαίνω γιατί έχει μικρής χωρητικότητας σταθμό σε ΟΤΕ. Κάτι θα παίζει με πολεοδομική άδεια. Δεν εξηγείται αλλιώς.
 4. mixtri

  5G NR

  Αυτό μπορεί να εξηγηθεί μόνο με κίνηση, βλάβη ή παρεμβολή. Φυσικά κάνεις τη δουλειά σου αλλά είναι αρκετά κάτω από το KPI target άρα θα γίνει κάτι...
 5. mixtri

  4G LTE

  Το πιο περίεργο είναι όταν ρωτάς ένα Θεσσαλονικιό που μένει σου λέει πάντα κέντρο, και μόλις πας σπίτι του μόνο λύκους δε βλέπεις στο δάσος του Σειχ σου…
 6. Κρίμα. Πραγματικά. Έχουν αρκετούς σταθμούς για να κάνουν τέτοιες άγαρμπες κινήσεις. Βλέπεις ότι το uplink Sinr χτυπάει ήδη κόκκινο. Αυτό είναι ήδη κόκκινη γραμμη χωρίς να μπούμε πολλοί μέσα…
 7. Αυτό σημαίνει ότι αναβάθμισε το τέρας στον Άνω Βόλο. Κακή επιλογή από πλευράς σχεδίασης γιατί θα γεμίσει το Βόλο θόρυβο όταν αναβαθμίσει και εντός Βόλου... αυτές είναι και οι ταχύτητες που βλέπεις. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι κάνουν. Μεγάλη απογοήτευση.
 8. Take it easy. Το δίκτυο είναι αρκετά μέτριο. https://www.speedtest.net/awards/reports/2021/2021_Greece_Cosmote_Q3Q4Mobile.pdf στα νέα reports η διαφορά αμβλύνεται.
 9. Αυτό θα έλλειπε να είναι παντού! Τα 3mbps σε ώρες αιχμής σε μια κωμόπολη 5000 κατοίκων με ελάχιστους συνδρομητές Vodafone δε το λες καλή επίδοση τη στιγμή που ανταγωνιστής χτυπάει 200+.
 10. Έφυγαν τεράστια εταιρικά συμβόλαια προς wind και cosmote. Και το ένα από αυτά ήταν για λόγους δικτύου.
 11. mixtri

  Wind 5G

  Όπου πάνε μαζί οι αλλαγές γίνονται πιο αργά. Όπου είναι μόνη της η Wind πάει πιο γρήγορα...
 12. Η συνειδητοποίηση της κατάστασης του δικτύου της Vodafone είναι κάτι που πρέπει να το δουλέψει εσωτερικά η εταιρεία, πέρα από κάθε εγωισμό. Το ότι φτάνει να είναι στην τελευταία θέση σε θέματα ποιότητας, σταθερότητας και κάλυψης πάει να πει ότι κάτι δεν έχει γίνει σωστά τα τελευταία χρόνια. Η μετακίνηση συνδρομητών σε άλλα δίκτυα επίσης δείχνει ότι δεν είναι αρκετά καλή ώστε να αποτρέψει κάτι τέτοιο...
 13. Για 140mhz δε το λες και επιτυχία. Τίποτα δεν είναι τζάμπα. Έχουν τον ακριβότερο εξοπλισμό και τα ακριβότερα συμβόλαια υποστήριξης. Μην τρελαθούμε.
 14. Σύμφωνα με φίλο μου που δουλεύει σε εταιρεία μετρήσεων, η Vodafone πλέον είναι επίσημα τελευταία στα benchmarks ποιότητας δικτύου, εκτός πολύ λίγων περιπτώσεων. Αυτό λογικά θα έχει αντανάκλαση και σε αριθμό συνδρομητών. Θα δούμε.
 15. mixtri

  4G LTE

  Σύννεφο σκόνης! Είναι ξεκάθαρο.
 16. mixtri

  4G LTE

  Μα το πρόβλημα δεν είναι ότι δε το γνωρίζουν αλλά ότι δε μπορούν να κάνουν κάτι. Εύχομαι να μπούνε περιφερειακοί ιστοί μεγάλης ισχύος.
 17. mixtri

  Wind 5G

  Στο Βόλο στο κέντρο έχει μόνο 3g σε εσωτερικό χώρο. Πέραν αυτού, η wind έχει τη μικρότερη υποστήριξη συσκευών volte. Λογικά θα γελάσουμε.
 18. mixtri

  5G NR

  Θα αλλάξει. Σύντομα.
 19. mixtri

  5G NR

  Δηλαδή αν οι ταχύτητες είναι πολύ καλές και καλύπτουν τους στόχους της κοσμοτε τότε θα μείνει ως έχει. Προσωπικά θεωρώ ότι θα μπει παντού Ν78 εντός αστικών περιοχών ακόμα και suburban. Όπως και στην εθνική οδό. Έχει πολύ καλή απόδοση (καλύτερη σε επίπεδο κάλυψης από ο,τι αναμενόταν) και όσο βελτιώνονται και οι συσκευές αλλά και τα radios θα έχει αρκετό νόημα να μπει παντού...
 20. mixtri

  Wind 4G

  Τι συσκευή έχεις;
 21. mixtri

  5G NR

  Πολύ περίεργο το jitter. Σαν βλάβη είναι. Μίλησες με cosmote? Εξαρτάται από τα kpis.
 22. mixtri

  4G LTE

  Τους ενδιαφέρει στα όρια του δυνατού. Κάποιοι απλά θέλουν να ζούνε από μια κεραία στην ταράτσα τους. Αυτό δε γίνεται. Δεν είσαι ούτε κέντρο Αθήνας, ούτε στη Μύκονο.
 23. mixtri

  4G LTE

  Είναι πολύ σύνηθες στο εξωτερικό. Κάθε καμπαναριό και κεραία.
 24. mixtri

  4G LTE

  Ούτε την κοσμοτε δεν την ενδιαφέρει αν δε μπορεί να βάλει κεραίες. Ας φύγουν.
 25. mixtri

  4G LTE

  Για να βάλεις σταθμό, εκτός από άδεια θες και ταράτσες.
×
×
 • Create New...