Jump to content

P_papadis

Members
 • Δημοσιεύσεις

  2.355
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

2 Followers

About P_papadis

 • Ημ. Γέννησης 14/06/1994

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Cosmote - Ελλάδα

P_papadis's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Reacting Well Rare
 • First Post Rare
 • Collaborator Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

16

Φήμη

 1. Για την μπλε δεν ξέρω. Δεν είχα ποτέ
 2. Ρέθυμνο πάντως για Σάββατο βράδυ και με το ψευτο5g η Vodafone πάει ικανοποιητικά https://www.speedtest.net/my-result/a/8377381468
 3. Λοιπόν μου ήρθε αυτό το μήνυμα από την vodafone στον κύριο αριθμό (Comsote) που είχα δηλώσει όταν την είχα παραγγείλει (πρόσφατα περίπου 1 μήνας). Το θέμα είναι ότι ο αριθμός που έχω σβήσει κανονικά έπρεπε να είναι δικός μου αλλά δεν έχει καμία σχέση! Είναι ένας άκυρος αριθμός που ούτε ξέρω σε ποιον ανήκει! Ίσως πρέπει να είναι από το καινούργιο promo της vodafone που κάνει με το efood αλλά εγώ δεν έχω παραγγείλει κανέναν αριθμό από αυτό το promo. Είχα πάρει έναν καινούργιο αριθμό πριν την 25η Μαρτίου που έδινε προμο απεριόριστα data για 3 μήνες. Επίσης να σχολιάσω ότι στον καινούργιο αριθμό που πείρα έχουν καλέσει 2 φορές άτομα άκυρα που ψάχνουν κάποιον άσχετο με εμένα. Τι γίνεται ρε παιδιά εκεί στην Vodafone? 🤣
 4. Πόσοι όμως θα προτιμούσαν καλύτερες παροχές με λογικές τιμές (ίδιες ή παρόμοιες με αυτές άλλων ανεπτυγμένων ευρωπαϊκών χωρών) και να μην έχουν καθόλου δώρα? Εγώ πάντως σίγουρα ναι και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι. Δηλαδή είναι δύσκολο να δώσουν απεριόριστη ομιλία και 20gb με 10€?
 5. Προς τον Γάλλο δεν έχω πάει ακόμα αλλά ξέρω ότι κάπου στο κουμπε πανόραμα έχει ψευτο 5g βάλει η Vodafone. Τα τεστ που τραβάω είναι από τρία Μοναστηρια και εκεί η Vodafone έχει στήσει κεραία οπότε και είμαι κοντά αλλά έχω παρατηρήσει ότι τελευταία κάτι έφτιαξαν σε όλη την Κρήτη γιατί Ηράκλειο που πήγα πριν 2 εβδομάδες γιοφυρο μεσημέρι είχε 5g με μονοψήφιες ταχύτητες (δυσκολεύτηκε να τελειώσει το τεστ στο speedtest) και Ρεθυμνο που είμαι εγώ έπαιζε στα 20-30mbps Μαξ από όταν πείρα την sim με τα απεριόριστα. + ότι βλέπω και στα Χανιά έχει φτιάξει αρκετά είμαι σίγουρος ότι κάτι αναβάθμισα ή έφτιαξαν εδώ Κρήτη.
 6. Στο Ρέθυμνο πάντως όταν κάνει CA 1800+800 έχουμε καλά αποτελέσματα αλλιώς βλέπουμε 20mbps ταχύτητες. Server Wingo
 7. Περίπου στην μέση του χάρτη στην κωμόπολη Πέραμα. Βραδινές ώρες είναι που πέφτει η απόδοση του δικτύου κατακόρυφα.
 8. https://www.speedtest.net/result/a/8310693621 Κρήτη>Ρέθυμνο>Μυλοπόταμος Μία περιοχή με ξεχασμένη 800αρα από την vodafone. Χθες το βράδυ 20.00-23.00 δεν ανέβαζε πάνω από 5mbps και έκανε το σερφαρισμα δύσκολο
 9. Έχω ήδη 2 τέτοιες κάρτες sim με το συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέλω να βγάλω άλλες 2. Το ερώτημα μου είναι: για να βγάλω άλλες δύο θα πρέπει να πάω σε κατάστημα ή μπορώ να το κάνω μέσω εξυπηρέτησης πελατών η online. Από την στιγμή που έχουν τα στοιχεία μου στο κατάστημα θα μου τα ζητήσουν εκ νέου?
 10. Είχε αποθήκη στην Γαλλία όπου το έστελναν και δεν είχε τελωνείο.
 11. Μετά από λαϊκή απαίτηση. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. By Comsote. 🤣Παίζει να ήταν ωραία διαφήμιση αυτό 🤣
 12. Τι σημαίνει όταν λέει 5g nsa disconnected? Μου έβγαλε 1η φορά 5g στην πόλη μου και οι ταχύτητες είναι βελτιωμένες αλλά βλέπω στο net monster γράφει αυτό τι σημαίνει?
 13. Από 28/3 που είχα βάλει την προσφορά των 50gb με 0.10€ και μου είχε αφαιρέσει 1€ αντί για 0.10€ σήμερα 6/4 μπήκα τυχαία στο cu app και είδα ότι μου έχουν πιστώσει 5€ και ότι έχει ενεργοποιηθεί το πακέτο του απεριόριστου ίντερνετ για 1 μήνα λόγο νέας κάρτας sim. Ούτε κάποιο sms ήρθε ούτε με πείραν τηλέφωνο κτλ. Έτσι ξαφνικά, μπορεί να άργησαν αλλά τουλάχιστον έκαναν κάτι να διορθώσουν το λάθος τους.
 14. Αυτοί οι όροι - ψηλά γράμματα το έχουν όλες οι εταιρίες για να καλύψουν τον λοκο τους σε περίπτωση στραβής και έχουν τρεχάματα με δικαστήρια κτλ. Είναι σαν γενικοί όροι από την στιγμή που χρησιμοποιείς το δίκτυο τους είτε συμβόλαιο είτε καρτοκινητο και εφαρμόζετε σε όλες τις εταιρίες ακόμα και αν δεν υπογράψεις κάποιο χαρτί που να το λέει.
 15. Πέρασε σχεδόν όλη η εβδομάδα και δεν είχα καμία ενημέρωση-επικοινωνία με την vodafone για την χρέωση 1€ όταν ενεργοποίησα την "προσφορά" των 50gb με 0.10€ που έλεγε. Και με κλήση στο 1252 και με μήνυμα Υ στο 1252 το υπόλοιπο μου φαίνεται μειωμένο κατά 1€ αντί για 0.10€ Εδώ και 2 χρόνια είχα πετάξει το φοιτητικό cu που είχα και χρησιμοποιούσα κάρτα roaming από εξωτερικό όπου έδινε 30gb με 12 ευρώ και έμπαινα είτε vodafone είτε Wind όπου είχα καλύτερο σήμα. Στις περισσότερες περιπτώσεις είχα καλύτερο σήμα με την μπλε και το είχα κλειδώσει εκεί. Αποφάσισα λοιπόν να πάρω μια καινούργια κάρτα για να αποκτήσω τα απεριόριστα που διαφήμιζε η Vodafone για 3 μήνες (όπου θα μου έβγαινε και φθηνότερα). Την έχω ενεργοποιήσει εδώ και μια εβδομάδα και τα αποτελέσματα είναι τραγικά. Πέρα από το γεγονός ότι οι ταχύτητες παίζουν Μαξ 20mbps το γλυκό ήρθε και έδεσε με την χρέωση του 1€ και την αδιαφορία της εταιρίας για την επίλυση του ζητήματος. Από την αρχή ήξερα ότι η κόκκινη δεν έχει και το καλύτερο δίκτυο αλλά δεν περίμενα τόσο τραγική κατάσταση. Το σήμα πέφτει πολύ εύκολα από 4g σε Ε (ούτε καν Η+) και πολλές φορές ενώ έχω 4g+ σκαλώνει και δεν ανοίγει κάποια σελίδα και πρέπει να ανοίγω κλείσω τα δεδομένα για να πάρει μπροστά. Να σημειώσω ότι δεν έχω κάποιο smartphone των 100€ αλλά ένα oneplus 9 pro το οποίο πετάει με 5g πράσινης αλλά ρουφάει τα Data σαν τρελό (και τα οποία δίνει με το σταγονόμετρο η άλλη εταιρία). Ps Επίσης δεν έχουν ενεργοποιηθεί ακόμα τα απεριόριστα gb που έπρεπε να έχω στην καινούργια sim και προς το παρόν τρώω τα πολλά gb που έχει δώσει από την ενεργοποίηση που έκανα. Όταν τελειώσουν θα επικοινωνήσω με την vodafone να δω τι θα γίνει σε αυτήν την περίπτωση. Ps2 αντε να δούμε αν θα φτιάξει τίποτα με την αναβάθμιση πουν κάνουν.
×
×
 • Create New...